- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
válasz
BoneDragon #18517 üzenetére
Én szerintem minden második ligában veszek egy packot általában .
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18486 üzenetére
ja, hogy így kerültél a városba; azt hittem az dobott ki. Mondjuk ez annyiból fura nekem, hogy ha egy ilyen decay-es node-t befejezek, és visszamegyek a Nexus közepébe, majd onnan a Hideoutba (az mondjuk nem a város, az is igaz), akkor visszatérve a Nexusba, még mindig vissza tudok menni a portálon a node-ra.
nem is említette még senki a "nap hírét". A következő patchben javítani fogják a syndicate event alatti lag problémát. Hátránya, hogy tovább fog tölteni a map, de ezt csak azok vehetik észre, akinek HDD-jük van, az SSD-sek nem valószínű. De a későbbiekben PC-re is implementálni akarják ahogy a disk-et kezeli konzolon, mert ott jobban kihasználja. (Ebből nekem az a fura, hogy tudtommal konzolon nincsen Jun, kivették. Ezek szerint már visszarakták volna? )
És a link a bejegyzéshez: Betrayal Loading Lag -
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18479 üzenetére
nem is bántásnak szántam
Igen, azt tapasztaltam, hogy ha minimális időd van játszani, akkor buktad a jó cuccokat. Persze szerencséd akkor is lehet, de jelentősen kisebb rá az esélyed.Te hogy nyomod a Nexusokat egyébként? Feltuningolod a node-okat distant memoryvel és utána rohangálsz rajtuk, vagy egyszerűen csak szerencséd van?
-
sith7
félisten
válasz
BoneDragon #18475 üzenetére
aha ... mi vagy TE ? Pszichológus ? Látnok ?
És ha így is lesz, hogy abbahagyom, az miért fáj Neked ?
Pénzbe kerül ez Neked ?
POE fejlesztő vagy ?nem ? .... akkor ...
Miért van a fórum ? Nem azért, hogy megbeszéljünk dolgokat ?
Pont attól menne el a kedvem, ha minden este csak kínlódnék, és nem jutnék egyről a kettőre.A jövőben ignoráld a hozzászólásaimat, és is azt fogom tenni a tiedekkel.
én is meg tudnám mondani, hogy te milyen ember tipikus esete vagy, de akkor egy jó ideig nem tudnék itt fórumozni ...
-
sith7
félisten
válasz
BoneDragon #18472 üzenetére
miért fáj Neked ennyire, hogy segítenek ?
állandó túlórában vagyok, 2 gyerek nyaggat , ha hazaérek, örülök, ha van 1 órám, amikor játszhatok, így is elment tegnap fél óra, mire megcsináltam az ACT3 -as küldetést, és egyenként összeszedtem a gem - ket, amik kellenek, 1 mapot kitakarítottam, ami éppen a küldetéshez kellett, és ennyi
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #18462 üzenetére
találtam egy yt videót, szerintem túl sok eltérés nem lehet. Lehet, hogy majd kipróbálom ezt is, végül is a Xoph's Blood kivételével minden megvan hozzá a ládában. Nagyon régen volt egy MS buildem (legalább három éve), az egy dual claw duelist volt és emlékszem, az volt az első build, amivel eljutottam lvl85 fölé.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #18456 üzenetére
grelwood shankkel mégy?
-
saelin
veterán
válasz
BoneDragon #18456 üzenetére
Én totál kezdőként azt veszem észre, hogy nagyon sok build van amivel könnyű clearelni a mappot, de kevés vagy drága olyan, ami bazi erős single target dmg-el bírna. Persze mint mondom noob szemmel nézve.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #18445 üzenetére
Igen, egyedül én tolom itt standardon.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #18439 üzenetére
Igen, nekem is volt mar life-os es energy shield-es is, op volt mindkettö.az energy shieldes jugg mondjuk taposabb sokkal, azzal minden gyerekjatek volt.persze joval többe is kerül. 😃
Peace:Igen, annal a skillgemnel a sima verzio semmit se er kb., mert a vaal verzio adja a "haverokat" melled. 😂 amugy ami fontos a double strike-nak hogy jo sok attackspeed-ed legyen illetve ha egykezes fegyoval mesz akkor crit is kell.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18405 üzenetére
Ez a kalkulátor hogy működik? Ha nem vagyok játék közelben, hogy tudom beállítani a modokat? Mert ugye nem biztos, hogy ha két synthesis stat van rajta, az két mod is lesz és nem jöttem még rá, hogy a weben hogy lehet megnézni (ha egyáltalán meg lehet)
(#18431) Har_melin: Az a most-nem-de-később egy nagyon jó funkció, én szeretem használni, és van aki megköszöni, hogy visszaírtam, de valóban; sokan nem használják
(#18428) sith7: És persze lehet olyan is, hogy csak poénból felrakja, alulárazva, hogy a más itemet árát lenyomja, de ez nem tudom mennyire gyakori. Nyilván a nagyon drága cuccoknál éri meg.
-
saelin
veterán
válasz
BoneDragon #18384 üzenetére
Konzolon csak az alap neversink van, abból a 2.-at használom. A vendor recepteket meg jó hogy felhoztad! Mindjárt nézek párat belőle, mert eddig az RGB cuccok eladásán kívül nem foglalkoztam mással.
Múltkor kezdtem egy új karit, egy chaos dmg-es occultist-et. Ennél már próbálom szintezés közben összeszedni a cuccokat.
-
sith7
félisten
válasz
BoneDragon #18384 üzenetére
Amugy pont tegnap gondolkodtam azon mennyire nem kezdő es casual barát ez a játék.
Hát nem
... ha Har_melin nem adott volna cuccokat, és csak a drop - ból kellene élnem még itt se lennék, ahol most vagyok
Mondjuk ha megelőzöm a hordámat, és én vagyok elől , 10 - ből 7 - szer megfekszek egy komolyabb pofontól.
-
paltom
tag
válasz
BoneDragon #18327 üzenetére
Az már régi karim, ne azt nézd
-
saelin
veterán
válasz
BoneDragon #18309 üzenetére
Áh, bazi komplex a skill tree. Szerintem teljesen önállóan sosem fogok tudni buildet készíteni, max attól picit eltérni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18293 üzenetére
A drivert mindig frissen tartom (mondj ettől még lehet vele gond
) de mindenhol máshol jó.
Sőt, két egér is be van kötve a gépbe, az egyik egy noname Dell egér, azzal se megy.trade: hát ez nem túl jó hír, épp most szeretnék bevásárolni a karakteremnek
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #18298 üzenetére
Pörög az, ha olyan cuccot raksz ki, ami kell is a parasztnak.
-
simondr
senior tag
válasz
BoneDragon #18263 üzenetére
Nekem tegnap beadta a +2 winter orb max staget Devouring Diadem-re
40exért ment el kb fél órán belül.
Utána toltam még 1 über labot szintén DD sapira, beadta az enfeeble curse effectet, újabb 2ex folyt be a kasszába.
És a legjobb hogy a tegnapot egy Cortex boss killel zártam, onnan meg egy flaskát (Bottled Faith) kaptam....Nem panaszkodok én se a tegnapi lootra
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18265 üzenetére
Én egyszer voltam armour-osba, de ott csak gagyi esett
Amúgy ha az előtte lévő memory megvan még, elvileg annak a szintjét örökli. Ha biztosra akarsz menni
De a level 70 az nem sok, de így legalább van remény, hogy már a piros mapok előtt is találhatok jó cuccokat -
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18263 üzenetére
Melyik node volt ez, és milyen szintű?
(Raktál rá módosítókat? )
-
rumkola
nagyúr
válasz
BoneDragon #18216 üzenetére
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #18202 üzenetére
Mi volt a taktika? Minél többet összekötni és rohangálni fel alá?
Szép munka amúgy.
-
Mirman
őstag
válasz
BoneDragon #18207 üzenetére
Nem sajnos . Ami a 75% mellett van zárójelben szám az az uncapped , az számít . A capped nem számít semennyire sem.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #18203 üzenetére
Rajta van a flaskan hogy uncapped, tehat a zarojelben levö szam a fontos.az a legjobb ha minden res total egyforma mert akkor egyszerre kapsz vedelmet mind a 3 resistre es pen-t is.
Genji:az eleg bitang kesztyü, milyen rng-d van neked omg. XD
Latta valaki azt a synthesized shieldet redditen? O.o ennel nagyobb power creep ligat meg nem lattam. XD
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #18203 üzenetére
Mert valszeg a flaskaval egyutt nem a fire lesz a highest uncapped, vagy egyeb plusz rest dobal rad valami
amire a pent addja szal ha firet szeretned pennek akkor annak kell a zarojelesbe a legmagassbnak lenni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18090 üzenetére
igen, úgy már én is jártam, hogy előttem fal, balra jobbra mehetek, elindulok jobbra, zsákutca. Vissza balra... már késő...
Azt a trükköt amúgy általánosságban írtam, hogy ha tudok én mindig előre megyek szembe és onnan oldalra. Kivéve ha nyílt a terep, akkor éppen amerre kedvem van. Milyen karakterrel nyomod? -
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18080 üzenetére
Ha tehetem, én azt a trükköt szoktam alkalmazni, a zártabb terűeknél, hogy egyenesen haladok, mert ha nincs is szemben, vagy több, mint 2 híd van rajta, akkor is onnan mintha könnyebb lenne a szélén haladni. A kiindulópontnál engem is szeret megszívatni, de ez a trükk 10-ből 8x bejön.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18073 üzenetére
igen
mármint csak te gondolod -
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #18073 üzenetére
Nope , kiderul majd ki ő de nem Shaper ( :
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #18070 üzenetére
ahogy elnézem, sokat.
Legalább is kiírta, hogy lehet újra játszani, beléptem, kikerestem a mapot, amit futni akartam, erre kivágott és most azt írja, hogy karbantartás miatt áll a szerver. A verziószám meg még a régi, 3.6.2.
A map deviceba berakott, de még nem aktivált mapra gondolom keresztet vethetek - még jó, hogy ilyen bőséggel hullanak, még a rohadt T3-at sem sikerült teljesen megcsinálnom. T4-ből meg esett összesen 3 db - lvl81-es karival... Szerintem ebből is ez az egy darab volt, még örültem is, hogy végre olyanra adta be Nikot, amiből volt.
-
sith7
félisten
válasz
BoneDragon #18060 üzenetére
Har_melin megadta a választ
idegen a játéktól ez a laracroftos ugribugri csapdakerülgetés
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #17981 üzenetére
Írták, hogy a jövőben meg akarják vizsgálni ezt a kérdést. Körülbelül erre is számítottam, egyelőre ez nekem elég. Biztosra veszem, hogy a 4.0 előtt nem lesz ilyen lehetőség, abba meg úgy is annyi fejlesztés és átalakítás lesz (különben miért ugrana fő verzió számot), hogy hátha
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #17979 üzenetére
Én várom, hogy lehessen konzolos játékosokkal játszani együtt. Más játékokban működik, hogy public partyba nem rakja őket össze, de ha a Friend Listemen lévővel szeretnék játszani, akkor engedje meg.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #17801 üzenetére
Ezekre magamtól is rájöttem.
Egyéb?
Távol vagyok tőle még én is, már most 97-es szinten is egy-egy halál több órányi játékot intéz el, szóval... -
bazsi83vp
senior tag
válasz
BoneDragon #17769 üzenetére
Na igen, nem véletlen javasoltam ~250 hozzászólással ezelőtt másnak is. Felüdülés a steam után a saját kliens. Az SSD-re se ír annyit feleslegesen a másfajta, gyorsabb metódus miatt.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #17662 üzenetére
Azt hozza teszem, várható volt, hogy nem lesz a legjobb ez a liga. Minden 2. szokott az lenni, szerintem a keves ido miatt. Na majd a kövi...
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #17635 üzenetére
+1, ez így bukó... Simán meg lehetne oldani a map tab stílusban és stack-elődnének.
-
vvega30
senior tag
válasz
BoneDragon #17620 üzenetére
Én ezt követem. Kis eltéréssel.
-
San398
őstag
válasz
BoneDragon #17593 üzenetére
Nézd meg Alkaizer kariját: [link] Már előző HC ligában is 100-as szintig vitte
-
Pszicho
tag
válasz
BoneDragon #17606 üzenetére
Köszönöm.
Mai napra utolsó kérdésem.
Van egy "Whakawairua Tuahu Strand Map " nevű Tier 2-es map.Van a végén 2 boss.
Az első megölöm a másodikat lehetetlen.
Nagy kiterjedésű mágikus sebzése van, már tőle jóval messzebb is sebez és van rajta egy gúla, amin belül lehet csak sebezni, mindemellett még el is szalad és lehetetlen utolérni.
Hogy lehet az ilyen bossokat megölni? Jég sebzése is van.
Ha esetleg lefagyasztanám pár másodpercre, akkor sikerülhetne?
Milyen itemmel, varázslattal tudnám fagyasztani nagy valószínűséggel?
Más ötlet? -
Pszicho
tag
válasz
BoneDragon #17599 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Így már értem.Tier 6 vagy felette alchemy kell hozzá.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #17599 üzenetére
Igazából ezzel tudja, amit te linkeltél azzal "csak" magic-ké
(#17600) Badlof2k: Csak azért kérdeztem, mert van rá challenge, de ha 3 ugyanolyan típusú unique synthesis-es cuccot kell hozzá betenni, akkor sose lesz meg
(#17602) BoneDragon: Az oké, hogy neki az kell, csak te írtad azt, hogy azzal rare lesz, de a Transmutation-nel csak magic lesz, arra reagáltam.
-
vvega30
senior tag
válasz
BoneDragon #17593 üzenetére
Én azt csinálok, de vhogy nem győzött meg eddig. Igaz még csak 55. De vhogy nem érzem a mindenható jedi erőt a builben
-
SQX_Barto
addikt
válasz
BoneDragon #17471 üzenetére
En elkezdem, aztan mehetek dolgozni, reggeli alvas utan meg majd folytatom (ejszakas muszak rulez).
Ki milyen builddel kezd (eldontottetek mar?)
En azt hiszem ED & Contagion Trickster mellett dontottem. -
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #17377 üzenetére
tökmindegy ki az, keress rá bármelyik vaal stormcall pathfinder build-re. OP.
-
rumkola
nagyúr
válasz
BoneDragon #17379 üzenetére
az utolsó előtti sor az mii??
will be applied at random
-
SQX_Barto
addikt
válasz
BoneDragon #17358 üzenetére
Nekem ez olyan, mint a Diablóban a Starcraftos cuccok, nem illik bele. Legalább nem kell foglalkoznom a Challengekkel. Jobb fókuszálni az erős karakterre
A Sunspire packon viszont filózom, hogy megvegyem.Mostani ligában a 24 Challenge is kínszenvedés volt, igaz, elég későn kezdtem a ligát, meg még ugye tanulom az egész játékot.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #17342 üzenetére
tudom, de sajnos nem lehet pinned kommentet csinálni.
-
Patrick
addikt
válasz
BoneDragon #17299 üzenetére
Hehe.
Mi az hogy.
Lesz majd új, igaz, elvileg egyenlőre csak mobilra...
-
rumkola
nagyúr
válasz
BoneDragon #17242 üzenetére
mindenki?
szerintem innen pl. senki sem -
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #17237 üzenetére
Ez nagy volt tenyleg, en mobilon neztem ezt a postot, ott alig lättam valamit.Mondom most itt mit akar a csoka mutatni, nagyitottam nagyitottam aztän meglättam a toucan-t.Beszartam a röhögestöl. xD
Mäs:Ma mär annyira unatkoztam, hogy bevaaloztam eletemben elöször a hh-mat, plusz mellette meg egy inpulsat meg egy pandemoniust...Egyikkel se csinält semmit, kicsit csalodott is voltam.Egy honapja persze ugyanigy unalombol lerippeltem a coc karimat, ott nem kegyelmezett a vaal. :
Amugy San, ez eleg bitang lesz ez a mod.El lehet hagyni a ghost reaver-t, egyszerre lehet ES-t meg life-ot is leechelni.Most mär tuti hogy occultistom lesz, ghost reaver nelkül nem csökken az es recharge rate, meg op-bb lesz az occu.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #17199 üzenetére
Én labirintus farmolással szándékozom kezdeni, ahhoz ajánlották a cyclone slayert.
-
Mozso26
senior tag
válasz
BoneDragon #17113 üzenetére
Egy 6 luku páncélom van, mind össze van kötve , de nem müküdik amit mondasz.
Mi lehet az oka? -
Mozso26
senior tag
válasz
Bocs ha hülyáket kérdezek, de hol találom ezt a Vendort?
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #17118 üzenetére
Eddig még nem probáltam 6linkel, de most teszteltem és azzal nem fog menni, ugye azt egyből divine orb-ra váltja. Minden mással működik. Ne legyetek telhetetlenek.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Ezt most próbáltam ki egy random corrupted rare fegyóval és nem működött.
-
tomazin
veterán
válasz
BoneDragon #17115 üzenetére
Hat ha ezt 2hete tudom...thx
-
vvega30
senior tag
válasz
A linkek megmaradnak? Nem is tudtam, hogy van ilyen recept... Fos 6 linkből még jót is lehetne csinálni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #17061 üzenetére
Akkor azt mondod, először ne a main karakterrel lépjünk be? Hátha?
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
BoneDragon #17007 üzenetére
Empower cserét 6L-be mondod vagy a fejes setup-ból szedjem ki? Az+3 lvl a heraldoknak.
Wandot nem tudok mit fogok találni 3-4 exért? Le tudod írni mi kéne rajta lenni?
Flaskák majd ezek lesznek: Cinderswallow-wise oak-dying sun-Qs-life, legalábbis ez az elképzelés.
Mondjuk álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan is lehet gemet húzni, abból talán lesz egy kis cash még. -
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #16980 üzenetére
az volt az első, de nem igazán van hasonló, legalábbis a jewelhez.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
BoneDragon #16967 üzenetére
Ezt a fajta karit linkeltem korábban, csak nem érkezett válasz
Remélem nem lesz papírkutya? Gondolom leech sincs? Belinkelnéd a karidat? Az érdekelne leginkább mit vegyek meg előszőr a keretből. Inpulsa+pandemonium+ Wmark és shaper gyűrű? A későbbiek folyamán is meg kell állni, hogy feltöltse a tölteteket, vagy ez valamiképp áthidalható? Sok kérdésem lesz még,ha van türelmed? -
Azharel
aktív tag
válasz
BoneDragon #16942 üzenetére
Ennyiért már én is megvehettem volna a 6 linkes inpulsát bőven, de most már úgy vagyok vele hogy nem adom fel lesz*rom
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #16922 üzenetére
igen tudom, csak kissé borzasztó, hogy ennyit jelent.
egyébként abyss jewel-eket craft-olom én is már liga eleje óta, azt alt-jaim gyakorlatilag csak erre mentek el és bár néhány jó nekem is kijött, amiket használok is, de azért elég RNG ez is.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #16921 üzenetére
Hm.... Ezen már is gondolkodtam, márcsak azért is, mert nekem is kellene kettő, de valahogy sose álltam neki, pedig 5-6 jewel is ott hever a ládámban, hogy majd egyszer craft.
Miket raktál rá, amivel ennyit kerestél?
aporpó, tegnap nekimentem az Armageddon Brandes witch-csel a Mastermindnak. Picit túlzok, ha azt mondom, hogy összecsukott, mint a rongyot, de annyira azért nincsen messze a valóságtól
Kb harmadáig tudtam levinni az életét
Számít hányas a pálya szintje, vagy ez abszolút nem befolyásolja nála a lootot? Level 80 volt, és ha nem számítana, akkor lehet inkább alacsonyabb szinten próbálkoznék meg leverni. -
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #16904 üzenetére
40/40 challenges már megvan?
Én csak egy fránya maxed corruption room-ra pályázok, eddig 2-nél többre nem tudtam még upgradelni. hát olyan nagy kérés ez?
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #16868 üzenetére
ez a bloodseeker build egyébként nem drága, 50-60c között közel tökéletes rollal lehet kapni egy ilyent egy 6L Astral Plate szintén ennyi, arra csak delve craftolni kell. Az elder páncél nem létszükséglet, csak előny. A többi cucc meg sárga, kraftolható.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #16868 üzenetére
A középen álló totemnek és a bossnak is van egy elég durva chaos sebzése, ha azzal mínuszban van a resisted, akkor meg tud szívatni.
A "nem látni semmit" részt maximálisan átérzem, éppen most úsztam meg egy olyan mapot, amin ha nem ezzel a teflonba mártott krómacél karakterrel vagyok, akkor esélyem se lett volna. T10 Pláza, Einharral. Beadta a vonuló karavánt egy fővel, plusz egy beugró intervention taggal, ezek előbb belefutottak egy red beastbe és a truppjába, én meg az utánuk rohanás közben aktiváltam egy abysst. Plusz a helyi kínálat, ami történetesen solaris fanaticsból állt. Mindezt egy minimum sávszélességű t-home neten. (Nincs nagyobb, nem lehet rendelni sem.) Az egymásra rakódó effektektől gyakorlatilag ppt prezentáció volt, semmit nem lehetett látni, célozni még kevésbé. Az a szerencse, hogy a maxblock a legtöbb dolgot kivédte, a reckoningnak meg nem kell célzás, az üti azt, akitől a hit jött.
Szerencse, hogy ezt a karit anno megtaláltam, mert ez a célzási mizéria az effektözön közepén különben már kiszállásra kényszerített volna. Most húztam fel egy másikat, Mathil bloodseeker dualstrike gladiátora - és le is álltam vele. Baromi erős, tényleg érződik rajta, hogy mindenen át tud gázolni - csak éppen az életben maradása a leechtől függ, egy kavargó zöld-sárga-vörös felhőben pedig egyszerűen nem tudom befogni a ráadásul ide-oda teleportálgató szindikátus tagokat. Gyakorlatilag majdnem minden mapon meghalok vele legalább egyszer, így meg nincs kedvem játszani vele. Teljesen tiszta, hogy nem a build hibája, hanem az enyém, de szerintem nem csak nekem gond ez a játékot néhol már játszhatatlanná tevő látvány.
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #16860 üzenetére
chaos res nem árt oda...
-
Har_melin
addikt
válasz
nem átláthatatlan az, csak meg kell tanulni a mechanikáját. Először van középen a boss és körülötte a négy safehouse vezér, egyelőre hibernálva. A négy sarokban pedig négy totem, egyelőre szintén inaktívan.
A boss sebzése után valamelyik (általában a jobb felső) minion aktiválódik, levered. Utána az aktívvá váló (világító) totemet kell lecsapni, de ezt nem tudod azonnal megtenni. El kell egy kis időt tölteni a közelében, akkor egy ilyen zöldes trutyi kezd áramlani belőle rád. (Arra már nem emlékszem, hogy ez automatiksan elindul-e, vagy ütni kell hozzá a totemet, a biztonság kedvéért üssd.) Na ezt kivételesen hagyni kell (nem szabad elfutni!), utána tudod a totemet szétrobbantani. Innen kezdve az a sarok viszont DoT terület, oda nem célszerű menekülni.
Vissza a közepére, a boss megint sebezhető, majd amikor ismét immunná válik, akkor aktiválódik a következő minion és kezdődik újra az előző móka.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Pár napja csináltam egy Vortex Occultist karit és a mastermind harc nem tartott pár percnél tovább, miközben az Arc Trapperemmel csak fetrengtem örökké. Nagyon brutális karakter.
Amúgy a harcnak annyi a lényege, hogy a kivilágított oszlophoz kell állni és megvárni, amíg az szétrobban, Ekkor lehet ismét sebezni a mastermindot.
-
Patrick
addikt
válasz
BoneDragon #16826 üzenetére
Hát ez haláli.
-
simondr
senior tag
válasz
BoneDragon #16797 üzenetére
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #16782 üzenetére
ja bocs, azt hittem arra gondolsz.
egyébként a poe többi részére is érvényes, minél többet játszol, annál jobban meg majd minden (gameplay, farmolás, trade, stb...) -
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #16778 üzenetére
az über elder egy mechanikus harc, meg kell tanulni mikor mi jön, mit kell csinálni (meg persze egy megfelelő build). én is nemrég csináltam meg először, pedig csak egy "fákin kezsuel" vagyok
megnézel egy videó-t, hogy mikre kell figyelni, aztán meg megpróbálod, nekem a 3. set-tel sikerült először kinyírni, igaz nálam extra nehezítés, hogy linux-on játszok és amikor sok esemény történik egyszerre (pl incursion portal enter, syndicate-nél ha sokan vannak, meg az über elder fight, stb...) akkora lag-spike van, hogy másodpercekig csak nézek. ezért az über elder fight úgy indul nálam, hogy bemegyek a portal-ba, "Exile do something", elindul a harc én meg már csak a "Resurrect in town" feliratot látom.(többek közt ezért nem is HC-zok)
egyébként minél többször csinálja az ember annál könnyebb lesz tényleg, tudod, hogy mit kell figyelni, nem vonja el a figyelmed a sok vizuális effekt, mi után mi következik, mit hogyan kell lereagálni.
szerk: a build-hez meg annyit,hogy ez így ebben a formában biztos nerfelve lesz szerintem.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #16778 üzenetére
San mar leirta a lenyeget, ez nem benasag kerdese.az uj arakali dagger op lett, a phase runt meg sztem nem igy akartak csinalni ggg-ek.ez tul op, szerintem msjd javitjak.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #16723 üzenetére
Majd olyan 93-94 fele megtudod milyen az élet...
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #16723 üzenetére
Az oltas. XD
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #16597 üzenetére
Nekem van egy Tabula a stash-ben, ha még mindig keresel.
KubanitoS: grat
-
TrollBalint
addikt
válasz
Hello, ha még érdekel, nekem van egy, amit nagyjából pont tegnap óta nem használok és jöttem rá, hogy szerintem feleslegesen tartogatom
(+5% life van rajta).
-
AtHoS
nagyúr
válasz
-
D4v3
őstag
válasz
BoneDragon #16380 üzenetére
Miről beszélsz? Ki mondta, hogy kötelező bármi is?
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #16380 üzenetére
Pontosan... Nekem 4 liga alatt esett 2 ex kb. Nincs itt semmi látni való.
-
Reinhardt
őstag
válasz
BoneDragon #16010 üzenetére
PC-vel par eve lvl2-ig jutottam, szoval sok osszehasonlitasi alapom nincs (max D3-mal tudom osszehasonlitani)
Xboxot viszont mar egy honapja tolom. Egesz jo konrolerrel iranyitani, hamar megszoktam, csak nehany dolog idegesit, pl.:
- Mikor szorult helyzetben kene vmit felvenni a foldrol akkor nem igazan lehet megtalalni. Gondolok itt arra, hogy delve-ben kezd radzarodni a sotetseg es mondjuk van a foldon egyetlen db targy amit felvennel, de kozben ellenfelek is vannak korulotted, akkor vhogy sosem talalja meg a targyat. Hiaba szaladgalok korbe korbe folotte. Ugyanez a kulcsokkal mikor a Temple of Atzoatl-hoz nyitnam ki a szobakat. Az egyetlen dolog ami ott esik, de nem talaja...
- Parszor elofordul az is, hogy kiteleportalok egy maprol, es veletlenul rogton vissza, mert a kapun all a jelzo.
- Vagy hatalmas harc kozben halok, ezerrel nyomogattam az elugras skillt ami nekem B-re van allitva. Halalnal meg ugye felteszi a kerdest, hogy checkpoint (A) vagy town (B), es mar nezem is a tolto kepernyot a varoshoz.
- Tiny's Speedcrafting Bench-enel 8mp alatt 3 dolgot tudtam csak a cuccra huzni, azert egerrel ez jobban ment volna.
Ezek jutottak most ugy szembe.
A liga meg kb 1 het kesessel jot xboxra. -
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #16051 üzenetére
Transport-Fortification-Reaserch-Intervention az adott divizok kezdobetuje, es hogy ha ennek a pozicioan van az illeto mit dobhat a safehousba.
-
KubanitoS
veterán
válasz
BoneDragon #16012 üzenetére
Értem én, de ha pl megcsinálom a Tier 1 Graveyardot, akkor nem kellene valahogy ennek megjelennie az Atlas mapon egy pipával, vagy valami? Illetve ezáltal ugye megnyílna a tier 2 graveyard is. Vagy nem így működik a dolog?
-
dante3
addikt
válasz
BoneDragon #15793 üzenetére
The realm goes down and patching begins at: Dec 07, 2018 5:00 PM
The servers go live at: Dec 07, 2018 8:00 PM -
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #13479 üzenetére
Az eddig ismertek alapján sokáig.
Egyrészt a templom 11 portálonkénti resetelése korlátlan számú run-t tesz lehetővé. Az endboss és a T3-as szintű szobák egyedi unique cuccokat dobnak, amelyek ha jók lesznek, akkor megéri farmolási stratégiákat kidolgozni rájuk, vagy éppen gyorsan letudni egy "rossz" kamrákkal feltöltött templomot. Egy-egy incur kamrára 30-40 másodperces időt írnak, ezt már csak az adott loot is megéri, akkor is, ha egyébként nem foglalkozik majd valaki a templommal. Nem lesz a játék jellegétől elütő és rohadt idegesítő "jaj, csak nehogy véletlenül megöljem idő előtt" frusztráció, ami a beastekkel volt.
Az eddigiek alapján nekem egy nehezített breach-nek tűnik leginkább ez a mostani liga, és mivel a breach volt az egyik legsikeresebb az elmúlt pár évben, ez jó jel. Ráadásul a skill változások miatt ettől teljesen függetlenül is egy csomó új build lehetőség nyílik, akár standard-on is.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #13028 üzenetére
A sisak, plusz a kaom páncél, plusz a két kaom"s way együtt olyan 14-15 exa, annyiból már elvárható, hogy ütős legyen...
-
pruzsi
őstag
válasz
BoneDragon #13028 üzenetére
Már 2 rf guardianja elhasalt azért indította ezt
-
vvega30
senior tag
válasz
BoneDragon #13018 üzenetére
dobnál egy linket róla? nem találom melyiket csinálja a sok közül.
ty -
válasz
BoneDragon #13009 üzenetére
Hát nem tudom... egyébként én így is úgy is játszok, nagyon más nincs ami lekötne. A beast gyűjtögetés csak amolyan extra kontent, nincs jelentősége.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
BoneDragon #12965 üzenetére
Totál kriminális. Fórumokon azt írják a hotfix óta még rosszabb is lett. Szó mi szó én is csak kisebb mapokat kapok. Egy órát toltam és lényegében Tier 6-7ről zuhanok vissza T4-5 irányába, ki is léptem a picsába. Még sextantal meg zanamoddal se tudtam mapeket kicsikarni a játékból. Most még a Trialokkal is szívat, 2 még mindig hiányzik.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #12935 üzenetére
Hát bocsi, de én így gondolom.
Grat az exához.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #12872 üzenetére
Az opciók/Notification alján ki kell szedni a receptek mellől a pipát és nem fognak felugrálni (a könyvben persze megjelennek)
-
Finyak
csendes tag
válasz
BoneDragon #12847 üzenetére
Nekem 2.4 gigat tolt
-
Mirman
őstag
válasz
BoneDragon #12625 üzenetére
En liftingNerdBro Quad Frostbolt Totem Hierophan buildjet fogom ismét tolni . Előző előtti ligában próbáltam és baromi jó . Most még jobb lesz hogy 40% more damage multipliert kapott a Hierophan 4 totem esetén .
-
la_cc
addikt
válasz
Patch notes-t követően majd jönnek a build-ek ugyis.
-
Har_melin
addikt
válasz
Én azt hiszem indítok az elején három sciont Oni Goroshi vadászatra, aztán mire az meglesz, addigra csak megjelenik valami olyan build, amire azt mondom, hogy hú, ez kell nekem. Az árából meg fel is tudom majd szerelni.
Most megnézem még a régiek közül ezt a Molten Strike-osat, hogy a mostani állapotában mit futna, meg ki akarok próbálni egy régebben félretett Wasp Nest Assassint, ezk ahogy elnéztem elég durva buffokat kaptak és korábban is tetszettek.
A Shield Throw nagyon bejön mint ötlet, offense és defense együtt, remélem rácuppanak a build fejlesztők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest