- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
Mozso26 #5437 üzenetére
Igen, egy játkosra van tervezve, de csak felkészülteknek. A tömegmob részek még istenesek, de utána - még a Atziri előtt - jön egy dupla és egy tripla főboss-os rész is. Ha vigasztal, én eddig kétszer futottam neki, két különböző karakterrel, mindkétszer olyan lvl 80 környékén, de már a dupla bossnál lehaltam végleg.
A youtube-on van fent egy csomó videó róla, nézz meg egy párat. Az sem véletlen, hogy a legtöbb build külön kiemeli, hogy Atziri-képes-e?
-
Har_melin
addikt
válasz
Mozso26 #5401 üzenetére
Ez a "hivatalos" cserebere oldal, meg persze a PoE fóruma. Külön magyar trade oldal tudtommal nincs.
a 150 fuse nem felejtős, csak az elején, első karakterrel melós. nem találni kell, hanem beazonosítani minden kék cuccot, eladni a városban, a kék Alteration orbokat utána becserélni megint csak a kereskedőknél jeweler-re és azt fuse-ra. 8 Alterationből jön ki 1 fuse.
A mesterek közül 6. szinttől kezdve Elreon 20% kedvezménnyel árul jeweler-t, Vorici pedig fuse-t, minden sikeres napi küldetésük után, azzal már gyorsabb a felhalmozás.
Elvben ennél is egyszerűbb, ha csinálsz a fórumon egy saját trade posztot, oda felpakolsz minden, általad nem használt sárga és unique cuccot (lehetőleg árral megjelölve) és akinek kell, az megkeres. Azért írom, hogy elvben, mert a közepes vagy gyengébb cuccokat így sem fogják megvenni, másrészt nekem - hangsúlyozom: nekem - eddig még semmit sem sikerült így eladnom, pedig korábbi ligákban voltak azért kurrens cuccaim is.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mozso26 #5395 üzenetére
Azt hiszem, ha már egyszer engedte a program az adott socket számot, akkor azt össze is lehet linkelni - de azért ha próba szerencse alapon állsz neki és nem mesterrel, akkor előbb készíts be egy adag nyugtatót.
5L-hez Vorici-t kell felhúznod 5. szintre, akkor 150 fuse-ért összeköti neked. Én "privátban" eddig háromszor próbáltam - egyszer már kb. 80 fuse-ból kiadta az 5L-t. A másik két alkalmat inkább ne firtassuk, maradjunk abban, hogy a három 5L-re több, mint 450 fuse ment el... A 6L-t nem is mondom, az 1500 fuse szerintem abszurd érte. Különösen úgy, hogy most kb. 80 fuse egy exalted orb, 17-18 exa-ért pedig már dögivel találsz konyhakész 6L páncélt vagy fegyvert.
Komolyabb cuccot könnyű találni, csak nem biztos, hogy neked éppen jó. Muszáj csereberélni, ez egy ilyen játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged