-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Reinhardt #16847 üzenetére
előfordulhat olyan helyzet, amikor valamilyen DoT degen van rajtad (pl. a Blood Rage skillből). ha a regen/life leech meghaladja a DoT sebzés értékét (mondjuk veszítesz 100 HP-t másodpercenként de a life regen-ed 120 HP/s), akkor úgy mutatja, mint ha nem lennél full lifeon, de ettől még a dmg bónuszt megkapod. Ha nem elég az utánpótlás, akkor nem. Mivel az ES fullon van, valami ilyesmi lehet nálad is a helyzet.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
Reinhardt #16255 üzenetére
Sajna valamiért így tudták csak megoldani. Nálam ott a baj, hogy 1 ujj mindenre de azonnal, nem megy. A legjobb buildem egy wirlwind build volt, mert ott előre haladt jobb gomb nyomás mellett ( A B akarmi), így volt közben lehetőségem a D padot is hasznalni.
Pl. van egy flaskanak 5-8 sec. ható ideje. Nem tudsz előre mozogni, mert közben leveszed a haladás joyrol az ujjad, hogy extra tulajdonsaghoz juss. Így már orulhetsz, hogy amikor a harcba visszatersz nem a város fogad. Van olyan flaska, ami pl. Csak 2 sec. Lehet baromi jó, ha semmire se tudod használni.
Többször vereztem el tavaly augusztus óta, hogy igyekeztemben.nem flaskát használtam, hanem a D padon a lefelé nyilat nyomtam, ami a térképet hozza elő.
Látom, hogy ifi játékosok még így is hasítanak, bár szerintem kb. 4 ujj használata ide nem elég.Ui. 52 év, amire valaki nemrég azt írta, hogy a Mi fajtánk nem öregszik, csak szintet lép.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
Reinhardt #16230 üzenetére
Végre valaki konzolos. Hogy tudod használni egy ujjaddal a haladást és a D pad gombjait ( 3 Középső flaska ) hacsak balról vagy jobbról nem ugyanazok vannak tárazva egyszerre? Arról már nem is beszélek, amikor bal joy lenyom és d pad bal gomb egyszerre hasznal, vagy nyomd meg az A+Y- t egyszerre. Mintha a pc-n játszó csak úgy tudna bizonyos fontos funkciohoz jutni, ha bal és jobb egér gombot nyomná, miközben gorgetnie is kellene.
Bocs. Csak ha valaki azt hinné konzolon bazi egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged