-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBoss67
aktív tag
Igen is, meg nem is. Ha valamiért a program nem engedné, akkor dobhat alacsonyabb szintűt is , de azért dob 16-ost is rendesen.
Engem az vezetett meg, hogy tegnap próbáltam az időm vége felé 2 db. T10-es mapot és ami ott esett, az pont a régi szerint esett (T5, T10).
A fene majd megevett, mert a neten csak arra találtam infót, hogy a köveket hogy szerezzük meg, és, hogy innen már T16 mind. -
brunnehilde
senior tag
No problemo. Corrupted 130%-os t16 strand map. Sextantok, scarabok, influence. Lootot nem szedtem, minél rövidebb vidit akartam, mert ezzel a nettel feltölteni agyrém. Ja, nekem továbbra sem játssza le. Minden más vidi gond nélkül elindul, csak a sajátjaimat pörgeti, aztán kiir egy hibaüzit.
-
-
-
-
tibee77
őstag
-
Rayner
őstag
nem kell szarakodni pont ezért jó. feltöltődik, és hagyod aztán ha boss, vagy nagy pakk akkor bumm eltolod és van 50+ skele letakarítják a mapot (offscreen is) egy van amit utálok az pedig a spectre .... 2 host és 1 carnage macerás és tököm szarakodik spectrebankkal
jah és elég tankos lett 5k ES 52k armor 75/80/76res 72/70 block
-
Rayner
őstag
Igen onnan lett copyzva. vaal skeleton kell mindenképp. rosszul gondolod a mechanikáját.
alapból a skeletont kell spammelni a gemből és amikor boss akkor elnyomod a vaal skeletont és megidéz (ha fel van töltve) 45 skeletont na ekkor ekkor aztán 3mp egy guardiana helmet 7 ex volt. még egy awa gem és egy +3lvl socket helmet kerül rá és kész, részemről
azért éri meg +lvl nélküli fejes mert így 7 aura van fent
-
TrollBalint
addikt
Egy lehetséges scenario az UI fejlesztésre:
Kitaláltak valami egyszerűt, bepakolhatod, kiveheted, mutatja, ha recept van, ráadásul különböző kerettel a 2-3-4 összetevős receptekhez. Megmutatták a managernek, aki azt mondta ez fasza.
Tesztelésnél az ilyeneket ugye - ha van - automatizáltan oldják meg, ahol nem nem számít, hogy néz ki, meg át akarja látni a user, meg stb. stb. Ezek a tesztek a végén lennének, ha lenne rá idő meg erőforrás, meg stb.bármiféle párhuzam a fenti scenario és egy szoftver fejlesztő cég működése között természetesen csak a véletlen műve
)
Eddig én sem nagyon néztem, miket pakolom a totemekbe, de lehet lassan rá kellene szoknom. Mondjuk ha látok, hogy valami receptet meg tudok csinálni, jellemzően megcsinálom, és utána még elmegyek a 4-esig, ha van hely, belepakolva a legkisebb szintű fragmenteket. Eddig nagyo nem volt gondom, de T8-nál nagyobb mapot nem is futottam még
-
Har_melin
addikt
Az biztos, hogy ez a liga UI nagyon nem volt kitalálva. Amilyen hülye hörcsög-származék vagyok, persze most is csinálok totemeket, mert egyszerűen nem tudok otthagyni a földön egy currencys tokent. Aztán szidom magam, hogy miért nem maradtam inkább standardon, pedig hülyének lenni csak jog, nem kötelesség...
Szerencsére az RF build meglepően jól muzsikál eddig, ez feledteti az alkalmankénti önostorozást.
-
Har_melin
addikt
Én próbálkoztam mindenféle módon, de nem ment - mindegy, szerencsére nem múlt rajta semmi, csak tájékozódás volt (egyelőre).
Más:
- már többször előfordult, hogy a földön heverő drop két oldalán megjelent a két új influence szimbóluma, de amikor felvettem a cuccot, eltűnt. Tuti, hogy nem tárgy függő, mert most pl. portal scrollon is volt, és nem is a pálya miatt, mert nem mindegyik dropnál látható. Más is találkozott már ezzel? Ez mitől lehet, vagy mit mutathat?
- Pohx RF buildjében van két utility flaska is "... of the Order" suffixszal, ami %life regent ad a flaska hatása alatt. Miután elvertem rá vagy 150 altot, megnéztem a PoEDB craft részét és ott nincs ilyen suffix. Mivel lehet ezt vajon előállítani?
Szerk: közben rájöttem, hogy ez egy Veiled suffix, a kérdés akkor, hogy ki adja? Catharina? -
TrollBalint
addikt
Bár úgy láttam a válasz már meg van, de én mindig rá szoktam keresni az Atlason a keresőbe a nevére. Ha már fel van fedezve az adott map, akkor megtalálja
(Néha olyat is jelez, amin nincsen ott, szóval nem árt egy dupla check, de hasznos tud lenni
)
tibee77: Ha sirdond nem hívja fel a figyelmem arra a képre, észre se veszem, hogy neked volt eladó quill rain-ed? Amit vadásztam fejlődés közben? Kösz, hogy gondoltál rám
-
Edge
veterán
Rayner által fentebb linkelt oldal baromi jó, többek között ez is rajta van:
POE 3.17 pantheon -
TrollBalint
addikt
Shakari az elég jó chaos sebzés ellen, ami jellemzően mindig kicsi szokott lenni a legtöbb embernél. Nálam rendszeresen minuszban van
A poison sebzése eleve feleződik, meg még 5%-kal kevesebb chaos damaget kapsz is be. Szerintem Ralakesh sem rossz, mert bleeding engem rendszeresen felkúr, hogy szaladok és hopp, meg is haltam
-
TrollBalint
addikt
Én még csak Act 8-ban járok, így nagyon nem nézegetem mi van. Igyekszek mindig a legalacsonyabb számú sz@rokat belerakni, ha meg villog valami, akkor azt rakom be. Nekem rengeteg nem szokott villogni, így könnyebb meghatározni azt is, hogy mihez kell, illetve, ha már felfedeztem, akkor el is olvaható
De amúgy nem lenne rossz, valami rendezés gomb, vagy egy funkció, hogy ha ráviszem a kurzort akkor a párját (párjait) jelölje
-
-
Har_melin
addikt
A Dead Reckoning összejött már? Ha nem, itt találtam egy "mit csináljuk, ha még nincs" útmutatót, alul a leírásban vannak a linkek. (Van farmolási tipp is, de én azokat mindig erős fenntartással kezelem - a legtöbb ilyen arról szól, hogy játsszál nagyon sokat és akkor majd kiesik...)
-
Har_melin
addikt
Szerintem bosshoz használja. Mivel práhuzamosan repülnek, a nagyobb hitboxot több is eltalálhatja, magas szinten pedig minimális a dmg veszteség is. Mob ellen jobb a pierce, de bossnál nincs plusz célpont, a 20% more dmg-nél pedig már plusz egy betalált nyíl is hatékonyabb.
-
Edge
veterán
Sztem POB-ban a Mark on hit support még nem volt benne amikor keszült a build és lifetap-al helyettesítette, azért gondolom mert ami POB leírást használok spin2wintől ott is így történt, a youtube vidből tudtam meg hogy a fazon így tett és lehet ez egy altalános dolog volt a streamereknél.
-
Har_melin
addikt
Szerintem vagy elírta (bár elég fura lenne), vagy szintezésre használja az egyik helyet. Gondolom a Lifetap lenne akkor a szóló foglalatban, mert a Sniper's Marknak nincs saját sebzése, ami profitálhatna a Lifetap bónuszából.
Szerk: marhaság, lvl1 Lifetap van a képen, azt nem szintezi, akkor viszont nem értem. Lehet, hogy a LT duration címkéje hat a markra és azért használja? -
Har_melin
addikt
Ennek egyébként úgy lehet értelme, ha mondjuk eljutsz már A3-A4-ig és nem használod fel a unique vackokat. Aztán indítasz egy új mule karit és azzal elkezded a Tidal Islanden futni a totemeket.
Azokból elvileg nem eshet magasabb szintű, tehát elég jó esélyed lehet rá és ez azért még sokkal korábbi lehetőség, mint a Blood Aqueductot farmolni a div cardokért.
-
-
Har_melin
addikt
A frissítések, főleg a nagy, több gigás patchek orbitális szívás volt régebben a Steamen. Nem tudom, változott-e az elmúlt úgy másfél-két évben, de a patch méretének a sokszorosát fogta le a steames frissítés a merevlemezen. Én akkor álltam át localra, amikor egymás után két ligát is úgy kellett kezdenem, hogy mint az őrült próbáltam helyet csinálni az akkor még csak 128GB-os SSD-n.
-
TrollBalint
addikt
hiero? Én elementalistból ismerem
aki esetleg nem tervezni akar, hanem csak végigszaladni az Atlas notable-kön, annak itt vannak kigyűjtve: Atlas notables
-
-
-
-
0karmacoma0
senior tag
Lehet, hogy nekem nem elég a fantáziám, de ahogy olvastam a buffokat nem jött át mitől lesz jobb endgamere egy starter bow karakter. Persze vannak új cuccok a fán is, amiből valaki nálam okosabb simán kihozhat valami érdekeset, és a sok kis buff összeállhat sok dmg-re a végén, de valahogy nekemnem jött át. Általában egy jó endgame bow kari egy 50-100exes +2arrow(talán könnyebb lesz craftolni), DMG/dex, jó implicites cuccnál kezdődik, esetleg Arborix olcsó megoldás, de ott pl kompenzálták a base dmg növekedést. A boss killhez két jó cucc volt: a Voidfletcher és az Asenath's chant Hydrospherevel. Ezeket nerfelték. Az added cold gem nerfje fáj. Szóval a belépőszint szerintem nem lesz sokkal alacsonyabban, de ne legyen igazam.
Én is szeretem az ilyen karikat. Nagyon kéne valami változás, mert annyi passzív node összeszedni elég sebzést, hogy defre soha nem marad elég. Kb az instaleech Vaal pact volt az utolsó valid "def", ahol csukott szemmel nyomtad a barrage-t és remélted, hogy nem kapsz 1 hitet.Szerintem ezért is terjedtek el a duelist alapú buildek. Sokkal több hozzáférés van a védelmekhez, mert alapból sokat segít az asscendancy.
-
0karmacoma0
senior tag
Ha nem akarsz duelistel menni(Ott vannak univerzálisabb opciók), akkor a lightning arrow nagyon szépen oszlatja a tömeget. A golddiggerofdemontown néven található karim teljes magicfindban is elvolt. Egy klikk kb 2 képernyő op cuccok/maxos gemek nélkül is. Kicsit más setuppal tesztelgettem Nemesis 3 (T16, tripple beyond+delirium)mapokon, és azokat is lepucolgatta, csak viszonylag sokat sokat feküdt. Sajnos bossokra rettentő gyenge, és a Voidfletcher nerf után én egyáltalán nem erőltetném csak speedfarmra.
Sajnos a többi szokásos hitdamage cucc(Ice shot, Tornado shot) is hasonló helyzetben van, és nem látom a mostani buffok hogyan javítanának ezen. A corrupted fevert úgy látom elkerülte a nerf. Nekem valószínűleg az lesz a kezdő karim, de ahhoz gladiátor kell. Én is szívesebben mennék rangerrel, de kezdő karinak rettegnék azt indítani ebben a ligában, ahol úgy néz ki fontos lesz a bosskill fejlődés és bevétel szempontjából is.
-
-
-
-
-
Rayner
őstag
Akkor amikor elkezdte építeni tényleg 1c volt az item. Ez akkor látványos ha streamen építi. Attól perctől kezdve az itemek ára megindul. Mire kikerül a build video amit lehet hogy 50c ből csinált, addigra a nyerészkedők felverik és mire Te megnézed és összerakod addigra már sok exbe kerül. Így szereznek sokan első héten sok sok exet hogy csak flippelik a cuccot. Szólval az ilyen 1c-s videokkal vigyázni kell. Főleg ha kiderül a build viszi endgameet akkor meg 2 nap alatt 10x-re drágul
-
tibee77
őstag
Ja hat igen, nagyon nem mindegy, hogy mikor akarjuk csinalni a buildet. Liga indulaskor minden sokba kerül.egyik jo pelda pl. a vulconus fegyo, ami szerintem nagyon jo kis cucc es ehhez merten draga is elsö napokban. Aztan persze elarasztjak vele a tradet es mar fillerekbe megy at 1-2 het utan. Ezert ez a ligakezdö olcso gear eleg csaloka lehet.
-
Rayner
őstag
Itt nem feltétlen félrevezetésről van szó, csupán lehet a buildben akár egyetlen breakpoint vagy attributum ami nélkül nem működik. és ha mondjuk 1 eleme a rendszernek nincs vagy rossz vagy nem elég akkor az begyűrűzik a többi (mechanikai) elemre is. mivel 100%-ra pontosan lehetetlen lemásolni egy buildet (max hozzávetőlegesen az rng miatt) így lehet hogy neked éppen 2 attri valamelyik itemen nem volt maxos vagy nem pont az a 2 volt a rare itemen ami miatt neki működött. Én is futottam bele már ilyenbe és vakartam a fejem sok ex után mia F***ért nem olyan mint kéne és annyi volt a végén hogy minden itemet maxolnom kellett divine orbbal (volt 10ex is a végén) és akkor ott kapcsolt be a god mód a buildnél.
konkrétan 3m dmget kaptam utána. másik a base amit sokan rosszul választanak. példának a body armour Base Percentile %-értéket sokan nem figyelik és itt mondjuk egy alap base armour érték egy 20%nál lényegesen kevesebb armor mint amikor ez 80-100% érték így ekkor az armor base értéke alapból magasabb értékekről indul a skálázása -
-
-
San398
őstag
Szia Nekem jöhet a tabula ha még nincs rá jelentkező
Karakter név: Unethical_Eventtibee77: crystal veins-t szinte végig futottam, meg flame dash
Jó lesz az a brand build, tetszik és remélem még 10-20 szintet bele tudok tolni a két wand amit adtál azzal kezdek élvezni a játékot még így is a ok deliriummal
-
tibee77
őstag
Azert azt durvan hamar feladtad....4 linken vittem vegig a sztorit, minden reszt egyedül csinaltam meg,nem kertem segitseget.En nem mondom, hogy ez alap dolog, hogy ezt csipöböl csinaltam es nem szenvedtem de akkor is.Itt inkabb az a baj, hogy sokan mar ki vannak egve.van aki a sok jatektol, eventektöl, van aki ggg folyamatos balfaszkodasai miatt, stb.stb..Neha en is k.anyaztam nagyokat.Nalam 2 pont volt amikor azt mondtad ott basszameg ez az event, az egyik crystal veins, na az geci nehez volt az en buildemmel, nemtom masoknak mennyire volt az, nekem pl. act6 tukohama területe sokkal könnyebben ment mint az a fos act4-ben.Illetve akkor amikor az összes penzemet elvertem craftra es nem adta be azt amit akartam.(shaper fejest akartam brand karinak craftolni hogy vegre ne csak 5linken toljam a piros mapokat de persze nem jött össze...)
-
Rayner
őstag
Az EA egyfajta "kereskedelmi hitel". Alapesetben 3-6 évig készül egy játék amit előfinanszíroznak. Ezután kiadják aztán vagy bankot robban vagy nem és itt nem feltétlenül jön vissza az eddig belevert $$$. EA annyiban úgymond jobb lehet mindenkinek (amíg nem $60-70) hogy már a fejlesztés során látod lesz ebből valami vagy kuka. Ez a fejlesztőknek is jobbb mert nem zsebből dolgoznak évekig, hogy aztán 21-re lapot húzzanak vagy bejön vagy bukik. Nagyjából lehet látni miből lesz fogyasztható tartalom mi pedig elvetendő. Megértem amúgy mindkét felet pro és kontra.
-
-
DjDanee87
addikt
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest