- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20171 üzenetére
de ez nem bug, ez feature. Adott időn belül kell kipucolnod az egyes szinteket (fullra, egyetlen lézengő sem maradhat), mert különben meghalsz. A visszaszámláló végig megy a háttérben, legfeljebb nem figyeltél rá oda.
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #20097 üzenetére
Hát igen, érthető ha nem ir vissza valaki, nem hibáztatom, főleg ami most megy azok után. Tegnap kiraktam egy jewelt 45c-ért, össze vissza volt az ára 20c-től egészen 10ex-ig pedig fix statos... 1percen belül legalább 50 whispet kaptam, baromi irritáló volt, pont guardian ölés közben. Nem adtam el, kapják be, felvittem 75c-re. 2 óra múlva arra is jött 5 percen belül vagy 20 whisp. Elsőnek eladtam. Tanulság? Komoly infláció van
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #20036 üzenetére
A páncélnak nem gondolkoztál a Daresson? A beépített onslaught nagyon szépen működött nekem az előző ligában. Resist sajnos nincs rajta, de ahogy elnézem az amu és az öv amúgy is csak jó közepes, azok cseréjével pótolható.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #20019 üzenetére
délelőtt, meg úgy kora délutánig jó volt. Te rontottad el?
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #19991 üzenetére
Vegyel olyan watchert amin van phys to ele konverzio.pl. az angeres ilyen meg a hatredes is.egyik fire dmg-dzse, a mäsik cold-ba tolja ät a phys-t.am meg ilyen ez, en mär reg megbarätkoztam ezzel, sose tolok reflectes mapot, minek, max toväbb pörgetem.Ha meg vaaloztam es ugy lett refis akkor go trade, eladom es veszek mäsikat.Nem olyan nagy dolog ez.
Am meg ezek a timeless jewelek nagyon sok divine-t fognak szerintem megenni, tuti fel fog menni az ära a divine orb-nak, mire valaki olyan jewelt csinäl magänak amilyet szeretne.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #19989 üzenetére
ó nem, teljesen jól elvagyok a cyclone slayerrel, leszámítva most a trade hülyéskedését. (Kellene egy Haemophylia meg egy armoros 6L, de vagy már a kereső sem működik, vagy senki nem válaszol.)
Csak én rettenetesen bírtam anno a permastunos mara buildet - nincs is jobb annál, mint amikor nyugodtan püfölheted az ellent, az meg csak áll, mint az a bizonyos a lagziban. Most pedig a melée buffokkal megoldódni látszik az is, hogy hiába volt jó boss killer, a clearspeadje a béka segge alatt volt.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #19985 üzenetére
én vettem tegnap egy vaal-os timeless jewelt, tesztelgetni, hogy mégis milyen.
a vaal-os úgy működik, hogy a jewel hatókörében található összes passive node-ot megváltoztatja valamilyen módon, legyen az egy sima kis node, notable, vagy keystone. a jewel leírásában található szám az a jewel seed-je, azaz egy előre programozott érték, hogy melyik passive node-ot mire fogja megváltoztatni. mivel ez a legvéletlenszerűbben működő az összes közül, ezért ez a legolcsóbb is,de óriási szerencsével ki lehet fogni olyan seed-et is, ami sokkal erősebb lehet, mint a többi jewel, mivel rengeteg %increased dmg, elemental damage, aura, life, stb... módosítókat adhat.
a jewel seed-jét divine orb-bal tudod változtatni és akkor máshogy fogja megváltoztatni a passive node-okat. -
Har_melin
addikt
válasz
Én délután lehet, hogy összerakok normálon egy stun juggot. Nem nagyon számolgattam, de a heavy strike + weight od the empire + enchant 52% chance-et ad dupla sebzésre. Most már a bossok is stunolhatók (azt hiszem, talán mathil egyik videójában volt, hogy über eldert a beam közepén stunolta), és a ligban a 2H mace-ek ára a béka feneka alatt van. 2exa egy 560k maul, Kongort meg már pár chaosért lehet kapni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Én még nem láttam Timeless Jewelt, de amennyire utánanéztem, a nevében benne van, hogy mire változtatja meg a dolgokat. Ha berakod a képet, segítünk
Most van egy level 19-es Essence Drain-em. Ebből nem annyira sokára lesz egy 20-as, akkor tudok belőle 20%-ost csinálni, de megint meg kellene várni vele, míg 20 lesz, hogy a templomban csinálhassak belőle egy 21-es levelűt (nyilván be is jön, ahogy ismerem magam
) . Annyi idő alatt Alva nyugdíjba megy
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #19963 üzenetére
Én most azt hiszem felfüggesztem a játékot, amíg helyre nem kalapálják a dolgokat. A trade használhatatlan, visszamentem a piramisból a HO-ba lerakni a cuccokat, erre mikor vissza akarok menni, egyszerűen eltünteti a portálokat - semmi kedvem bosszankodással tölteni az időt.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #19955 üzenetére
Szépen működik, ez ugye standard?
-
vvega30
senior tag
válasz
brunnehilde #19896 üzenetére
Közben megtaláltam.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #19896 üzenetére
igen, ez mostani ligában újítás. liga előtti hype-ok során volt említve egyszer.
amúgy nektek is sokkal kevesebb fusing esik az átlagosnál, vagy csak az én rng-m ennyire rossz?
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #19874 üzenetére
Ilyet is tud, hogy kiírja? És még nem is jelenik meg? Flashback-ben, mikor elkészült a templom, és nem mentem be, kb. minden második mapon ott virított, hogy jó lenne, ha most már méltoztatnék bemenni....
Én még örülnék egy olyan apróságnak, hogy a ne csak a mapokon mutassa, ha meg van a bonusz, hanem egy adott tier-ből az összes mapon meg van, akkor mutassa a fent a Tier gomboknál is. (mindig elfelejtem mit csinálta meg és mit nem és újra és újra átnézem, hogy mi kell még)
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #19869 üzenetére
Nem sok időm van-volt játszani ezért gondoltam, hogy a 7végén kifarmolom és ha lesz időm már egy 6L-l kezdek ami már End Game gear, csak nem jött össze
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #19866 üzenetére
Nem tudom most mennyit bukik azzal ha azt használná, de a legelején egy 6L igen megkönnyítette volna a dolgokat. Lehet sokkal jobb a dw, de ezt nem tudom megmondani..
-
mrkog
tag
válasz
brunnehilde #19730 üzenetére
9409
Gyorsan növekszik.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #19654 üzenetére
Nekem is eszembe jutott, hogy a klántalan fórumtagok alapíthatnak egy klánt
az hogy nyertél megjelent valahol játékon kívül, vagy csak mikor beléptél? -
dante3
addikt
válasz
Gratu, irigykedem, ha az értékét nézzük is jól jártál!
-
Argh!
aktív tag
válasz
Az nem semmi, grat.
Én szokás szerint semmit -
0karmacoma0
senior tag
válasz
brunnehilde #19489 üzenetére
Ne is mond. Én is azért jegeltem a játékot, mert az uccsó fél év őrület volt a melóban, és túlóra után fáradtan baromira nincs kedve az embernek trade listákat böngészni, itemeket árazni. (Meg bukni minden második demencia pályát mert alám folyatja a kék fost.
) Erősen agyaltam egy SSF karin, de így hogy végre lesz újra melee a játékban muszáj próbálgatni az új dolgokat. Azt megfogadtam, hogy csak élvezem a játékot, semmi magic findal legyengített karakter meg monoton grindelés. Kiélvezem a ligát és azt, hogy végre újra lehet csapkodni a földet valami 6k+hp-s karival.
Kezdésnek én is Tectonic slamen agyalok. Egy Berserker nem tűnik rossz league starternek. Elemental overloadot fent lehet tartani a nagy -crit%-al is, crit multira nem kell költeni, a brutális attack speedel meg gyorsan végig lehet leapslamelni kb T11-ig. A 60% konverzió meg sokat segít a dps-en. Utána ha gyűlt egy kis currency, jöhet egy ellenállóbb slayer endgamehez. Az impactal elég szépen néz majd ki egy vaal reave, a bossokra meg esetleg blade flurry. Ha sikerülne maxolni frenzy chargeokat pár jobb corrupted itemmel, akkor 5-6 endurance charge is befigyelhetne a sebzés meg jönne gearből, mert a Bane of legendset nem látom, hogy lehetne összehozni úgy, hogy megfelelő deffense is legyen.
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #19495 üzenetére
van pár karakter,amivel lehet über elder-ezni, nem csak az ms jugg. egy viszont közös mindegyikben, hogy nem kevés currency kell hozzá általában.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #19495 üzenetére
automata, és megy minden. Karakter, láda, minden. A ligának azt hiszem holnap délben lesz vége, hogy pontosan mennyi idő és mikor zajlik a migráció, azt viszont nem tudom.
-
Futtyos
újonc
válasz
brunnehilde #19435 üzenetére
Köszi akkor kirakom azt is
-
Futtyos
újonc
válasz
brunnehilde #19430 üzenetére
Molten strike-os champion(vagy gladiátor még nem tudom) lesz, critre biztos nem megyek rá, azért gondoltam ,hogy ha kevés a crit esély érdemesebb lenne e az avatar of fire.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #19217 üzenetére
Az options-ben be lehet állítani, hogy ha lenyomod az ALT-ot akkor lásd milyen modok vannak rajta (nem tudom milyen néven van
)
Úgy emlékszem nem kell corrupted-é tenni, de anélkül elég nehéz a 8 modot összehozni. -
San398
őstag
válasz
brunnehilde #19215 üzenetére
Az a két fő buktató van, hogy
- Vaal orb-al corrupteddé kell tenni a red mapot
- attól hogy nyolc tulajdonság van a mapon az még nem nyolc mod ,sok olyan van amely tulajdonság egy modnak számít pl. attack speed, cast speed, movement speed , ez a három egy mod!!! [link] -
Pszicho
tag
válasz
brunnehilde #19207 üzenetére
Köszönöm.
Jó kis nyaklánc, de ahogy írtad tényleg nem olcsó.
Jelen állás szerint az összes mindenem rámenne, annyit pedig nem akarok kiadni.
Talán később veszek egyet.
Az, hogy corrupted a Aul's Uprising Onyx Amulet az mit befolyásol?
Gondolom csak az, hogy nem lehet rá tulajdonságokat rakni pluszba.
Egyébként egy unique itemet hogyan tudnék enchantolni, már ha lehet? -
Pszicho
tag
válasz
brunnehilde #19178 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Akkor az nem túl sok esély.
Ez olyan, mint mikor DR Strange lejátszotta a csaták esetleges végkimenetelét a Bosszúállók: Végtelen Háború -ban. Ő is hasonlóra jutott számügyileg.Most gondolkodom, hogy melyik 2 módosítóval járnék a legjobban.
A coc ice nova assasin -hoz evasion kell, hogy az armorokon legyen.
Az armour érték minimális. Nálam most 238.
evasion értékem: grace- vel 85872 megoldás van.
Vagy ez, vagy átpakolom picit az itemjeimet és kihozok egy 1000 körüli értéket az armourra.
Nézek armourt adó glovest, helmetet. Ehhez rájön a determination, ami mondjuk 50%, így már 1500 armourom lesz. Erre a jewel-ből rájön még olyan 600-800.
Így már 2100-2300 körül lesz az érték.
Ez nyilván nem sok, de több mint a mostani.
Ez előnyösebb lehet mapozásra, de talán a bossok ellen pedig a magasabb evasion érték a jobb.
Egyébként megfigyeltem, hogy még most nagyon jó vagyok a bossok ellen, az elhalálozások nagy része mapon belül történik.Jó elgondolás lehet az armour -ra való átállás, vagy maradjak az evasion+grace kombó-nál?
Ezen 2 értéket választanám:
652 to armour while affected by determination
27 life gained for each enemy hit by affected by vitalitya clarity -t ezektől függetlenül is használhatom, ha marad rá manám.
Még ilyet sem lesz egyszerű találnom, hogy ez a 2 érték együtt legyen a jewelen. -
Mirman
őstag
válasz
brunnehilde #19169 üzenetére
Nálam is laggol , de azért bőven játszható.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #19152 üzenetére
Igen, mindent viszel át standardra.
Rizseslescó: Én is ED Trickstert indítottam (ha jól láttam te is). És igen, ha nincsen ES, akkor nem annyira hasznos a Ghost Dance.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
brunnehilde #19124 üzenetére
Igen arra ertem, igazabol mar nem is tudom, milyen guide-ot kovettem, szoval lehet kicsit osszekavartam, dolgokat
Most akkor 2 ora mulva kezdodik a flashback event?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
brunnehilde #19118 üzenetére
Az Inpulsaval lehet valtani egy Ascendecy-t es akkor nem fognak zavarni a reflektes mapok (Lia karimnal megtalalod a linken)
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #19120 üzenetére
köszi
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #19118 üzenetére
Össze akarom hasonlitani a Crites Inquisitorommal, amivel röhejesen könnyű volt a leveling.
ennek a build - jéről egy link pls.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #19081 üzenetére
Itt az én karim is, sajna melóból nem tudok normálisan linkelni és 2 karin vannak a cuccok is, mert összedobtam anno egy próbára a COC assasint, de irányvonalnak jó lehet.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Brandon81/characters
Snowlijt kari, de ArmaaBrandonon van a cuccok másik fele. Remélem tudtam segíteni.. szép napot -
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #19085 üzenetére
Az eternity shroud-dal minden op kb., persze csak ha köre epited a buildet.fasza ele as chaos damage-es sceptre-k, sok shaper cucc, ele konverzio (cold to fire) es egyeb aprosagok.na ilyesmi cuccokkal a dpsed eleg op lesz, viszont 5k körüli (jo esetben) life-od lesz csak.van 1-2 haver akinek ilyen glasscannon buildje van es nem mindenki elegedett.annak ellenere hogy raköltöttek a buildre vagy 100 exet sokat halnak.igaz biztos lehetne kompromisszumokat kötni dmg-def elosztasan.en is csinaltam egy trickstert a ligaban csak en fasza eva-es hybrid chesttel.volt majdnem 10k energy shieldem, a divine ire meg par mp alatt elintezte a guardianokat.a trickster op as fuck kategoria, kb. legjobb ascendancy lett a patch ota.gondoltam hogy flashbacken csinalok egy wo trickstert de lehet megint inkabb divine ire lesz mert nagyon op levelingre az is es bossozni is lehet vele szepen.amint lesz egy kis penzem, akkor viszont egyböl huzok meg egy iceshot/barrage voidshot deadeye-t.ez a kari lett a kedvencem, letaszitotta a wandert a tronrol.
-
San398
őstag
válasz
brunnehilde #19085 üzenetére
A guardianoknál haltam a legtöbbet (még nincs rutinom) meg ha nem figyeltem a bleedingre
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #19081 üzenetére
hypothermia emlékeim szerint azért kell, mert azok a buildek kapnak pluszt a chilled enemy ellen. (Valamelyik passive node, vagy support kövek adják) Legalábbis én ezt figyeltem meg, de látni nem láttam működés közben.
Megmondom öszintén, ezt úgy igazán én se érzem, nagy megakasztásnak, a Nexust már annál inkább. Ebben a ligában nem voltam még T15-s mapon. (Ettől függetlenül nekem tetszik a Nexus, de tényleg sok időt visz el úgy, hogy közben nem haladsz a mappal).
Tovább érdekes, hogy a Betrayal és Alva sok időt visz el, de a Delve nem... .Lehet úgy értik, hogy addig tart sok időbe, mire odajutsz, hogy eljuss a piramisba, vagy a safehouse-ba. -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #19078 üzenetére
A "nagyon megakasztja" lehet némileg költői túlzás volt a részemről, de a lényege az lehet (mert hogy nem pontosít), hogy mész, és az incursion-be be kell menni, ha ott van Alva, 3x is egy mapon akár. A betrayalnál, meg nem tudsz haladni, mert vagy rád rontanak, vagy lemész a research labba, vagy némi kitérőt teszel, stb.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #19049 üzenetére
" ligában rengeteg időt tölthetsz a nexusban vagy a mapon az álomtöredékekben, amik időre mennek, és nem tudsz a tradere figyelni."
a játéknak az elmúlt időszakban egy csomó olyan eleme lett, ami nem kedvez a tradenek, mert nem lehet kilépni belőle. Ilyen most a ligában a fragmentek, de ilyen a bánya is, ilyenek Alva küldetései is (bár azok nagyon rövidek), ilyenek Zana egyportálos mapjai. Ezen kívül bizonyos szinteken már irgalmatlanul nagy mob sűrűség lehet, ami mellett egyszerűen nem tudsz másra koncentrálni, főleg nem válaszolgatni.
A felhasználók viszont nem igazán figyelnek erre, vagy alkalmazkodtak hozzá fejben.
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #19052 üzenetére
Játssz és élvezd a játékot.
Azt csinálom
Ez ami hétvégén lesz , ez az az "érj el lvl 35 - ig és kapsz valamit" cucc ?
-
tibee77
őstag
válasz
Plussz a liga mar ugymond halott, azert se valaszolnak sokan.nezd majd meg a race alatt milyen gyorsan fogsz mapokat venni, ott ujra aktiv lesz a community.illetve majd uj liga elejen.az a baj, hogy az emberek hamar kiegnek, 1 honap utan sokan abbahagyjak.a 2. honapra mar alig van jatekos, max azok akik lassabban haladnak es nehezebben erik el az endgamet.persze ez liga contenttöl is függ.emlekszem anno a legacy ligaban meg rengetegen jatszottak 2 honap utan is.ez van, a synthesis sokak tetszeset nem nyerte el.
-
sith7
félisten
válasz
Lényeg, hogy ha kell vegyél, és pipázz ki annyit, amennyit csak birsz, arra koncentrálj
Ezt csinálom
hogy lehet ezt rosszul csinálni ?az elején volt egy kis félreértés - ugyanaz a map T4-5 - ben - , de az már tisztázódott
ami esik, azon megyek, + megveszem a hiányzókat, vagy Zana - tól vagy trade - nmeg szerintem én annyit nem játszom 1 nap , mint Te
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #19040 üzenetére
Ez baj, mert így nem nagyon van esélyem, hogy meglegyen a transportation safehouse
Keresek valami mást, amit meg tudok csinálni 1 hónap alatt, csak 2 kellene a pethez, kár lenne "veszni" hagyni -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #19030 üzenetére
ezek az aspectek "automata" skillek, olyasmi, mint egy aura. Aspect of the spider
Másodpercenként nyom web-et a környéken lévőkre, lassítva ezzel őket, és egyúttal több sebzést is kapnak. (ha jól értettem, ezek össze is adódnak)Más: Hogy működik a Syndicate? Én úgy emlékszem azt írták, hogy ha lenyomom a Mastermindot, akkor utána nem kell előröl kezdeni most, hogy már csak ritkán találkozunk Jun-nal. ehhez képest, tegnap meglett a Mastermind safehouse-a a 2. encounter után és a mapon lévő research már nem is aktíválódott. Lementem, de nem volt semmi lent
Pedig már csak az kellene a challenge-hez.
Miután legyőztem a Mastermindot, kinullázódott minden és kezdhetem előröl.... -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #19028 üzenetére
amikor benéztem az volt, hogy én csak azt néztem, hogy 3 fractured sor volt rajta, mondom akkor az 3 mod, jó lesz. Összejött a 3, beraktam a gépbe, de nem nyert. És később nézegettem az itemeket, és esett le, hogy attól, hogy 2 fractured sor van rajta, még lehet az 1 fractured mod. De amikor 3 kifejezettem 3 fractured modos cuccot raktam be a gépbe akkor egyből beadta.
Ha jól emlékszem, Har_melin írta, hogy ha 2 modos a cucc és nyomsz rá scouringot, akkor a fractured módosítókon kívül mindent elveszít, viszont a rare mivoltát megőrzi. Mikor rányomtam egyikre, és nem maradt rare, akkor kezdtem elnézni, hogy mi van és esett le, hogy a módosítók száma számít.
Ma végre kiesett a liga első 6L cucca, gondoltam jól meg is néztem, hátha nem corrupted. Visszamentem a Nexusba, eladogattam a cuccokat, és már csak azt vettem észre, hogy ott a divine orb a táskámba...
Szerencsére a Nexus kegyes volt és kidobott még egy 6L ami ráadásul nem corrupted.
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #19023 üzenetére
Csak 3x3 és nem biztos, hogy megkapja a 3. modot is a végén. Nekem 2. alkalomra sikerült.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
brunnehilde #19017 üzenetére
Nekem standardban csinalta ezt, mikor atkerultek a mapok es ugye be kellett valtanom oket, hogy az uj Atlashoz kompatibilisek legyenek.
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #19017 üzenetére
De azt vettem
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #18990 üzenetére
Szigorúan csak elméletben, de azok a cuccok lennének a lényege a játékban, mert találsz 3 egyformát (mármint 3 páncél, 3 mace, 3 kard, stb.) és abból csinálsz egy 4. tárgyat, és ezekből a fix statokból randomba átkerül az új cuccra, de implicitként. Gyakorlatban viszont, csak szarokat találni szinte, így nehéz a nem-nolifereknek boldogulni
az számláló egyébként minden ligában van, csak más-más feladatokat kell hozzá megcsinálni. Nagyrészük mindig az adott contenthez tartozik, így most van sok olyan challenge, ami Cavashoz tartozik. -
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #18961 üzenetére
Többféle taktika van a Nexus farmolására, de nagyjából mindegyikhez szerencse kell
Én úgy szoktam, hogy lerakok egy egyenest a Nexus mellé közvetlen (hívjuk 1-esnek) utána egy keresztalakút (hívjuk 2-esnek) majd ehhez a maradék 3 irányba csatlakoztatok 1-1 akármilyen elemet, ezeket aktiválom (de nem megyek rajtuk, csak annyi, hogy ne szellemképesek legyenek) majd visszamegyek az 1-esre, törlöm a 2-est és lerakok helyette egy még friss 4-est (lehetőleg minél magasabb szintűt) majd visszamegyek a Nexusba, törlöm az 1-est és szintén lerakok helyette egy frisset. Ezzel van 5 olyan voidod, amin még nem mentél, és én ezekre rakok 5 módosítót. Ha meg van az 5, akkor utána már használom ezeket is ugyanúgy, annyi, hogy amíg nem az utolsót futom rajta, akkor fullra kitisztítom.
A bossok, szintén node-okon lesznek, idővel megjelennek. Nekem azután jelent meg, hogy végeztem ezzel a memória felderítésekkel és Canvas (vagy hogy hívják) visszanyerte a memóriáját.Másik dolog, ezek a távoli node-ok akkora szintűek lesznek, mint a hozzá kapcsolt node (vagy hozzákapcsolt első node, de ez lehet bug). Szerintem érdemes az ilyenekhez minél magasabb szintű node-t tenni, hogy jobb loot essen.
De mint írtam, ehhez mindhez kell egy nagy adag RNG
A distant node-kból nyerhető módosító jobbára csak synthesis lényekre hat, ezért számomra kiemeltem fontos egy olyan amplifier, ami azt tudja, hogy a mobokat synthesis monsterekre cseréli
A számláló: azt jelenti, hány challenget teljesítettél (H-t lenyomva tudod megnézni milyenek vannak), ha elérsz bizonyos számút, akkor kapsz jutalmat. 12-nél fejes, 24-nél pet, 36-nál pedig szárnyakat. Valamint 19-nél, és attól kezdve nagyjából minden második- harmadikra pedig egy totemet. Ez utóbbi fix, minden ligában, csak máshogy néz ki a totem. Az első 3 viszont változó szokott lenni, hogy mit adnak.
saelin: Így a liga végén már annyira talán nem számít, de attól még spoilert tartalmaz, de ha gondolod elmesélhetem, amire eddig rájöttem. Sajna - csak úgy, mint PoE egész történetét - darabokból kell összerakni, egy-egy elkapott párbeszédből.
-
saelin
veterán
válasz
Nekem a Nexussal kapcsolatban csak az nem tiszta, hogy Cavas a mappokon lévő memory-kkal szerzi vissza a memóriáját vagy a Nexusban való építgetéssel is? Vagy is is?
-
sith7
félisten
válasz
A fusion árzuhanás jöhet
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18871 üzenetére
ehhez nem kellett sok, annyi minden el volt rontva benne. Magamtól nem vagyok egy build készítő spíler, de itt a "van tíz eltérés a két kép között" játék is elég volt.
#pszicho: bár azt mondtam, hogy szó szerint érdemes követni a buildeket, itt egy dolog van, amit én nem értek, és szerintem hibás. A 6L-ből ki kellene venni szerintem az Elemental Focust és megcserélni a kardban lévő Cold penetrationnal. Az eredeti build szerinti kiosztásban az Ele Focus kiüti a Hypothermiát teljesen, így az Ice Nova chill bónuszát is. Örülnék, ha más is rápillantana, de szerintem így hibás az eredeti kiosztás.
-
Pszicho
tag
válasz
brunnehilde #18861 üzenetére
Köszönöm.
-
rumkola
nagyúr
válasz
brunnehilde #18829 üzenetére
ennek a játéknak sajnos szánalmas a multija és annak szabályrendszere
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #18826 üzenetére
Vagy inkabb a stormbrand-nek van sokkal jobb clearje mi t az elözö buildednek. 😃
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18819 üzenetére
Én igyekszem rá figyelni, de tényleg jó lenne, ha legalább mondjuk fixen az első sor lenne akkor, ha van ilyen. Most is valahol a negyedik-ötödik volt és átsiklottam felette. Aztán kiléptem a portálon, jött az első pakk és máris halott voltam. Ezért se nagyon komplettírozom most már az atlaszt, mert semmi kedvem egy T15 q20-as mapot kidobni azért, mert a vaal megváltoztatta rajta a modokat.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #18759 üzenetére
Ezzel lehet amugy a legtöbb penzt keresni ha az elado nincs tisztaban azzal hogy mit ad el.en neha sajnalom öket de tenyleg.volt olyan hogy nagyot kaszaltam ilyen bizniszen de volt ilyan is hogy szoltam a sracnak, hogy ne adja ilyen olcson mert csak kiraboljak.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #18756 üzenetére
Neeem ez nem igy van!
4 dolog törtenhet: vagy semmi nem törtenik, vagy egy szinttel feljebb ugranak az essencek, vagy 1-gyel több essence is lehet (tegnap vegre összejött az 5 essences steam achi
) illetve kinyitod öket egyböl.ez az utolso ami veled is törtent.izgi lehet mikor az ember elöször lat ilyet. XD
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18733 üzenetére
igen, veiled cucc, én is néztem, hogy veiled flaskát még nem is láttam.
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #18733 üzenetére
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #18724 üzenetére
Mióta megvan a játék sosem volt problémám és nincs Steam-s verzióm. néha tényleg belassul a töltögető képernyő, de nem vészes, addig meg akár fel tudok menni a tradere is fast.
Én még 90+-n is felkapkodtam a rare-t, reci alapokat stb.. persze ha tele lett az inventory nem szaladtam haza,
de én amúgy sem sietek, élvezem a játékot.
Most egy ideje nem voltam fenn, de visszaolvastam Pszicho írásait és jót derültem rajta. Nem tudom milyen karija volt és hogyan volt felépítve, de sosem volt tankosabb karim, mint a Coc IN assasin. Simán farmoltam vele a guardianokat és 16s mapokat, épp rádobált cuccokkal. A közelharci karit talán úgy értette, hogy csak áll a boss előtt és se helyezkedni, se taktikázni nem kell. Talán egy totemessel kellett volna kezdjen, de azzal is kell mozogni. Nem vagyok a legtapasztaltabb játékos, de nagyjából nincs is olyan build 100 ex alatt, ami facetankol mindent.
Mikor lesz vége a ligának és van e már hír a Májusi unaloműző miniligáról? -
gdevil
aktív tag
válasz
brunnehilde #18671 üzenetére
Szia. Ez megragadt bennem: "beleöltem 80-100 exát".
Honnan van ennyid? Kérem a receptet! -
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #18651 üzenetére
köszi
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #18647 üzenetére
ok, ha ez trollkodás, akkor nem értem ... egyesével árazzam be ?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
brunnehilde #18617 üzenetére
Ha multimoddingolni akarsz, akkor annulment orbbal csinald.
-
rumkola
nagyúr
válasz
brunnehilde #18607 üzenetére
tudtommal itt manát kapsz ha hitelnek
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #18583 üzenetére
Ezeken en is mindig elcsodalkozok. 2 millio shaper dps, de amikor ugyan azokban vagyok max 500. Ezek honnan jonnek?
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #18560 üzenetére
Na lassan csak kipróbálod azt a winter orbot
Nekem még sokat segített az övben lévő pókos craft a túléléshez és megspóroltam egy gem helyet + nem fogott le annyi manát
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18560 üzenetére
muszáj volt már, meg ha jól értem, ez a már meglévő készleteken nem segít, csak a map tabban lévőket tudom automatikusan egy következő ligára konvertálni. Mindegy, most van vagy 200 db régi piros mapom standardon, azt a hó végéig el akarom használni, aztán jöhetnek a mostaniak.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18554 üzenetére
f*ck, nekem a tegnapi napom ezzel ment el, hogy három különböző sorozatú felgyűlt map tömeget szortíroztam, hogy legyen hova rakni a most esőket...
Mindegy, fő, hogy kezdenek ezzel is valamit. Most már csak a nem használt, tök üres remove only map tabokat tüntethetnék el...
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18530 üzenetére
én ha online vagyok, akkor az döntően valóban online, nagyon kevés AFK van benne. Az meg végül is mindegy, hogy mapon játszom, vagy a ládában felgyűlt vackokat próbálom kiszelektálni, az is a játékkal töltött idő.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18527 üzenetére
Mielőtt visszaálltam volna a helyi telepítésre megnéztem a steames statisztikámat - kb. napi 4 óra jött ki. öt évig... Nagyon szégyelltem magam.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #18515 üzenetére
Hehe mondtam en hogy azzal menj. 😎 am meg igen, lightningspire jobb single targetre.igaz, hogy azt nem tudod folyamat castolni mint az oos-t de ha raerzel hogy mikor hova kell dobni (mozgo bossokra gondolok nem olyanra ami egyhelyben all sokaig) akkor jobb lesz sokkal.
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #18502 üzenetére
Grat, nekem is a napokban esett doki.
-
San398
őstag
válasz
brunnehilde #18490 üzenetére
Ha minden igaz akkor így kell beállítani
[kép]
16/10, amit akarsz érte kapni/amit el akarsz adni -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
brunnehilde #18451 üzenetére
Kicsit megkésve bár törve nem..
Én az előző ligában WO karival mentem, de semmi sem volt akadály, mondjuk Über Eldert nem próbáltam, de ő is meg lehetett volna akár. Minden boss lement őt kivéve. Leginkább mapoztam, bányásztam, de semmi gondom nem akadt. Bocsánat, de eléggé szét lett kapva a kari és már legalább 2hónapja nem voltam fenn:
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Brandon81/characters
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18458 üzenetére
igen. A bossoknál nem igazán tudom, hogy az olyanok, amelyeknél még valami plusz resist is van, azt is ignorálja-e, de elvben igen.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18453 üzenetére
Én többre értékelem a masszív tankot, mint a csilliós sebzést, bár tagadhatatlan, hogy ezt a WO-t így is élvezem. Most mentem egy T15 Core-t, -10 ele resist, + ele weakness - a mobokkal és a harbingerekkel így sem volt semmi gond, de shavronne persze egy pillanat alatt kinyírt a lightning sebzéssel, nem is erőltettem tovább. Amúgy is csak Niko napi küldetése miatt mentem, de gondoltam, ha már akkor kipróbálom milyen most két szinttel nehezebben.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18451 üzenetére
Map clearingre tökéletes. Minotaurt kipróbáltam vele, az mondjuk levert, mint vak a poharat, de ebben azért erősen benne van, hogy az endgame bossfightokhoz rutin kell. (A mobokkal ott sem volt gondom.) Tudni kell, hogy ha ezt az animot látom, akkor az fog következni, amit majd így tudok kivédeni és mindezt rutinból, nyugodtan alkalmazni. Na, ez nálam nincs meg, a guardianokból eddig összesen talán ha hármat vagy négyet csináltam meg.
Mostani T15 Waste Pool és régi T15-ös Caldera mapot toltam vele, azon gond nélkül leverte a bosst is. én sextánsokkal nem szórakozom, főleg úgy, hogy az ele reflect ennek is azonnali halál. Csak rare+harbinger szokott a piros mapokon lenni, azzal eddig nem volt problémám. Kicsit vigyázni kell rá, a mindenki által használt Vaal Righteous Fire nekem nem az igazi (az idejéből túl sokáig nincs semmi ES rajtam és 4,6k élettel nem rohangálok T15 mapokon), de egyébként nem glasscanon. A Devouring Diadem Feast of Flesh funkciója sokat segít, de persze nem mindig akkor, amikor kellene és kell hozzá tetem, ami bossfightnál nem mindig van.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18448 üzenetére
most már én is, elegem lett a ligából és gondoltam inkább kezdek valamit az eddig felgyűlt exákkal.
Meg kiganajozom a ládát, mert tele vagyok elrakhatatlan mapokkal, félretett "lehet csinálni belőle valamit" cuccokkal, most lesz rá két hónapom, hogy rendbe tegyem.
-
BoneDragon
veterán
válasz
brunnehilde #18443 üzenetére
Az normálon vagy mi? Lecsekkoltam, van 2.4 és 15 exért bent ligában.
-
Mirman
őstag
válasz
brunnehilde #18370 üzenetére
Tegyél be egy orb of storm + increased critical kombót és rögtön tudsz critelni ezzel .
Bossok ellen van általában értelme a sok penetrationnek igen .
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #18368 üzenetére
Ahogy Mirman is írta, az 5% már igazából 0% ezen liga óta. (Standardon nem tudom hogy van, de gyanítom ott is így) plusz az 5% azt jelenti, átlagosan minden 20. ütés talál be, az az másodpercenként 2,5 ütést be kell vinnie.De ezt la_cc is írta.
Közben találtam egy cikket: Resistance PoE wiki
Ez azt mondja, hogy először a resistance csökkenés számítódik ki, utána a penetration, és mindkét esetben mehet negatívba az ellenállás. (Ilyenkor van a monsternél, hogy 'vulnerable to X'.
Gyakorlatban:
A monsternek van 120% fire resistje. Ez, 75%-kal csökkenti a tűz sebzést, mivel 75%-ban van maximalizálva a resitje (legalábbis aszerint, amit linkeltél oldal). Vagyis az Ő resisjte így néz ki: fire: 75% (120%). Ha nyomsz rá valami resistance csökkentő spell-t, akkor a 120-ból vonódik le, ha így 75% alá csökken, akkor nyilván kisebb lesz a resisance is, de ha ez nagyobb még mindig, akkor marad 75%-on a capped és továbbra is 25%-t kapja meg a kiosztott sebzésnek. Ha több hatás éri, nyilván összeadódnak. Majd, ezen értékek után számítódik a penetration, az az, ha te annyi csökkentést rányomsz, hogy neki már 30% resistance-e maradt és van 25% penetration-öd, akkor csak (30-25) 5%-ban fogja csökkenteni a bekapott sebzést a 30 helyett. De mivel a penetration nem csökkenti az ellenfél ellenállását, így az Ő ellenállása továbbra is 30, de sebzésszámításkor azért levonja belőle a 25-t.A vélemény-változás jogát fenntartom
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #18364 üzenetére
A spiritual Aid nem a totem (szerintem a golemre gondolsz, nem?
) miatt van, hanem te miattad
Mert ami node-okat kiraktál, hogy növeli a minion sebzését, annyival növekszik a te sebzésed is. Az egy másik kérdés, hogy egy ideig ki van rakva ezzel párhuzamosan az Ancestral Bond, amitől pont te nem tudsz sebezni. De később (level 85 felett) átrakja a runebinderre. Én mondjuk eleve arra raknám, ha már brandezek. A Malachai Artifice nem penetrationt ad, hanem csökkenti a resistance-t, ami, ha jól tudom az uncapedből jön le.
A flame golem meg adna pluszba 40% sebzést ( az ascendency miatt immunis az elemental sebzésre és 2-t le tud idézni, ) -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18354 üzenetére
Nem kell, az csak plusz chaos penetrationt ad.
A Pyre gyűrűből eleve elég ritka a shaper alapú, a sisakból meg tudtommal nem is lehet, hiszen azt csak a betrayal boss dobhatja, szóval csak 8x5=40% extra chaos dmg jön egy összeválogatott szettből. Meg a két fegyverről még plusz 25-40% (a rolltól függően) és a Harness of the Void ascendancyból átlagban még +18%. Magyarán az amúgy sem apró WO sebzés (amit itt még egy full fire conversion is megdob) kap közel még egyszer ennyi chaos dmg-et is.
A Mark of the Shapert én kihagytam, mert valamiből resistet is kell csinálni és (gondolom a build hatására) a használhatóbb shaper cuccok ára az egekben van. Helyette találtam egy legacy Pyre gyűrűt a ládában, ami még egymagában hozza a 100% cold-to-fire konverziót, így felszabadult egy plusz support gem slot a WO mellett, nem panaszkodom.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18350 üzenetére
legalább a life fele, mert akkor tudja maximálisan kihasználni azt, hogy a sebzés egyharmada a manából megy.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18346 üzenetére
előfordul, hogy valamiért nem passzol a build a játékstílushoz. Én pl. indítottam most egy Divine Ire inkvizitort Mathil buildje alapján, ami nekem rohadtul nem működött. Ahhoz képest, hogy a videóban külön kihangsúlyozta, hogy mennyire tankos a build, gyakorlatilag nem lehet agyoncsapni, én egyfolytában meghaltam már t2-3 mapokon is. A Cavas-Zana átmenetet (ez csak a ligában van, te nem futhattál bele) vagy hatszor próbáltam lezavarni vele, sikertelenül. Aztán meguntam, kiszedtem a MoM-Eldrich Battery kettőst és láss csodát, így egészen játszható lett. Nyilván nem Mathil a hülye, csak az a játékstílus, ami az ő változatához kellett volna, nekem valahogy nem állt kézre.
Más: nézegetek két napja egy WO buildet, chaos conversion, Eternity Shroud + Devouring Diadem. Addig nézegettem, amíg a páncél ára úgy kilőtt (pont az elmúlt két napban), hogy mostanra esélytelen, hogy ennyi játékkal összeszedjem rá a pénzt.
-
saelin
veterán
válasz
brunnehilde #18329 üzenetére
Jó hogy írtad ezt, mert én is egy Storm Brand builddel nyomulok. Mondjuk az én guide-om használ Hypothermia-t és Controlled Destruction-t is bele. Az utóbbit nem igazán tudom megéri e használni, mert redukálja a critical chance-t.
-
sith7
félisten
válasz
brunnehilde #18334 üzenetére
köszi
a gem - mel kapcsolatban valaki ?
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #18313 üzenetére
A tankos dolog nem mindig ugyanazt jelenti.egy caster vagy melee vagy ranged kari nem ugyanugy lesz tankos.stormbrand elönye hogy mobilis, mozogsz amig a skill öl, bossoknal szerintem ligthning trapot is dobsz mert a SB nem olyan durvan jo boss ölö.gondolom 90es szint környeken mar lesz több fele defense layered nem csak par K life.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #18294 üzenetére
Ohh azaz arra gondoltam, nem a sac fragmentekre. 😂 nekem az a map egyetlen egyszer dobta az acuity kesztyü kartyajat azon kivül semmit.inkabb fogom es eladom mindig 10c körül.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #18276 üzenetére
Nem jo az idözitesed, mert a 3.6ban kapott egy eleg eröteljes nerfet.a stormbrand csak egy kisebbet.
-
Drenadar
veterán
válasz
brunnehilde #18266 üzenetére
Csak kár hogy van CDje az immortal call nak. Persze ha az alap duration elég nagy akkor az nem nagy baj.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #18254 üzenetére
Ele vagy? Mert akkor olyan spellt kellene keresni amit boostol a dmged , frost bombot meg ossze kell kapcsolni egy less duration suppal es maris "hamarabb" durran, azert spelleknel nem csak ugy jon a gyors meg a pusztit ahoz azert kell neki spell dmg , cast speed , crit pl szal =] azzal hogy bevan pattintva egy negy vagy harom linkbe nem biztos hogy tobbet nyersz szal main skill melle azert nem olyan egyszeru szerintem egy off vagy second spell ami tarol ol romba dont..
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18249 üzenetére
Ahogy badlof2k is írta, a veiled cuccoknál az a lényeg, hogy ezek utána bármileyn másik cuccra (persze base item megkötéssel) is craftolhatók. Azért célszerű mindig olyant választani, amire neked is szükséged lehet, vagy használni tudod. Vannak köztük többszintűek is, a kiválasztásnál a szám mutatja, hogy az adott craftból hányadik szint, a fehér/sárga vonal a craft típus alatt pedig azt, hogy hol tartasz a feloldásával.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #18249 üzenetére
Ott a veiled modok a fontosak mert utanna emlekeim szerint ha feloldod megkapod a craft banchbe 🙄 igylehet akar +48% qualitys crites cuccot craftolni(persze ehez nem csak a veiled mod kell), plusz chargeok , dmg modositok stb. szal ha maga az item fos is a veiled mod tobbet erhet .
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #18240 üzenetére
Az egyes safehouseok szerintem sokkal jobban megérik, mint a banya. A researchben pl. Vorici fehér socketeket pakol a cuccokra, de ettől nem lesznek corruptok - offcolor igényű buildekhez ideális. Az inteventiont meg kár hagyni lenullázódni, főleg úgy, hogy Cameria és ITF is jó bónuszokat ad a safehousehoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged