Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz brunnehilde #18961 üzenetére

    Többféle taktika van a Nexus farmolására, de nagyjából mindegyikhez szerencse kell :)

    Én úgy szoktam, hogy lerakok egy egyenest a Nexus mellé közvetlen (hívjuk 1-esnek) utána egy keresztalakút (hívjuk 2-esnek) majd ehhez a maradék 3 irányba csatlakoztatok 1-1 akármilyen elemet, ezeket aktiválom (de nem megyek rajtuk, csak annyi, hogy ne szellemképesek legyenek) majd visszamegyek az 1-esre, törlöm a 2-est és lerakok helyette egy még friss 4-est (lehetőleg minél magasabb szintűt) majd visszamegyek a Nexusba, törlöm az 1-est és szintén lerakok helyette egy frisset. Ezzel van 5 olyan voidod, amin még nem mentél, és én ezekre rakok 5 módosítót. Ha meg van az 5, akkor utána már használom ezeket is ugyanúgy, annyi, hogy amíg nem az utolsót futom rajta, akkor fullra kitisztítom.
    A bossok, szintén node-okon lesznek, idővel megjelennek. Nekem azután jelent meg, hogy végeztem ezzel a memória felderítésekkel és Canvas (vagy hogy hívják) visszanyerte a memóriáját.

    Másik dolog, ezek a távoli node-ok akkora szintűek lesznek, mint a hozzá kapcsolt node (vagy hozzákapcsolt első node, de ez lehet bug). Szerintem érdemes az ilyenekhez minél magasabb szintű node-t tenni, hogy jobb loot essen.

    De mint írtam, ehhez mindhez kell egy nagy adag RNG :) A distant node-kból nyerhető módosító jobbára csak synthesis lényekre hat, ezért számomra kiemeltem fontos egy olyan amplifier, ami azt tudja, hogy a mobokat synthesis monsterekre cseréli :)

    A számláló: azt jelenti, hány challenget teljesítettél (H-t lenyomva tudod megnézni milyenek vannak), ha elérsz bizonyos számút, akkor kapsz jutalmat. 12-nél fejes, 24-nél pet, 36-nál pedig szárnyakat. Valamint 19-nél, és attól kezdve nagyjából minden második- harmadikra pedig egy totemet. Ez utóbbi fix, minden ligában, csak máshogy néz ki a totem. Az első 3 viszont változó szokott lenni, hogy mit adnak.

    saelin: Így a liga végén már annyira talán nem számít, de attól még spoilert tartalmaz, de ha gondolod elmesélhetem, amire eddig rájöttem. Sajna - csak úgy, mint PoE egész történetét - darabokból kell összerakni, egy-egy elkapott párbeszédből.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák