- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Futtyos #26224 üzenetére
HC-ban nem vagyok otthon. Bár elvileg a cyclone gladiatort át lehetne alakitani úgy, hogy ott is működjön. 6k-hoz közeli life és chaos resist a DPS rovására. De HC buildekhez inkább javaslom átnézni a POE egyéb fórumait.
m.lala: Ha nincs elég life, akkor Kosis 1hitelhet. Csináltam egy aura guardiant is, amivel lassan lvl100 vagyok, brutál tankos, de még azt is el tudta kapni párszor.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Futtyos #19431 üzenetére
Pont arra van kitalálva, ha alacsony a crit chance. Moltennel nincs isten, hogy 8 másodpercenként ne critelj.
Hát... érdekes, über eldert már nem mutatta. A guardian mapon sem véletlenül volt neki kitakarva, hogy milyen modok vannak, lehet csak sima normal mapon futott.
Látványos, de ez alapján nem győzőtt meg, hogy olyan nagyon OP lenne.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Futtyos #19429 üzenetére
Nem veszited el a crit sebzést, csak a crit sebzés nem fog extra dmg-t produkálni (nincs multiplier). Ez az elemental overload akkor a legjobb, ha olyan skillt használsz, ahol magas a casting vagy attack speed. Storm Brandnél nekem tökéletesen működik, és bőven 10% alatti a crit chance rá az elementalistomnál. Ha crites vagy, semmiképp se használd.
-
reelc
veterán
válasz
Futtyos #19415 üzenetére
Ha se fej, se írás?
Akkor mi lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged