-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #21049 üzenetére
Esetleg próbáld ezt: [link]
Nem hittem volna, hogy egyszer még visszasirom az oroszokat.
De amit ezek a kóreaiak művelnek... Venni akar valamit, küldöm neki a meghivót, nem reagál. Két perc múlva megint meg akarja venni, megint hivom, mit csinál? Nem reagál. Zsinórban ötször egymás után elküldi a vételi szándékot, egyből küldi a party invet, ha elutasitod, még legalább háromszor elküldi. Bejön partyba, vársz rá, nem jön. Bejön partyba, már a trade ablak is megvan nyitva, fél percig nézi amit venni akar, aztán szó nélkül kilép és lelép.
Egyébként is teljesen elcseszett ez a trade rendszer, ezek még rátesznek egy lapáttal.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #21019 üzenetére
De pont az a lényege, hogy ne jelenjen meg az elder.
Találtam egy ilyen fotót, ezen láthatod a lényeget.
[link]Jobb alsó sarokban van három elder map, ezek közül az egyik T15. Ennek hatására mind a négy guardian map shaper lesz. Elsőnek a fotón a minotaurt kell megcsinálni (jobbra alul), utána vagy chimera, vagy phoenix, utoljára pedig a bal felső sarokban a hydra. Ha kész, akkor a guardian mapokon fognak megjelenni az elder haverjai:
Újra megcsinálod a négy mapot, és utána mehetsz über eldert ölni.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
KubanitoS #21016 üzenetére
Szóval összehoztad a 20 elder mapot és megjelent az elder a haverjaival? Mert akkor le kell őket ölnöd, és csak azután csinálj valamelyik mapból elder influencedet. Angol megy?
"Afterwards, when a Tier 15 map is Elder-influenced, it will cause all Tier 16 maps to become Shaper-influenced. Clear all four guardian maps, beginning with the map adjacent to the Elder influenced map and continue with one of the other two guardian maps, that are adjacent to the first map, and the Elder will occupy The Shaper's Realm. Then as usual, you need to take out all 4 of the Elder's Guardians to summon Uber Elder."
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #20693 üzenetére
elég egyszerű beazonosítani - pont ugyanaz a szövege (ha van), mint a már aktívnak, mellette feltüntetve, hogy Rank 3. Az inaktívak ráadásul abc sorrendben vannak, ha az "I" betűnél nincs, akkor nincs belőle.
PS: megnéztem: a suffix incr. dmg modnak csak két szintje van.
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #20690 üzenetére
ha a craft benchnél elkezdesz lefelé görgetni, akkor az aktíválható opciók alatt ott vannak szürkével azok is, amelyek elérhetők, de még nem szerezted meg őket. Amelyiknél több szint is van, ott minden egyes szint is külön szerepel. Sőt, az is megjelenik, hogy hol vagy kinél tudod begyűjteni.
-
-
BoneDragon
veterán
válasz
KubanitoS #20506 üzenetére
Ezeregy build van és az acrobaticsot kb liga eleje óta senki nem használja. Ráadásul csak HC playereknél láttam.
Erre felbuzdulva meglett a - mana a ringekre és bepróbáltam shapert. Szerencsétlen meg se tudott sebezni, minden szarjába beleálltam és meg se moccant az ES. WTFUgyhogy ja, nem, nem szar a build.
Esett egy dying sun, már megörültem, aztán láttam az árát... bah melee liga. -
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #20506 üzenetére
Én akkor, amikor a Blight bejött csináltam egy trickstert vele és az nagyon jól muzsikált, pedig csak 5L volt végig. T16-os Beacheadet farmolgattam vele gond nélkül. Nem rossz skill az és a Contagionnak mindegy, hogy honnan jön az a chaos dmg, amit utána tovább terjeszt.
-
TrollBalint
addikt
válasz
KubanitoS #20461 üzenetére
sajna az a baj, hogy az 1 hit, az úgy jön, hogy valamelyik bunkó raptoron ülő légiós beugrik / teleportál mellém a képernyőn kívülről és szevasz... (ha eltalál)
Har_melin: Emlékeztem erre a videóra, csak nem találtam, és akkor nem néztem meg, mondván, nekem elég a flame dash, meg a phase run
Hát T13 felett már úgy látom nem ...
-
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #20346 üzenetére
Én csak fenntartással ajánlom az enyémet, mert T11 fölött még nem jártam vele. Ami biztos, hogy lvl90-ig talán három-négy halálom volt, mind a saját elbambulásaim miatt. Most egy diavetítés szerű mapon is életben maradt beyond bossokkal, légióval együtt is. Über lab még nincs meg, azzal a most már néha beeső stun is megoldódna.
A leveling nagyon egyszerű volt, kell egy Tabula és lehetőleg legalább egy foil kategóriájú kard, bár én lvl60-tól két Scaevát használtam bőven lvl80 közepéig. A clearspeed a leveling alatt sem volt rossz, de amikortól fel lehetett venni a Haemophilya kesztyűt, onnan kezdve brutális. A bleed csak a clearspeed (bleedslposion) miatt van, a sebzéshez önmagában keveset ad, de pl. a warchief totem sebzését jelentősen növeli. Akét mostani fegyverrel szerencsém volt, mindkettőt találtam és craftolható volt, de a Scaeváknál jobbakat többet is találtam közben, szóval akár SSF módban is működik. Most a végén ki akartam még próbálni, hogy az Impale hogyan muzsikálna, mit lenne érdemes lecserélni vele, de erre egyelőre nem lesz alkalom.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Fizetett hirdetés:
Ajánlhatom az enyémet (saját kreálmány, facebreaker champion). Biztos, hogy nem ez a top cyclone build, viszont olcsó és nagyon könnyen összerakható. És szégyenben sem maradsz vele. Red elder pipa, Shaper gond nélkül pipa, Atziri pipa. Ha érdekel, privátban segithetek a levelingben, nagyon könnyű volt. Karakter búgócsiga: [link], pastebin kód PoB-hoz: https://pastebin.com/unewjvAn
-
Har_melin
addikt
válasz
bármelyik. Itt is írtak párat (brunnehilde és sirdond is azzal megy), nagyon nem lehet vele melléfogni, annyira OP lett. Ha kifejezetten a top endgame képessége a fontos, akkor meg keresgélni kell a neten, hogy melyik killer milyen drága cuccal megy, meg tudod-e majd engedni magadnak?
-
Mirman
őstag
válasz
KubanitoS #20293 üzenetére
Rosszul sajnos. Ha se a skillfán , se a geareden nincs semmilyen damage node akkor valóban a 30% increased damage over time az 30% plusz sebzést ad. Viszont az összes increased damage módosító (fáról , gearről stb) az összeadódik , ergo ha van 3 db 30% increased damage node-od akkor az a végén 1.9-es szorzónak felel meg (30%+30%+30%), ennyivel lesz nagyobb a sebzésed.
Viszont itt jön a csavar , az aura és support skill gemek többsége nem increased hanem MORE damage módosítóval rendelkezik. Ezek nem össze adódnak , hanem össze szorzódnak . Tehát ha van 3 db 30% more damage multipliered akkor az a végén 2,197-es szorzó lesz (1,3*1,3*1,3) . Jól látszik hogy ez ilyen kevés szorzónál is már elég nagy különbséget ad .
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #20169 üzenetére
Igen, ettől a ligától kezdve.
Az IC, a Molten Shell és a Steelskin kapott egy új, "Guard" tagot és közös lett a cooldownjuk. Amíg az egyiké le nem jár, addig a másik nem léphet működésbe. Ráadásul a cooldown csak a skill lejárta után kezdődik, nem az aktiválásakor és a skillre ható increased duration a cooldown-t is növeli.
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #20139 üzenetére
Nekem sokáig a MS volt a CWDT-re kötve és rendben működött. Nem lehet, hogy manuálisan használsz mellette egy másik guard skillt is, mondjuk a steelskint? Mindegy, hogy automatikusan vagy manuálisan sütöd el őket, a cooldownjuk közös, amíg az egyik le nem fut, nem fog aktiválódni a másik.
-
rumkola
nagyúr
válasz
KubanitoS #17246 üzenetére
töredelmesen bevallom, hogy én utálom a bányát
próbálgattam megszeretni, hogy ez is POE és hűdejó, de nem mentmenni egy sötét járatban ahol sebződök ha kimegyek a fényből? anyád!
játszani akarok nem egy csillét követni bakkera másik amit még mindig nem tudok hová tenni és roppantul gyűlölök az a lab
most komolyan, kinek jut eszébe egy egérrel klikkelgetős játékba "ügyességi" kikerülgetős dolgokat beletenni?azért persze játszom tovább mert nagyon addiktív
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #17211 üzenetére
miért kell olyasmit erőltetni, ami nem megy? Igaz, hogy a 3.3-ban, két ligával ezelőtt, de egy teljesen közönséges Arc Saboteurrel úgy ledaráltam mindent (über elder kivételével), mint korábban talán még semmivel. 20% life regen/sec + fix Blind és ezek mellé a többi védelem szinte minden ellen elég.
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #17004 üzenetére
Csak akkor kell a supporttal beszélned, ha eleve elsőre a steames verzióval kezdtél el játszani. Ha korábban volt local telepítésed (és ahhoz beregisztrált accountod felhasználónévvel és jelszóval), akkor semmi más dolgod nincs, mint legyalulni a steames verziót teljesen a gépről, felrakni a localt és bejelentkezni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
KubanitoS #17004 üzenetére
Itt talán lesz infó hogyan tudod steam-es fiókot átvinni GGG fiókra [link]
De talán a lényeg:
"If you’d like to use the standalone client you’d need to contact Support and have them help you add log in credentials to your account so that you can log in without using Steam. Send an e-mail to support@grindinggear.com if you’d like to do this."
Ha bent vagy a GGG fiókodon, akkor innen leszeded a telepítőt: [link]
A többi pedig értelem szerűen fog már menni.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
KubanitoS #16900 üzenetére
Köszi a gyors reagálást, akkor veszek egyet. Most vagyok úgy,hogy költeni kéne a karira, de nem tudom jobb lesz e. Tetszik nagyon, de sajnos elég halandó néha és nem tudok 91 fölé menni vele. Van mit fejleszteni, de saját kútfőből nem megyek messzire sajnos.... én a lámakirály
-
gdevil
aktív tag
válasz
KubanitoS #16731 üzenetére
Na úgy látszik mindenki előbb utóbb átáll a sötét oldalra.
Én harmadszori nekifutásra maradtam. Még csak pár hónapja nyomom, de innen visszanézve a d3 tényleg kifutott. Annyi itt a tartalom, hogy még nem latom át mindet.
De élvezem.
Már a d3 s16 sem izgat különösebben.
Mondjuk azért a csini szárnyért lehet hogy letolom a seasont. -
D4v3
őstag
-
sirdond
őstag
-
sirdond
őstag
válasz
KubanitoS #16660 üzenetére
három dolog befolyásolja a sulphite mennyiséget:
- map tier
- iiq
- scarabebből map tier a legmeghatározóbb, minél magasabb annál több a sulphite. az iiq pedig másodlagos, szintén minél magasabb, annál több a sulphite, de nem számít annyira,mint a map tier, elvileg. mégsem mindegy, hogy egy 20%-os magic map-on van Niko, vagy egy 125%-os rare map-on.
a scarab meg ugye egy fix szorzó a másik kettőre.
ja és kösz az együttérzést
-
tibee77
őstag
válasz
KubanitoS #16643 üzenetére
Vehetsz nyugodtan 40%osat is de ne horror aron.ezek az increased damage-es enchantok nem sokat ernek.nyilvan növelik a dmg-et de elegge elhanyagolhato modon, mert ez nem multiplicative dmg hanem additive.ezert ernek az olyan enchantok joval többet mint pl. a +1 chain, vagy peldaul +1 projectile valami bow skillen mert azok lenyegeben more dmg-et adnak.ez azt jelenti ha venni akarsz valamit hogy dpst növelj es van lehetöseged valasztani "more" illetve "increased" dmg között akkor a more-t valaszd.persze ez nem mindig igaz, ha van mondjuk egy lightningos builded mint most a trapper es valaszthatsz 100% increased dmg ill. 10% more dmg között es tegyük fel hogy mar összeszedtel mar itemeken-treen 500% increased dmg-et akkor a 100% increased dmg-dzsel jobban jarsz mert a 10% more az csak +50%ot fog adni mig a masik egy 100ast csap hozza.
-
sirdond
őstag
válasz
KubanitoS #16643 üzenetére
most nézem, hogy ez merciless enchat, mert az über-es az +40% dmg.
amúgy az "Arc Chains an additional times"-t jobban szokták szeretni. még nem néztem/számoltam utána, hogy ez konkrét számokban kifejezve mennyivel jobb a fentihez képest, ha valakinek van tapasztalata, vagy linkje, akkor érdekelne.
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #16628 üzenetére
Az Arc-nak eleve nagyobb a sebzése, mint a LS-nak (kb. 500 vs 434 lvl20 esetén). Utána az Arc-nál ez szorzódik fel kb. kettővel (a 105% more a gyakorlatban dupla sebzést jelent). Support gemnél kb. 50% more a maximum, amit kínálnak.
Az Arcnál ezt a dupla (kb 1000 dmg) sebzést szorozza fel a négy megmaradt support gem, ha a 6L-be teszed. Ezzel szemben a LS maximum a 434-es alapsebzését fogja tudni multiplikálni öt módosítóval. Mivel neked ST dmg kellett, az a logikus, ha a sokkal nagyobb alapsebzést multiplikálod minél többször. A kesztyűben viszont csak három multiplikátort tudsz használni, vagyis egy nagyon erős main skill és egy megbízható support helyett lesz két viszonylag hatásos középszered.
A különbség nagyjából az Arc chain-ből adódó 2x-es szorzója és a leggyengébb support gem 1,3-1,5-szörös szorzója közti durván 20-25%-os dmg veszteség. (nem számítva a LS eleve valamivel kisebb alapsebzését, azzal még nagyobb.)
-
tibee77
őstag
válasz
KubanitoS #16628 üzenetére
Sok verzio van arc trapperre, egyik az arcot rakja 6linkbe a masik a lightning spire-t.mindenki masra esküszik, en azt mondom jobb az arc a 6linkben , mert azzal mindig betalalsz.lightning spire-nek van cooldown-ja, illetve megadott szamu trap-et dobhatsz le.ha peldaul nem hasznalsz bear trapet es egy sokat mozgo boss ellen küzdesz, akkor a LS alig sebez valamit, ellentetben az arc-kal.ha peldaul van fasza +1 chaines arc enchantos fejesed akkor meg nincs kerdes, arc tuti jobb 6linkben.viszont ha a gearre tudsz tenni valahova "increased cooldown" modot tenni vagy egy olyan cuccot venni amin van akkor a LS cooldown-ja is lemegy, ergo azt is megerheti 6linkbe rakni.
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #16612 üzenetére
"a 6L jellemzően az Arc-ra épül"
Azért, mert az Arc max 7 alkalommal tud átugrani egy másik ellenségre (chain), viszont ha nincs másik ellenség, akkor a fel nem használt chain opciók egyenként 15% more dmg-et jelentenek. Mivel ST esetén egyszer sem tud chainelni, így 105% more dmg-et jelent. Ezzel a legdurvább ST skillek közé tartozik, a Lightning Spire a fasorban sincs ehhez képest.
"A light penetration számomra kérdőjel."
A bossok ellen a penetration skillek nagyon is kellenek, mert mindegyiknek topon van a resistje, sőt általában a max res. is 75% fölött van (amikor a "resist ..." tag is megjelenik náluk). 80% resistnél 100k sebzésből 20k éri el. 20% penetrationnél a 80% lemegy 60%-ra, és 100k-ból 40k-t kap be, vagyis a dupláját.
"azt írja, hogy a supportolt szkillek 30+% extra sebzést kapnak"
az nem extra, hanem increased dmg, additív és nem multiplikatív. Amíg van "more" dmg-et adó support opció, addig rossz választás az increased dmg.
-
sirdond
őstag
válasz
KubanitoS #16586 üzenetére
Most nézem, hogy Bear trap-ot nem is használsz? Nekem az egyik kedvenc utility skill-em trapper-en.
Ami még feltűnt,hogy van 12 db skill point, azokat költsd el a build szerint valamire (gondolom crit-es node-ok).
A build-ben mit írnak Lightning spire support gem-eknek? Egyébként lightning penetration lehetne az 5. -
-
sirdond
őstag
válasz
KubanitoS #16582 üzenetére
6L Tinkerskin 2.5 ex most? Az igen.
Csak egy tipp:ilyet vegyél http://poe.trade/search/otekasitotosah
És csinálj egy 5L-et mostaniból, ha szeretnél 6 linket, arra pedig vegyél egy másik Tinkerskin-t jó statokkal és használd azon a fusing-okat, az 5L alattiak aprópénzért vannak úgy is.Egyébként alapvetően nem tűnik rossznak (amu-t és ring-et lehetne javítani), szerintem.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
KubanitoS #16548 üzenetére
A sajátom elég olcsó és tartós (a legdrágább cucca egy 6L cloak of defiance, ami nekem kb 90re lett meg, annyira nem volt szerencsém a fusingokkal) Ha nem leszek bitang másnapos akkor lehet holnap délután csinálok róla kis ízelítőt, ha meg mégis, akkor holnap után).
-
TrollBalint
addikt
válasz
KubanitoS #16529 üzenetére
azt hiszem, ha a /help-et beírod kiírja ezeket is, van valami karakter ami a whisperhez tartozik, én a party-ét tudom az a %.
Viszont ha inkább trade-hez kellenek ezek, javaslom a mercury trade-t: Mercury trade macro A .jar file-t leszeded, és elindítod. Be lehet velem állítani különböző gyors üzeneteket, és ha valaki rád ír, hgoy mit szeretne akár gyorsan is tudsz neki válaszolni, plusz sima whispert is egy gombnyomásra meg tud nyítni. Mindenkinek (aki ír neked) külön kis "ablaka" van, így könnyedén tudsz egymás után gyorsan válaszolni több különböző embernek is whisperben. Mivel mindeki "ablakában" van néhány előre beállított gomb (ki ő, gyors üzenetek, whisper, trade indítása, stb.) Én sem rég szedtem le, de nagyon hasznosnak tartom -
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #16468 üzenetére
"akkor halok meg, amikor hirtelen marha sok szörnyike kerül elő és rámtolnak vagy 20-féle varázslatot."
itt két dolog lehet:
- sima sebzésről van szó, csak alacsony a resisted és/vagy kevés a HP-d. Ez ellen a flaska nem megoldás, még gyógyszernek sem az igazi.- átkokat vagy corrupting blood-ot pakolnak rád, amelyek megnövelik a bekapott sebzést. Átok ellen az "of warding" suffix kell, de ezt célszerű nem life flaskára, hanem mondjuk egy sulphur flaskára rakni, ami egyben life regent is ad. Einhar bestiary receptjei között szinte biztosan ott van már. A corrupting blood ellen az "of staunching" suffix kell, ezt érdemes vagy egy seething de legalább egy bubbling life flaskára rakni.
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #16468 üzenetére
A "seething" insta heal flaska harmadolja a kinyerhető HP mennyiséget - ez nem bug, ez feature.
A "bubbling" prefix felezi a mennyiséget, de megmaradó mennyiség felét azonnal megkapod, a "panicked" pedig a negyedével kevesebbet ad és csak akkor azonnali a feltöltés, ha már low-lifeon vagy (1/3 HP alatt).
-
San398
őstag
válasz
KubanitoS #16464 üzenetére
Én legtöbbször ilyeneket használok remove bleeding remove freeze remove curse ezek lehetnek mana flaskák is
-
D4v3
őstag
válasz
KubanitoS #16464 üzenetére
Ez függ azért attól is, hogy milyeneid vannak már. De alapvetően vegyél egy fehér flaskot vagy ha már van, akkor Scouring-gal (gear vendor is árulja a városban) szedj le a mostaniról mindent, tegyél rá 4db Glassblower Baubles-t, aztán egy Transmute, hogy magic legyen és utána Alteration addig, amíg meg nem kapod a kívánt prefixet, ha az megvan, akkor Einhar-nél tudsz rátenni neked tetsző suffix-et. Nyilván, ha sikerül bemákolni Alteration-nel a kívánt suffixet, akkor jól jártál
Itt megtalálod a lehetőségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged