- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
teljesen poe szűzként végül sikerült tolnom vele nettó 1+ órát, a kezdeti szerver resetek után full stabilan, bármi gond nélkül. önszántamból léptem ki, hadd jöjjön más is.
csináltam két karit (merc és witch), elkezdtem tanulni az irányítást, a wasd tetszik, de nagyon új, szokni kell. nehezen megy a harc bill+egérrel, de az ui meg minden úgy áll legjobban kézre. ps5 kontrollerrel nyomtam a második felét az időnek, ott meg nagyon jó a harc, de szenvedés nekem bármi más, főleg a konfigolás az elején. azt hiszem marad a klasszik egerezés, de wasd-vel turbózva. 20 év diablo után ez is komoly átállás lesz.
na de maga a játék baromira bejön elsőre is, a grafika, a képi világa, hangok, hangulat, minden. kár, hogy nagyon sok elsőre az újdonság és itt a várakozásban elfáradtam, meg a társam is bealudt, így asszem a folytatás inkább délutánra marad. egy biztosan látszik már most, hogy bármi lesz ebből, tutira nem bántam meg a 30$ supporter packot. ennek bizony részese kell lenni, minden arpg fannak!
gl nektek a bejutáshoz, jóccakát vagy jó nem alvást
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest