- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung U900 - nagyot Soul?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micka21
tag
sziasztok lenne pár kérdésem, hátha tudtok rá egyszerű megoldásokat
12-es operát használtam eddig, az évek során összeraktam olyannak amilyennek én szeretem, de a facebook lassan töltött és nem lehetett így rendesen használlni, nem tudom mi okozza a problémát, ha erre tudtok megoldást az is jöhet, lassan lehet csak görgetni benneletöltöttem a 20-as operát, hát....
sok funkció közül ami hiányzik és keresem rá a megoldást:- hogyan lehet beállítani, hogy különbőző file-okat különböző helyre automaikusan mentesen, ne adj isten még el is indítsa a letöltés után (pl torrent)
- hogyan tudom elérni, hogy a felhasználó és jelszó mezőt nem töltse ki automatikusan, de Ctrl+Enterrel be tudjak lépni a mentett jelszóval (a legjobban az idegesít, hogy látom hogy ki van töltve, más is használja a gépet ezért ez nem szerencsés)
régóta hasnálom az operát, ha nem lenne a 12-es verzió faceebok problémája most is azt használnám, de ha az újban a mentés funkcióra nincs megoldás akkor tűzrókával fogok próbálkozni
előre is thx az építő jellegű válaszokért
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest