- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motorral mentem egyenesen, csaj jött szemben, majd befordult előttem keresztbe parkolni az én oldalamon. Belerohantam fékezés nélkül. Motorom 2 hónapos volt, vadi új, majdnem 3m. Csuklóm eltörött, csavarozni, műteni kellett, 5 csavar, egy fémlap. Nem volt kérdés, ki a hibás. Ez augusztusban történt, jövő év februárjában lett vége.
Addig törleszthettem a motorom, nem vonathattam ki a forgalomból, mindent fizetnem kellett rá, kötelező, súlyadó, casco, stb. Áprilisban adtam el a motort, arra az évre még a súlyadót (teljesítményadó, nem kevés) is kifizethettem.
Ebből utólag semmit nem kaptam vissza, a csuklómra fémkivétel után kaptam minimális összeget.Miért nem pereskedtem? Mert előtte egy motoros 170-nel belémjött szemből (pár hónapos Clio), 40 csavarral, jópár fémlappal, róddal raktak össze, fél évig feküdtem, vérátömlesztés, stb-stb. Motoros meghalt. Az ő kötelezőjétől tudtam 4év alatt olyan minimális összeget kiperelni, hogy az egy vicc. Ausztriában kb. 50-60m forintnyi összeg járt volna, a szilánkosra roncsolt térdem és bokám miatt. Itthon ennek az összegnek az 5%-át sem értem el.
Ez van, ilyen nyomorék a magyar jogrendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyenes webtárhely
- Hobby elektronika
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest