Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aphra2
senior tag
válasz
buherka
üzenetére
Nos, visszaolvastam megint, a lakatos "kasznis" ismerőst nem te emlitetted, hanem fero02,csak nem neki válaszoltam konkrétan, hanem csak úgy általában, mert több embernél is felmerült a probléma.
Nem tudom miért vetted magadra, nics szándékomban sértegetni sem téged , sem édesapádat, ha mégis úgy érzed hogy ez személyesen neked szólt, akkor bocsánatot kérek, kétségtelen ,hogy a stílusom nem mézes mázas, de majd igyekszem jobban moderálni magam."Arra pl. nem is gondoltál, hogy a zsanér belső furatából vesszük le a méretet???"
Szerintem azért bukik itt a dolog, mert a zsanér belső furata nem egyenletesen, körkörösen kopik, hanem oválisan, akármilyen pontos csapszeget csináltok, a lógás, kotyogás ha csökkenve is, de megmarad.
Erre írtam ,hogy ilyen esetben kell, lehet, hidraulikus nyomatóval a zsanért megnyomni, amely az ajtót emelve megszünteti a zárütközőre való lógást, vagy nagyobb méretü csapszeget rakni bele, átfurva, dörzsárazva a zsanért is."Látom rohadtul nem tudsz rólam leszállni...pedig már nem ártana"
Ha rád szálltam volna , akkor nem hagytam volna szó nélkül azt a csapszeg esztergálásnál felmerült, általad emlitett sárgaréz, vagy alu anyaghasználatot, ami valóban
nonszensz az acél csapszeg kiváltására, mivel sokkal puhább anyag, tehát hamarabb elkopik, mint az acél.Kerülöm a konfliktust az életben , és itt a fórumon is, igyekszem ezután csak lelkes olvasóként nyomonkövetni a topicot....béke..

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Milyen egeret válasszak?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs