Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
A lakatos ismerős nagy "okosságot" mondott.
Látom rohadtul nem tudsz rólam leszállni...pedig már nem ártana.

Ezt személyes sértésnek veszem, mert ezzel a több évtizedes édesapám szakmai múltját is hülyére veszed.
Biztos vagyok benne hogy fater 1000X jobb zsanért esztergálna, mint a szutyok gyári vagy urángyártott.
Tuti, hogy hamarabb fog atomjaira hullani az egész autó, mint az általa gyártott zsanér.Arra pl. nem is gondoltál, hogy a zsanér belső furatából vesszük le a méretet???
Fater így kezdte, mert mutattam neki, hogy mit kéne csinálni és azonnal azt mondta, hogy a zsanérnál kell kezdeni a mérést és akkorát esztergál bele, amekkorát kell. Akár ezred pontossággal, ha szükséges.Én olyan embereknek próbálok itt segíteni, akiket személyesen is ismerek és együtt járunk Opel PH. talikra. Egyűt iszunk, bográcsozunk, és mulatunk.
A legutóbbi talin meg is mutatta Tomy, hogy mi a gond, mert szemléltette a kotyogást.
Tehát tudom miről van szó.Nem egy 15 éves kis dili gyerek vagyok, aki a levegőbe beszél...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest