- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
A lakatos ismerős nagy "okosságot" mondott.
Látom rohadtul nem tudsz rólam leszállni...pedig már nem ártana.

Ezt személyes sértésnek veszem, mert ezzel a több évtizedes édesapám szakmai múltját is hülyére veszed.
Biztos vagyok benne hogy fater 1000X jobb zsanért esztergálna, mint a szutyok gyári vagy urángyártott.
Tuti, hogy hamarabb fog atomjaira hullani az egész autó, mint az általa gyártott zsanér.Arra pl. nem is gondoltál, hogy a zsanér belső furatából vesszük le a méretet???
Fater így kezdte, mert mutattam neki, hogy mit kéne csinálni és azonnal azt mondta, hogy a zsanérnál kell kezdeni a mérést és akkorát esztergál bele, amekkorát kell. Akár ezred pontossággal, ha szükséges.Én olyan embereknek próbálok itt segíteni, akiket személyesen is ismerek és együtt járunk Opel PH. talikra. Egyűt iszunk, bográcsozunk, és mulatunk.
A legutóbbi talin meg is mutatta Tomy, hogy mi a gond, mert szemléltette a kotyogást.
Tehát tudom miről van szó.Nem egy 15 éves kis dili gyerek vagyok, aki a levegőbe beszél...

Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest