Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Ez arra jó, hogy sokat lehet rajta keresni, vagy is ezen lehet! Teljesen más a "tax" ára egy 2007-es Kombi 6-os Mazdának 210 ezerrel, meg 60 ezerrel. NA meg ameddig a magyar ember úgy gondolkodik, hogy az autó 200 ezer km-nél szétesik, addig ez menni is fog.

Én az első (400-ezres) Vekimet óra szerint 125-el vettem.Haver hozta be 225-el, először 325-re , majd onnan 125-re lett állítva. Első a kevesebb VÁM miatt, a máodikat, had ne mondjam, d ez jó régen volt, már 8 éve kb. Minden eredeti volt még az autóban, értem úgy, hogy gátlók, szilentek, gömbfejek, hátsó fék dob. Motor sosem volt megbontva és azóta is úgy használják. (ismerősnek adtam el 370-nél). Hibátlanul fogyaszt, nem eszi az olajat, pöccre indul és jól is húz. Még a ZK -értékeke is teljesen jók, mind ezt 400 km után.
Most kellett rajta 2 ívet+ küszöbök hátső részét cserélni, illtve a nyúlványokat a rugótányér fölött. Magyarországi pályafutása alatt, soha nem állt garázsban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest