Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Tegnap nehezen indult az autó reggel de utána nem volt gond. Este mikor beálltam megint nehezen indult. Gondoltam biztos az akksi haldoklik, ma bemegyek az autósboltba, rámérünk és ha kakukk akkor mehet bele az új. Most akartam indulni csak épp a jármű úgy gondolta, hogy ő nem szeretne.
Alig teker, visszajelzők indítózás közben elhalványulnak, benzinmutató gyújtásra nem mozdul. Hogy mikori az akksi nem tudom, ezzel vettem az autót 2 éve de már akkor sem tűnt újnak.Szerk.: Most 44Ah-s bosch silver s4 van benne. 55Ah-sból van ajánlott márka, típus?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingyenes az Epic Store-ban a Return to Ash
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Szinte új Segway ZT3 Pro E Elektromos roller ,3 év garanciával eladó/beszámítás van
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alig teker, visszajelzők indítózás közben elhalványulnak, benzinmutató gyújtásra nem mozdul. Hogy mikori az akksi nem tudom, ezzel vettem az autót 2 éve de már akkor sem tűnt újnak.