Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Nem tudom, mennyi van benne, én is friss DOT-tal vettem, talán 3-4-5000 km. Oldala még szőrös, olyan, mint a vaj.
Persze ízlések és pofonok.adorjant: szétkapom, és megnézem neked, de úgy bepattant, mintha oda lenne tervezve... Évek óta bentvan, nem can-bus-os, halványan dereng, engem nem zavar. Volt két kistestvére, azok mentek mellé, majd 100 LED
Mivel kib.sztaa pofám reggel, azokat kiszedtem, és észrevettem, h az egyikből 1 LED kiment. Durván ennyi. De ne mvillog, és produkál olyan fényt, h bekaki-bepisi
Biztos te is úgy rendelsz alin, h bepipálod, h csak a sok csillagost mutassa, és rendezed orders szerint. Én úgy szoktam. (igaz ezek a LED-ek ebay-esek, de onnan ritkán vásárolok már)
Egy pár LED-em villogot, amit anno helyzetjelzőbe vettem, itt Debrecenben, villamosságis boltban. Úh inkább ali/ebay.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hobby elektronika
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- EAFC 26
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1Gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel kib.sztaa pofám reggel, azokat kiszedtem, és észrevettem, h az egyikből 1 LED kiment. Durván ennyi. De ne mvillog, és produkál olyan fényt, h bekaki-bepisi
Biztos te is úgy rendelsz alin, h bepipálod, h csak a sok csillagost mutassa, és rendezed orders szerint. Én úgy szoktam. (igaz ezek a LED-ek ebay-esek, de onnan ritkán vásárolok már)