Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szada85

aktív tag

válasz trassher #62686 üzenetére

Szerintem egyszerü, eddig nagyon sok embernek Volt F Astrája, addig mindenki Gsi cuccokat szeretett volna, most egyre többen ülnek át G-be, így most azt kell " szintre hozni, hogy jól mutasson a talikon "... :D

Egyetértek Veled, a nagy többség csak azért pattintja fel ezeket a dolgokat, mert akkor már van egy " majdnem " OPC-je...és akkor már lehet prezentálni valamelyik csodás meetingen.. :)
    Félreértés ne essék, megértem, hogy nem engedheti meg mindenki, hogy OPC-t vegyen, csak akkor ne akarjon az illetö többnek látszani, mint ami...
    Mindamellett amennyi pénzt felemészt egy teljes OPC szett ( külsö-belsö ) utólagos megvásárlása, abból plusz az autója árából simán átülhetne tényleg egy OPC-be, a szívómotorosok 1 milla, vagy alatta megvehetök már...de nem vagyunk egyformák, tudom.

Affene tudja, akkora gyémánt úgysem lesz sosem ebböl, mert mégiscsak egy nyamvadt Opel, nagyon Opel fanatikust kellene ahhoz találni, plusz szalonállapotban levö, pár Km-es darabnak kellene lennie ahhoz, hogy igazán nagy pénzt érjen.
    Igyekszem is olyan apróságokkal érdekesebb csomaggá faragni, mint a gyári OPC katalógus, és hasonlók, hogy picit kitünjön a többi közül.

A parkolást ne is mondd, barátnömet kikészítem én is azzal, hogy mindig órákat körözök, mire találok olyan helyet a parkolókban, plázákban, ahol oszlop mellé, szélsö helyre, legalsó/legfelsö emeletre, stb. sikerül állni, ahol nem fenyegeti a többi figyelmetlen autós az épségét :DD

Új hozzászólás Aktív témák