Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
Szerintem egyszerü, eddig nagyon sok embernek Volt F Astrája, addig mindenki Gsi cuccokat szeretett volna, most egyre többen ülnek át G-be, így most azt kell " szintre hozni, hogy jól mutasson a talikon "...

Egyetértek Veled, a nagy többség csak azért pattintja fel ezeket a dolgokat, mert akkor már van egy " majdnem " OPC-je...és akkor már lehet prezentálni valamelyik csodás meetingen..

Félreértés ne essék, megértem, hogy nem engedheti meg mindenki, hogy OPC-t vegyen, csak akkor ne akarjon az illetö többnek látszani, mint ami...
Mindamellett amennyi pénzt felemészt egy teljes OPC szett ( külsö-belsö ) utólagos megvásárlása, abból plusz az autója árából simán átülhetne tényleg egy OPC-be, a szívómotorosok 1 milla, vagy alatta megvehetök már...de nem vagyunk egyformák, tudom.Affene tudja, akkora gyémánt úgysem lesz sosem ebböl, mert mégiscsak egy nyamvadt Opel, nagyon Opel fanatikust kellene ahhoz találni, plusz szalonállapotban levö, pár Km-es darabnak kellene lennie ahhoz, hogy igazán nagy pénzt érjen.
Igyekszem is olyan apróságokkal érdekesebb csomaggá faragni, mint a gyári OPC katalógus, és hasonlók, hogy picit kitünjön a többi közül.A parkolást ne is mondd, barátnömet kikészítem én is azzal, hogy mindig órákat körözök, mire találok olyan helyet a parkolókban, plázákban, ahol oszlop mellé, szélsö helyre, legalsó/legfelsö emeletre, stb. sikerül állni, ahol nem fenyegeti a többi figyelmetlen autós az épségét

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- iPhone topik
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest