Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Új helyzet van, az Opel Duna talált fedélzeti computert 100.000-ért. Meg is veszik nekünk, csak ha nem az a baja, akkor is ki kell fizetnünk. Annyira jól meg nem állunk, hogy potyára vegyünk egy fedélzeti computert, mert "99%, hogy az a baja, minden mást kizártunk". Meg "a computer semmire nem jelzett hibát, saját magára meg nem tud, úgyhogy az lesz a ludas".
Voltam ma egy cégnél, utángyártott Opel-alkatrészekkel kereskednek. Felajánlottam, hogy megveszem, ott van nálam a pénz, csak ha nem jó a kocsiba, akkor hadd vigyem vissza. Azt mondták, nem lehet.
Hazafelé beugrottam egy bontóba, hátha van computer, de nem volt.Akkor voltam irdatlan nagy PÖCS, csupa nagybetűkkel, amikor Opelt vettem, mert
1. három év alatt sokadszorra van szerelőnél (55.000 km van benne),
2. lehetetlen szakembert találni,
3. hát még alkatrészt.Édesapámnak van igaza meg a bátyámnak, ők vesznek egy 0 km-es Suzukit, három év után becseréltetik egy újra. Már vagy tíz kocsi megfordult a seggü(n)k alatt, de nagy gond még nem volt velük. Ekkora meg pláne nem.
Még hogy német márka meg minőség! Kilencedik napja szar a kocsi, és pillanatnyilag kilátásban sincs a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest