- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oconnor
csendes tag
Kedves dokar és Rover623!
Nem küszködök az élet több területén is kihívásokkal, legalábbis nem többel, mint egy átlag ember. Sőt ez sem volt kihívás. És igen rendesen be van kötve mindegyik, a hangja is szép, és véletlenül sem olyan, mintha vettem volna egy olcsó sportdobnaklátszó valamit a hátuljára. És attól, mert ez nem egy i500-as csak egy 1.6 16v még nézhet ki jól. Optikailag akartam, hogy szépen nézzen ki. Nem egy ember akarta már megvenni, mikor meglátta. Nem raktam tele Turbo, NOS, V6 feliratokkal. Kritizálni persze mind engem, mind az autót marhára tudjátok! Akinek nem tetszik, az tartsa meg a véleményét! Ja, és tudjátok, mindenki magából indul ki.
Mindenkinek további szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Assetto Corsa Rally
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest