- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
F_Gergely
üzenetére
Easytronicnál is ha a gázpedált lepadlóztad akkor simán visszakapcsolt akár 4-ből 2-be is automata módba.
A 4-2 nél maradunk akkor manuál módba kétszer - felé húzod a kart és már vissza is váltottál 2 fokozatot.
Felfelé nem próbáltam a váltást.A mostani autómnál meg egyiket se próbáltam ki. Berakom D-be oszt kész Mondjuk ebbe már van "erő". Az Astra elég vérszegény volt.
diablo1984: Nálam az Easytronicnál volt a motortérben egy "kapcsoló" és ha azt elfordítottad akkor mehetet a húzatás. Automata váltó javítása költségesebb,de ha megfelelően van használva/karbantartva akkor nem vészes. Én is azt vallom hogy automatát csak újonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest