Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Az enyém új? Egy sima DOHC szívó benzin? Hát a japóknál már vagy 30 éve van szerintem
Ott vagy korban is szerintem 
Most lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett, de egyik és másik. Azonos 0-100, azonos lóerő (végteljesítmény). Akkor hogy lehet óriási eltérés?
Feltételezve, hogy NEM érzésekről (hátbarugás meg üveghang meg miegyéb) beszélünk, hanem fizikáról és optimális meghajtásról. Nem értem hogy lehet különbség a kettő közt, akkor a gyári gyorsulás és teljesítmény ezt miért nem mutatja? Vagy mire gondolsz akkor..?Boccs tényleg nem kötekedni szeretnék, csak végre érteni hogy akkor mire gondoltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Akciókamerák
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- DeLonghi Caffé Venezia I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ott vagy korban is szerintem
Feltételezve, hogy NEM érzésekről (hátbarugás meg üveghang meg miegyéb) beszélünk, hanem fizikáról és optimális meghajtásról. Nem értem hogy lehet különbség a kettő közt, akkor a gyári gyorsulás és teljesítmény ezt miért nem mutatja? Vagy mire gondolsz akkor..?