- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
A H1 és a H7 között a színhőmérsékletben és a foglalatban van eltérés. Na ezt a rendőr sosem fogja észrevenni mert halogén és halogén között nem fog különbséget látni. Csak annyit lát hogy fehéres a fénye de nem kék mint a xenon + eddigi jó pár igazoltatásom alapján nem érdekli őket a világítás ha egy mezei autóról van szó. Ég minden, mehetsz de már azt sem nézik szinte soha. Letudják annyival hogy jogosítvány + forgalmi, további jó utat. Műszaki vizsgára meg lehet vinni sima lámpával.
Nem azt mondom hogy jó dolog ez a kiskapuzás és illegalitás de az is vicc hogy én jobban akarok látni de nem tehetem meg legálisan. Viszont ha elütök egy biciklist mert nem látom akkor engem visznek el bilincsben.
Új hozzászólás Aktív témák
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest