Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Végre itt nálunk is leesett értékelhető mennyiségű hó, ki is használtam gyorsan.
Szerencsére találtam egy megfelelő méretű üres placcot a csúszkálásnak. Nos, elég sok hasznos tapasztalatot szereztem.Mivel a Veki elsőkerekes, így alapesetben elég nehéz volt megpörgetni, inkább az orrát túrta. Kézifékkel ilyen gond már nem volt, viszont ha már egyszer megcsúszott blokkoló hátsó kerekekkel, még alacsony sebesség mellett is emberes meló volt megfogni a kocsit.
Mindent összevetve élveztem a dolgot, de közúton inkább ésszel megyek, mert ha az az egy tonna megindul valamerre...
Minden kedves fórumtársnak Boldog Újévet kívánok!

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére találtam egy megfelelő méretű üres placcot a csúszkálásnak. Nos, elég sok hasznos tapasztalatot szereztem.