- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
50 ezerért vettem a lagunát, nagy motor, 1,6-os jobb lenne, vagy egy clio, de az meg drága, ez meg olcsó volt. bár igaz, hogy a kasztnizáson túl is lehetne rá lóvét verni, de meglátjuk. sejtem, hogy csak nem olyan, klíma sincs benne, meg kissé lelakott is, de nem is egy kategória.....
ezelőtt 8000-9000km-t tettem meg egy évben, úgy hogy volt benne 1 tengerparti nyaralás, hol horvátban, hol románban, most meg olaszt terveztem nászútnak, de az asszonyt rábeszélték a görög repülésre, én meg papucs módra rábólintottam. jövőre meg a család tervezés 1 üteme van tervben, utána 2 évre a 2, ütem is, tehát 5 évig tutira nem megyünk messzebbre a balatonnál, ha addig is eljutunk....
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Multi detektor
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest