Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Lehet, hogy a részecskeszűrő belsejét köpte ki. Nem kár érte!
Szerintem inkább költs rá, akkor utána tutira tudni fogod, hogy jó. És is már 150k körül tartok az enyémmel, szerintem kb még egyszer ennyi biztosan rámegy. De utána nyugodt leszek, mert tudom, hogy meg van csinálva és csak vigyázni kell rá. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem inkább költs rá, akkor utána tutira tudni fogod, hogy jó. És is már 150k körül tartok az enyémmel, szerintem kb még egyszer ennyi biztosan rámegy. De utána nyugodt leszek, mert tudom, hogy meg van csinálva és csak vigyázni kell rá.