Hirdetés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
Tomoty
üzenetére
Én a "nyitott" rendszerrel semmi mást nem vettem észre, csak azt, hogy 2000-ig kevesebb lett a nyomatékom, meg talán 1 picivel többet evett (bizonyítani nem tudom
). Azon kívül, hogy hangra jobban ment, semmiben nem nyilvánult meg pozitívum. Ugyan annyit ment végre, ugyan úgy gyorsult, szal részemről nem sok értelmét látom a gyári rendszer babrálásának, ha motoron és a leömlőn nincs változtatás Ha csak valami szép "dorombolós" hangot szeretne az ember az más. Azzal semmi bajom. Teljesítményben nekem az volt érezhető az előző autómnál C18NZ Vectra, mikor egy levegő csövet vezettem ki a hűtőmaszkhoz és szinte teljesen egyenesen áramlott a menetszél a légszűrőhöz. A mostaninál is megcsinálnám, ha lenne hely, de nincs 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - OFF topic
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Azon kívül, hogy hangra jobban ment, semmiben nem nyilvánult meg pozitívum. Ugyan annyit ment végre, ugyan úgy gyorsult, szal részemről nem sok értelmét látom a gyári rendszer babrálásának, ha motoron és a leömlőn nincs változtatás Ha csak valami szép "dorombolós" hangot szeretne az ember az más. Azzal semmi bajom. Teljesítményben nekem az volt érezhető az előző autómnál C18NZ Vectra, mikor egy levegő csövet vezettem ki a hűtőmaszkhoz és szinte teljesen egyenesen áramlott a menetszél a légszűrőhöz. A mostaninál is megcsinálnám, ha lenne hely, de nincs