Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxeus
tag
Nekem újdonság ez az ''automata klimával változik a végsebesség''. Mit befolyásol a klima? Ha be van kapcsolva, akkor kisebb a végsebessége? Meg irtad hogy többet fogyaszt klimával... Jó mondjuk ez érthető, mert akkor emeli az alapjáratot, hogy generátor eleget töltsön... De miért befolyásolja a végsebességet?

U.I.: A kocsimban nyoma sincs a klimának
, szal még nem tapasztaltam ilyesmit... De a későbbi kocsiválasztásnál jól jöhet egy kis infó...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Aki előbb ír az övé!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, szal még nem tapasztaltam ilyesmit... De a későbbi kocsiválasztásnál jól jöhet egy kis infó...