- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
A klima hajtására teljesítmény megy el, ergo olyan, mintha gyengébb lenne a motor. Ez nem csak végsebességben jelentkezik. Ellenben érezhetően régi autóknál jellemző, mert ott egy klíma volt belerakva egy modellbe, nem volt illesztve a motorhoz. Ezért a legkisebb motort erősen megfogta a klíma. Most ezt már többféleképpen orvosolják, alap, hogy illesztik a klíma teljesítményét a motorhoz, emellett van, ahol nagyobb gázadásra leveszi a hajtáról a klímát ilyen kick-down kapcsoló jelleggel.
-
Lord Myn
senior tag
Na igen... Ezek miatt döntöttem úgy, hogy a mostani Astra-ba legyen minden földi jó (4 elektromos ablak, füthető elektromos tükör, automata klíma stb.). Persze, lehetett volna még sok mindent kérni, de egyrészt kényelmi szempontból nekem ezek elegendők (még van karfám is
), másrészt meg igencsak megdobták volna az árát az autónak...
-
Lord Myn
senior tag
Egyszer volt nekem is egy céges F Astra Caravan-om, 1.4-es. Én meglepődtem milyen jól húz, ahhoz képest, hogy mekkora motor van benne. Az viszont nem tetszett benne, hogy full-fapad volt, még egy nyomorult szervót se raktak bele...
Más: Észervettétek, hogy minden Opelnek van egy bizonyos ''Opel-szaga'' (Bocs, illata)? Eddig akárhány Opelben ültem, mindig érzeztem. És most, hogy a H Astra-m kezd egy éves lenni, ebben is kezdem érezni ezt a tipikus illatot... -
Roxeus
tag
Hogy röviden jellemezzem: Lomha, de hűséges...
Ugyanis csak 1.4-es motor hajtja, tehát nem a gyorsulásáról hires, de 99'-es évjáratú, és műszakin kivül még egyszer se volt szervizben... kopp-kopp
Egy-két nem létfontosságú dolog szállt el rajta (pl. legutóbb a duda), de azt kicseréltem házilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Apple Watch 9 45mm LTE
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest