Hirdetés
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
A klima hajtására teljesítmény megy el, ergo olyan, mintha gyengébb lenne a motor. Ez nem csak végsebességben jelentkezik. Ellenben érezhetően régi autóknál jellemző, mert ott egy klíma volt belerakva egy modellbe, nem volt illesztve a motorhoz. Ezért a legkisebb motort erősen megfogta a klíma. Most ezt már többféleképpen orvosolják, alap, hogy illesztik a klíma teljesítményét a motorhoz, emellett van, ahol nagyobb gázadásra leveszi a hajtáról a klímát ilyen kick-down kapcsoló jelleggel.
-
nemcso
őstag
Pont azt írtam, hogy nem befolyásolja a végsebességet a klíma ki-bekapcsolása.
És sehol sem írtam, hogy a fogasztást befolyásolja klíma, pedíg ezt akár írhattam volna is.
A gyorsulást pedíg kihagytam, pedíg azt is befolyásolja a klíma használata.Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
Lord Myn
senior tag
Na igen... Ezek miatt döntöttem úgy, hogy a mostani Astra-ba legyen minden földi jó (4 elektromos ablak, füthető elektromos tükör, automata klíma stb.). Persze, lehetett volna még sok mindent kérni, de egyrészt kényelmi szempontból nekem ezek elegendők (még van karfám is ), másrészt meg igencsak megdobták volna az árát az autónak...
"War does not determine who is right - only who is left."
-
Lord Myn
senior tag
Egyszer volt nekem is egy céges F Astra Caravan-om, 1.4-es. Én meglepődtem milyen jól húz, ahhoz képest, hogy mekkora motor van benne. Az viszont nem tetszett benne, hogy full-fapad volt, még egy nyomorult szervót se raktak bele...
Más: Észervettétek, hogy minden Opelnek van egy bizonyos ''Opel-szaga'' (Bocs, illata)? Eddig akárhány Opelben ültem, mindig érzeztem. És most, hogy a H Astra-m kezd egy éves lenni, ebben is kezdem érezni ezt a tipikus illatot..."War does not determine who is right - only who is left."
-
Roxeus
tag
Hogy röviden jellemezzem: Lomha, de hűséges...
Ugyanis csak 1.4-es motor hajtja, tehát nem a gyorsulásáról hires, de 99'-es évjáratú, és műszakin kivül még egyszer se volt szervizben... kopp-kopp
Egy-két nem létfontosságú dolog szállt el rajta (pl. legutóbb a duda), de azt kicseréltem házilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tefal turmixgép
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest