- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eduardo89
aktív tag
Na most ott tartok, hogy a topik leírásában szereplő telecast rommal próbálkoztam illetve power + vol up csatlakoztatás majd power + down és ha minden igaz így lépett át urat módba. Így elsőre végigment a telecast romos flash. Meglepő de be is kapcsol a telecast rommal, be tudtam lépni a menübe még a hátlapi kamera is működött. A sleepes commandot eleve töröltem, az volt az első dolgom de úgy sem ment először végbe a flash, 5% nál mindig megakadt.Szerintem nem URAT módban indult el az volt a baj.
Ezután a leírtak alapján az 5,58Gb-s partíció kiosztású V3-at scripteltem. Minden simán ment elsőre, a táblagép feléled. Eddig két anomália van: Előlapi kamera váltásnál megfagy illetve az akku töltöttségét nem jelzi és azt írja ismeretlen verzió. Így nem vagyok benne biztos, hogy töltődik-e.
Ezeken kell még javítanom, bár gondolkodom rajta, hogy full gyári-ra visszascriptelem.A topik leírása nagyon hasznos, köszönöm mindenkinek aki közreműködött benne! Big Respect!
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest