- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eduardo89
aktív tag
Na most ott tartok, hogy a topik leírásában szereplő telecast rommal próbálkoztam illetve power + vol up csatlakoztatás majd power + down és ha minden igaz így lépett át urat módba. Így elsőre végigment a telecast romos flash. Meglepő de be is kapcsol a telecast rommal, be tudtam lépni a menübe még a hátlapi kamera is működött. A sleepes commandot eleve töröltem, az volt az első dolgom de úgy sem ment először végbe a flash, 5% nál mindig megakadt.Szerintem nem URAT módban indult el az volt a baj.
Ezután a leírtak alapján az 5,58Gb-s partíció kiosztású V3-at scripteltem. Minden simán ment elsőre, a táblagép feléled. Eddig két anomália van: Előlapi kamera váltásnál megfagy illetve az akku töltöttségét nem jelzi és azt írja ismeretlen verzió. Így nem vagyok benne biztos, hogy töltődik-e.
Ezeken kell még javítanom, bár gondolkodom rajta, hogy full gyári-ra visszascriptelem.A topik leírása nagyon hasznos, köszönöm mindenkinek aki közreműködött benne! Big Respect!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YouTube
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest