- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Egyébként valakinek sikerült a fényerőt a gyári érték alá csökkentenie root-olás után?
Egy másik topicban a gravitybox app-ot ajánlották erre a célra, de elvileg nem mindenhol működik a dolog. -
phanfantom
senior tag
Hali,
Szeretném root-olni a tabomat, de kezdő vagyok ezen a téren, mert még nem csináltam ilyet, ezért lenne pár kérdésem.
Az összefoglalóban a "csak root" résszel kell, kezdenem, vagy van-e valami egyéb ami nincs leírva, mert evidens(de egy kezdőnek nem az)? A hivatalos tárhelynövelő frissítést is a leírása alapján csináltam meg, így gondolom ez is menni fog, ha nincs semmi csavar
A másik kérdésem, mivel ez garancia vesztéssel jár, hogyan kell gyári állapotba visszahozni a cuccot, ha szükség lenne rá? Erről nem találtam lépésről lépésre tutorialt.Köszi a segítséget
-
phanfantom
senior tag
válasz
phanfantom #3365 üzenetére
vaklárma, úgy néz ki megoldva
-
phanfantom
senior tag
hali
Beruháztam én is egy ilyen tabra.
Szeretném frissíteni a tárhely megnövelése miatt. Elolvastam az összefoglalót ill. onnan le is töltöttem a scriptet tartalmazó mappát.Az első két lépéssel elvileg nincs gond.
Addig eljutok, hogy elvileg a boot menüben vagyok ( droitboot provision os, termék infók, reboot droitboot, reboot, recovery, power off, fastboot init...., fastboot cmd waiting...., ezeket látom)
Bedugom a gépbe.
Kicsomagolom a letöltött mappát, de abban nálom a leírásban szereplő Android_4.4.2_Op3nDott_Updated_Resize_v3 nevű mappát.
Mit csinálok rosszul?Még nem csináltam soha ilyet, ezért teljesen amatőr vagyok benne, előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest