- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
_Soma77_ #578 üzenetére
Na, én is visszahoztam az USB-s 'halálból' a tabot, pedig nekem már pirosan villogott a logó.
Most már csak azt kell kideritenem, hogy melyik rom van rajta, mert oroszul jelentkezett be, strandpapucsos háttérképpel és a töltéskijelzés szerint az akku 0 %-on áll. Képernyőfotó gomb sincs.. (pedig ez utóbbira baromi nagy szükség lett volna.)Köszönet az eddigiekért.
P.s: Azt azért elárulhattátok volna, hogy nincs MBR, csak GPT van.
Még vmi. poénnak: A tethered CWM-ben van parted.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest