Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Kint van az offical MA teszt, így innentől az a hivatalos topik, ezt mivel én nyitottam, záratom.
-
chester99
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nézegetve a tesztet nagyon megtetszett a telefon. Valaki esetleg megtudná mondani honnan lehetne a legolcsóbban megrendelni úgy, hogy az lehetőleg meg is érkezzen. Egy 16-gb-os érdekelne.
-
axlfsi
veterán
Kicsit benéztéztek a topikot. Erre ott a Note 3 topikja (van olyan!)

-
Caaabi
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Így teszek, aztán holnap kíváncsi leszek az eredményre

-
-
Caaabi
senior tag
A BBS kicsit kínai nekem, azt se tudom hol nézzem a programokat vele vagy h hol jelzi ki hogy mi mennyiszer ébresztette fel a telot, azért fenthagyom, addig megnezem a másikat mennyire átlátható

A második verzió már mutatja szépen a programokat is, érthetően hogy mi hányszor és mennyi időre keltette fel
természetesen messenger fb viber viszik a prímet 
-
Caaabi
senior tag
Köszönöm a tippeket, mindkettőt kiprobalom, kíváncsi vagyok van e valami progi a telómon ami ha nem lenne tovább bírná az aksi

-
kano
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Ebből is látom, hogy a MiKey app már megint ébresztgeti a telefonomat.

-
micafighter
nagyúr
Az jó lesz. Greenify mellé Betterbatterystats kéne még. BBS-el tudod kideríteni a wakelockokat.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Relaxing
üzenetére
Nem volt sajnos. Ezért lesz most
Ha be van fóliázva az egész, a fogása is más érzés lesz a telónak. Viszont a fóliáról a karc eltünik, a telóról nem. Szerintem mindenképp érdemes ezt így kipróbálni, aztán ha sehogyse tudod megszokni legfeljebb leveszed a fóliát hátulról. Mondjuk nálam úgyis mindig tokba lesz a teló ugyhogy nem fog zavarni a fólia a hátulján. -
Caaabi
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Wakelock gyomlálásra milyen programot javasolsz? ( rootolt note 3, gyári kerneles mert custommal knox miatt ugrana a gari :S
(Greenify fentvan domationnal meg xposeddel együtt)
-
axlfsi
veterán
Na ja, MTK procival... Pff
Legalább a paramétereit ismerhetnék. -
kano
nagyúr
Azért ezt érdemes megnézni. Original, mi?

-
Relaxing
tag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi,
Még nem döntöttem el ,hogy egy flip tok legyen vagy 2 fólia. Bár azt mondod neked a tokban is volt fólia a porszemek ellen, így már elgondolkodtató...
-
micafighter
nagyúr
válasz
Relaxing
üzenetére
Ezek a fóliák elég jónak tűnnek:
drágább mint egy 100 forintos kínai, de ennyit simán megér szerintem egy +100k-s készülék védelme. Nekem az SGS2-mön és a HTC DHD-mon évek óta Wrapsol fólia van, nem volt olcsó kb 6k volt, de még mindig olyan állapotban vannak mint mikor rájuk tettem. A fólia teljesen karcmentes így alatta a kijelző is. Viszont Wrapsol-t már sajnos nem gyártanak.
Én a fentebbi kettő közül inkább az ArmorSuit-ot venném a nedves applikáció miatt, mert jóval könnyebb úgy pontosan felhelyezni a fóliát. A self-healing technology és egyéb jellemzők marketing dumának tünnek elsőre, wrapsol is hasonlókat írt a fóliáiról, de a tapasztalatom az hogy tényleg eltünnek a karcok a fóliáról. A HTC DHD wrapsol fóliája többször volt már karcolva, de másnapra mindig eltünt.
Nekem egyenlőre az a terv hogy előre hátra oldalra teszek a telefonra fóliát, + tpu tokba megy. A tok alá sajnos bemennek az apró porszemek, így ha nincs fólia a hátulján és oldalán, azok tuti megkarcolják a telefont akkor is, ha végig tokba van.
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Adobe Lightroom topic
- Synology NAS
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- Minden, ami hőszivattyú
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S23 Ultra - 512/12GB Phantom Black
- iPhone 12 Mini 128GB 100% akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de tuti vmi kamu cucc