- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
-
micafighter
nagyúr
Az jó lesz. Greenify mellé Betterbatterystats kéne még. BBS-el tudod kideríteni a wakelockokat.
-
micafighter
nagyúr
GSMArena akksi tesztje. Elég jó videó, böngészés és telefonálás közben is, egyedül a standby húzza le a végső eredményt átlagosnak mondhatóra, viszont szerencsére azon elég sokat lehet javítani wakelock-ok gyomlálásával és optimalizálni kernellel. In Franco we trust.
-
micafighter
nagyúr
Az almának meg samunak meg nincs szüksége ilyen meghívós játékokra, mert van annyi tőkéjük, hogy több milliós készlettel indítanak startot az elsődleges piacokon, másrészt egy halom pénzt költenek marketingre, az 1+1 pedig ezekhez képest jóval szerényebb tőkével jött létre, így nem halmozhatnak fel ekkora készletet egy startra, és a marketing budgetük 0.
-
edward2
addikt
-
micafighter
nagyúr
Az eltérő árak sok okból kifolyólag lehetnek, eltérő régiók eltérő költségekkel járnak, például eltérő adóterhek, a gyártó nyilván a profitot maximalizálni akarja, így nyilván versenyképes áron próbálja értékesíteni a készülékét, de mivel a komolyabb felvevőpiacokon nagyobb a verseny, ez általában árversenyt eredményez az eladók részéről, pl ezért olcsóbb szerintem USA-ban.
Továbbá mivel ha itt EU-ban rendelsz, akkor az EU raktárból jön, a gyár pedig Kínában van, így érthető, ha a kínai 320$ / 370$-es dollárnál drágább nálunk valamivel. (7ezer párszáz forinttal, mondjuk kínában ingyenes a szállítás is, nálunk pedig ennek is van költsége, ez nyilván megint régiófüggő)
-
micafighter
nagyúr
A Oneplustól rendelni csak akkor tudsz, hogy ha van támogatott ország béli szállítási címed, ahova érkezni fog a telefon. Továbbá csak meghívóval tudsz rendelni a Oneplus-tól. Egyedüli kivétel Kína, ott nem kell meghívó, hogy a Oneplus-tól tudj vásárolni.
Aliexpress-en erre gondolsz: [link] ?
Ezt kiírtam már ide a topicba, az egyik fórumtárs mondta, hogy bár nagyon jól értékelt az eladó, de kevesen szavaztak rá, én szerintem az Aliexpress buyer protectionja elég garancia, továbbá van az eladónak magyar képviselője is: itt kell kicsit lejjebb tekerni.
Nekem egy kedves fórumtársunk ígért meghívót, így arra várok, egyébként ha nem látnék esélyt meghívó szerzésére, akkor innen az aliexpressről rendelnék szerintem.
Egyébként ahogy nézelődtem az aliexpressen, véletlenül sikerült megrendelni a telefont
Egyszer csak jött egy email, hogy üzenetem érkezett az aliexpress rendelésemhez. Én: Milyen üzenet? Milyen rendeléshez?? Aztán megnéztem, és az eladó egyik képviselője írt egy barátságos üzenetet, hogy még egyenlőre nem fizettem, és hogy most van nekik a raktáron, és amint fizetek tudják küldeni. Írtam neki, hogy véletlen volt a rendelés, és kérem töröljék, mondta, hogy 15 nap múlva automatikusan törlődik, megy is egyébként egy visszaszámolás a rendelés mellett.
Relaxing fórumtársunk viszont direkt rendelt innen, azt tudom, hogy kifizette már a rendelést, (ha jól tudom, tegnap előtt adta fel a rendelést), de tegnap írt nekem PM-et Relaxing, hogy még mindig azt írja neki az aliexpress a rendelésnél, hogy nincs fizetve. Azt tanácsoltam neki, hogy írjon az eladónak, én váltottam velük pár üzentet, és mindegyikre max pár órán belül válaszoltak.
Egyébként az Aliexpress a fizetésnél írja, hogy 24 óra átfutási ideje van náluk az utalásnak.Ezzel a Fedex-es megoldással egyébként annyira jön ki a telefon, mint ha itt EU-ban a gyártótól vennéd (299€ a telefon ára, + postaköltség). A gyártótól véve global verziót kapnál itt EU-ban, Aliexpressen meg a kínait árulják. A kettő közti különbséget már leírtam az előző üzenetbe.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest