Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
NandorHUN
üzenetére
Aham köszi! A sok meghívó az mit jelent? Az kap, aki fent van az oneplus.net -en? Ott kell külön kérni? Mert mikor nézegettem mindeki sírt, hogy kell neki meghívó, de nem látom, hogy lenne egy fórum, ahova ha beírsz, hogy neked kell EGYSZER akkor majd kapsz amikor eljön az időd. Vagy van ilyen?

Köszi
Laca
-
NandorHUN
addikt
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Jun. 6-án kerül elküldésre az első "csomag" meghívó , de ha jól tudom ez még nem olyan sok embernek.
A legtöbb megívó pedig jun. végén.
Azt kétlem, hogy a boltokba kerülne a telefon, max kisebb GSM boltokba, mivel a meghívókkal pont az ilyen boltokat akarják elkerülni. -
vitezlejszlo
őstag
Most mi a mondás pontosan a vásárlással kapcsolatban? Június végén meghívóval lehet majd rendelni szélesebb körben, vagy akkora már a boltokban is kapható lesz, például a MediaMarkt-ban (Németben legalábbis) ?
Kicsit nem tudom követni a dátumokat. Na meg mi lesz akkor június 6-án?
köszi
laca
-
törölt tag
Amikor bejelentenek valamit a MWC-en, akkor is úgy jelentik be, hogy várható megjelenés valamikor áprilisban. Egyébként itt sem mondták soha, hogy majd április végétől kapható lesz, hanem hogy akkor kerül bejelentsére. Amikor meg bejelentették, akkor úgy volt, hogy május végén mennek ki az első meghívók, ami végülis nagyjából meg is volt, ha jól tudom. Illetve azt is mondták, hogy majd később lesz szélesebb körben. Ugye ez még nem igazán csúsztatás, ahogy mondták más fajta terjesztési módot próbálnak, meglátjuk mennyire működik.
-
edward2
addikt
válasz
üzenetére
Nem mérgelődöm most sem csak követem egy "új" márka életét. Amúgy MWC egyből úgy jelentenek be valamit hogy tiszta az nem kapható. Az opo meg folyamatosan térít.
Ha azt mondták volna hogy oké június 30tól szabadon vehető a telefon valószínűleg egy kukkot nem szólna senki.
Helyette van "talán június végén már nem lesz olyan nehéz meghívót szerezni". Tehát semmit sem tudni továbbra sem. Ilyet azért sem a Samsung sem lg sem Sony nem játszik el.
-
NandorHUN
addikt
Egyébként pontos ára EU-ban mi lesz? Honlapon 350$ írnak... de elvileg erre jön még valami nem?
-
törölt tag
Rendben, tekintsük úgy, hogy a bejelentéstől számít kiadottnak a telefon (ami eleve logikailag nem helytálló, de te tudod), akkor kíváncsi lennék, hogy hány Sasmung, Sony, HTC topikban morgolódsz miatta, hogy a hivatalos bejelentés után hetekkel vagy akár hónapokkal lehet csak megvenni. Ajánlom figyelmedbe például az MWC bejelentéseit, amiket általában március-április táján lehet legkorábban megvenni.
-
edward2
addikt
válasz
Janesz1981
üzenetére
Szerintem az o+o hivatalosan már kiadott telefon aminek az elérhetősége nulla. Szerinted mikortól kell egy telefont hivatalosnak venni? Szerintem a bejelentés napjától. Én nem tudok semmilyen június végi forgalmazásról. Arról van szó, hogy az OPO szerint június végén már nem lesz annyira nagyon nehéz beszerezni egy meghívót. Lehet neked vannak más információid.
-
( V )
veterán
jáááj gyerekek, olyan magabiztossággal nyomjátok a hülyeséget az éterbe hogy az több mint mókás

a jövő heti lottó számokat nem mondaná meg valaki? tudom hogy tutira tudjátok!

-
törölt tag
válasz
Janesz1981
üzenetére
Hogy a rákba ne lehetne rootolni a Nexust? Simán rootolod, meg aztán vissza lehet tolni egy az egyben a gyárt fw-t, minden gond nélkül.
-
Janesz1981
tag
nexus4-ből elment 3 millió ez 2013. féléves adat, 5-nél nem találtam de az is szerintem hasonló. Nexus ide vagy oda sokakat visszatart a 2300-as nem cserélhető aksi és a 16 vagy 32 Gb tárhely sd kártya nélkül(nexus 5-nél). A másik meg ezeket ugyan úgy nem lehet legálisan rootolni meg romolgatni mert ugrik gari ha rájönnek (vagyis ezzek ijesztgetnek aztán azon múlik mennyire szőrös szívűek ha nem sikerül nyomokat eltüntetni mert olyan baja lesz :] ) . Az elérhetőséget tényleg nem lehet össze hasonlítani mivel O+O hivatalosan még nem forgalmazott telefon
De én is itt leszek és meglátjuk hova jutunk 
-
NandorHUN
addikt
Nekem speciel mind1 mennyit sikerül belőlük eladniuk ha én tudok szerezni és kapom a frissitéseket, esetleg 1-2 ROMot rá és működik rendesen az EU-s szervizük.
-
edward2
addikt
-
Janesz1981
tag
Hihetetlen hogy teli sírják oneplus fórumát. Mit nem értenek azon június 6 előtt nem lesz telefonjuk biztos.. Invite rendszert is szidják de az sem lenne jobb kiadnának 100k telefont abból 80k viszonteladókhoz kerülne és lehetne kínából postáztatni 400 dodóért mert olcsóbban nem rakják ki tuti.
-
törölt tag
válasz
Janesz1981
üzenetére
Most a saját országukban való értékesítésről beszéltem igazából. A Oneplus az nemzetközi értékesítéssel indul, ami nem egy egyszerű dolog azért. A Xiaomi meg szinte csak Kínában van, viszont itt szolgáltatóknál, meg a saját webshopjukban, és amikor van raktáron, akkor nagyon kényelmes és könnyű hozzájutni akármilyen konstrukcióban.
-
Janesz1981
tag
Nekem más a véleményem egyértelműen. Szerintem lebecsülöd a telefont. Én 1 millióra becsülöm az eladást de lehet csak kínában elmegy annyi aztán meglátjuk kinek lesz igaza lehet neked. Elég pesszimista vagy csak csak trollkodsz
Mindegy is várjuk az eladási számokat és akkor tudunk majd többet :](#380) Kari1: azt ne felejtsd el tőlünk nyugatra az árával kevésbé tud versenyezni a teló mert 2 éves hűséggel szolgáltatóknál akár olcsóbban is kijöhet egy htc sony samu és még 10 ezres csomagot se kell venni hozzá. Persze az is hozzá jöhet ez miatt második telefonnak is
(#381) sheratan: a xiaomitól azért vannak előrébb elgondolásban mert oké Mi3 is 300 dodó volt anno de kb viszonteladón keresztül lehetett hozzájutni ami rögtön legalább 400 dollárossá tette az árát.
-
törölt tag
Miért lenne irreális? A Xiaomi is így kezdte valahogy, aztán nézd meg most hol tartanak, lassan többet adnak el a telefonjaikból Kínában, mint szifonból, pedig az hatalmas divat. És nézd majd meg a Mi4-et hogy milyen áron fog jönni és milyen hardverrel. Megmondom őszintén, hogy sokkal jobb dolognak tartom, hogy olcsóbban adják a telefont, minthogy reklámhadjáratokra meg pereskedésre szórják el azt a plusz pénzt, ami kifizettetnek a vásárolóval.
-
Kari1
aktív tag
Ha rendesen elérhető lesz akkor szerintem pár millió el fog fogyni (akár 4-5 millió is). Csak ennek a 16 országnak a népessége 482.508.207 fő. Csak akkor lehet bukó a telefon ha nagyon sokat fog késni vagy minimális raktárkészletek lesznek.
Mellékesen aki azt mondja hogy sokat nem éri meg gyártani az azért nem teljesen igaz. Ha sokkal több darabot adnak el akkor lehet az árral igazán lemenni mivel a profit úgyis megmarad. Nem véletlen szoktak a gyártók 1-2 helyen spórolni, pl ha veszünk egy terméket amiből eladnak 10-20 milliót és egyik alkatrészen spórolnak 2- 3 dollárt (400-500 Ft) akkor máris 40-60 millió dollárral több lesz a profit.
Egy példa erre pl a Galaxy sorozat hátlapja ha fémből lenne akkor az előállítási költség sokkal több lenne mint a mostani műanyag hátlapnak és ebből eladtam pár 150-200 milliót az S-től kezdve. -
edward2
addikt
válasz
Janesz1981
üzenetére
Az hogy 10ezer darab lesz eladva az nem pesszimizmus hanem egyszerű tény. Kicsi a közönség még kisebb a kínálat. Nem tudom miért hiszitek hogy ez a telefon ki fog kerülni a mainstream emberek közé. Teljesen irreális.
(szerintem itt a második ouya fog lefutni)
-
NandorHUN
addikt
válasz
Janesz1981
üzenetére
Az lehet , én csak azt mondtam, hogy a O+O nem veszteséggel készül. Főleg, hogy reklámokra se költenek...
Kiegészítőkhöz meg sok sikert én max egy hátlapot veszek majd a sajátomhoz, más nem nagyon kell.
Bár ha ilyen jó árban árulnak majd audios eszközöket lehet beszerzek olyat is
-
( V )
veterán
válasz
Janesz1981
üzenetére
jó legyen akkor tényszerűen sznob
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Janesz1981
tag
Nem sznob hanem tényszerű megközelítés ha azt vesszük hasonló vasat mások mennyiért árulnak és szerintem kár is más aspektusból megközelíteni. :]
edward2: júni 6 ekkor küldik ki az első meghívókat. Addig kár pesszimistának lenni.
NandorHUN: ahogy én láttam anno olyan 250 dollárra szokták tippelni a csúcsvasak bekerülését erre még rárakjuk amit rá kell egy cégnél mire eljut a tervezőasztaltól a kezedig a telefont szóval nagy haszonkulccsal nem dolgozhatnak O+O-nál. Én meglátásom, hogy a kiegészítőkön akarnak jobban keresni.
-
NandorHUN
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Nincs profilveszteség , valahol kifejtették hogy lehet ilyen olcsó... Illetve nem ez a telefon ilyen olcsó, hanem a többi ennyivel drágább....
Csoró telefonra meg: nem sznobságból írtam, nekem se Apple telefonom van, de manapság egyedül kb. Apple számít "menőnek", nekem konkrétan HTC One M7-emet nem ismerte egyik ismerősöm se és ott villogtak, hogy annál bezzeg mennyivel jobb az iPhone 4S-ük még akkor is ha első leejtésre betört a kijelzője. -No comment. -.-(Samsung meg nem tudom a ropogós kínai műanyagával hogy lehetne valaha is "menő".
Nekem is anno nem a legfelkapottabb dolgok szoktak bejönni, ez igaz telefonra is, de másra is pl. sorozat. Az hogy valami éppen "menő" nem jelent semmit.
-
edward2
addikt
válasz
Janesz1981
üzenetére
Bizony egyetértek nem 100 ezer darab lesz 16 országra hanem 10 ezer.
-
( V )
veterán
válasz
Janesz1981
üzenetére
Úgy is vehetjük csóró telefon hiszen occsó!
hát szerintem elég sznob megközelítés egy 300$-os készülékre

-
Janesz1981
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ne legyünk kishitűek azért valami haszonnal dolgoznak. Szerintem nem 100k darabra lesz 16 országban raktáruk. Nekem bejön ez a minimal dizájn és szivárognak a kiegészítők. Szerintem sokan vannak vele úgy mint én ha azok is baráti áron lesznek akkor nem ebay-ről rendelek csak azért mert 500-1000ft-al olcsóbb. Érdekes más telefonomná lez meg se fordult fejemben. Jól el van ez találva ez az egész. A színek, a formák, a logó

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Janesz1981
üzenetére
Na meg azért olcsóbb, mert a gyártó bevállalja a profitveszteséget annak fejében, hogy mindenki ezt a telefont akarja megszerezni.
1 millió darab esetén hidd el nem ennyiért adnák, mert ott már sokkal több meló van a csomagolással, postázással, szervizeléssel. -
Janesz1981
tag
Úgy is vehetjük csóró telefon hiszen occsó! De az olcsósága csak az árában jelentkezik és abban ha hardveres bajod van vele kicsit hosszabb idő megjárja szervizt ( bár eu raktárak szervizelnek is tudtommal majd ). Azért nem veszek dupla ennyiért telefont megnézzék ha előveszem. Ne én fizessem ki milliárdokat költenek reklámokra és ne én fizessem a bemutató termekben pózoló recepcióst és hasonló dolgokat. :]
Az O+O egy üde színfolt a testre szabhatóságával a korlátok leengedésével. Ezzel senki nem tud versenyezni jelenleg. Már csak azért is vennék ilyen telefont támogassam az ilyen kezdeményezést.
-
törölt tag
válasz
NandorHUN
üzenetére
Illetve nem tudom melyik dolláros árat nézed, ha az amerikait, akkor az áfa nélküli.
Lehet, hogy máshol nem neveznék így, de itt egyáltalán nem menő egy Z2 vagy M8. A Xiaomi menő, meg ez menő, meg a Smartisan menő, illetve még talán az Oppo is.
Amúgy nekem nem kéne üveg hátlapos Z2, meg a méretéhez képest kis kijelzős M8 sem, főleg azzal a rakás bloatware-rel, amivel gyárilag érkeznek. -
NandorHUN
addikt
válasz
üzenetére
Nem tudtam, hogy ÁFA nélküli... mind1, ára még ugy is jó.
Menő? lol... azért ezt nem mondanám, ha ugy vesszük elég csóró telefon, bár S5-nél jobban meg van építve és minőségibb, nem az a ropogós műanyag, de azért egy Z2-hőz vagy M8-hoz nem hasonlítanám "menőségben". Bár ha ez igaz, akkor Samsungnak is van még mit tanulni, arról hogyan lehet valamit reklámozni 0Ftból

-
MartOOn
addikt
Vki tudja hogy a 340€ ár hogyan lett 270£?

Mar nem csak a specifikacioval loditanak hanem az arakkal is?
340€ az nagggyon max 220£. Es a többi? Az megy az árvák javára?
Nem felreerteni, meg a 270£ is jo ar de megsem 220. Es hat ugye a hype meg a varakozas is nagyjabol annak az arnak szolt...
Vki meg tudna nezni hogy euros orszagban mennyit ir most a oneplus oldala? Köszi! -
NandorHUN
addikt
Nem tudom egyébként mit kell ezzel foglalkozni, már az elején megmondták, hogy Jun. végén jönnek a meghívók. Ha apple ugyanezt csinálná a i6 megjelenése elött egy hónappal inkább erülne neki mindenki , mint anyázna.
Ha ezt csinálják majd jun. végén is akkor megértem, addig szerintem várjátok meg az előre bejelentett megjelenést ami még mindig jun. vége.
És hogy miről van itt szó? Természetesen még mindig nincs elég telefon legyártva, mivel a gyártó addig nem akar malmozni , de pénze sincs reklámra, mint a Samsungnak ezért elég ötletesen kitalálta hogy tudná magát reklámoztatni ingyen, szerintem nem rossz ötlet. -
vitezlejszlo
őstag
MI vagyunk a köznép
Akik itt járnak, olvasnak, sírnak. Nyílván a mezei user aki nem köznép
nem fog ilyet venni mikor ott van mellette az S5 meg az ájfón az MM-ben. Ja 2x annyiért de hát ez kínai szutyok nehogy megvedd. Yo. Szóval mi. A köznép. Stimt?
Ha meg veszi a mezei user is, akkor éljen
Csak lenne már mit megvenni.Erről a felhúzásról ez jut az eszembe: Video
Kimutatta már valaki, hogy ha így strófolják a hájpot, termék meg sehol, és a terméknek csak a kockák között van neve (tegyük ezt fel), akkor is ha már majd a boltban is lehet kapni, akkor is ezermilliárdot adnak-e el a hajp hullám miatt, vagy a hülye kocka nem hülye, és vesz mást ha nem tudja ezt megvenni mert a hülye kocka tudja használni a kuglit.
-
törölt tag
Ez szerintem nem teljesen így van. Elég kitartó reklámhadjáratot folytattak az online felületeken, fb, g+ és a hasonlókon. A geekek pedig szépen továbbosztották ezeket, meg lájkolták, stb. Így eljutott azért nem kevés olyanhoz is, akik amúgy nem foglalkoznak annyira telefóniával. Oké, nyilván akik amúgy is csak betolatnak a legközelebbi szolgáltatói képviseletre és megveszik az első telefont, amit az arcukba tol az eladó, azoknak teljesen mindegy, de szerintem nem ez a célja első körben a gyártónak, hogy az ilyen embereket megfogják. Nézd meg mondjuk a Nexus One-ból vagy Nexus S-ből mennyit adtak el, pedig azt egy nagy és ismert cég árulta.
-
edward2
addikt
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Köznép? MKBHD jól rámutatott a videójában, hogy a szupergeekeken kívül egy büdös ember annyi nem tud az OPOról.
-
vitezlejszlo
őstag
Igazándiból addig nyugodtan pöcsölhetnek, amíg tudják tartani a köznép vásárlási határidejét, ami most mi is? Június közepe? Na ha akkor se lesz még akkor keresek én is valami elérhető cuccot. De én is fel fogom magam cseszni, ha sokáig bohóckodnak.
Miui óta amúgy sem szeretem az ilyen hájpolt dolgokat, ott is felcseszett ami a külföldi fórumokon megy, hogy valamit böffent a cég, és ezren azonnal "csodálatos" "hihhetetlen" meg hasonló magas röptű 0 értékű megjegyzésekkel tolják előre a szekeret, közben meg.. ahh.. na mindegy. Ha lenne cián MI3-ra, tuti nem várnék erre a telefonra. Az egy remek vas, csak hát a miui.... nem jött be.... -
phanze
aktív tag
hogyan tudnék ilyet szerezni?
-
edward2
addikt
15 darab is jó mennyiség ha adott termékből 0 van a piacon. Bőven jó profit válhat belőle.
Továbbá új márka? Nincs termelési kapacitás? Ez addig jól hangzott amíg ki nem bújt a szög a zsákból, hogy az egész OPO az OPPO tulajdona. Tehát semmi sem új max egy újabb kis ferdítés ami az egész kampányra jellemző. (ld. készülék mérete)
-
Vagany
őstag
Ez csak 15 db, nem mennyiség és valószínűleg nem is érné meg boltnak (meghívó ára + telefon ára + haszon). Egyszerűen csak ki akarják használni a jelenlegi hájpot. Jótékonyságra menne, lehet abban bíznak, hogy lesz a 15-ben valami ismertebb jótékonykodó ember ami, megint jót tehetne a még sehol sem lévő márkának, hogy xy vett egy Oneplus-t. Szerintem itt most egy új brandet szeretnének rövid idő alatt felépíteni. Meg kell nézni a HTC, a huawei, a zte vagy akár nagyobbak is, mennyit küzdöttek, hány évig, egyesek más neve (szolgáltatók) alatt voltak jelen mielőtt saját néven kezdték volna adni egyes termékeiket. A One+ most egy másik utat próbál ki, nem önzetlen szerintem ez a jóárasított telefon. Azt azért gondolhattuk az elején is, hogy egy frissen induló cégnek nem lesz akkora induló tőkéje, gyártó/összeszerelő vagy raktár és logisztikai kapacitása, akiknek sikerül hozzájutni azok jól járnak, azok lesznek a cég reklámja, ajánlani fogják, pozitív lesz számukra a márka. Érdekes az elképzelés, nem nagyon van ilyenre példa, nem is biztos a siker. Ha bejön a cégnek, akkor is a Oneplus two biztos magasabb árszinten lesz majd, ha lesz egyáltalán
, mert jelenleg még a one sincs. -
Kari1
aktív tag
Most akkor idézem magam
, így legyen ötösöm a lottón: Rossz esetben majd ebay-en veheted a meghívót hogy meg tud venni a telefont.
(majdnem eltaláltam, bár ha sokáig húzzák még ebayen is lesz árusítás)Amúgy tényleg elég vicces inkább csinálnának vmi versenyt vagy újabb ilyen smash the past kampányt...
-
edward2
addikt
Következő inviteok:
Vehetsz meghívót, hogy vehess telót.
Nem tudom milyen hülyeséggel fognak még előjönnni.
-
NandorHUN
addikt
64Gb verzió látom még mindig nem kapható... :/
-
NandorHUN
addikt
válasz
Janesz1981
üzenetére
Pl. CPU sebességet lehet kisebbre, leglassabbra állította -3 fokozat van -, ugy lehet kibírt ilyen sokat.
-
Janesz1981
tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Azt hogy jönnek rá az új variánsok is azt jelenti és valszeg nem kell hónapokat várnod miután kijön valami google frissítés. Persze ott az xda szóval az sem biztos alap rendszert használod majd
Támogatással onnantól lesznek bajok ha valamelyik driver elavult lesz és kellene frissítés hozzá gyártótól aki már nem tervezi frissíteni (egy mostani csúcsvasnál azért ezt években mérik). Bár ezt is jól meg szokták oldani hiszen még régi galaxy S+ telóm is kitkattal süvít pár hónapja már ( nem 100%-ig tökéletesen DE hobbi developerek faragják rá dolgokat pl 3-as kernelt anno, tisztelet nekik amit így ki tudtak hozni telóból eddig ) miközben S3 LTE telóm talán 1 vagy 2 hónap múlva megkapja kitkat-et. Szóval a lényeg az új android variánsokat valószínű extra gyorsasággal élvezheted majd na meg esetleg az új fícsöröket ami mind extrázza a felhasználói élvezetet :]Jó hír: LINK Ez a június már nagyon fixnek tűnik és állítólag a héten szállingóznak a hírek a kiegészítőkről.
Az a 15 óra kijelzőidő tényleg soknak tűnik de amit több helyről olvastam már az a 2 nap valószínű meglesz és persze takarékosabb grovernorokkal meg cpu sebességek variálásával esetleg UV, exUV kernelekkel tovább javítható.Nekem az a lényeg nem nyúzom agyon telefont szóval így nem kell naponta tölteni vagy egy extrémebb napot töltés nélkül kibír.
-
vitezlejszlo
őstag
Azt egyébként tudjuk már, hogy a software támogatás mit jelent? Hogy a mostani CM11S-t még két évig reszelik? Vagy hogy az idő közben megjelenő újabb androidok is elérhetőek lesznek rá a következő két évben? Tehát jó esetben a most nyáron megjelenő majd az azt követő androdidot is megkapja a telefon? Mondjuk szerintem simán CM támogatott lesz mint pl a Galaxy S2, és így kapja 2 év után is a CM verziókat, max nem hivatalosan pl CM14S lesz a neve csak sima CM14

Szóval ezt tudjuk-e már?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
üzenetére
Kérdés milyen fényerő mellett tolta. Szerintem vagy kamukéró, vagy valami nem jót mér, de kizárt, hogy ezek alapján 15 órát tudjon. Az borzalmasan sok lenne, és nem írnak semmi világmegváltó technológiáról az LCD kapcsán, pedig mint tudjuk nagyban az felelős a merülésért.
-
törölt tag
válasz
Janesz1981
üzenetére
Azért az komoly lenne, ha így bíná az akksi, mert ez egy elég hihetetlen 15 órát jelentene 100-ról 0-ra.
-
Janesz1981
tag
Még egy beszámoló LINK. Lentebb azt írja srác mikor kérdezik aksiról:
"Screen time is insane. I watched an entire Yankee game on MLB At Bat for 3 hours and lost less than 20% of my battery life." gondolom stream lehetett. Nem is olyan rossz. Hívás közbeni hangerő még mindig halk de annak javítása elvileg CM11S final release-ben lesz de közben kapott 2 OTA frissítést, gondolom kisebb hibajavítások lehettek. -
vitezlejszlo
őstag
-
Janesz1981
tag
én azért szkeptikus vagyok ezzel a két nappal de fene tudja, a kijelzőről azt hallottam annyit fogyaszt mint egy normál 5 colos és a 801 is jól sikerült energiatakarékosság szempontjából. Egyébként az összes ilyen review szerintem még pre-production modell majd ha kijön végleges széria arra leszek kíváncsi na meg a CM új energiatakarékossági koncepciójára amin ha jól tudom még dolgoznak. De olyan mindegy amúgy. Ahogy elterjed jobban xda-s fóruma is felizzik a sok jósággal / optimalizálással.
-
leslien
nagyúr
OnePlus One vs iphone 5s camera
3:43, >3:51 hdr kép, iphone 5s borzasztó...
-
Land
veterán
Most akkor ezt a telefont mikortól és hol lehet megvenni?

-
V.Dave
senior tag
válasz
Janesz1981
üzenetére
és ez miért baj?
-
edward2
addikt
válasz
Janesz1981
üzenetére
Ezt a két nap utáni 27%os aksit azért szeretném látni más tesztelőktől is. Addig annyira hiszem el mint az eredeti nexus 7 8-9 órás élettartamát...
-
törölt tag
válasz
Janesz1981
üzenetére
Jól elszúrták ezt a telefont, még a manapság kötelező fél nap erős használattal sincs meg...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
( V )
veterán
válasz
Janesz1981
üzenetére

-
Janesz1981
tag
Srác beszámolója pár nap használat után LINK . Azt írja 2 nap erős használat után még 27%-on van aksi?

-
Z.É.T.
őstag
válasz
üzenetére
Nem vagy ünneprontó, LG-m sincs... (Mate-tel szenvedek, várom a OPO-ról az első felhasználói véleményeket)
Messze nem redukálódik nullára. Ne terjesszünk ilyet, ha lehet.(nem vagyok a téma specialistája, de évekig audiofil szalont üzemeltettem, illetve sokszor vettem ki a részem komoly tesztekből, vették figyelembe az észrevételeim fejlesztéseknél... kis híján műszaki magazint indítottunk 3 társammal... de ez nagyon nem idevaló téma, bocs a topiklakóktól az erős offért) -
NandorHUN
addikt
válasz
üzenetére
Lehet, hogy nem szűnik, meg de üzletben történő beszerzése így se lesz nehéz szerintem , boltos kap egy meghívót, ha meg vesz egy telefont kap mellé másik 5t amit felhasználhat.
Az miért baj, ha csak 1 évig gyártják? Samsung se gyártja már az S3-at, de szerintem az S4-et se már. -
törölt tag
Nem akarok ünneprontó lenni, ha ha külső DAC-ra kötöd, akkor a telefon szerepe nagyjából nullára redukálódik a lejátszási folyamatban (illetve kb sima háttértárként fog funkcionálni). Ráadásul ezt a funkciót minden telefon tudja, aminek a rendszere képes digitális audiójelet kitenni.
-
törölt tag
-
Land
veterán
válasz
Janesz1981
üzenetére
S2-ben Yamaha volr, az elég tré volt. Remélem ez fofajta.
-
törölt tag
Szuper, "csak" 550-ért adják, annyira megéri. Komolyan, ha nem lenne O+O, akkor sem vennék Samsungot, egyszerűen nem éri meg... Sokkal inkább Meizu vagy Xiaomi, vagy még akár Lenovo is, mint Samu vagy HTC... Olyan szinten drágák ezek a nagyobb márkák, hogy az már elképesztő. Még ha tönkremegy teljesen valamelyik kis kínai gyártó készüléke, és venni kell egy újat, mert nem vállalják rá a garanciát, akkor is olcsóbb, mint egy S5, nem is beszélve az újabb 600-700€-s csodákról.

-
NandorHUN
addikt
válasz
üzenetére
Egyik vidiben beszámoltak a pontos költségeikről és nem veszteséges.
Amugy az lenne a számukra a veszteséges, ha keveset adnának el, mivel: ha hypot akarnak akkor amekkorát kapnak akkorát fognak veszteni, ha nem támogatják a telefonjukat, a támogatás pl updatekkel pénzbe kerül nekik, ahogy az optimalizálás is, így megéri egy fajta telefonból sokat eladni, mint több /későbbi különbözőből. Ha meg nincs update, akkor mindenki elkönyveli magában hogy OnePlus terméket nem szabad venni.Másik meg hogy új cég, szal a veszteséget nem igazán engedheti meg magának.
-
törölt tag
Emberek. Szerintetek miert van ez a neghivos dolog? Komolyan nem ertitek? Ez a telefon csak azert keszult, hogy hypeot generaljon a ceg kore. Veszteseggel aruljak, es azert gyartanak es adnak el ilyen keveset, hogy ne keljen tul nagy veszteseget benyelniuk.
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Netflix
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De én is itt leszek és meglátjuk hova jutunk 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)