Hirdetés
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
edward2
addikt
A pozitív embereknek:
“we can’t yet confirm the exact date that the phone will ship. We are tirelessly working to make the One the phone you’ve been waiting for and so we’re going to hold off until we know that everything runs smoothly before sending them off.”
nem lesz itt semmi nyár vége előtt. -
radi8tor
MODERÁTOR
Nem győzik? LOL.
Azért ha egy gyártó nem képes felmérni, hogy mennyi idő x ezer darabot legyártani, akkor az megérdemli a lincselést.
Mondják meg, hogy augusztusra kész lesz, rendelhető lesz, ne ilyen meghívós meg akármilyen megoldáshoz folyamodjanak.
Gyakorlatilag úgy indult az egész, hogy tőlük lehet megvenni, aztán máris bent vannak a képben az ilyen olyan kereskedők, és most rajtuk keresztül veheted meg drágábban, ha hozzá akarsz jutni. -
törölt tag
Csak annyit mondtam, hogy nincs raktáron szerintem 16-os, mert még nem is gyártják.
kano: Igen, itt alig van különbség árban. Plusz csak a 64-es van feketében. Nem értem miért szeretik annyira a fehéret a kínaiak, szinte minden gyártó fehér telefont csinál, vagy legalább fehér hátlapot tesz rá...
-
kano
nagyúr
-
vitezlejszlo
őstag
Ha bele gondolsz azon is foghat, hogy 64G-t tesz bele, es mondjuk +10 dollar haszna van rajta. Miert mondjon le errol a plussz penzrol?
Tervezesileg is kerdes, hogy egy memoriakartya foglalat + a hozza valo mechanika (ajto) mennyi helyet foglal el, es az mi elol veszi el a helyet.
laca
ui: az olaszoknal sincs 64G-s verzio, de irtam nekik, hogy szallitanak-e ide, ha lesz. Szerintem 112e-ert meg is erhetne, ha nincs rajta mar afa meg vam meg semmise...
-
doki13
aktív tag
Ez akkor baromság,hogy egyes gyártok nem tesznek bele mem kari foglalatot....föleg h s kitkat elég sok helyet foglal

-
törölt tag
Hát ezt mondom éppen, mert még hivatalosan csak az első adag meghívó ment ki, szóval szerintem ahol azt írják, hogy kapható, az kamu, vagy előrendelés.
Amúgy szerintem jó az a 16-os is, bár nem sokkal olcsóbb, de amióta nem hallgatok zenét telefonról, azóta szinte tök üres a tárhely, csak néhány fotó van rajta.
-
NandorHUN
addikt
16-osnak én spec. nem is látom értelmét, mem. kártya nélkül nincs is...
32/64 jobb lenne. Nálam csak a zenék befoglalnak vagy 12Gb-ot. -
törölt tag
Nem úgy volt, hogy egyelőre mivel akkora az igény a 64-es modellre, így a 16ost még el sem kezdték gyártani?
-
axlfsi
veterán
Sajnos az olaszoknál már nincs készleten a 16GB-osból sem. Viszont, - ha jól tévedek - ez lett volna az egyik legjobb vétel, mert - ugyan több 5000Ft-tal a 400$-s verziónál, de:
- itt már nincs tréfa
- ebből kifolyólag bátran jöhetne DHL-el is, ami 3 nap (és talán free shipping is lenne, lévén nem kis összegű vásárlásról lenne szó (de ezt már nem bogarásztam ki)).
- és talán az esetleges gariztatás is gyorsabb/olcsóbb lenne, mint a Kínába oda-vissza postázás.(#549) centaurium Hmm, csábító, de: +tréfa, +DHL ... lenne vagy 140ezer, mire megáll

-
Atmo
senior tag
válasz
NandorHUN
üzenetére
Itt csak 337 euro a 64gb-os! ez már elfogadható abszolut!!
-
NandorHUN
addikt
Na igen, de +100 dollár legalább és 64-es még szinte sehol nincs.
Nagyon remélem nem az lesz, hogy néhány privát tag kap majd invite-ot, aztán ott maguk körül keringnek majd az invite-ok, normális tagok meg csak ilyen + 100-150 dolláros felárakkal tudnak tőlük vásárolni.
-
vagyula
senior tag
-
NandorHUN
addikt
[link]
Jó hogy jönnek a Romok, de telefont még mindig lehetetlen beszerezni... -
Torony 1.
tag
szerintem pontosan csak az tudja aki kitalálta.az biztos ,hogy regisztrálni kell magadat,és aktivan részt venni a kűlönbőző forumokon,kűlőnbőző témáiban.erre lehet like-ot gyűjteni a hozzászolásaiddal,és pontokat is.majd várod a megváltást hátha kapsz egy meghívót a rendszertől.amúgy ez jógosít fel egy db.készűlék vásárlására.ha valaki vesz igy készűléket,jógosultá válik további 2-5 meghívó elkűldésére barátok,fórumtársak,családtagok részére.körűlbelűl ennyit értek az egészből.

-
Torony 1.
tag
egyenlőre várakozom.bevagyok én is reggelve a oneplus.net oldalon már 2 hete,hátha fentakadok egy meghívón.ezt a hónapot biztos kivárom,és kőzben informálodom.amúgy a Kinai és az International verzió kőzt mi a különbség?láttam 3 fajta hátlapot Cyanogenmod-ost,az nélkűlit,és full űres szőveg nélüli hátlaposat.

-
Torony 1.
tag
Az EXPANSYS amerikai oldalán márt fent van a OnePlus One:500$-ért.
remélhetőleg europában is elérhető lessz nemsokára. 
-
Atmo
senior tag
válasz
Torony 1.
üzenetére
Van még az aliexpress.com
16gb oneplus one 235 dollár
ezek is mind kínából jönnek, ami nem is lenne baj, csak nem tudni mi van a garival
-
Torony 1.
tag
a legolcsobb alternatívák amiket találtam eddig,persze Kína.: Oppomart.com és az EtoTalk.com
a fene tudja mi volna jó.
-
doki13
aktív tag
Csak az a kerdés,ausztriábol honnan???
-
Atmo
senior tag
Császtok, hogy lehet beszerezni egy ilyen telót?
-
Janesz1981
tag
Akkor Color OS van rajta gondolom.
-
Lecs@
addikt
Közös válasz. Hozták. Egy cimbi ismerőse tanul ( is ) kínába. Szóval hozva lett.
A készülék nagyon jó, de nálam nem vált meg világot, mint még szinte egy sem. Az oppoban jobban bízom személy szerint. -
Lecs@
addikt
Na hahó Evibádi. Megjött a kütyü. Eddig minden ok.

Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad X240,12.5",HD,i5-4300U,4GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256 1504 Touch Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem lesz itt semmi nyár vége előtt.

feltéve ha utána azok is tudnak küldeni meghívot

remélhetőleg europában is elérhető lessz nemsokára.