Hirdetés
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
leslien
nagyúr
válasz
NandorHUN
üzenetére
na erről beszéltem Kano ezt is nézd meg....
-
kano
nagyúr
Elbizonytalanodtam. [link]
-
doki13
aktív tag
Nyár végére ugy is meglesz :-D
-
NandorHUN
addikt
Elvileg már több mint 1700 meghívó elment.
Sorszámom sajnos 40000 szal még várhatok magamra..
De elnézve a forumot már van néhány magyar, aki esélyes, hogy kapott, mert sorszámban 1500 alatt vannak. -
NandorHUN
addikt
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Én is úgy láttam mintha cserélhető lenne az aksi, legalábbis nagyon úgy néz ki, de szerintem bele van forrasztva így több a hely.
Ahogy elnéztem a beleapplikál simán meg lehet csinálni, de tuti garivesztéssel jár. -
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Én is így láttam. De azt nem láttam, hogy az akku hogy van benne.
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Igen, csak ha már megbontod a készülékházat akkor ugrott a gar. Mindegy, úgy sem húz ki annyit nálam, hogy ez meglátszon az akksin.
leslien
Akkor marad a kínai barátunk?
Csak ne lenne ilyen drága... -
kano
nagyúr
-
edward2
addikt
De innen forumról egy büdös ember annyi sem tudott egy meghívót beszerezni?
-
leslien
nagyúr
válasz
NandorHUN
üzenetére
kíváncsi leszek a 64 gb ból mennyi lesz elérhető?!
addig is csiholjunk vmi muzikat oneplus one -
kano
nagyúr
válasz
Janesz1981
üzenetére
O+O-ban is cserélhető, nem?!
-
NandorHUN
addikt
válasz
Janesz1981
üzenetére
Én ezekből egyedül a cserélhető aksit tartom fontosnak belső mem. szerintem sokkal jobb mint a mem. kártya 64 Gb -nál nekem nem kell több telóra. Belső mem. elérése pedig gyorsabb.
-
Janesz1981
tag
Find7a cserélhető aksi + sd kari hely
-
törölt tag
-
NandorHUN
addikt
válasz
üzenetére
Egyébként érdekes, hogy Find 7 sem jobb semmivel One+O-nál :
Bármint valamiben jobb valamiben rosszabb. Pl. fényereje rosszabb, felbontása (minek is? ) jobb, színei sötétebbek (ez izlés dolga)
Kamerája is ugyanaz. stb...(#449) kano
Én addig nem akarom mégcsak meghirdetni se a telómat, amíg nem lesz biztosan, de legalábbis nagyobb valószínűséggel meghívó. Amúgy sztem hamar elmenne. -
NandorHUN
addikt
-
edward2
addikt
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Elméletileg kiküldték első meghívókat.
(#432) sheratan
Nem tudom én emlékszem kis káoszra play store-al kapcsolatban, de én Media Marktban rendeltem elő és vettem meg. Ott volt készlet. -
NandorHUN
addikt
Nekem ezt írták levélben:
Hi, warranty is same to the country where you buy. However, in the event of repair/replacement/return, you will need to cover the shipping cost and handling fee to send the phone to our repair centre in Germany, but the repair itself is covered by us. -
axlfsi
veterán
válasz
Janesz1981
üzenetére
Azt amúgy megfigyelte valaki, volt is elérhető belőle? Csak mert most semmi sem (már).
Ez az Olasz shop valóban Olasz? Úgy érte, Únión belül itt már legfeljebb csak a szállítási költséggel kell számolni, ugye? -
kano
nagyúr
válasz
Janesz1981
üzenetére
Pedig gyanítom, hogy a 269EUR ár is nettó, ami a honlapon van. Így a 312EUR nem is rossz ár érte.
-
vitezlejszlo
őstag
Kiderült, hogy mi van ma, 6-án? Vártuk, de történt valami ma?

Laca
-
leslien
nagyúr
azt kiderült h fog működni a gari? pl ha veszel egy o+o Némethben akkor azt lehet sógoréknál is gariztatni v ua. mint Google éknál?

-
Janesz1981
tag
Úgy néz ki csak a nemzetközi része meghívós de a viszonteladók a jd.com-on keresztül tudnak vásárolni rendesen. Szóval lehet webshopokban. Olasz webshopban is hirdetik 16 gigást 312 64 gigást 362 euro-ért. Ennyiért nem venném meg inkább várnék meghívóra. 60 euro-ért már majdnem egy mi-5 smartwatch-ot lehet venni még mellé :]
-
törölt tag
Pedig hihetsz nekem (ha nem hiszel, akkor lapozz vissza a megfelelő topikokban). Amikor először felkerült a Play-re, akkor nagyjából 20 perc alatt teljesen elfogyott a készlet, nem csak az USA-ban, hanem az összes európai országban is, ahol lehetett kapni. Ezek után nagyjából két hétig sehol nem volt elérhető, csak annyi volt a rendelés helyén, hogy feliratkozol értesítésre, hogy ha lesz, akkor a Play Store dob egy emailt. Nekem így sikerült rendeltetni egy ismerőssel, szerencsére gyors volt, mert a november közepén megjelenő szériát is percek alatt elkapkodták, ráadásul nehezítette a dolgot, hogy a sok lekérés miatt nem lehetett rendesen elérni a Play-t, folyton timeoutolt a fizetésnél. Aztán ott volt az a nem kis kálvária, hogy rossz sorrendben postázták rengeteg régióban, és volt, aki december elején rendelt, majd 1-2 nappal később kiszállították, és volt olyan is, aki még novemberben, és januárig ígérgették, hogy mostmár mindjárt szállítják. Meg persze ne feledkezzünk el az n4checker appokról sem, amik figyelték az összes régió Play Store-ját, ahol lehetett kapni, hogy melyikben jelenik meg újra készleten.
Ha ezek egyikére sem emlékszel, ráadásul úgy, hogy rendeltél is az elején, akkor vagy nagyon szerencsés vagy, vagy szelektíven emlékezel a dolgokra.
-
NandorHUN
addikt
-
axlfsi
veterán
Srácok! Ahogy látom, itt még mindig a meghívós maceráról írtok, de én éppen belefutottam ebbe az oldalba... Kamu lenne?
-
edward2
addikt
válasz
üzenetére
N4-el kapcsolatban nem emlékszem semmire, mert én megjelenés után egyből kettőt vettem aztán egyiket még itt is hirdettem, de végül egy haveromnak kellett és neki adtam el. Tehát nekem nem rémlik ez a dráma. Arra emlékszem, hogy amerikában a megjelenés napján volt sok balhé szerverekkel, de ebben sem vagyok biztos, hogy ez N4 vagy N7(2012) esetében volt-e.
(#427) Janesz1981
Ha jól emlékszem android centralon van egy végleges review. Tegnap vagy 2 napja lett fellőve.
-
Janesz1981
tag
Melyik review-ok? Keresnék frissebbet mert a végső CM11 S talán 1 hete jött ki. Mivel még venni nem lehet a telefont végleges dolgokról kár beszélni. Érdekes azért az árat elégedetten nézegetitek és közben minden téren olyan elvárásaitok vannak mintha dupla annyiba kerülne. Korrekt dolog ez vajon? Főleg szerintem leírtam nemrég év elején is Q2 2014 volt az eladási cél majd amikor pontosítottak lett május közepe/vége és mivel nagyobb igény mutatkozik a 64 gigásra ezért inkább arra álltak rá és kitolták június elejére első sorozatot, végére pedig a probléma mentes hozzájutást. Hol a probléma? Kérdezem még mindig.

Nexus lehet hasonló árkategória csak kb mindenből "rosszabb" van benne.
-
törölt tag
Pont az N4-et ne hoztad volna fel példának
Nekem sikerült az egyik barátom segítségével az első sorozatok egyikéből venni (talán szám szerint a msáodik sorozatból), de nagyon nem volt könnyű, mert ugye alig gyártottak belőle, és másodpercek alatt elfogyott a Playről, aztán pedig hetekig csak lesni lehetett. Október végén bejelentették, és nagyon nagyon kevesen jutottak hozzá Karácsony előtt, ami azért nem egy izmos teljesítmény. Nekem azt hiszem december 15-16 körül postázták, pedig növember első hetében rendeltem. -
edward2
addikt
válasz
üzenetére
Ja, mert a OPO review-k annyira hibamentes szoftverről beszélnek.
Persze más kérdés hogy gyakran érkezik hozzá frissítés talán a jövőben is. Amúgy én nexus párti vagyok és pl. egy N4 vagy N5 a bejelentés után eléggé gyorsan elérhető volt.(#424) Kari1
Ld. nexus-t. Hasonló árkategória mint az OPO és kapható folyamatosan. -
Kari1
aktív tag
Ezért kerülnek azok többe, mert megfizeted a reklámot és az n+1-dik alkalmazottat aki azon dolgozik hogy minden zökkenőmentesen menjen a cégnél. Az OP-nál gondolom erre sokkal kevesebb energiát fordítanak. Szvsz ha mindent úgy csinálnának mint akár egy LG Samsung akkor nem ennyi lenne a telefon. Az összeszerelési/anyag + reklám díjakon kívül más is beépül a telefon árába...
-
edward2
addikt
Sok embernél az verte ki a biztosítékot, hogy miért az európai bemutatás időpontját számolják. Moto Xnél ez például kimondottan vicces.

Engem inkább az zavar, hogy oké x nap az eltérés, de egy Samsung vagy LG bemutatón konkrétan megmondják mikor lesz elérhető a telefon. Ahhoz képest az eltérés 0 nap. OPOnál meg megy a maszatolás, hogy majd júniusban meglátjuk meg ezmegaz.
-
Vagany
őstag
válasz
Janesz1981
üzenetére
Akkor a Samsung GS4-et már nem tudják megverni
. -
edward2
addikt
Ha már senki nem linkelte eddig. Amúgy ez is jó nagy felhördülést váltott ki

-
NandorHUN
addikt
Erről már rég volt hír azért hvg is nagyon képben van, kb. már 1 hónapos a video és tudtommal nem is az itteni feltöltő volt az eredeti gazdája a vidinek.
A telefont ha mindenigaz a DHL egyik szállítója lopta ki és utána rögtön csinált is egy másik vidit a készítő, hogy a OnePlus nagyon segítőkész volt és leszedte a saját videoját:
[link]Most látom, hogy végén írták, mi a szitu, akkor is érdekes, hogy 3 héttel később jön le egy ilyen hír...HVG-nél tényleg nagyon képben vannak... -.-
-
Kari1
aktív tag
Az szvsz más dolog ha elfogult egy oldal, de itt én nem ezekre gondoltam. Ezeknél az oldalaknál (origo, index, hvg) nem az elfogultság a probléma hanem a színvonal. Nem naprakészek, nem tudnak rendesen magyarra fordítani, ebből következően sok dolgot elírnak (pl nem is olyan SOC van a termékben ami az angol cikkben), olyan dolgokat állítanak ami nem igaz, stb.
-
Kari1
aktív tag
Ilyen szutyok oldalakat ne olvass, mert le vannak maradva és olyanok írják a cikkeket akik kezébe egy darab kavicsot sem adnék nemhogy telefont és egyéb IT cuccot.
(inkább ezeket olvasd the verge, engadget, vagy mobilarena /bár azért néha itt van vannak "fura" hírek/ ha androidos akkor pedig droid life, android police, stb) - De az ilyen szutykok (hvg, origo, index) hardveres híreit/cikkeit kerülném...Pl ez a videó május 14-ei és anno már én is linkeltem itt még azon a napon.
-
edward2
addikt
válasz
Janesz1981
üzenetére
Tudtommal a telefon amit kaptak az végleges 16 gigás verzió. Majd a dobozt meg pár kelléket kapnak meg később.
-
kóóó
aktív tag
-
edward2
addikt
válasz
üzenetére
Igen úgy jelentik be hogy várható megjelenés amikor kispista is megveheti itt meg elkezdenek kiszivárogni telefonok. Végülis 100 ember is kapott már smash the past keretében telefont. tehát szerintem az összehasonlítás teljesen jogtalan. MWC után 2-3 héttel nem kap 100 embert telefont utána meg várogass inviteokra. Remélem érzed a különbséget?
-
tihibaby
senior tag
válasz
Janesz1981
üzenetére
Ha vélétlen kapok,adok tovább én is szívesen.
-
NandorHUN
addikt
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Regisztrálni kell és tudsz pontokat gyűjteni, a kommentek és szerzett "like"-ok alapján. Elvileg aktivitást és pontokat nézik, mikor kiküldik a meghívokat az elején később pedig majd lehet igényelni, illetve minden ember aki vásárol kap további 3 meghívót amit tovább tud küldeni ismerősnek így az is tud vásárolni.
-
Máté94
addikt
Kellene szervezni ilyen "Ki akar O+O-t venni?" listát, ahol ha valakinek sikerül invite-ot szerezni és érez hajlandóságot, hogy a potenciális vásárlókat segítse, akkor a köreinkből valakinek küldene és ez így folytatódhatna... gondolom én.

-
Janesz1981
tag
Április 23.-án mutatták be hivatalosan a telefont. Onnantól volt az május közepén/végén mennek ki inviteok. Ez eltolódott június elejére. Amikor elkezdték a Oneplus-t az első amit kihirdettek az volt nemzetközileg Q2 2014 lesz elérhető telefont, ez második negyedév ha jól sejtem és abba belefér ez a június végi "gond nélküli invite szerzés" Hol itt a gond akkor? Szerintem nem úgy szokott lenni bemutatnak egy telefont és te a kövi héten már rohanhatsz is megvenni ( persze attól függetlenül lehet így van valaki majd megcáfol ha igen) és azért egy samu vagy lg nagyságú céghez ne hasonlítsuk már őket lehetőségekben :]
(#389) sheratan: szerintem olvasd el újra amit írtam. nem azt mondtam nem rootolható hanem azt LEGÁLISAN bár ez hülye szó rá kicsit. Mindig ott a lehetőség még ha kicsi is úgy megy tönkre telód te nem férsz hozzá eltüntesd nyomokat.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Hardcore café
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

június végén is jó lesz a névnapomon, na megyek és ecsetelem a kis csingnek
várom mondjuk L. A. ben még éjjel van...
Nekem sikerült az egyik barátom segítségével az első sorozatok egyikéből venni (talán szám szerint a msáodik sorozatból), de nagyon nem volt könnyű, mert ugye alig gyártottak belőle, és másodpercek alatt elfogyott a Playről, aztán pedig hetekig csak lesni lehetett. Október végén bejelentették, és nagyon nagyon kevesen jutottak hozzá Karácsony előtt, ami azért nem egy izmos teljesítmény. Nekem azt hiszem december 15-16 körül postázták, pedig növember első hetében rendeltem.