Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
Aktív témák
-
Ger!szon
csendes tag
Na ezt a Day 4-t remélem sikerült megcsípni ma

-
edward2
addikt
-
leslien
nagyúr
itt most fényezi magát a kis [moderálva] h nem egész egy perc alatt meg lett a 100
hát persze, mire számított ez a kis [moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
axlfsi
veterán
480$ a 64GB-os az Antelife-tól. Ha valaki gondolja...
-
Torony 1.
tag
sziasztok.ismeri valaki közületek a Flosmall.com-ot,rendelt valaki tölűk már valamit?azért kérdem mert ma kaptak a OnePlus One-ból friss szállitmányt,a fényképeik alapján,és lehet,hogy rendelnék.kikészit ez a szarakodás a meghívókkal.szerintem ha arra várunk,sosem lessz ilyen telónk.

-
NandorHUN
addikt
Mire Mo-ra jön az is lesz vagy 130k, de tényleg nagyon jó árban van. Engem M8-ban csak az zavar, hogy nagy a kerete és az aktív gombok a lógó felett vannak. Anno jobban tetszett az M7 design. Amugy software is a kedvencem, most is M7-et használok és Sense 6 nagyon bejön.
-
leslien
nagyúr
-
Ger!szon
csendes tag
Sajnos nekem is erre kellet kelnem hogy a mai contest már le is van zárva :S Elég kiábrándító amit művelnek.. én jobban örülnék hozzá ha még most sikerülne meghívót kaparintsak, mert a 3-ból 2-t tuti eladnék ebayen, mivel kellene a zseton a telóra. Később csak olcsóbban tudnám elpasszolni, ha nagyobb számban dobálják az inviket

-
törölt tag
400 yuan a különbség, de semmi pluszt nem ad a rendes 7. Nekem nem kell akkora felbontású kijelző, inkább hosszú akksiidő kellene. Az meg a másik, hogy a 7a-nak cserélhető az akksija, így tudok másodikat hordani vele. Nem egy utolsó szempont.
De amúgy megint ott van, hogy a kínai oldalukon a Find7 TD hálózatos, ennek is utána kell nézni, hogy akkor most használható-e rendesen WCDMA kártyával és hálózaton.
-
törölt tag
Az M8 még mindig hatalmas kerettel jön a kijelző körül, meg egy rakás bloatware-rel, és jóval drágábban. De ez amúgy igaz lényegében az összes többi márkára is, főleg azokra, ahol tűzzel-vassal gyilkolják azokat az embereket, akik fel merészelnének tenni 3rd party romokat.
Ha nem sikerülne ilyet venni, még akkor is úgy nézne ki a sorrend, hogy O+O, Find 7a, Mi3 (Mi4?), MX3 (MX4?), Smartisan, Nexus 5 (vagy majd 6), és utána ha nagyon nem sikerül egyiket sem szerezni a következő fél évben, akkor néznék talán körül, hogy a többi gyártó éppen mit és mennyiért ajánl.
-
front3r
őstag
Én meg lehet csak ősszel veszem meg, na bumm. Lesz ősszel jobb telefon ilyen árkategóriában? Szerintem egy hatalmas NEM a válasz, szóval én nem félek attól, hogy más telefon felé kezdek el kacsingatni, meg nem is fél évre veszem a telefont.
-
leslien
nagyúr
senki ne várjon a 3. napra mert már volt hajnalban...

Kano ; vennék én Ausztriából, de nem lehet msjd csak Augusztusba
csingeknél veszek... -
Janesz1981
tag
Akkor írom úgy arra nem láttam még utalást meghívó nélkül lehessen telefont venni tőlük a viszonteladói értékesítésen kívül. Az meg hogy azt írják nem lesz már nagy gond meghívót szerezni június végén az én értelmezésemben azt jelenti már kb az vesz aki akar persze ezt túlzásnak tartom és inkább július tűnik reálisabbnak. Viszont írtad hivatalos fórumon olvastad ha jól emlékszem júliusban augusztusban már talán meghívó sem kell. érdekelne a link mert én ilyennel nem találkoztam és ez a vesszőparipád ahogy látom.
Más.
A meghívós rendszer azért kell Opo-nak mert az is marketing része szerintem. Megvan telefonod először az ismerősöket körbekérdezed kell e nekik a meghívó amit vele kaptál és közben megismerik telefont még ha nem is vesznek egyre többen találkoznak vele ( Facebook talán ezzel a céljuk ).
Azon agyaltam lehet opo lehet arra utazik minél nagyon preorder gyűljön össze viszonteladóktól amit miután kielégítenek rögtön kinyomnak egy nagy tétel meghívót. Kicsit bővebben ( számok realitását ne nézzétek
). Tehát viszonteladóknak eladnak 300k darabot másnap bejelentik kiküldenek 100k meghívót ( ezekkel jár ugye ha jól tudom 2 meghívó is de lehet 3) akkor a viszonteladói telefonok senkit nem fognak érdekelni és pl 300k telefonigényre eladtak 600k telefont. Csak játszottam gondolattal de realitása akár meg is lehetne 
Vízálló! xD
-
kano
nagyúr
Egyébként azt az infót kaptam, hogy kínaiaknál a hónap végén lesz 64GB-os is elérhető.
-
edward2
addikt
válasz
Janesz1981
üzenetére
Ezt a kommentet nem értem így képtelen vagyok válaszolni.
Milyen más opció? Hol említettem bármi ilyet? Igen felmész o+o oldalára aztán ha van meghívód talán kattintasz, de nincs.
-
Atmo
senior tag
hááát... szó ami szó, nagyon lehúzza a kezdeti lelkesedésemet a telefon iránt az, hogy nem lehet magyarországon egyáltalán, de máshol is csak nagyon körülményesen hozzáférni...
tiszta bolondok háza. itt egy jó telefon, pont azért lett megalkotva, hogy a(z) "extreme" felhasználóknak a legjobbat nyújtsák, csak éppen nem lehet beszerezni 
-
-
Ger!szon
csendes tag
Na igen. Meg szerintem ezzel a bátortalan hozzáállással hogy azt mondják azért nem tesszük világszerte bárhonnan elérhetővé a terméket mert attól félünk hogy nem tudnánk jó támogatást nyújtani hozzá és emiatt megutálnának minket, szerintem pont az ellenkezőjét fogják elérni. Amint mindenki tudomást szerez erről amit fent leírtam abból iszonyat nagy felháborodás lesz vagy lenne. Pont amiatt fogják megütni a bokájukat mert nem teszik elérhetővé a telefont bárkinek a világon, nemhiába szokták mondani hogy aki mer az nyer. Kockázat nélkül nincs nyereség..még OnePlus-nak sem.

-
MartOOn
addikt
válasz
Ger!szon
üzenetére
Lassan nalam is a nyuszika es a funyiro tipikus esete forog fenn...
tudod mit roka koma, bszd te meg a funyirodat! 
Magyarul, tul hypoltak tul feszitettek/feszitik a hurt nalam(is).
Ertem en h marketing meg uj brand meg gyartasi nehezsegek... De mire ebbol vasarolhato termek lesz, mindennek lehet majd hivni csak flagship killernek nem.
addigra lesznek a piacon QHD kijelzos snap805 adreno 420as masinak. Oke értem azt is h 300 dodo... De addigra ennyiert ez mar csak egy kinai felsokategorias telo lesz nem egy csucs telo. Azert van egy hangyabokanyi kulonbseg. Szerintem. Ha kb az idei flagshipekkel egyidoben jott volna ezen az aron, akkor le a kalappal flagshipkiller! De igy... 
-
Ger!szon
csendes tag
Sziasztok!
Én is régóta nyomon követem a OnePlus munkásságát. Azonban ma nyitotta fel a szemem egy kedves moderátor kolléga, miután egy hosszadalmasabb beszélgetésbe kezdtünk.
Én mint ifjú rajongó a többi elvakult fanatikussal egyetemben, regisztráltam a fórumra, miután kiderült, hogy azok akik korábban csatlakoztak illetve minél magasabb fórumbeli ranggal rendelkeznek nagyobb eséllyel kapnak meghívót aminek felhasználásával megrendelhetik a telefont, ezért belevetettem magam én is a kommentelgetésbe és vártam a csodára.
A héten rákezdtek erre a napi versenyszámokra aminek az a célja hogy ki kell töltnei egy google formot és az első 100 szerencsés kap meghívót. Na már most a verseny csak azok számára volt kiírva akik a forgalmazásra szánt országok valamelyikének lakosai. Itt már kezdett bűzleni a dolog ezért háborogtam egy keveset (na jó, nem keveset) aminek a fent említett beszélgetés lett az eredménye.
Kiderült, hogy a 16 országot felölelő lista a jövőben nem fog bővülni és, hogy aki az ott felsorolt országokon kívül él az a készüléket a hivatalos megjelenés után tudja csak megkaparintani a hozzá legközelebb eső támogatott országból. Egészen addig még csak meghívót kapni se lesz esélye, zéró, nulla, semmi, nemhogy a készüléket megszerezni hiába van "atyaúristen" rangja a fórumon vagy szerepel a kiválasztottak között akiknek kellene kapjanak meghívót. (érdekes módon ezt nem hangoztatják sehol..) - nehogy letörjék a lelkesedést.
Itt elkezdtem kötözködni egy kicsit, hogy például más kínai telefonokat forgalmazó cég miért tudja azt megcsinálni, hogy kínából feladja a csomagot és légipostával itt van cirka 20 nap alatt, náluk ez miért nem megoldható?! Erre az volt a válasz, hogy a OnePlus nem akar olyan országba készüléket küldeni ahol nem tud teljeskörű támogatást nyújtani az ügyfeleinek, mert attól félnek hogy emiatt megutálnák őket..(itt emlegettem fel nekik a ha elromlik visszaküldöm kínába és majd kicserélitek dolgot)
Szó ami szó ez engem eléggé hidegzuhanyként ért és nagyot csalódtam bennük. Kíváncsi leszek egyáltalán mikor lehet akár Ausztriából megvenni, mert azt kétlem hogy idehaza bárki forgalmazná mint third-party árusító vagy ha igen akkor horribilis áron, ahogy a Xiaomi magyar kirendeltsége is teszi.

-
edward2
addikt
válasz
Janesz1981
üzenetére
"Later in June - Increased general availability, people who want it should be able to get an invite without much trouble in June"
Ugyanazt mondja amit én. Nincs itt szó június végi general availabilityről.
-
-
törölt tag
A China Unicomhoz készült cuccok általában abban térnek el, hogy más konstrukcióval lehet őket kapni, meg van rajtuk pár szolgáltató specifikus app. A WCDMA jelölés nyilván azt jelenti, hogy WCDMA hálózatokon megy a készülék, de itt most az a kérdés, hogy belemegy-e rendesen például egy európai SIM. Mert attól, hogy a rádió fel van készítve, még nem biztos, hogy bele tudod paszírozni a magyar kártyádat. Lásd például a China Telecomos, vagy Verizonos CDMA telefonokat, amik szintén mennek elvileg WCDMA hálózaton, de attól még nem tudod betenni a kártyádat.
szerk.: én is rákérdeztem a O+O G+ oldalon, hátha valaki tud válaszolni.
-
törölt tag
Ez nem ilyen egyszerű. Ha eleve TD hálüzathoz készült, akkor olyan SIM is megy bele, és akkor nem biztos, hogy egyáltalán helyesen kezelné az itteni kártyákat. Nem arról van szó, hogy kínai WCDMA telefon, hanem hogy ez egy TD hálózatos telefon, ami fel tud lépni roaminghoz WCDMA hálózatra is. Volt régebben például olyan gondom, hogy vettünk a barátnőmnek egy koreai Note2-t, és hiába tudott WCDMA hálózatra is fellépni, de folyton roamingot jelzett, és sms-ek nem is mentek vele például egyáltalán.
Kínában is van ugye WCDMA hálózat, a China Unicom csinálja, és ha azon simán menne, akkor szerintem nem írnák oda, hogy roaming kell hozzá. Ez ugye kínaiaknak készült, és ottani viszonyokhoz van igazítva. A Find7 is úgy kapható kint, hogy TD hálózatos változat csak. -
kano
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha támogatja a WCDMA-t, akkor a 3G-vel nem lehet gond és elvileg az LTE-vel sem. Miért kellene roaming?
(#644) Janesz1981
Na, akkor ezt fejtsd ki, hogy miért is? Oda van írva, hogy WCDMA. Akkor megy és kész.Gondolkodjunk már egy kicsit:
- ha van egy hardver ami tudja kezelni az adott rendszerű frekvenciát (WCDMA 900MHz/2100 MHz) akkor milyen egyéb akadálya lenne az ezen való kommunikációjának?
Most is kínai telót használok (WCDMA rendszerűt) és semmi gond vele.
-
törölt tag
válasz
Janesz1981
üzenetére
Az nem annyira bíztató, annyira sok LTE nincs még szerintem sehol...
-
törölt tag
-
leslien
nagyúr
Nexus 5vs Oneplus One na végre erre vártam

-
Janesz1981
tag
LINK és itt láthatod is első adag 16 gigás fehér is május közepére végére lett igérve ( ezt ugye kukázták mert 64 gigásat jobban szeretnék az emberek ).
-
edward2
addikt
válasz
Janesz1981
üzenetére
olvasom és ha már ennyire tudod hol van a június végi bejelentés akkor linkeld már ide, mert egyetlen más forumon sem bukkant fel ez a június végi információ.
(hivatalos forumon amúgy a prognózis az volt hogy
június vége: már nem olyan nehéz meghívó szerzése
július eleje: könnyű meghívó szerzése
július vége augusztus eleje: talán már meghívó nélkül istehát mégegyszer. Én szívesen látnám tőled ezt a hivatalos június végi bejelentést.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Janesz1981
üzenetére
Persze, ez egy nemes gesztus, de szerintem a többség nem így fog cselekedni.
-
Janesz1981
tag
Nem vagyok eleresztve pénzzel de ha kapnék meghívót azt tuti ingyen adnám itt tovább. nekem ez olyan köcsögségnek tűnik, de ízlések és pofonok ugye.. :]
-
leslien
nagyúr
Ez történt ma:
We are launching the OnePlus Race! What’s the OnePlus Race you ask? It’s our way of giving out 500 invites over 5 days!
For the next 5 days, we are giving out invites for the first 100 people (from the launch countries only) who complete the daily challenges. However, you can only get 1 invite per person. So this means that even if you are among the first 100 for multiple days, you only get 1 invite. We are only enforcing this rule to give more people a chance to own the OnePlus One.
The challenges starts today and ends on Monday. We’ll post a set of new challenges every day in forums at random times. All winners will be announced at the end of the 5 days. For today, we just want you to sign up for an account in the forums (if you haven’t already) and fill out this form: http://bit.ly/OPRaceD1.
Ready, set, go!
EDIT: It's over!
-
Janesz1981
tag
-
edward2
addikt
válasz
Janesz1981
üzenetére
1. nem mondták sehol hogy június vége
2. 2 napja még határozatlan időre fel volt függesztve a telefon megjelenése
3. ma már küldik a meghívós telefonokat, de rendes megjelenésről még mindig nincs információ
-
Janesz1981
tag
június vége az június vége gyerekek, azt mondták akkor lehet már elvileg gond nélkül elérni Cm-es (nemzetközi) verziót komolyan nem értem minek spanoljátok magatokat addig.
-
leslien
nagyúr
válasz
NandorHUN
üzenetére
nem tudom, de össze vissza beszélnek. miért nem lehet a frankót elmondani lassan én is tartok
-
NandorHUN
addikt
Én azt hallottam a fórumon, hogy a kínai (Color Os) verziónál Kínában nincs ez a meghívós rendszer, viszonteladókhoz kiment már több száz OnePlus One, akik persze jóval drágábban el is kezdték árulni már jun. 5-e körül.
A "mi" OnePlus-unk meg most azért nem akar jönni, mert a Software nem biztonságos (nem egészen értem miért) , biztonsági rés van rajta.
Engem csak az zavar, hogy a kinai verzió ok hogy más software-rel jön és "biztonságos", de anno az international vásárlók elől veszik el a hardware-t.
-
Janesz1981
tag
Kínai verziót nyomják kövi adag jön 18.-án az international verziót leállították valami újabb hearthbleed hibára hivatkozva ami jun 5.-én derült ki. Fórumon láttam olyat valaki írta pénteken postázzák neki o+o-t amit már meghívóval rendelt. Lehet ennyivel tolódott csak. Kiegészítők kb árai ott vannak kínai oldalon elég aprópénznek tűnnek.
-
leslien
nagyúr
official website

na akkor most mi a répa van
-
leslien
nagyúr
-
kano
nagyúr
válasz
NandorHUN
üzenetére
A tesztjükben is benne van, hogy ők lesznek az értékesítés egyik fő csatornája. Szerintem nincs hiány belőle, lehet kb. 100e db mint a Xiaominál csak ügyesen kontrollálják a készletet Oppoék.
leslien
Találkozni kellene vele és megkukkantani a telót, hogy mekkora péklapát. -
doki13
aktív tag
Asszem én megvárm Auszriát.....a még messze sincs

Aktív témák
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tiszta bolondok háza. itt egy jó telefon, pont azért lett megalkotva, hogy a(z) "extreme" felhasználóknak a legjobbat nyújtsák, csak éppen nem lehet beszerezni
max majd hónapvégén hátha kapunk valamit

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)