Hirdetés
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
leslien
nagyúr
válasz
NandorHUN
üzenetére
nekem mind a 2 bejövős, tegnap nem sikerült a videó Oppo find 7a videó teszt sztem nagyon rendben van....
-
törölt tag
válasz
Janesz1981
üzenetére
Ott van a Meizu, Kínában azonos árakkal, azonos specifikációkkal, mint a Xiaomi.
-
edward2
addikt
Azt hittem az amazon telefon majd odaver árban. Hát végül odavert. Csak a másik végén.
-
leslien
nagyúr
bocsánat ez lemaradt kamera teszt
-
leslien
nagyúr
oppo find 7a videó bemutató, Marci vicces
o+o határidő péntek aztán ezt megveszem... -
Janesz1981
tag
Kezd beindulni ez. Fórumon is egyre több az "inviteot kaptam" vagy " megérkezett a telefonom" topik.
edward2: nekem ezzel bajom se lenne ha ez lenyomná a telefon árakat. Xiaomi mellett kellene még egy név ami korrekt hardveres olcsó telefont kínál. Opo azért jobb mint Xiaomi mert nemzetközileg könnyebben elérhető "lesz" és azon az áron amin megálmodták nem 300 helyett 400 dollár a viszonteladók miatt.
-
w333
félisten
One + One ifixit

-
w333
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Én olyan Telefonokat amiket meg lehet nyerni "ingyen" sem szoktam Like -olni, és most pont ezt fogom hogy fizethessek érte ?

Kíváncsi vagyok ki hozta létre ezt az oldalt, és majd a sok elégedett Like után mivé fogják majd átszerkeszteni
mindenesetre ettől még nem lesz kapható itthon 
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bobmakovei
üzenetére
Mi erre a garancia? Ettől teszik függővé a szállítást? Kétlem.

De plz szakmai topicban ne terjesszünk ilyen reklámokat!

-
edward2
addikt
válasz
üzenetére
Tény hogy van előnye is pl az ÁFA alacsonyabb értéke miatt, de azért van hátránya is mert meg kell nyitni a külsős céget annak a folyószámláján keresztül kell áramoltatni a pénzt két helyen tevékenykedsz tehát végülis dupla mennyiségű NAV-val kell elbánnod.
szerk: ha két helyen tevékenykedsz... mert gondold meg ha az összes országban ténykedsz és mindenhol elkezd csesztetni a helyi NAV. sok sikert hozzá.
-
törölt tag
válasz
Janesz1981
üzenetére
Akkor az ilyen ebay boltok hogy működhetek? Amúgy meg hogy ellenőrzik a dolgot? Nem megy át határon a csomag.
edward2: Mondjuk a helyi áfa legtöbb helyen csak jobb lenne magyarként nézve (feltéve ha ilyenkor itthonról visszaigényelheted).
-
edward2
addikt
válasz
üzenetére
Pontosan ahogy (#781) Janesz1981 írja. Egy röhej az egész, mert épp most foglalkozom egy webshop nyitásával és 2 perc után falakba ütköztem... 3800 euro körül mozog a legtöbb országban a határ ami felett kell nyitnod egy helyi "céget" amihez kell helyi adószám, folyószámla(!) és minden pénznek ezen kell átmennie amit ebben az országban vásárolnak tőled. Brutális. Továbbá akkor ezt az ÁFÁ-t kell megfizetned.
Gondolom a Google is ezért pöcsöl mindenhol a helyi play device megnyitásával, mert a végén ugyanúgy mindent Írországból küldenek.
-
edward2
addikt
válasz
üzenetére
Ez bizony nem így van. Régebben én is ebben a tudatban voltam, de ez a nagy EU. Egy webshop nem szállíthat bárhova végtelen mennyiségben. Itt a hangsúly a végtelen mennyiségen van.
Bizonyos értékig szállíthatsz, de ez nagyon alacsony. Egy 300 eurós telefonnál konkrétan 13 telefont tudsz úgy eladni, hogy ne ütközz korlátba (a legtöbb országban mert ez a határ is országonként változik)
-
törölt tag
Igen, direkt nem abba a topikba ítam, ahol az oppomartos rendelés van, mert úgy nagyon félreérthető lett volna (bár így is az lett kicsit). Nem tudom még mikor érkezik, egyelőre majd fizetni kell érte, aztán meglátjuk mennyire jó a logisztikájuk, és milyen hamar postázzák. De szerintem elképzelhető, hogy a héten ideér, bár inkább jövőhétre tippelném (Xiaomi 2 nap alatt itt volt, a Meizu 3-4 nap volt).
Igen, Mi3 volt, de nem magamnak, csak én segítettem rendelni.
-
kano
nagyúr
válasz
üzenetére
Jaaaaaaa...... az akkor így más.
Nem szóltam.
Amit én néztem az Oppomart.com-on ott csak 16GB-os van és 399$ + 3$ a szállítás. Plusz erre jön még itthon az ÁFA, így az már annyira nem vicces...
Viszont, ha Te kint vagy az egészen más.
Ahogy nézem a yuan 37Ft körül van, így jó ár érte a 2000 illetve a 2300 yuan. 
Kb. mikorra érkezik meg? Milyen Xiaomit rendeltél korábban? Mi3? -
törölt tag
Nem tudom ők mivel szállítanak, a Xiaomi az ShunFeng Expressel jött, a Meizu pedig talán FengDa vagy mivel. Valami helyi futárcéggel, annyi biztos. De ugye azt vágod, hogy én Shanghaiba rendeltem, mert itt lakom.
Két verziót lehetett rendelni (vagy még lehet most is talán): fehér 16 és 64GB-os.szerk.: Te most mit nézel? Mert én a oneplus.cn oldalról rendeltem.
-
törölt tag
Igen, a hivatalos kínai oldalukról. És "babafehér" (csak ilyen volt most) 16GB-os változat.
-
törölt tag
Ja, ráadásul abból van fekete is, és nem külön kell hozzá venni fekete hátlapot. Bár azon megint a hátlapon van a hangszóró, meg kisebb akksi van benne. A többi nem érdekel annyira, mert ha felmegy rá a CM11s, akkor az előlapi gombok eltűntethetőek.
Egyébként elvileg még most is van O+O a kínai webshopjukban, de már két és fél órája nem tudom leadni a rendelést, mert folyton hibával elszáll az oldal. Eljutok az utólsó lépésig, hogy rendelés jóváhagyása, és ott mindig elszáll legkésőbb. Annyira tré ez így, hogy nem igaz

-
leslien
nagyúr
-
Janesz1981
tag
-
törölt tag
válasz
Janesz1981
üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe, amikor elolvastam a címet, meg utána a konkrét részleteket is. Ráadásul ugye ez is csak úgy működik, ha azokban az roszágokban laksz, ahol hivatalosan ők forgalmazni szeretnék (ami eleve vicces netes rendelésnél, mert például EU-n belülre bárhova szállíthatnának gond nélkül, ha már van valahol az EU-ban bázisuk).
Ha nem másfélszeres áron lenne hozzá képest a Find 7a, ami lényegében tök ugyanaz a telefon, akkor már szerintem simán rendeltem volna egy olyat, és tennék magasról a Oneplus bohóckodásaira...
-
NandorHUN
addikt
Egyébként okos ötlet így reklámoztatni egy terméket, csak nem értem minek, ha a meglévő bázist se tudja kiszolgálni a cég.
-
migabi24
nagyúr
-
edward2
addikt
válasz
migabi24
üzenetére
Find 7a már pl. van bőven dögivel. Amúgy talán a te tipped állhat a legközelebb a valósághoz. Húzzák az emberek agyát aztán mivel az F7 közel ugyanaz, de kapható ezért sokan feladják és inkább vesznek azt.
(#754) leslien
Ha lesz torta akkor valami bulit ugye szervezel mellé? (bár kétlem)
szerk:
Vagy ha már spekuláció akkor akár holnap az Amazon fel is boríthatja az egész mobilos piacot. (kétlem)
-
edward2
addikt
Miért lenne gyengébb? Sok telefon van ami relatíve egyáltalán nem rosszabb választás mint az O+O.
szerk: korábban írtam, hogy szerintem az OPO még a 100 ezer telefont se fogja elérni ez egyre jobban beigazolódni látszik. Olyan számokról beszélünk amik egy normálisabb gyártónál kb a hibaszázalék.
-
axlfsi
veterán
-
edward2
addikt
Mondjuk benevezni is képtelen voltam mert se facebook, se twitter, spamet nem kérek, instagram nincs, forumra meg nem fogok ezért kommentelni.
-
w333
félisten
és ha simán eladod és veszel egy újabbat ha aktuálissá válna ez a helyzet?
Jelenleg "számomra" nincs olyan telefon amire érdemes lenne leváltani

Esetleg ha a Z1C jó áron lenne, lehet hogy bevállalnám, főleg a kompakt kényelmes mérte és a 720p kijelző + bika hardvere miatt !

-
w333
félisten
válasz
NandorHUN
üzenetére
Hát nem tudom ... én mivel általában hosszútávra tervezek, maga a tudat hogy a legesőbb proci van a telefonomban sokkal megnyugtatóbb mint ha most vennék egy olyan telefont amiben egy 1 éves Snapi 801 (S800 ránc felvarrott) SOC van, ki tudja hová fejlődik az Android a 64 bit -el vagy az ART futtatókörnyezettel és akkor már megint vakarnám a fejemet hogy miért nem vártam még ...

Persze most lehetne az mondani hogy így soha nem lesz új telefonom mert mindig jönnek az újabbnál újabb modellek (fejlődéssel nem lehet versenyezni), de jelenleg a Snapi 800 és 801 kb. ugyan az és ezek már 1 éves cpu -k, így ha megvárom az S805 -t már egyből nyertem +1 évet

-
w333
félisten
Az a baj hogy a jelenlegi csúcsok közül nem érzem azt hogy N4 után bármelyik is előrelépés lenne, sőt S5 gagyi műanyag + akadós rendszer + knox, Z2 rengeteg gyermekbetegség (sima Z -ből kiindulva soha nem lesznek javítva) HTC M8 még elmegy de kéne bele egy jobb kamera, erősebb akku +1GB/RAM, LG G3 felesleges a QHD kijelző, szóval jelenleg nincs egy normális telefon sem, O+O tényleg jó meg minden (garancia kérdéses) de mire kis hazánkba megérkezik már megint ott vagyunk hogy kijönnek az új Snapi 805 telefonok, új Nexus 6 vagy Android Silver

Tehát ha most én vennék egy új csúcs telefont, biztosan megbánnám, mert 2-3 hónap és itt az új Snapi 805 esetleg S810 ami azért hardveresen már bődületesen nagy előrelépés

Mindenesetre én türelmesen várok még !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#739) kano
Xiaomi telefonok minőségéből kiindulva én simán bevállalnám még külföldi garanciával is mivel Mi2S, Hongmi, Redmi, stb. telefonok már bizonyítottak és tényleg nagyon szuperek, na de ez a O+O és az olcsóságából adódóan nem nagyon szeretnék vele így elsőre kísérletezgetni

(#740) NandorHUN
Ennyi erővel minek az intel i7 processzor mikor ott van az i5 ?

Vagy úgy is mondhatnám ... hogy minek vegyek most Snapi 801 -st mikor kb. 3 hónap múlva kb. ugyan ebben az árban már kapok S805 -t

-
NandorHUN
addikt
Minek 805? De komolyan? Csak többet fogyaszt, annyira felesleges, mint a QHD kijelző. Anno még Youtube-on se tudok Full HD videot nézni, csak HD-t. Az alkapmazások is max 720p támogatják akkor mire is jó a QHD. Itthoni monitorom is "csak" Full HD-s.
Ezek tök jó specs-ek az e-péniszhez, de semmi értelme nincsen. Én erre nem akarok felárat fizetni.
Akkor már inkább Nexus 6/ Silver, mérete is szimpatikusabb. -
kano
nagyúr
Egyébként ez a meghibásodás tök érdekes téma.
Volt Samum ami szerencsére nálam nem hibásodott meg, de voltak típushibái és rengeteg probléma volt vele a topicban leírtak alapján (SGS2).
Volt már több Xiaomi telóm, ami ugye kínai de egyikkel sem volt soha, semmilyen meghibásodási problémám...
-
Vagany
őstag
Ez még egyáltalán nem biztos, az meg főleg nem, hogy itthon lesz-e és milyen áron
.
A Z2 topikban meg nyilván sok a panaszos, sajna előfordul a gyártási hiba és érthető is a felháborodás, de én még emlékszem a HTC One (M7) esetén is így ment ez (rengeteg pixelhiba, illesztési problémák), de attól még nem rossz telefon, sőt, csak ki kell várni, míg kijavítják az első széria gyerekbetegségeit, az S4-nél pl megúsztuk egy akku cserével
. De hardverben az O+O mellett a legkiegyensúlyozottabb nekem a Z2 és ha a gyártási problémák is helyreállnak, akkor érdemes rá figyelni. Nem mellesleg még a g3-mal is előfordulhatnak problémák, mint ahogy a g2-vel is voltak, még kapni se lehet a g3-at
... SEM
. -
w333
félisten
Nem világítanak alul a gombok ... emiatt és forma miatt nekem felejtős

Na meg ugye a garancia ? ha meghibásodik mi a helyzet, kuka ?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#734) Vagany
Akkor még nem olvastad az legfrissebb híreket ... Link ?

A Z2 topikban jártál mostanában
hogy jóra sikeredett ? szerintem nagyon nem, minden második tulajdonosnak pixel hibás, illesztési hibák, beázik, vagy magától bepárásodik a kameralencse, ráadásul kamerában szerintem nagyon gyengus 
Szerintem a Z1C sokkal jobban sikerült és kamerában is jobb, hiába ugyan az a kameramodul van benne, mégis szoftveresen jobban le van kezelve

-
Vagany
őstag
Nem akarlak elkeseríteni
, de a G3-ban is snapi 801 van. Egészen pontosan ugyanaz és ugyanolyan frekvencián van benne mint az O+O-ban. Cserébe feleslegesen nagyobb felbontású kijelzője van, nagyobb fogyasztással és több verzióban fog piacra kerülni gyanítom a szolgáltatókhoz a kisebb változat fog eljutni ami sokkal kisebb tárral rendelkezik a 64GB-os O+O-hoz képest (16GB, 2 GB RAM). Valszeg a 32GB-os (3GB RAM) verzió jóval drágább lesz, főleg ha szolgáltatóknál sem ez lesz. Egész egyszerűen most a legoptimálisabb telefon szerintem a 64GB-os O+O illetve a Z2 is elég jóra sikeredett. A G3 nem lett rossz, de szerintem ez a nagy felbontás teljesen felesleges, nincs gyakorlati haszna, csak hátrány származik belőle, nem is értem (jó értem én) miért erőltetik egyes gyártók
. Ha azonos áron lenne akkor is az FHD-s telefont venném, így, hogy drágább is a QHD nem tudok olyan okot miért vegyek ilyen telefont. Az OPPO is furán variálta meg, a Find 7a jó lett volna, de ott a memóriát kurtították meg, a sima 7-ben van 3 GB, hogy azt vedd Kéne még egy Find 7b ami ua mint a 7a csak 3GB RAM-mal
. -
leslien
nagyúr
válasz
üzenetére
indok is meglesz ezzel kevesebb lesz a fogyasztás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
leslien
nagyúr
-
Badboys
őstag
Egyébként az Olcsóság.hu oldalon is rendelhető 100.000 ft. Aki nagyon izgul rá.
-
törölt tag
Inkább tennék elérhetővé valahol a kettő közti, de még elfogadható áron atelefont, mint 3 verzióban futtatva. O+O 1999rmb és nem lehet hozzájutni, Find 7a 2999rmb, Find 7 3499rmb. Akkor inkább legyen 2499rmb az O+O és gyártsák rendes mennyiségben, meg legyen valamivel több az eszement felbontású nagytesó, ha mindenképpen akarnak olyat is gyártani.
-
-
leslien
nagyúr
na kicsit jobban megnéztem ; igaz drágább mint a O+O, de igazi prémium kategóriás ezt úgy kell érteni kb a Samsung galaxy F lesz egy kategóriában. európai tehát nincs vám, gari 2 év amit ugyan úgy kell postázni mint a O+O. nekem úgy érné meg ha vki (kint él) megveszi és én oda adom neki a 480eurot.mert a pay pal on fizetni ér vágás. a coloros meg nem zavar mert az is frissül. tök mindegy h mi van a telon a lényeg h stabil legyen ne kelljen naponta más custom rom ot felrakni... most n5 4.4.3 nekem semmi változást csak a számok ugyan ilyen stabil volt a 4.4.2.
szóval nagyon gondolkozom egy ilyen csodán.. -
leslien
nagyúr
igen, de sztem hamarosan frissítés lesz. meg ott lesz a cm..
reklám videó ez is jó -
-
NandorHUN
addikt
Én is jó pár órája néztem, de erről eszem ágában sincs videot csinálni, jó vicc milyen hülyeségeket elvárnak azért, hogy talán kapjon az ember egy meghívót, hogy talán megvehesse a telefont.
(#713) leslien
Nem rossz, de gyakorlatilag mivel tud többet 150 EUR-ért? - Nagyobb felbontású a kijelzője van SD kártyahely és ennyi. (+ nekem jobban tetszik a design is) . One ha kapható lesz jobb vétel. -
leslien
nagyúr
-
edward2
addikt
Na aki nagyon akar meghívót az még mehet a youtubeos ökörséggel. Úgy tűnik nem nagyon akarnak az emberek megszakadni a meghívóért.
-
Torony 1.
tag
409.99$-ért van a PandaWill-en.Color Os-el.

-
NandorHUN
addikt
Ha 1 óra alatt telne be se csinálnám meg, posztoljak selfit egy hülye felirattal és taggeljem be facen 2 haveromat? - és hasonlók? - Jó vicc, max akkor csinálnám, ha ingyen adnák...
Azért elég nevetséges miket elvárnak csak hogy megvehessek egy telefont. ... jah és persze közben még nézegessem egész nap a forumot, nehogy lemaradjak... tudják mikor
Nincs bajom a hónap végi megjelenéssel invite rendszerrel se, de ez a "nyeremény játék" elég nevetséges.
(#698) edward2
Ez már nem is rossz ár. Valakinek van ide tapasztalata? - Látom 64Gbos még nincs , pedig nekem csak az lenne érdekes. -
MartOOn
addikt
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindenesetre ettől még nem lesz kapható itthon 

Ahogy nézem a yuan 37Ft körül van, így jó ár érte a 2000 illetve a 2300 yuan. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. A QHD egyszerűen értelmetlen