- MIUI / HyperOS topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dylen
senior tag
Szupcsiiiii
Nagyon szép a tv adás képe is, a HD meg minden képzeletet felülmúl
A smart dolgokkal nem vagyok megelégedve, smart tv volta ellenére elég butaNajó ez így túlzás, de pl youtube-on nem lehet állítani a felbontáson, picasában meg nem tudom megnézni az általam követett személyek képeit.
-
Mawyx
őstag
Eddig ment a telefonomon a fb, most meg azt írja ki, hogy nem érhető el csomag alapú kapcsolat. Nem az van, hogy az ingyenes? 0.fb.com ment eddig. Arra emlékszem küldött a telefon társaság sms-t, hogy bekapcsoltak nekem automatice valami netet, ha vissza küldöm az sms-t, akkor kikapcsolják. Mondom fcuk, én nem kértem semmit, kapcsojjátok kifele, azóta meg nem megy a fb. Lehet nincs összefüggés, de erre emlékszem, mást nem nyomtam el rajta.
-
fokukac
nagyúr
most mintha abbahagyta volna.
de egész nap ment neki. a legszebb, hogy amikor kinéztem, még nyitva is volt az ablaka....délután 3-kor vittem ki a szemetest, akkor megnéztem a villanyóráját, meg most az előbb, hogy hazajöttem, és 5 óra alatt 5 KWh-t fogyasztott, biztos kevés lesz a villanyszámlája... lehet, hogy elmű alkalmazott, és ingyen van neki?
-
-
Nem rontják, csak előfordul hogy marad bent egy kis darab, akkor persze visszanő. Újra ki kell szedni. A régi típusú műtétnél az egész mandulát letávolították, akkoriban ritkán nőtt vissza, viszont a most megjelent műtéti eljárásnál gyakoribb, mert ott nem a teljes mandulát távolítják el. Ezért alkalmazzák gyakrabban az oldscool eljárást, de ugye előfordul ott is.
ui.: Ezt nézem, angolul tényleg jobb, de amúgy zseniális
.
-
FehérHolló
veterán
Nem a linkhez, hanem a témához:
Nem lesz ennek jó vége, hogy kis csicskaként állandóan beleköpünk az EU-s nagyok levesébe. Orbán válaszánál még egy határozott nem is jobb lett volna, még talán diplomáciai szempontból is.Másrészt ha valóban az OGy fogja megvitatni a kérdést, akkor nem tudom, hogy miért fizetjük kemény adóforintokkal a megfelelő végrehajtói/döntéshozói szervet. (Azért nem nevesítem a Külügyminisztériumot, mert nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ez az ő hatáskörük, de 95%-ot adok rá.)
Nem szervezünk a kormánynak egy DAK-i kiküldetést? Akár túlélőshow-ként is adhatná a Nagy Magyar Állami Televízió.
ToBeY: PH Upper? (mármint a progi - az interaktív témacsoportban van a topicja.)
-
tbs
addikt
Dióhéjban a probléma.
Szóval ez a fajta maszatolás ebben a politikai környezetben senkinek nem jó. Uralkodóink -> olvadozik a struktúra. Ellenzékünk -> manipulál... Melyik lehet az igazi..? EGYIK sem fényes megoldás. Sajnos tömegeket marginalizál vmi akaratnak látszó entitás, és nem tudom elhinni, hogy ezt akarná... Nem véletlenül emlegetik mostanság R. Mátyás idejét... Mi lehet a vége, ki jöhet utána, mi marad belőlünk stb.?
Szerk.: Nyilván van még 1001 olvasata a dolognak, mondom - dióhéj.
-
FehérHolló
veterán
Ööö, tudod, hogy mit jelent a tagadhatatlan állítás?
Feleség: Nem is szeretsz!
Férj: De szeretlek.
Feleség: De nem.Ilyenből épp kettőt vágtál hozzám.
Annyi biztos, hogy annak ellenére, hogy tiszteljük egymást, nehezen értjük meg a másikat. De így most már értem az álláspontod. Kár, hogy kellett hozzá plusz egy-egy hozzászólás.
-
Mawyx
őstag
Azt én is észrevettem, hogy ha hajtom, akkor jobban viselkedik. Heti egyszer szoktam beindítani, hétvégén, néha mindkét nap és gurulok vele kicsit, Bp-Budaörs, bevásárlás, ...
Nem egy megbízható járgány, félek melóba használni, volt már, hogy lerohadt velem a Hungárián anno, de akkor még exemnek csak csörögtem és jött, most meg kit hívjak, ha valami lesz?Kommentálom saját magam, hogy ilyen alapon meg akkor nem lehet semmit csinálni...szóval menni kell vele és ha baj lesz, akkor valahogy meg kell oldani.
-
Winner_hun
félisten
Irfanban miért nem foglal annyit mint a windows képnézegetőjében? Előbbiben csupán 0,5 GB-ot foglalt. Gyorsan meg is nyitottam 4 Irfant és egyszerre adtam nekik munkát, hadd dolgozzon a 4 mag, úgyse sűrűn csinál olyat.
Alapból ff képek voltak (fénykép negatívok bescannelve) és pozitív kellett. Azt hiszem azt fordítva írtam. -
Mawyx
őstag
Ami kéne:
itt melóban 1-1,5év, hogy rendesen belejöjjek ebbe
nyelvtanfolyam fél év-1év
induló tőke
és jöhetne a költözés, munkakeresés
Ki a túró mondta, hogy itt kell megöregednem, ha egyszer van olyan ország, ahol szeretnék élni legalább pár évet?(#17370) FehérHolló : Start/Programok/Kellékek/Rendszereszközök/Töredezettségmentesítés
-
tildy
nagyúr
2 eve jottem ki. 2009-ben diplomaztam. Szerinted?
Ertsd 2008-2009ben tanultam fosulin.
Ketelkedem: ezt irtam, sokat megy a kinti kamera kepe , fokepp vilagos meg sotet, ritkan van rajta mozgas.
No meg megkerdem esmeint, de mintha o is inkabb a ledest partolna.
(hozzateszem a korabban tanultak alapjan kepre tudom, hogy szebb a plazma kepe, bar ha San Franciscoban vagy a svajci alpokban laknek, tuti nem azt vennek , igy meg megy a vacillalas
)
-
fokukac
nagyúr
A led-hez még annyit, hogy, mint már említettem, a fél millió alatti kategóriában edge-lit led van. Ez azt jelenti, hogy a led-ek oldalt, a kép szélén vannak, ott adják a fényt, amit mindenféle kis tükrökkel juttatnak el középre. Ennek egyenes következménye, hogy inhomogén, "foltos" a kép, más a fényereje a képernyő különböző szegleteiben. Minél nagyobb a kijelző, ez annál inkább látszik.
A led azért jó a gyártóknak, mert olcsó. Meg azért is, mert a marketingeseik jó fancy-vé, menővé tették, merthogy jó vékony, meg hú de keveset fogyaszt, hú, 10-20 a ccfl-hez képest csoda.
Nem tudom, szerintem senki nem oldalról nézi a tv-t, illetve nem havi 100 ft villanyszámla megspórolása a cél... -
FehérHolló
veterán
Ültünk a múltkor a Kármánban, néztünk kifelé és jókat nevettünk rajta, hogy az egyik sínpárt úgy hegesztik, hogy jár rajta közben a villamos. (Soha nem voltam még acélötvözet, de nagyon nem kívánom, hogy újrakristályosodás közben valaki a hátamat döngesse.)
Azóta rájöttek, hogy ez nem túl hatásos módja a javításoknak, vagy mi? -
FehérHolló
veterán
Meg persze áramszedő. Tegnap délután 5 körül a Mester utcánál "leröpült" az egyikről a szedő, totál behalt mindkét irány egészen este 9-ig.
fokukac: Áramszünet valószínűleg azért volt, mert egy ilyen problémát csak úgy lehet megoldani emberveszteség nélkül, ha lekapcsolják az adott szakaszról a tápfeszt.
-
FehérHolló
veterán
A fenti hatáshoz képest igen, persze nem árt, ha genetikailag erősen kezdesz.
Így legalább tudsz alkalmazkodni ahhoz, ha esetleg elhízol.Terminator17: Iskolai vizsgálaton ezt legfeljebb ránézésre állapítja meg a megfelelő humán entitás.
Késelésről meg annyit, hogy rugdossátok már meg kollektíven egyik szünetben. A bíróság úgysem tud ellene fellépni, mert kiskorú.
-
Tim82
félisten
Eléggé fogalmatlan egy ügyfélszolgálatossal beszélhetett a kollégád...
Tőlem sem loptak még el soha bankkártyát, és szerintem annyi a nagy trükk, hogy okos ember a nadrágja elülső zsebében tartja a tárcáját/kártyáit, mert azt csak észreveszi, ha ott próbálnának kotorászni. Meg általában kabát, pulóver stb. takarja a zseb nyílását is.
-
fokukac
nagyúr
Bécsben nekem sem, csak és kizárólag vidéki, kurvagazdag síterületeken (Zell am See, Schladming/ Villach) ilyen Billa/Spar viszonylatban. Amúgy elképesztő, pláne ha a turisták számát nézzük, és azt, hogy a világ egyik legfejletteb országáról van szó...
2Lkedem: nincs szükségem egy harmadik kártyára is, ezért...
-
hát arra ma már marhára nem fogok ráérni
nameg sajna nem utazok annyit, hogy megérje. pedig ki is néztem ma egy tuti samsonite bőröndöt, mindenféle jóval, öltönytartóval felszerelve. de aztán erőt vettem magamon, és egy olcsóbb alapmodellt választottam
egy ilyet amúgy linkelnél, hogy miféle?
-
bobsys
veterán
-
degu
senior tag
Ravasz dolog am ez a gerincbantalom!
Legvaloszinubb az agy,de erosen plusszos a korod is!
De lehet egy rossz mozdulat.Nekem eleg volt csak behajolni a csomagtartoba,oszt akar be is koltozhettem volna,mert kimaszni mar nem tudtam!
Ha szerencsed van,akkor csak egy izomgorcs,es azt egy meleg furdo utan,egy megfeleloen csinos kez odaado masszirozasaval+valami gyogynovenyolajjal /pl. Kaajter oil-nemet csodagyogyolaj/ ki lehet a csomot masszirozni.De nem eleg csak ott,ahol faj,mert a fajdalom miatt a gerinc megprobalja tehermentesiteni a fajdalmas reszt,es igy mashol terhelodik tul.
Mindenesetre probalj masik agyon,vagy ha tudsz,akkor valoban a foldon aludni. 1-2 nap,es kiderul...vagy nem.
De ha semmi sem segit,akkor elmehetsz a reuma-szakrendelesre,es ott adnak beutalot egy lezer-showra,meg gyogytornara.
Ha nem mulik,akkor muszaly vele foglalkozni,mert ha el bagatellizalod,akkor barmikor bekattanhat,es az baromi kinos lehet,ha pl. az agyban nem alszol,hanem... -
Mawyx
őstag
Most keltem fel, fáj a fejem is mint állat a fáradtságtól, kell valami kaja. Ruhákat éjjel elvittem kimosni, olyat párát csináltak a szobában, hogy egy pálmaházban érzem magam.
Holnap de inkább ma este haza kéne menni anyuékhoz, nem csak kéne, kell, utolsó lehetőségem, hogy diákjeggyel utazzakWazze jobban éltem egyetemistaként, mint most hogy dolgozok
Odahaza nincs net, pedig csomó mindent meg kellene csinálnom, amihez net kell. Szerettem volna meglepni őket pl karácsonyra egy nettel, tudnánk messengerezni, kamerázni sűrűn, de egyszerűen nem fér bele. Egy netes okostelóra azóta vágyom, amióta tildyéknél voltam és amikor kimentünk az utcára egyből nyomkodták a cuccokat, nézték a buszokat meg mindent a neten.
Láttam egy álláshirdetést, amire mindig is vágytam, tudtam van egy ismerősöm olyan munkakörben, a felhívásomra meg jelentkezett még valaki, aki infókkal szolgált. Megdöbbentem, mert misztikus rózsaszín köddel lebegtettem körbe mindig ezt a melót és kiderült kevesebbet keresnek mint én és állandóan 10-12óráznak, hétvégéért nem jár pótlék...
Viszont ott van továbblépés, pár év alatt diplomások szépen araszolnak előre. így meg nem merem feldobni magamtól a jelenlegit, egyszerűen é n képtelen vagyok erre. Mindenesetre tetszeni tetszik, legalább van egy konkrét mi az a munka, vagyis inkább a lényeg hogy hol van, ahol (legalábbis most úgy gondolom) tudnék huzamosabb ideig dolgozni.
A padlizsános kajákat imádom, bezárt a török kajálda, ahol mindig nagyon finomakat ettem.
-
Mawyx
őstag
Egy szép tágas világos kecó, nyugodt élet és mellettem nem lesz gondod kajára
(#15907) tope: látom már le is vagyok passzolva, de még szerencse hogy van kinek, neked
(#15923) Tothgera30: minden nap bőg(nek) valaki(k), ez akkor döbbentett meg, amikor a bunkó stílus miatt egy sokat megélt negyvenvalahány éves férfi kolléga is a könnyeivel küszködött.
2szendvicset megettem, adja a hatást rendesen, még most se vagyok éhes, alig vártam, hogy hazaérjek és leöblítsem sörrel, enélkül nem lehet egy ilyen ütős kaját megemészteni.
(#15933) Winner_hun: emlékszem én is csörögtem vagy kétszer, hogy itt vagyok a ház előtt valahol, aztán az valami kocsma volt
legjobb helyen voltam, de induljak délnek. Indutam, de már az utca végén jártam, amikor újra csörögtem, hogy mi a tök van már. GPS teljesen megzakkant
Engem is megnépszámláltak két helyen is. Egyik barátom nem kapott papírt, olvastam újságban vasárnap lejár a határidő, mi a teendő? Hova kell telefonálnia? Nehogy megbüntessék..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Instagram közösségi fényképezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest