Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #14518 üzenetére
tanultam és mellette dolgoztam:
Circuits: áramkörök elektromos tesztelője
Plastics: fröccsöntő gépet kezeltem
DHL(régen más volt a neve): rakodó menleveleket kezeltem, kamionsofőröknek fordítottam (mindenféle kelet és középjorópaiaknak
Alcoa-Köfém:fordítás
Tetra-pak:műszaki szakszövegírás, oktatási anyagok készítése, oktatás
Hewitt associates: 5 fős csoportot vezettem 19-20évesen kb
Shanghai-Visegrádi országok gazdasági összejövetelen tolmácsoltam az ázsiai befektetők és a középeurópai pénzt tarháló vállalkozók között
Procter&Gamble: környezetmérnök, gyakornok, projekt mérnök
British American Tobacco: manager, projekt mérnök, hulladékkezelés
SDI: Sun, Nokia, stb kommunikációs szoftverek dokumentációját írtam
NCR:projekt management
Vector-IVAM kutatási projektben voltam az madzsar
írtam egy matek tdk-t és angolul írtam a szakdogámat meg tagja voltam csomó jó dolognakja és egy évet voltam pincér, afternoon-T pincér, somelier, bar-man londonban
-
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #14518 üzenetére
Nagyon durva képek, a japánok nem szarral gurigáznak
Itt felénk még mindig kicsit tatásan takarítják a februári földrengés romjait, szerintem pár hét mulva lent leszek Christchurchben, majd próbálok pár képet csinálni. -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #14463 üzenetére
meg, már tesztelés alatt
a pártkönyv, az mekkora
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #14460 üzenetére
Én is egy tv-re gyűjtök, szeretném lecserélni a kis 7"-omat, alig látok benne valamit, de persze ennek is örülök, hogy van, mert régen még ez se volt.
Persze nem apróznám el, mert nem látom értelmét venni egy 50centiset, ha a végcél úgyis más. Aztán azt lehetne árulgatni vagy elajándékozni és megvenni, amit eleve szerettem volna. Inkább várok és gyűjtök... -
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #14439 üzenetére
répafőzelék?
német: ülök egy terem előtt várom h kijöjjenek és kezdődhessen a munkavédelmim. belehallgattam a tanár doglaiba kb 30 percig. 2-szer is hibázott. aprót, de hibázott. ennyit a nyelvtanításról.
nem adott át rossz ismereteket csak mondott magyarul egy példát és csak majdnem azt mondta utána németül.holnap megint interjuh. amire tegnap mentem délután onnan már ma reggel hívtak h tudok-e menni.
ezt szeretem!
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #14439 üzenetére
Én szeretem a paradicsomot nagyon, de a paradicsomlevest nem, nyersen jön be.
Melyik az a fajta, amit virágládába tudnék ültetni és teremne is? Mikor kell elültetni és az terem is egyből vagy hátrébb az agarakkal?Rovart sose tudnék megenni, de ha elutaznék Ázsiába és lenne hozzá társaság is, akkor lehet megkóstolnánk. Csigát próbáltam egyszer, be is kaptam, de tovább nem voltam rá képes és kiköptem.
Rákot szeretem nagyon. -
tbs
addikt
válasz
kételkedem #14435 üzenetére
Érdekelne pár Black Krím mag. Nincs véletlenül..?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Én azt szeretem, ami a pizzámon van. Esetleg a milánói/bolognai ragumban.
-
Mawyx
őstag
válasz
Te aztán tényleg szereted a paradicsomot
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #14432 üzenetére
Van amelyik lédúsabb és van amelyik húsosabb.
És van amelyik mindkettőt tartalmazza, ráadásul az íze is kiváló. Legjobb -
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #14432 üzenetére
a wikipedia központjában 10 randomra elrabolt magyar agya lebeg egy nagy tartályban és ők vannak rákötve a kommunikációt biztosító szerverekre
az h a userek írják és csinálják csak hoax
-
válasz
kételkedem #14406 üzenetére
Szerintem kevés, bár megoldja ahogy eddig mindent. Elég ravasz ő ahhoz hogy jól jöjjön ki ebből, ugye nem az első esete már.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #14361 üzenetére
igazán köszönöm!
és csak néhány centis gazt és füvet nyírtak. totál fölöslegesen. nem baj. mától bekacsint végre az ősz!
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #14357 üzenetére
nem a zajártalom a bajom. az a bajom h felbaszarintják az éjerbe a sok mi a szöszt!
és emiatt jobban hapczizik a szaglószervem! -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #14241 üzenetére
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #14238 üzenetére
topikagyonvágós mindenedet
jó Péntek reggelt
-
7
addikt
válasz
kételkedem #14226 üzenetére
Ja, fel is tűnt, hogy alig van jelzés a modkerben.
-
Mawyx
őstag
válasz
Nagyon sok ember van a tömegközlekedésen is, így rettentően felhúzom magam már meló előtt. Gondoltam járok kocsival, de egyrészt drágább, másrészt meg azt látom az utakon is sokkal többen vannak. Pár hete még 15perc volt hazajutni kocsival a munkaidő utáni csúcsban, lazábban álltak a kocsik az úton, most meg pöfékelnek egy helyben.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
a legszebb!
ez már tradíció h iskola kezdéstől számítva legkésőbb 1 héten belül az idő elramatyolódik.
ez így a jó, máskülönben minden diák az ablakon nézegetne kifelé 24*7 -
ch003067
addikt
válasz
kételkedem #14212 üzenetére
Háth igen, igaz de látod sokan megteszik .
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #14205 üzenetére
a kotonosra: NANEEEEEE
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Én a sarki boltban találkoztam kis dobozos kólával, amire rá volt írva,hogy önmagában nem értékesíthető.Meg rá volt írva 99ft és 120-ért adták.Vannak ám érdekes dolgok.
-
ch003067
addikt
válasz
Kisebb boltokban gyakori az is, hogy a nagykerben akciósan össze van csomagolva egy mosópor és egy öblítő, a kisbolt kis polcára pedig már külön van kitéve és beárazva.
Ez felénk is így van, szinte minden boltban. De valahol meg is értem őket, hisz én is így csinálnám, ha boltom lenne.
Legutóbb azon döbbentem meg...
Biztos arra gondoltak, hogyha feldugod magadnak akkor húzd rá a cuccost nehogy elkapja valamit
-
ClayMore
aktív tag
válasz
arról egy képet megnéztem volna
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #14202 üzenetére
hát igen, jobb helyeken nem cigánykodnak ilyenekkel hogy nem váltanak vissza egy szaros 60ft-os csokit
nem is értem a boltokat... -
neduddki
nagyúr
válasz
kételkedem #14188 üzenetére
HI!
kudd el pitztalba, csak ne legyen rajongoja a porgos eletnek mert akor hujjet kap:- )))
beleszerettem a bab a volgybe:- )))udv
neduddki
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #14185 üzenetére
A kételkedés jó dolog, de jó ha tudod, hogy miben is kételkedsz
A paleolit és a nyers étrend között nagy a különbség.
Én inkább Victoria Boutenko-t említeném meg a témában. -
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #14188 üzenetére
ezen nem lepődöm meg. nekem sampon váltás nélkül még a korpásodásom múlt el külhonban, valamint kb fél évig egy darab "galambot" sem engedtem el. bár nyilván ez étrend miatt.
hirtelen egy fénysebesség alatti, hibernáció mentes út villant fel előttem ide:
Kamino -
Mawyx
őstag
válasz
Én is mentem Panadolért, állandó fejfájós vagyok, ez bevált. Aszondja 16szemes helyes kis új dobozban 700ft. Otthon gondolkoztam, augusztusi akció, veszek még sokat, mert úgyis kell. Másik patikába mentem, gondolván az árak ugyanazok, vagyis nem gondoltam semmire, csak mentem mintha természetes lett volna, azt mondja 840ft.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
1500 volt a 10 darabos
az kemény. ezért írtad h drága volt
ha előbb kérdezed akkor mostanra a polcodon figyelne a 30 db os occsósítva.
nekem egy évem volt amikor nem voltam allergiás->akkor meg nem itthon laktam
ez is megoldás. -
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #14183 üzenetére
nyers étkezés - egyetlen igazi gyógymód
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #14155 üzenetére
Telfast: próbáltam, nem volt elég
Allegra: próbáltam, nem volt elég
Claritine Akut: próbáltam, nem volt elégnemrég írattam fel a dokival gyógyszert. most ezeket szedem:
Avamys orrspray: 1-1 fújás mind2 orrlyukba naponta 1x (reggel)
Novocetrin tabletta: este 1 dbmostanában még ezek mellett is viszket a szemem, de azért sokkal jobb, mint ezek a vény nélküli gyógyszerek. szerintem menj el te is allergológushoz, vizsgáltasd meg magad, és annak függvényében ő biztos, hogy a legjobb gyógyszert fogja neked ajánlani.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Pl. a helyettesítői (Telfast 120mg/30x és Altiva 120mg/30x) 1641 Ft, de ha doki kiírja, akkor 1325 Ft. De mindenképp írja rá a receptre, hogy neked 30 darabos kell, mert a 10 darabos verzió nem támogatott.
Az 1100 Ft-os, 30 darabos Allegra valószínűleg a Gyöngy Patikákban van (a weblapjukon már nem írják ki az akciókat, korábban kint volt), ugyanez a Szimpatikákban 1795 Ft a hónap végéig. Szimpatika Kisvárdán az Írisz Patika a Flórián téren, míg Gyöngy Patika a Balzsam és a Remény Gyógyszertár, mindkettő a Szent László utcában.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
augusztus hónapban bizonyos patikákban a 30 szemes kerül 1100-be.
és ma még ugyibár 30. van
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #14138 üzenetére
Csak a megfogható dolgokban hiszek...
-
válasz
kételkedem #14094 üzenetére
Az nem semmi, szerencsétlen emberke, mondjuk az a gyalogösvény sem semmi, azért ha arra járok mindig látok ott mászkáló embereket és kicsit balesetet veszélyes, és mint a példa is mutatja meg is történnek a balesetek és ez nem az első már.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #13990 üzenetére
a fenét jó, most majd bonyolultabb lesz kizoomolni a begető logójukat
Amúgy meg, az egyetlen műsort, amit néznék, a forma1-et még mindig 4:3-ban fogják adni hétvégén... -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #14003 üzenetére
Itt meg még a belépésért is fizetni kell. Szép lenne ha a tecsó bejáratnál is perkálni kellene, hogy bemehessek vásárolni
-
válasz
kételkedem #13990 üzenetére
Pedig jó lett volna a Forma-1-et már 16:9-ben nézni végre
Mawyx: Csak nyugi, Péntek van, vedd be a tablettát
-
válasz
kételkedem #13970 üzenetére
Elég korán házasodtál, mondjuk én húszas éveim kezdetén nem igazán a házasságról álmodoztam, sőt igazán lenne voltam, fater is 27 évesen házasodott, én 30 éves korom előtt biztosan nem fogok, sőt azután is kevés az esélye, mert elég sok rossz tapasztalatom van mondjuk a rokonságban, ahol pár házasság már régen gajra ment. Keresztapám is fiatalan házasodott, én a sok év alatt felőrlődött és ha teheti inkább nincs otthon, persze azóta már talált új partnert ha jól tudom.
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #13966 üzenetére
ahhoz meg gratula, mármint a 19évhez ... bár ha a másik oldalát nézem, olyan hamar házasodni
lényeg h boldogság legyen -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #13917 üzenetére
egy jó egyetérteket húzzál be
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #13883 üzenetére
Túl mély és komoly vizekre evezel, ifjú padawan.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #13873 üzenetére
"lesz majd tüzelő"
jah, nekik
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #13866 üzenetére
csak körbe kéne azt keríteni, meg pár kutya se ártana
vagy áram... -
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #13869 üzenetére
sajnálom. ezzel sokat nem tudtok kezdeni.
apósoméknak amikor vki hozzányúl vmihez egyből kapják a drótot. volt h ásóval, csákánnyal ment ki a szőlőbe, gyümölcsösbe.
csak ehhez olyan közösség kell ami win-win szemléletű és résen van. ami nem jellemző -
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #13866 üzenetére
megkérdezhetem h melyik régióban volt mindez?
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #13854 üzenetére
tudom h reálhozam. tehát nem rossz ez. nekem nem a hozammal van a bajom, mert a legkockázatosabban választva meg a kezelési költségeket, biztostó hasznát levéve és a legkockázatosabban nézve ilyen rövid idő alatt nem olyan rossz ez.
nekem a befizetett tőke elvesztésével, vagyis bocsánat- átvezetésével van bajom. vagyis baxa az agyamat. de nem siránkozok másoknak csak itt nektek. mivel ha nyafiznék mindenki lehurrogna hogy HÚÚÚ CSAK ennyi tőkét buktál?!?! mit sír a szád?
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #13861 üzenetére
hogyisne, hogy otthon lopd a napot?
80 lesz addigra a korhatár... -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #13854 üzenetére
addigra felemelik a nyugdíjkorhatárt is, így aztán nem kell aggódnod mi lesz 30év múlva
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #13849 üzenetére
ha:
index
euronews
ph!
ebay
wikipedia
rosszlanyok.hu
gmail.com
bundesliga.de
betölt más nem is kell -
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #13847 üzenetére
PH!-t olvasni és postolgatni stb pont elég.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #13845 üzenetére
20k ért ment egy 10 éves gép
a kutya fáját! -
válasz
kételkedem #13839 üzenetére
Gondolom két szorító bütyök tartotta a helyén
Szép napot mindenkinek
-
ClayMore
aktív tag
válasz
megesik az ilyen.
-
Mawyx
őstag
válasz
Te akartad tudni pár szóban
-
gergo0328
senior tag
válasz
-
Lacazr93
senior tag
válasz
kételkedem #13803 üzenetére
Ezt néztem köszi. Csak azért mert úgy emlékeztem hogy az Őstag ranghoz több nap kell..
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #13628 üzenetére
Én is feltettem.
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
kételkedem #13632 üzenetére
rokonom volt de ettől még lehet a cimborád.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
azt az embert most meg kell fogni. elektromos shockolót a nyakára és jeladó kerítéssel körbevonni a ház környékét!
-
ne_nezze
aktív tag
válasz
feltettem
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #13362 üzenetére
Szépjóestét, otp van eladó, kici, ócó!
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #13358 üzenetére
reggel konkrétan hideg&erős szél fújt
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #13329 üzenetére
ez oltás volt a javából
atyaég milyen chilis babot főztem gyerekek, büszke vagyok magamra
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #13329 üzenetére
Most dolgozol v szabin vagy?
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #13320 üzenetére
Te láttál már részeg atomot?
-
válasz
kételkedem #13320 üzenetére
Az sem semmi, bár én ilyen jelenséggel nem találkoztam, viszont van egy rossz emlékem nekem is, egyszer részegen utaztam haza, azután szinte nem emlékszem semmire, de ismerősöm hallotta hogy Záhonyban valamelyik takarító mondta hogy: "valamelyik hülye már megint összehányta a kocsit"
. Sajnos lehet hogy én voltam, mert nem emlékszem, de ez jó pár évvel ezelőtt történt, még fiatal voltam és alkoholista, mint minden fiatal
. Az egyik haverom meg egyszer kiment az állomásra hogy hazautazik, de annyira be volt kaszálva hogy elaludt az állomáson, de nem bent a váróban, hanem kint a padon, mindezt Januárban
.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #13316 üzenetére
Hírforrásaim szerint azonban a hőzöngés megint azok részéről megy, akik csak belenyúlnak a közös kasszába, és onnan csak kivenni tudnak. Meglepő.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #13304 üzenetére
A nyelvekkel kezdi, és én nyelvvel is folytatnám. Már ha valóban min. főiskolás korúak a hölgyek.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #13307 üzenetére
Ezért szeretem az mp3 lejátszóm fehér füllhallgatóját jól láthatóan bedugni a fülembe. Sokszor nem kapcsolom be, csak hogy látható legyen, hogy nem vagyok vevő semmilyen szövegelésre
-
Mawyx
őstag
válasz
Na de így? Ha azzal kezdi valaki, hogy ügyvéd, akkor már el is vágta magát a legelején.
-
válasz
Úgy kell élni
.
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #13278 üzenetére
grat a tanácsadónak vagy aki véghezvitte a történetet, 20-21k körül vettem volna!, de ilyen szépen toppon venni, a csudáját
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #13278 üzenetére
vidéken, itt pesten van utcai élet
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #13267 üzenetére
az nem tudom mikor volt, én 9000nél vettem mol-t, mai napig megvan, 23nál is kivehettem volna, 24nél is ... hosszútávú befektetés, nem naponta nézem, majd 1x kiveszem ha vmi nagyobb dologra kell mani
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #13273 üzenetére
a cigány az uccán nem kérdez, csak vesz/rabol
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #13273 üzenetére
Nyilván én is csak úgy venném meg neten,ha elvihetem egy független ékszerészhez aki bevizsgálja.
Pl vaterán van egy ilyen lánc 132g ami 765k.Na itt már nem 1-2-db 10.000-ről van szó -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #13269 üzenetére
akkor te valamiféle befektetési cégnél dolgozol? -
ToBeY
nagyúr
válasz
Azért vannak próbák (királyvíz) amivel nagy valószínűséggel meg lehet állapítani hogy arany-e
-
vikvuk
senior tag
válasz
gizda csávó lehetsz
-
pohár
félisten
válasz
mit csinálsz te egyáltalán? gondolom nem ékszerész vagy
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #13256 üzenetére
én úgy tudom egy részvényporfólióval közép és hosszú távon jobbat foghatsz mint arannyal (ez volt 2005-ben, lehet ez azóta bőven változott)
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #13260 üzenetére
nem semmi hogy mennyi az árrés a törtarany és a rendes közt
-
pohár
félisten
válasz
én ballagásomra kaptam egy nyakláncot 2008-ban, 15,6g-os, és akkor 101k helyett ideadták 80-ért baráti kedvezménnyel úgymond, kíváncsi vagyok most mennyit érhet...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Hát mostanában se fogok csináltatni aranyláncot...
-
válasz
kételkedem #13217 üzenetére
Ez a passzírozós megoldás nekem valahogy sohasem jött be. Bár ahogy emlékszem mindig papám csinált halászlevet, és ő szegedi halászlét készítette el.
#13220 tildy: Vidéken minden nagyobb eseményen a töltött káposzta azért ott figyel az asztalról. Tényleg nem tudják kihagyni, ez olyan népi hagyomány jellegű, főleg az idősebbeknél, a mai fiatalság (pl.: Nyíregy) meg inkább a gyors kajákra van rákattanva.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #13211 üzenetére
(#13210) Mawyx
(#13211) kételkedem
Más ötletem van. Kikészítem neked a sört a kábelbehúzó mellé, meg amit akarsz és szöszmötölhetsz vele másnap délig. Mawyx-szal meg megnézzük, hogy miért nem jó a falikar a hálószobában a franciaágy fölött, lehet, hogy valami villanyszerelési munka az is, végzünk odafent egy kis helyzetértékeléstde nem ám leskelődni közben
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #13211 üzenetére
Ez tetszik
és nekem van kábelbehúzóm is meg szigetelt csavarhúzóm
Pucoltam krumplit, 4hatalmas db, ebből 2lesz ebédre, feldaraboltam már, a másik fele meg uzsira és olvad kifelé meg fűszereződik a bőr nélküli karaj. A bőrét nem kelett volna lenyúlni, szeretem rajta.
Elektromos grillen sütöm meg, ez most a favorit, mert múlt hétvégén elkészült a kihúzható "fiók" hozzá, így már van igazi helye, nem kell rakosgatni a pici konyhábanhome-made cucc hulladék, ami itthon akadt búrorlapokból, dekopírral kivágva, amolyan Mawyx-féle kicsit slégre
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #13038 üzenetére
Utaznál te is igazi kupéban. Abban max. 2 ember fér el, illetve két gyerek.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #13125 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #13125 üzenetére
küldd el neki a reklámot, hogy "ruf mich an"
Jóreggelt mindenkinek ezen a verzkfényes, tőzsdekrach-os déli reggelen.
Asszem kéne most már nyerni a lottón, mert unom most már ezt a válságosdit...Ui. Bwt, köszi a film-tippeket!
Végül Indiana Jones lett, mert még nem láttamtetszett, tiszta dzsekkbauer a csávó
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #13123 üzenetére
Mar asszonyka beszelt veluk
Kedvesek, segitokeszek voltak es a masodik csorgesre felvettek -
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #13120 üzenetére
Akkor nekem az erkolcsi kell, mert a magyar allam nem fogja elkuldeni egy masik orszagba valamint gondolom egy darab angol szo nem lesz rajta, tehat meg le kell forditanom.
Koszonom a kimerito segitseget. -
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #13064 üzenetére
Már nem tudok dolgozni vele, egyszerűen mindenre hibát dob
megunta mára
-
válasz
kételkedem #13045 üzenetére
engem is felhívtak, de pont a napokban vásároltam új elektromos borotvát (ill. hetekben), de ha nem vettem volna, akkor sem tőlük veszek
gyűlölöm a telemarketinges dolgokat.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #13054 üzenetére
túl jószívű vagy velük...
Nálam általában 10 másodpercük van, aztán elbúcsúzunk, hogy ne raboljuk feleslegesen egymás idejét...
-
Cicero
őstag
válasz
kételkedem #13051 üzenetére
Már magában a rejtett szám ideája eléggé barátságtalan számomra, szoktam is mondani h rejtettet nem veszek fel.
Persze múltkor volt egy kellemetlen esetem is, így ha egymás után 3x hívnak rejtettről a 4.-et már felveszem
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #13049 üzenetére
Patek óra? az a nem mindegy
jól ment akkor neki a biznic -
Cicero
őstag
válasz
kételkedem #13049 üzenetére
Biztosítási ügynök más, így konkrétan egész jól kibasztál vele, ahogy te is írtad, fölösleges 2 órát töltött nálatok.
Szerencsére nem szoktam sokszor ilyen telefonos reklámhívásokat kapni, ez a múltkori amit le is írtam, csak azért "hallgattam" meg a hölgyeményt mert közben épp a kávéfőzővel harcoltam.
Az meg már más, hogy a vonal másik végén kicsit érzékenyek, és sokszor a nemleges válasz hallatán beindul bennük a paraszt. Barátnőmet már konkrétan küldték el a f@szba
Legtöbbször rejtett vagy ismeretlen számot fel sem veszek kivéve ha nem várom valaki hívását. Így megúszom a kellemetlen perceket meg a zsörtölődést, és a másik idejét sem rablom ( nem mintha az egész melója nem lenne időrablás
)
btw valaki nem tudja mennyit lehet keresni ilyen diszpécseres melóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest