- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #49696 üzenetére
sportolj.
Nekem is volt ilyen összevissza szívdobogásom, amikor hosszú időn át meg se mozdultam, csak sokat dolgoztam, egy helyben ültem minden nap 12 órákat, aztán otthon tespedtem.Kis kardio, esténként fekvőtámasz, és azóta nincs ilyen probléma.
Elkorcsosul az ember ebben a munkáslétben.
-
Tim82
félisten
válasz
Gonosz leszek: 4-5 éve tapasztalok rendszeresen magamon hasonlót, mégsem érzem úgy, hogy belehalnék avagy a közeli szívrohamom előjele lenne. Elsőre valóban ijesztő volt... Emvynek tökéletesen igaza van - ha aggaszt, menj el vele orvoshoz, de szerintem szerencsés vagy, hogy eddig nem volt.
-
válasz
Ez tipikusan olyan helyzet, amire tobben tudnank mit mondani szerintem, de nem igazan akarunk. Ha ugy erzed, hogy van valami, hivj/menj orvoshoz. A mellkasfeszules lehet onmagaban a stressztol (a sziv koruli izmok feszulesetol is erezheted, hogy erosebben ver a szived, stb.), de ez abszolute nem jatek. Nezesd meg, esetleg kapsz majd egy 24 oras EEG-szeruseget, stb.
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #49650 üzenetére
Ha kötelezően megtartandó készletről van szó, akkor a szakirodalomban passzív, vagy tartalék készletnek nevezik az ilyet.
Ha nem kötelező megtartani, akkor hajítsátok ki, és ne nevezgessétek össze-vissza.
(Utóbbi esetben maradék készlet a neve szvsz.)Kérdezzük nediddkit, ő tanult ilyesmiket.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #49650 üzenetére
csaó, ISten éltessen bokáig, remélem, a vakító napsütésben vörösre sülsz ott abban a mediterrán városban, és fűszoknyás lányokkal fogsz liftezni nagyon sokáig..!!
[link]Ui. Gondolom, mindig ilyen szép idő van ezen a napon, így most már értem, miért olyan kardinális kérdés Neked ez az időjárás-téma...
uui. én azt mondanám rá, hogy kifutott / maradék készlet. de én nem értek hozzá.
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL #49469 üzenetére
Erre a fogcsikorgatásra lehet ám megoldást találni.
10-15 ezer forint körüli összegért a fogorvos vesz egy mintát az alsó vagy felső fogsorodról és utána kiöntik egy gumiszerű anyagból az inverzét. Éjjel ráharapsz és nem fogod csikorgatni a fogaid és idővel ez a reflex is kikapcsol, mert megszokja a szervezeted, hogy az állkapcsodat nem zárod szorosra.
Nekem is volt pár éve, meg is szüntette a tüneteim, de mostanában újra előjöttek, mondta az asszony, hogy elég erősen csikorgatom a fogaim és én is éreztem. Úgyhogy csináltattam egyet megint és tuti, hogy hasznos, mert már álmodtam, hogy palacsintát eszek, de nagyon rágós, és felébredtem, és kiderült, hogy csak izomból csikorgattam volna a fogaim, ha nincs köztük ez a védőcucc, illetve a múltkor fogat mostam álmomban és akkor is hasonlóra ébredtem.
Ennyit szerintem megér, hogy ne koptasd szét a fogaid és max. 1-2 éjszaka alatt megszokod, utána beszélni is tudsz vele simán, nem kellemetlen a viselése.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #49384 üzenetére
Na, kérlek. Tegnap óta kipróbáltam az 1-esen, 4-esen, és ugyanolyan szar volt.
Mivel mindig is szélsőséges voltam, most fölraktam az egészet a 13-asra, és láss csodát, csak úgy hasít.
Amúgy Integra, közben megjött a 4.2.2 is. egyelőre nem látok különbséget.
@Tope: ez baromság, úgy, ahogy van, jóval több kárt okozna, mint hasznot.
nem tervgazdaságban élünk, nem lehet központilag megmondani, hogy mennyi legyen a fizetés. Másrészt pedig azért van némi összefüggés a bérszínvonal és az adott ország gazdasági fejlettsége.
SZembe kell nézni azzal, hogy amíg Magyarországon 8500 euró az egy főre eső GDP, ausztiában pedig 38 ezer, addig nem fognak annyit keresni a magyarok, mint az osztrákok. Ennyi. -
válasz
BlacKSouL #49204 üzenetére
Részletek.. Mondjuk gyalog is egy alom lehet kozlekedni.. Szerintem ha bejon a ho itt is rendesen, a munkas bakancsomban fogok munkaba jarni, jol jon az a csuszasgatlos kialakitas, tavaly mar megtapasztaltam. Iskolaba meg marad a csuszkalas
Az erdekes az lesz, ha a busz megint nem tud majd feljonni Miskolc gyonyoru lakotelepenek, az avasnak a tetejere mert visszacsuszik az emelkedon..
El lehet kepzelni, milyen fejet vagnak az utasok, mikor kinezve az ablakon azt latjak, hogy a bokrok rossz iranyba mennek -
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #48942 üzenetére
200 kiló? hulladékvasat? ilyen áron? háá noooormális??
-----------
Rogánfalvára visszatérve:
tegnap este megnéztem, hogy megnyitották-e már a Markó utcát, azaz be tudok-e jönni a Duna felől. Láttam, hogy igen.
Ma arra jöttem, de mit ad ISten, de csutkára le volt zárva, persze mindenféle előzetes figyelmeztető tábla nélkül, így megint meg kellett kerülni a fél kerületet.
Simplicity. -
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #48921 üzenetére
anyagi szempontok kevésbé játszanak jelenleg szerencsére, és gyakorlatilag full pályakezdőként elég meghatározó szerintem, hogy hova fogok kerülni, szóval vmi durvább helyre gyúrok.
Emvy: Olyasmire gondoltam, csak, hogy tud-e vmi-t hogy nem akadtam-e el a rendszerben v ilyesmi
-
föccer
nagyúr
válasz
BlacKSouL #48847 üzenetére
Nálunk is hasonló a "rendszer". 250 MB max fiókméret, amit kb 2 hét alatt megtöltök.
A nagy fájlokat feltöltöm szerverre (valami 50 kb/sec tempóval isteni kivárni, amikor néhány száz mega anyag felmegy. Volt olyan, hogy inkább beültem kocsiba és elaoutóztam 50 km-re lévő kolleginához és oda adtam neki hdd-n, mert nem lett volna cérnám feltöltögetni azt a 2-5 GB anyagot.
üdv, föccer
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL #48718 üzenetére
Igazából úgy magyarázod magadnak a helyzetedet ahogy akarod, de kívülről azért elég jól látszik, hogy szimplán arról van szó, hogy vagy lusta, vagy gyáva vagy lépni bármilyen irányba. Nem köcsögségből írom, csak hát idedepized ezt a hihetetlen tragédiának megélt életed, közben a legnagyobb bajod az, hogy még nem kaptál akkora pofont az élettől, ami felrázott volna ebből az önsajnálatból. Ha tényleg annyira okos vagy mint aminek gondolod magad, akkor pofon nélkül is megmozdulsz. Mert ne is haragudj, de azon siránkozni napokon keresztül, hogy le kell dolgoznod az iskola miatt kiesett munkaidőt, hát enyhén szólva is nevetséges. Arra meg inkább nem is írok jelzőt, ahogy ebből kiindulva felfestetted ezt a világvége élethelyzetet, a végén odáig eljutva, hogy Hatvanban nincsenek hegyek, Pesten nem alkalmaznak vidékieket. Komoly...
Valószínűleg az van, hogy te magad sem tudod mit akarsz, így egyszerűbb a körülményekre fogni mindent. Nagy eséllyel lepereg rólad minden szavam, de azért leírom, hogy döntsd el mit akarsz, aztán kezdj el tenni érte (pl tanulj meg egy nyelvet, nem olyan nagy dolog az, nem te leszel az első aki ilyenre vetemedik). Előfordulhat, hogy többet gondolsz a képességeidről mint amennyit valóban érnek, de ezt nagyon egyszerű kideríteni, csak ki kéne lépni ebből a mostani langyos, kényelmes életből és hamar ki fog derülni. Áldozatok nélkül nem megy, olyan nincs, hogy egyik szituból ugrasz a másikba és minden csak jobb lesz.
Peace.
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL #48731 üzenetére
Ha azt mondod, hogy Somoskőre néz az ablakod, agyoncsaplak. Hm, de rég nem jártam Tarjánban. Legutóbb talán 4-5 éve voltunk, mondjuk akkor pont megnéztük belülről Somoskőt és Salgót, a kazári riolittufákat, meg az ipolytarnóci tanösvényt is. Rokonok laknak ott, Mátra alján, falu szélén, a szérűskertnél. Elképesztően szép környék, de ez nem ok arra, hogy maradj.
p
-
tbs
addikt
-
jeges
senior tag
válasz
BlacKSouL #48718 üzenetére
hatvanban emlékeim szerint vannak dombok
egyebekben a mostani munkahelyemen (budapest) dolgozók jelentős része vidéken született (mindenfelé az országban), mégis valahogy bekerültek, és egyik sem ismeretség útján.#48721: hja, épp ez jutott eszembe nekem is. aki egyedülálló, nincs családja, sokkal mobilabb. mi mondjuk két gyerekkel már sokkal nehezebben mozdulunk, mindenkinek iskolát, óvodát kell intézni, nem mindegy, milyen setét lukba költözünk.
-
jeges
senior tag
válasz
BlacKSouL #48705 üzenetére
"Másrészt meg igaz, hogy sok pénzért az ember a lelkét is eladja, de hosszútávon az sem üdvös, hogy végre pénzt gyűjtesz, de a munka meg az alváson kívül más semmi nincs az ember életében."
ezt nem értem. a mostani helyeden is éppen hétvégén dolgozol. ennél csak jobb lehet. -
Bubee82
őstag
válasz
BlacKSouL #48705 üzenetére
Próbáltál jelentkezni, vagy csak nézegettél?
Szerintem a szakmai múltad révén keltenél akkora érdeklődést, hogy rugalmasak legyenek és teszemföl beírassanak egy nyelvtanfolyamra. Azért a te szinted már nem egy átlagos összeszerelői, szóval egy-két (sok) próbát megérne.
Amúgy egyetértek. Nekem is, hiába volt ott Ausztria, meg pl. a Coca-Cola gyár igen durva juttatásokkal, ha egyszerűen 10 éves korom óta az angol az életem része (és feladni sem voltam hajlandó azokat az éveket).
-
jeges
senior tag
válasz
BlacKSouL #48691 üzenetére
ezek szerint keresel csak még nem jött össze a váltás... nem tudom, milyen iskola, de gondolom ha elvégzed, jobb esélyekkel indulsz. költözés megfordult a fejedben valami olyan területre, ahol könnyebb munkát találni? vagy ez nem működik?
szerk: ez a movember mi a szösz? egy ismerős bajszot növeszt, azt ezért csinálja?
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL #48635 üzenetére
A Ford akkor állítja le magát, ha üresben a váltó és nem nyomom a kuplungot, valamint áll az autó.
Egyébként 5-6 másodpercre már érdemes leállítani a motort a start-stoppal, de vannak olyan megoldások is, amiknek már 3 mp is elég a spóroláshoz.Dugóban araszolni vagy úgy szoktam, hogy kikapcsolom a start stopot, vagy ha látom, hogy pillanatokon belül indulni kell, akkor egyszerűen nyomom a kuplungot és akkor nem áll le.
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #48635 üzenetére
Nyomva kell tartani a kuplungot, ha csak rövid időre állsz meg, és nem akarod, hogy kikapcsolja a motort.
Ha automata, akkor így jártál. (Cserében annál nem kapcsolja ki rögtön a motort, ha megállsz.)fokukac: Én egyre biztosabb vagyok benne, hogy direkt manipulálják az árfolyamot, a magánérdekeiknek megfelően. No magic.
-
válasz
BlacKSouL #48449 üzenetére
ott is beindult a túlóraszezon? 3. hete nem tudok én eljönni időben, 1-2 órát minden nap maradok pluszban, a rekord eddig a múlt hétfő volt, reggel 7-től este 10-ig. elképzelhető, hogy a két ünnep közti szabadságomat is stornózni kell, az meg már biztos, hogy 24-én meg elsején is dolgozom.
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #48456 üzenetére
HI!
nem ill. majdnem ahogy szkalas i irta a rendorsegii rajzolo sxzkallas topre qva gyorsan forgassa a karikagyurujet, oszt sajnajja a ... ja bocs nem a manes es az lefgyasztott pajjinka hatasar transcendentalis tisztanlatasba kergulve rajzojja az arnyekokat
udv
neduddki
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #48453 üzenetére
MRI, röviden, egyszerűen:
-fognak egy kujvanagy mágnest, amit polarizálnak durván. Ez lassú.
-Piszok hirtelen megfordítják a polaritását.
-A vizsgálandó rész _körül_ csíkban elhelyezett párezer irányított antennácska felveszi a változásokat.
-Odábbviszik az antennacsíkot picit.
-Ismétlik az egészet.
-A sok "felvételből" okos computterprograny rajzol 3d képet.
-Ez utóbbi képet KÉRDD EL cd-n vagy dvd-n, mert tök jó progik vannak hozzá, amivel lehet odahaza nézegetni. -
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #48363 üzenetére
hú, de régi androidod van...
ilyen mindegyikban van amúgy.
jelly bean-en ebben a menüpontban volt egy cukorkás játék is. Kitkaton csak csoki jutott, de játékot még nem bírtam előhozni...
-------------------
Amúgy @Integra: kikapcsoltam az animációkat a fejlesztői beállítások között, és elmúlt a lag-érzetem. Minden azonnal történik, nagyon brutálMost a legfőbb gondom az, hogy OTA után csináltam egy gyári visszaállítást, és nem csináltam teljes mentést (mert minek? csak a fotóim kellettek), az sms-eimet pedig egy SMS backup+ nevű app-pal mentettem le, mert az faszán működött 3 hónapja. Le is mentette, ott van mind a gmail-emben.
Igenám, de a visszaállítás KitKat-on nem megy, mert változtattak valamit a jogosultságokon, már csak az sms-ező progi férhet hozzá az sms-ekhez.
Kiírja, hogy 1298 db ütközés, és nincs meg egy sms-em sem.szóval most ott tartok, hogy vissza kell raknom a 4.3-at, hogy vissza tudjam állítani, majd le tudjam menteni az sms-eket a másik progival, ami működik, majd újrarakom a 4.4-et....
De elvégre ráérek.
Meg úgyse flash-eltem még soha, egyszer ki kell próbálni most már, ha már 2 éve nexuson vagyok. -
föccer
nagyúr
válasz
BlacKSouL #48325 üzenetére
És már olcsónak sem mondható ha nem ákcijós cuccról van szó. Az 5000 ft-ként 100-os kupon meg egészen mosolyogni való. Pláne, hogy a sok ember tényleg amiatt rohan a teszkóba, mert ott pénzt adnak vissza.
Hihetettlen, hogy nagy tömegben tényleg mennyire birkák az emberek.
üdv, föccer
(#48327) fokukac: egyszer én is szívesen kigurulnék egy munkahelyre reklamációkezelésre.
Kiszállok, helló, itt volt valami baj a betonnal? Itt????? ugyaaan seeeemiiii
üdv, föccer
-
Bubee82
őstag
válasz
BlacKSouL #47769 üzenetére
Szinte teljesen azonos szituációban voltam. Mindent megtettem, de sem a munkahelynek, sem az országnak nem volt rám szüksége. Hagyta, hogy a családomat hátra hagyva keressek más helyet az élethez.
Ha ez kell, akkor ezt kapja. Jobban érzem magam? Igen, sokkal. Még talán hálás is lehetek.
-
válasz
BlacKSouL #47748 üzenetére
ezt biztosan nem viselném el ennyi ideig, mint te, az is egész biztos, hogy a mostani helyemen sem fogok sokáig maradni. bár pont azon vagyunk most, hogy fizetnék itthon a másoddiplomám valószínűleg. ugyanakkor a közeljövőben számomra érdekes pozíciók fognak nyílni németországban, amit biztosan meg fogok próbálni elcsípni, annak ellenére, hogy még egy éve se vagyok itt. persze azért még utánajárok, hogy mire elég az ott kifizetett $. szerintem fél-1 év reálisan elég arra, hogy felmért valójában milyen előrelépési lehetőségeid vannak a cégednél, ha nem tetszik, akkor pedig tovább kell állni. még mielőtt odáig jut az ember, mint te. nekem is vannak ilyen kollégáim, akikből szép lassan kihalt a motiváció, meg az előrejutás vágya, benned ez meg szerencsére felébredt, remélem sikerrel jársz
egyébként nem tudom milyen nálatok a rendszer, de ezeket a problémákat simán felvetném a főnökömnek. legyen végre rendes pozim, rendes névjegykártyával, a korrekt munkavégzéshez szükséges eszközökkel. én 8 hónap után is bekopogtattam fizuemelésért, ha nem kapom meg, akkor megpróbálom még egyszer. ha akkor se, akkor pedig irány egy másik munkahely
-
parandroid
félisten
válasz
Ha ez megynyugtat, én hét évig csináltam, mondjuk egy kicsit sokrétűbb, változatosabb volt a melóm, de annak meg ugye az a hátulütője, hogy sokkal többfelé kell figyelni, és néha újra kell tanulni. Így 1,5 év szünet, meg sikolába járás után viszont már megint nagyon hiányzik valami ilyesmi. Pedig tudom, hogy ha egy ideig csinálom, megint utálni fogom.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Mielőtt mindenki belémköt:
1) tudom hogy lehetne szarlapátolás is a melóm, de én most épp ezt csinálom, nekem ebből kellene felfelé mozdulni, lehetőleg úgy, hogy gazdasági helyzetem fényesebb legyen
2) igen, már keresek új helyet
3) volt időszak, mikor kifejezetten érdekesnek, inspirálónak, értelmesnek találtam ezt a melót.
4) volt időszak, mikor úgy tűnt, van haszna, értelme, fejlődési iránya annak amit a munkám elősegít@: na azokat a megunt, jó csajokat várom már jó ideje...
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL #47739 üzenetére
Az a baj, hogy multis környezetben a váltás max 2-3 hónapig nyújt újdonság érzetet, nagyjából ennyi idő kell amíg rájössz, hogy itt is ugyanolyan barom módon mennek a dolgok, csak másban nyilvánulnak meg a baromságok. Viszont ha ügyesen váltasz, akkor akár jelentős összeggel is többet is kereshetsz ugyanazért a szar munkáért, ami nem elhanyagolható szempont, de nem fogod tőle hú de baromi jól érezni magad. De az tuti, hogy átmenetileg megszabadulsz a magas szintű terheléstől, nekem anno a váltásnál ez volt a legdurvább, olyan volt az előző helyhez képest, mintha vakáción lennék.
-
parandroid
félisten
-
EQMontoya
veterán
válasz
BlacKSouL #47683 üzenetére
Erről eszembe jutott, mikor egyszer lementem kb. -5 fokban a ház alján lévő éjjelnappaliba (még a belvárosban laktam) papucsban, pólóban, rövidgatyában. Kilépek a lépcsőházból, két csajszi néz nagyon furán, hát muszáj volt megkérdezni tőlük, hogy "Bocsi, merre van a tengerpart?". Kicsit furcsán néztek utána...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #47461 üzenetére
Arra jöttem rá, hogy
1) a HR-esek többsége nő
2) a HR a legtöbb cégnél úgy viselkedik, mint egy nőPróbálod felvenni velük a kapcsolatot, de semmi reakció. Majd a kb. sokadik próbálkozás, érdeklődés után felháborodnak, hogy "..de hát azt hittem, hogy egyértelmű volt abból hogy nem reagáltam, hogy nem érdekelsz.."
-
szőröscica
addikt
válasz
BlacKSouL #47464 üzenetére
Ilyen Panasonic Nostalgic Cleart lehet én is beszerzek. Olvasólámpának érdekelne leginkább, meg persze a számítógép mellé sem lenne rossz. Még a nappaliban lévő 300W-os R7s állólámpa izzó kiváltásán gondolkodom, mert azt szeretem filmnézés közben égetni, de a fogyasztása horror.
Tim82: a fürdőben normál izzók voltak, a wc-ben pedig halogén.
-
válasz
BlacKSouL #47459 üzenetére
pedig az ajtónak háttal ülő ember sikeres nem lehet, nem?
barátnőm is panaszkodott, hogy a ceo pont úgy helyezkedett, hogy pont őt látja, ha kinéz az irodájából, de aztán átpakolta a cuccait egy hellyel arrébb
nálunk is rálát a vezig úr a monitoromra ha éppen a folyosóján mászkál. szerencsére ilyen ritkán van, én meg amúgyis folyamatosan dolgozok, nincs mitől tartanom
tényleg, hogy állsz a munkahelyváltás projekttel?
-
válasz
BlacKSouL #47417 üzenetére
szerintem kb ugyanolyan probookunk lehet, az enyém lassan két éve volt 210k, persze ipontól, nem akartam mutyizni, de ennek a nagyon töredékéért is be tudtam volna szerezni
"hibák":
- az elején kicsit gyengélkedett a hangfal/füles jack csatija, mintha kontakthibás lett volna, de egyszer csak, pár hét után magától megjavult.
- amit említesz, hogy bill-ről sokszor én sem tudok hangerőt változtatni, csak hatalmas laggal, meg néha elmegy a hang, amit egy restart old meg. és azt hiszem ennyi is, ezekkel együtt tudok élni. ettől függetlenül betonstabil a gép, esett már le, semmi baja. akkuidő még mindig tökéletes, pedig teljesen sztochasztikusan húzgálom le a töltőről. nekem megfelelően gyors, van numpad, minden hibátlan.további tapasztalatok: barátnőmnek 2540p két évig, 0 hibával. most ilyen folioja van [link], nulla hibával. plusz a cégnél is ezek vannak, 200+ db, és a következő turnusban is ilyenek érkeznek valszeg, tehát nem lehet rájuk sok panasz.
ennyi tapasztalat nekem elég, hogy többet ne vegyek mást, csak hp notit. egyébként előtte toshiba volt nekem, azzal is meg voltam elégedve, csakhát váltani kellett ugye...
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #47207 üzenetére
ó, a jövedéki adó emelése miatt? Tehát ezt is matolcsynak köszönhetjük..??
zseniális, de tényleg.Ebben az országban még az alkoholt is ellopják a sörből....
Amúgy én eljutottam oda, hogy itthonra már szinte csak edelweiss-t veszek.
Ui. most megnéztem, az még 5,3%-os. Made in Germany. igaz, nem is 180 Ft-ba kerül... -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #47201 üzenetére
Ja, még egy.
A Gösser alkoholtartalma 5 éve még 5,3% volt, levitték 5,1-re. Most talán 5,0%?
A Löwenbrau 2 éve 5,2% volt, majd 5,0, aztán 4,5, most 4,2%.
Simán megy le a többi is, de a Gösser amint 5,3 alá ment, máris szarabb lett. Nyáron meg a Löwennél vettem ezt észre.. És tulajdonképp a csökkentett alkoholtartalmúak mind szarabbak és szarabbak ízre. Régesrégen 2001-2005 között a Gösser a kedvencem volt, egy ideje csak próbálkozom hátha, de nem.
Jelenleg ami olcsó és jó, az a gyarmati Palóc sör. És bármi ami külföldi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest