- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- MIUI / HyperOS topik
- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
egy üveg paulaner fehérbe! hogy ez ugyan az a pozi. a zinternet a barátod!
természetes h ugyan azt a pozit kicsit eltérően írják körbe a fejvadászok. nem meglepő h itt több év tapasztalatot kérnek a másik hirdetéseknél a többi fejvadász kevesebbet kér. ugyanis ez a fejvadász kisebb létszámmal dolgozik->nehezebben kezelnek nagy mennyiségű jelentkezőt ezért önmaguk munkáját megkönnyítendően magasabbra rakják a lécet. honnan tudom h kevesebb emberrel dolgoznak? tudom
a munkakör tökéletesen passzol! az elvárások keményebbek, de ez tuti h ugyan az a pozi
így már az angol mentén el tudsz indulni a wikipédián a feladatok értelmezésében és a cv finomhangolásában. a kulcs h tudd h mit várnak el és pontosan azt adjad hihetően! -
-
értem.
szerintem sokat keresni vagy sok tanulással, vagy nagy szerencsével lehet. én úgy vagyok vele, hogy ha 3-szor annyit kereshetnék ha megtanulnék c++-ban dolgozni, akkor megtanulnám, pár év alatt visszahozza a befektetett pénzt és energiát
itthon szerintem az a baj, hogy sokan a kormányt, meg a munkaerő-piacot tartják felelősnek azért, mert nincs állásuk. ez részben igaz is, de sokan olyat tanulnak évekig, amire egyáltalán nincs kereslet, és ez cseszi el az egész oktatási rendszert.
persze ez nem neked szól, csak úgy eszembe jutott.
-
Mawyx
őstag
-
kételkedem
addikt
A designer drog attól az, ami, hogy vegyészek szándékosan olyanra tervezik, hogy ne legyen rajta a kábítószer listán. Növénytáp, fürdősó stb. Olyan ütemben fejlődnek, hogy képtelenség a törvényekkel utána menni. Ha betiltanak egy vegyületet, akkor vegyészek éppen annyit változtatnak rajta, hogy ne pont a törvényben meghatározott összetétel legyen, de azért még legyen valamilyen hatása.
Azt nem tudom, milyen a hatása, alkoholnál komolyabb cuccot sosem próbáltam még! -
tildy
nagyúr
Ja hogy fél év. azt hittem per év, nálunk 640 meg 680 lesz egy év, 320 egy félév. Az még kitermelhető. 500E per FÉLÉV már csak jól fizető munka mellett lehetséges és -vagy hitel .
Nem értem otthon miért nincs az, ami itt is, hogyha nincs meg x összegű kereseted, akkor nem kell fizetni.
-
Kassadin
addikt
Tapasztalatból írod? Gondolom, hogy nem. A legtöbb interjú pont beleesik a munkaidőbe(főleg ha 12 órázik az ember), arról nem is beszélve, hogy nem te mondod meg az esetek 99%-ában mikor érnél rá, adnak időpontot, ha mész, akkor mész, ha nem akkor nem. Nem értem, olyasmiről miért kell nyilatkoznia az embereknek, amihez halvány lila gőzük sincsen.
-
ClayMore
aktív tag
azt most megmondom h el lehet felejteni. max nagyobb építőipari cégeknél az a kevés ember aki náluk van állományban és nem vállalkozóként van alkalmazva annak csinálják meg a kompenzálást munkáltatóilag h ne essenek el az állami megrendelésektől
DE
azt sokan hajlamosak elfelejteni, hogy bizony a legtöbb gyártó, összeszerelő cégnek köze NINCS az állami megbízásokhoz! csak h ne menjek messzire autóipar és annak beszállítói?
elesnek az állami tenderektől. na bumm nem adnak majd el rendőrségi meg felső vezetői autókat. nagy ügy. a volumenhez képest elenyésző!
pont azért mert rossz vevő az állambácsi. későn fizet, nem annyit fizet, stb.én nagyon remélem, hogy ez a nem adónak számító és ideiglenes hozzájárulás mint a devizások megsegítése. hogy csak mondva csinált, de valójában gyakorlatilag papíron létezik.
Már így is jóval több adót fizetek mint az átlag ember, de baromira nem vagyok gazdag.
így hálálja meg az állam, a magasabb hozzáadott értékemet?
-
Mawyx
őstag
tojáshéj még ott van a sejhajon
én is szeretnék pesten maradni meg vásárolgatnék, jó lenne egy tv, új laptop, ezt anyáméknak adnám és beköttetném hozzájuk a netet, mert havonta-2havonta tudok hazamenni és hiányolnak, ha lenne net, tudnánk messengerezni, kamerán látnának... -
Mawyx
őstag
Ha nem tűnik annyira tutinak és nem sürgős, hogy munkát találj, ki tudsz várni, akkor keress jobbat, később majd lentebb adod az igényeket.
Fősuli után mentél technikusira? Idősebb vagy mint gondoltam. Mert a technikusira emlékszem hogy emlegetted itt a topicban. A bulikból meg a beszólásaidból középiskolásnak néztelek
-
Mawyx
őstag
Nóném fehér van itthon, arra tapadni fog ez a héra csodafesték? mert pl meszelt falra tudom nem tapad a festék.
Ez kajak antracitszürke, ebből soha nem lesz fehér az tuti, de reggel első dogom lesz megsasolni.
Finom csiszolópapírral óvatosan körbesímogatom, aztán kefével lesöpröm festés előtt. -
tildy
nagyúr
Inkabb nem is mondom, hogy en szoltam... ugyy voltam vele, ha a narancs jon, jobb inkabb elhuzni elotte, mert ezek nemnormalisak. sajnos egyre inkabb ugy tunik, igazam volt...
Az utolso kapcsolja le a villanyt....
Vagy rajuk kell boritani a szaros bodont, szivesen segitek belenyomni az arcat, hon szeretett miniszterelnokunknek.... nem bantom en, nagyon jo arcpakolas tud lenni, csak jot akarok neki
-
ez csak az üzlet neve, amúgy főleg tommy hilfiger, ralph lauren, scotch & soda, joop, lagerfeld, meg még 1-2 hasonló márkát forgalmaz. személyes kedvencem a strellson, de az baromi drága
ilyen 45k-s pulcsik, meg hasonlók, szal ezelérhetetlen.
de itthon kevésbé ismert márkák is árulnak, elérhetőb árakon és nagyon jó minőségűek. érdemes január elején benézni, mert akkor még 2-3 hónapig bazi hideg van, és kbaz ien 100k-s kabátokhoz is fél áron hozzá lehet jutni, meg minden téli cucchoz. szal ajánlom ha erre jársz
-
lujó55
addikt
Lakáscsere volt, mert már régóta szerettünk volna eljönni a mamától.
Nekem volt egy társasházi lakásom és azt adtuk el most. 2005-ben építtettük, de felesleges fenntartani a kettőt. Kiadni nem akartuk, mert elég luxus cuccok voltak benne, féltünk, hogy szarrá vágják. Most jött egy készpénzes vevő, de vissza kellett fizetni a CHF-et. Egyik szemem sír a másik meg nevet.
Vizslával még nem tudom mi leszAz új lakásban nem vadászkutya méretű a hely, otthon meg nagyon szomorú magában ráadásul fél a mamától.
Vannak problémáim, mi?
-
kételkedem
addikt
Nem tudom, hogy mitől függ, hogy egy bolt beváltja vagy sem a csokis papírt, majd megkérdezem a nejem!
Kisebb boltokban gyakori az is, hogy a nagykerben akciósan össze van csomagolva egy mosópor és egy öblítő, a kisbolt kis polcára pedig már külön van kitéve és beárazva.
Legutóbb azon döbbentem meg, mikor az egyik noname energiaital palackján befőttes gumival felrakott óvszer volt az ajándék! Csak néztem, hogy a hűtőben levő palack nyakán milyen tasak van!
-
kételkedem
addikt
A promóciós ajándékok beváltása nem mindig zökkenőmentes. Sok bolt árul ilyen terméket, de csak egy részük váltja be a csokis papírt, jégkrémes pálcikát. Mondjuk be lehet tenni a pénztárcába a nyerő címkét, aztán módszeresen kérdezgetni a pénztáraknál, hogy beváltják-e, de ez van akinek kényelmetlen.
Én Ugornyán az egyik étteremben húzhattam minden korsó sörhöz egy cetlit, az egyikkel nyertem is egy újabb korsó sört, amit azonnal be is váltottam!
-
Éppen van, 5-6 kisbolt biztos van közelemben, csak kb. 3-ban megkérdeztem és azt mondták hogy nem foglalkoznak ezzel, egyben meg az hogy ha csak ott vettem és számláét kér! Basszus egy csokiról számlát. Szóval egy ilyen kis tételnél felséges, mert gyalog fárasztóbb az út, kocsival/motorral meg lassan többe van a benzinköltség mint találni egy olyan boltot ahol beváltják, a bringát meg nem hagyom ott mert azt szeretik lopni.
-
Mawyx
őstag
amennyi faszságot beböfögsz a fórumba, annyit nekem is szabad, bocs hogy meg mertem kérdezni
a székrekedésnél még mindig jobb a hasmenés
érdekes, hogy rajtad kívül mások képesek értelmes válaszokat is írni a fórumba nem csak nekem
a múltkori praktikeres beszólásod is aztán überkirály volt -
-
Pisztillus
senior tag
-
ClayMore
aktív tag
első accom baromira régen volt. félreértettük egymást az 1ik modival. pihi lett a vége.
aztán mikor a ban lejárta után a moderálás végett érdeklődtem. akkor rossz óvodást játszott a moderátor és annak ellenére h privátban a többi modi egyet értett velem, ezt nyíltan nem vállalták fel. érthető-- rend őre nem mond ellent a másik rend őrének. nem haragudhadtam rájuk ezért.
user kitiltva.tanulva ebből a hibámból azóta azzal a modival nem állok szóba
ámde a következő karimnak a regeléshez megadott boxát feltörték csájnából. mindenemet végigtúrták. kényelmesebb és biztonságosabb volt mindenhol újra regelni mint a régi acc-okat visszaállíttatni.ez most a harmadik accom tehát. 2000 környékén regeltem első alakalommal.
-
Nem keserű, olyasmi íze van mint a bolti árunak, csak szárazabb. Az nem jó ha tocsog a lében, nem egy alacsonyabb hőmérsékletre kellene beállítani? Olyan mint egy hajszárító, bár szerencsére attól halkabb és nem kever annyi levegőt, tehát este beraktam, reggel kivettem elven működött ma. Érdekes hogy semmi lé nincs alatta (bezzeg a páleszban megszívja magát).
-
ClayMore
aktív tag
akkor egy hous-os castinggal mondok jócaká néktök!
-
Mawyx
őstag
Ez egy univerzális szó úgy tűnik
A fal kriminális lett, de jobb, mint volt, úgyhogy már ez is haladás. Egyik viszont jó lett nagyon és az a fontosabb, mert az van szembe, azt látom mindig, amint kilépek az ajtómon. Nem is igazi fal, csak határoló valami, könnyű volt festeni a símasága miatt. -
-
pohár
félisten
-
fokukac
nagyúr
tudod, mit vegyél?
Levegőt...Az eső kés alá nem szabad beállni.
Messze még az alja, az amcsik megint estek 4,5%-ot, ami azért az ő viszonylatukban is nagyon sok.
-
Mawyx
őstag
annyira birom, hogy olyan vagy, mint Winner, röviden, tömören, nemes egyszerűséggel tudod tálalni a megoldást
sose felejtem el Winner beszólását, amikor nyafogtam hogy álmos vagyok, erre beírta, hogy akkor aludni kell(#13346) ClayMore: ez nem szép dolog, szeretem a cicákat
én kidőltem mára, fél4-kor kelek, jó éjt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xbox Classic / Xbox 360
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazon
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Posta, csomagküldés
- Goddess of Victory: Nikke
- SoundBlaster X-Fi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest