- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
-
-
föccer
nagyúr
válasz
neduddki #20643 üzenetére
Nem köszi, nincs szükségem lelki levelesládára
Inkább egy nagy alvásra. Legyen annyi elég, hogy az a korszak már rég elmúlt és azok az idők nélkül valószínűleg most nem itt lennék ahol.
És úgy is mondhatnám, hogy jó dolgom van, hiszen megvan mindenem, amire feltétlen szükségem van. Így mondhatnám, hogy a pofámat befogom
üdv, föccer
-
kételkedem
addikt
válasz
neduddki #20244 üzenetére
Minden idegsejtem tiltakozik ellene, így még kérdés szintjén sem emlegetem!
A tévé és rádióműsorok, hírek elcsepegtették az infót, hogy a rendkívüli időjárás akár az élelmiszer ellátásban is zavart okozhat. Ennek hatására a boltok egy részéből eltűnt a kenyér és a sütőüzemek sem tudják kielégíteni a megugrott keresletet. Bár még nem ért ide az igazán rossz idő, de már gondok vannak az élelmiszer ellátásban. Imádom az önbeteljesítő jóslatokat!
-
kételkedem
addikt
válasz
neduddki #20159 üzenetére
Otthon -18, itt -15.
A mi lakásunk sajnos sok hőt veszít! Ha este 8-kor 22 fok van a lakásban, reggelre 16-17 fokra is lehűl. Emiatt kénytelenek voltunk bekapcsolni a gázkazánt. Így most állandó a hőmérséklet, csak a kazán robaja és a gázóra kerregése borzolja az idegeket
Ki kellene cserélni a 20 éves ÉTI25-ös gázkazánunkat valami korszerűbb darabra! Bár a gáz csak ilyen hideg időben megy, egyébként fával tüzelünk. Az új kazán így gyakorlatilag sosem hozná be az árát!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #20133 üzenetére
Ma reggel a városban -12, az ipari parkban -15. Ez már az amikor a takony belefagy az orromba.
Ellenben normális dolog az, hogy 10-en vagyunk egy irodában, naponta délben 20 percre van nyitva a 2 db bukóablak, és alapból 26,8°C van, 17%-os páratartalom mellett?
Fulladozok az oxigénhiánytól, a melegtől és a párátlan levegőtől. Csak mert ketten a 10-ből 30 fokban is fáznak, és nem lehet ablakot nyitni.
Amúgy a 17% eléggé, mondhatnám kurv.ra alacsony, ha a 30 az alsó eü határérték. Pislogni is szar, mert két blikk között egyből kiszárad a szemem.No mindegy, csak így direkt betegítik meg az ember, és nem kell fizetésemelést meg bónuszt adni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #20133 üzenetére
hi, én miért ne élnék?
Ui. találtam pár jó helyet Blacksoul-nak!
Böff, izé,
A világ leghidegebb helyei -
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #20043 üzenetére
majd átküldöm hozzád a 'zasszonyt teregetni!
a múltkor, mikor 3 adag ruház mosott egyszerre, patakokban folyt a kicsapódott víz az acél bejrati ajtón (kicssit hőhídas, pedig kültérinek árulták...)Ui. ja és a konyhában meg bepenészedtem, mert hoztam a nagyapámtól tokaji mustot, és felrobbant a konyhában az üveg
hajnali 5-kor nem kicsit ijedtünk meg...
a must beterítette a falat, és ugye tele van jóféle hegyaljai penészgombával (mert ugye aszú is volt a mustban)
na mindegykalandjaim a panellakásban...
-
Algieba
őstag
válasz
neduddki #20038 üzenetére
Együttérzésem. Fával fűtünk a kazánba, de nagyon nehéz felfűteni a nagy légterű, rossz nyílászárós, nem hőszigetelt családi házat. Este nem is tudunk fűteni, mert alszunk, így reggelre átkozottul hideg van a szobákban, ha odakint tartósan mínuszok futkosnak.
Utálom a telet. Ez is egy szükséges rossz. -
tbs
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #19620 üzenetére
Ó hogy rágdossam meg a húsát
Más: Végig lett próbálva minden területi beállítás a Sony TV-n, de egyik sem hozta a várt eredményt(összes csatorna beállítása) csupáncsak a csatornák sorszámozása változott meg.
Abból próbálok kiindulni, hogy korábban ilyen probléma nem volt, sőt, míg nem Digi hanem a sokszor agyonszidott UPC volt, addig sem volt ilyen. Bár akkor meg még csak 3 csatorna volt HD, abból se mind folyamatosan.
Ha ebből indulok ki, akkor nem a készülékben van a probléma, hanem a szolgáltatásban.
Meg milyen elb.szott dolog már az hogy más országot kellene beállítanom. HA működne. De nem.Újabb ötletek?
-
válasz
neduddki #19361 üzenetére
Nekem valahogy még mindig jobban fekszik az eredeti Kispálos jelleggel...
Mondjuk én úgy vagyok vele hogy Csík zenekar/Tankcsapda/30Y/stb. ne nagyon játsszon együtt, abból olyan jó sohasem szokott kisülni. Minden zenekarnak/előadónak megvan a maga egyénisége, úgy mondva zeneisége, amitől ha meghallom az adott zenekar számát, felismerem, hogy "...igen, ez xy...", ha pedig együtt játszanak, nincs meg az a plusz, csak inkább egymáshoz viszonyulnak, és előadják az adott számot egy lightosabb/felfoghatóbb/könnyebben értelmezhető valamiként, amit én már úgy nem értek. Remélem érthető amit írok, bár ez tényleg csak magánvélemény, lehet hogy csak én vagyok így ezzel.
-
-
lorcsi
veterán
válasz
neduddki #19154 üzenetére
ez sem gyenge:
A legszerencsétlenebb elkövető: 2011. augusztus 2-án a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén két férfi ablak, illetve ajtóbefeszítés módszerével jutott be egy családi házba. Az ingatlanban tartózkodó, alvó tulajdonos felébredt a szokatlan zajokra és megzavarta a két elkövetőt, akik a szomszédos ingatlan felé menekültek a kerítésen keresztülmászva. Egyikük a kerítésen fennakadt, azonban onnan végül le tudott mászni. A későbbiekben történt gyanúsítottkénti vallomásából lehetett megtudni, hogy ezt követően kb. két perc után erős fájdalmat kezdett érezni nemi szerve felől, ugyanis annak egy része fennakadt a kerítésen, amit a sértett meg is talált. A két férfi végül mentőt hívott, a mentősöknek azt állították, hogy kutyaharapás okozta a sérülését. Végül a szerencsétlen betörő esetének híre ment a városban és így jutott a helyi lakosú körzeti megbízott kolléganő fülébe, aki aztán a nyomozók munkáját segítve elmondta a szerzett információt nevesítve a "kutyaharapás áldozatát".
-
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki #19115 üzenetére
Nálunk falun nem szokás domboldalakat fejni, de boltos néniket sem.
BlacKSouL: Attól még elérhetőek a részvények mindenki számára, hogy nem osztogatják. Legfeljebb a szokásos úton kell megvenni őket.
5 év munkaviszony számomra elég sok egy multinál. Te nem csömörödtél bele? -
Winner_hun
félisten
-
degu
senior tag
válasz
neduddki #17761 üzenetére
Hat ez nem ilyen egyszeru!
Nekem hirtelen lett egy 90 fokos sogornom.../nem tud kiegyenesedni,amiota egyszer lehajolt,es ugy maradt!/
Mondtam Neki a Keszthelyit /megneztem elotte! a linkedet/ de csak hummogott,hogy elobb elmegya rherumara,majd ott megroggenyezik,es akkor mar tudni fogjak,hogy mi a baj,es mit kell csinalni...
Jovan b*meg...gondoltam,akkor jarkalj a rheumara,es fekudj a kes ala...
Nehez az emberekkel jot tenni,ha nem akarjak... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali navigációs kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Apple asztali gépek
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest