- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Sport1 22 órától: [http://sport.hir24.hu]
-
-
Igen volt, kicsit bánom is hogy eladtam, méghozzá egy piros színű volt a tulajdonomban...
Nagyon is érdemes, netre és szövegszerkesztésre bőven elég, néha egy kis COD2/NFS MW is belefért. Természetesen én főleg filmeket néztem rajta, illetve zenét hallgattam, főleg ezért is vettem. De számoltam rá hogy hucolászgatni fogom magammal mindenfelé, viszont a terv nem jött össze, mert nem vittem sehová és féltettem is, nehogy megsérüljön a buszon-vonaton (bármilyen laptoptáskáról is legyen szó, azért egy tömött buszon igen csak tudna koppanni). Viszont egy személy szépen látja a kijelezőt, filmezés közben, ami azért nem olyan kicsi, és ez nem hiába volt már a második 10"-es netbookom.Pár képet kapsz róla... [link]
-
Mawyx
őstag
Nálunk ugyanaz a trágya minden. Adtak egy hétre való munkát, hogy spóroljanak 2-3ezer ft-ot, nekem meg több munkabért kifizetnek, mint amennyit spórolnak. Idióták ezek, szánalmas vacakolásokkal szüttyögöm végig a munkaidőm, a nyál is csurog kifelé a szám szélén az unalomtól meg értelme sincs. Vagyis csurogna, ha nem fagyna oda már az első másodpercekben
-
Mawyx
őstag
Nem volt ennyire lefxálva, tehát nem megadott szabit vontak vissza, de akkor sem tartom egy korrekt magatartásnak.
És ha csak angol kell, az még a jobbik este, én ilyeneket látok zömével infós állásoknál: Kommunikációképes német és folyékony angol nyelvtudás
8-a van és még nincsenek a januári bérek lebérszámfejtve se, utalós kolléganő se tud még semmit. Besírok, ha nem kapunk fizut, 1havi vésztartalékom van.
-
Mawyx
őstag
Nekem meg most mondta nem adja meg a kért napokra a szabadságot (holott a melót lehetne úgy igazítani, tökmindegy mikor vagyok itt vagy nem, de ő a főnök és az van amit ő mond és kész), így 2 repjegyet dobhatok a kukába, holott amikor felvettek én mondtam szeretek utazni és támogatnának-e ebben, hogy a szabadságokat úgy tudjam kivenni, persze hogyne igen volt a válasz, de ami szóban elhangzott köztük, abból semmi se úgy van, se a fizetés, se a kocsi, se a szabadság.
Ilyenkor gondolom bárcsak elvállaltam volna a nettó 85-ös melót, de ha a különbözet megkereséséhez kellene pont oda passzoló másodállást találni, akkor ugyanott lennék ahol a part szakad.
Meg azon tépelődtem a napokban, hogy itthagyni se egyszerű ezeket, kezdhettem volna a melóban azonnal, de 1hónap a felmondási idő és látom ezek sose mennek bele a közös megegyezésbe és 1hónap alatt rommá szívatnak meg addig az új helyen se várnak rám, ha kell nekik ember és felvesznek, akkor oda kell menni max pár napon belül, de nem majd valamikor 1hónap múlva. -
Algieba
őstag
Lehet, hogy ide már szakorvos is kell. Életem során kétszer rántottam meg a gerincemet, vagyis 2 csigolya elcsúszott egymáson. A felső fél centivel előrébb ugrott, az alsó meg erősen csodálkozott, hogy mi a hekk van? Minkét esetben egy percig fényes nappal csillagokat láttam. Azóta is ezen a két helyen rendszeresen nyavalyog minden, az izmok is.
Ráadásnak nemcsak a hátam fáj, másik rendszerem is kitette az "Üzemzavar" táblát, így most érdekes görbe alakban mozgok a házban. -
-
Mawyx
őstag
Húha, Anyuéknál durva lesz.
Macska fázik, a paplan alatt alszik, édespofa
Hívogatnak, de elvérzek az angolon
Viszont köszönöm a bátorító priviket, mert ha nem kaptam volna egy kis bíztatást múltkor, akkor sose próbáltam volna meg ilyen helyekre beadni a jelentkezést. Úgy tűnik a végzettségem és önéletrajzom jó. Kedves hr-es picsákkal futottam össze telefonon is, adtak pár tanácsot ők is. 2-3 hónapig heti 1 óra angol tanárral és jelenetkezzek újra, mert infós csajokat nagyon várnának. Álom munkahely számomra és első telefonos angol interjúm volt. Mondta is a csaj, hogy egyből vágta ezt, azért is szeretne segíteni...
Csak mondtam azért kéne a jobb munkahely, hogy ha több a pénz, akkor jobban lehet költeni tanuásra, de anélkül meg nemvesznek fel, szóval ezt máshogy kell megoldani. Ezt netről nem lehet, mert a kommunikációmmal van gond, de azzal magyarul is.
Próbálok többet beszélniVan ahová a jelentkezéssel kéne csatolni a végzettséget igazoló dokumentumokat. Csak én parázom túl vagy tényleg nem szokták azért a diploma szkennelt képét csak úgy elküldeni e-mailben? Nem akarom úgy, hogy látszik a száma és a titkárnő meg továbbküldözgeti véletlenül és hamisítanak az én diplomámról másikat vagy rémeket látok?
-
Arra inkább egy Asus 1015BX-et vegyél, én imádtam az enyémet, de a helyzet nem úgy hozta hogy hordozni kellett volna valahová is
.
-
-
tildy
nagyúr
Erre mondom gyakran, hogy nem, nem rozsaszin, nade nem is fekete
Es ez a nagy kulonbseg. En emlekszem arra, mikor Nolf es a Kyocera utjai szetvaltak, szoval lehet pillanatnyilag rossznak tuno helyzetbol is elorebb jutni. Nagyon jo pelda ra
Tim82: ha jol tudom Nolf tavaly nyaron indult el (2011-ben)
Mi meg az elso valsag latszolagos lecsengese kornyeken.
Ne egess fel minden hidat, szerintem jo otlet , amit kiterveltel. Valoszinuleg hasonlokepp csainalnam en is (Pont minap szamoltam, hogy itteni egy eves albidijbol siman tudnek szulofalumban lakast venni...)Mawyx: dehogynem, barmikor szivesen vagy latva. Egyetlen dolog koti a kezunk, max 3 hetig lehet kb itt valaki, anelkul, hogy az ugynoksegnek bejelentenenk. Utana az o beleegyezesuk is kell.
-
-
tildy
nagyúr
Oke, vannak akik erdemtelenul jogosultak tamogatasra, de aki tenyleg rokkant, pl. kezet alig tudja mozgatni, vagy a labaval van valami, tenyleg ez a korrekt lepes? Komolyan, es oszinten?
Igen, minek akarjon egy rokkant kozlekedni...(Apum miatt ezt most elegge a szivemre vettem...)
-
ToBeY
nagyúr
Elmondható hogy odamegy a digi ahol megéri üzletileg neki.Sokáig nálunk sem volt digi.De miután 80 lakó úgy döntött hogy kell pikk-pakk beszerelték mindenkihez.
Persze kis falvakba biztos nem megy,mert ott nem tudná behozni a lét.
De itt lakótelepen egymás hegyén-hátán vannak a 10-15 emeletes házak így megérte neki kihúzni a kábelt. -
JetiRulez
őstag
Igen. Ezért mondtam, hogy lehetőleg a szomszéd kerületben található köz-postaládák valamelyikébe kéne bedobni, ahol a levelezőtársam lakik. Itt viszont máris megbukott az elmélet. Ugyanis idő/utazás ára arányában máris sokkal többe került a levelem.
A másik, amire pedig most jöttem rá, hogy az ilyet az utcai ládából valószínűleg a megsemmisítőbe viszik, ugyanis nem ajánlott. Nem tökölnének vele, hogy a postás bácsi vigye vissza...szerintem.
-
BlacKSouL
addikt
Kurvajó... az oroszok megmondják hogy lezuhant. Az oroszok mindig igazat mondanak. Csernobilról is.
AHávégé megírja. A HVG mindig igazat mond.
A bíbíszí megrja.A live trackerek szerint még ott kering...
A M1 és a tv2 közleményt/figyelmeztetést ad ki.
Az a jó a 21. században hogy mindenről azonnal megtudunk mindent. Pontosan, időben.
-
ToBeY
nagyúr
Amiről jókat mondanak az a Canon SX130.De ennek olyan formája van mint egy szappantartó.
-
kételkedem
addikt
A vidéki Volán társaságoknál jobb a helyzet, mint a BKV-nél. Én a Szabolcs Volánt ismerem egy kicsit belülről is. Nem dúskálnak a javakban, de igyekeznek új buszokat szerezni, illetve a régieket működőképes állapotban tartani.
Szerintem a vidéki társaságoknál sokkal kevesebb bliccelő van, átláthatóbb a gazdálkodás és nem utolsó sorban nem politikai ejtőernyősökkel van feltöltve a vezérkar.
Persze itt is vannak gondok. A sofőrök trükköznek az üzemanyaggal vagy a jeggyel, az utasok jó része kedvezményesen utazik, drága az üzemanyag és az alkatrész stb stb. -
Mawyx
őstag
Anyámék rettegnek folyamatosan, hogy elveszik a rokkantnyugdíjukat, mert láb nélküli emberektől szedik el, 30-30ezer Ft-ot kapnak, de ha ez se lesz, akkor éhenhalnak, én 100ezerből nem tudom őket is eltartani, ők dolgozni nem birnak és munka sincs, de így is több lábuk és kezük van, mint akit visszaszázalékoltak
Szerk: mert ezektől nem meri senki visszavonni, csak olyanoktól akitől nem kell tartani. -
FehérHolló
veterán
Ő a vevő, én alkalmazkodom. Ő a pénztárnál akart találkozni. 4 e-mail alatt sikerült azt is tisztázni, hogy a MÁV főpénztárnál, mert a környéken van 4 másik pénztár is (2 MÁV, 2 BKV), de ez neki nem tűnt fel.
Több e-mailt nem írok, legfeljebb felhívom majd telefonon.Egy Java könyvről van szó, remélem, hogy nem plázacica veszi meg.
-
Pisztillus
senior tag
Ahogy Mawyx is írta, orvosi ügyelet, antibiotikum és gyulladáscsökkentő (Algoflex és társai), sok folyadék, C-vitamin. Gyógyulást!
Sajnos ez az év nem tud elmúlni negatív hír nélkül: Elhunyt Garas Dezső. Nyugodjék békében!
-
kételkedem
addikt
Te is a lényeget fogod meg!
Bár szinte csak néhány szót értek a szövegből és a zenéhez se sokat konyítok, de amit előadnak az nagyon egyben van, nekem legalábbis tetszik!
A katonafeleségek gondolom a szabadidejükből áldoztak órákat a közös gyakorlásra. Biztosan olyan is van köztük, akit a katona férje eltart és tényleg csak unatkozik otthon, de szerintem nem ez az általános!
Látni kell azt is, hogy teljesen különböző embereket lehet összehozni, ha van legalább egy közös pont. Egy rendező elv ami mellé egységesen oda lehet állni. Biztos vagyok benne, hogy a feleségeknek és a katonáknak is jót tett ez az akció.
-
Mawyx
őstag
Otthon töltöd a szabadságot?
Anyuéknál is fehér volt minden. Félre kellett állni hazafele ment Pesten a kocsival és felrakni a napszemüveget meg sapit, mert annyira vakított a nap, sütött rendesen és pont szembe, jó idő volt, aztán mentem 50km-t és arra már csupa hó volt minden meg be volt borulva.
-
Persze, persze, de hát akkor egy videokonvertálás, néha egy kis játék + torrent + film letöltés + zene + konvertálás már bebaxna.
#17626 Mawyx: Jó, de neked gondolom van melette lapos, nekem meg tavaly télen el lett adva, mert feleslegesnek éreztem. Most meg még nem jött össze egy erősebb 4720/30-as Probookra.
#17627 mefistofeles: Erre tippelek én is. Elég nagy cida lessz ha tényleg az, remélem lappal nincs nagy gond és tényleg csak memória összeférhetetlenég van a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest