- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
jajj, remélem, nem lett bajod
az ilyen helyek elég veszélyesek, és hát rohadtul nem beláthatóak...
Pl. a XIII. ker-ben is, ahogy felmész az alsó rakpartról a felsőre, ott van egy ilyen bicikliutas kereszteződés, és rohadt nehéz észrevenni a bicikliseket, mert van a rakpart korlátja, amögött egy fasor, és a demszky-karók. Aztán vedd észre a feléd esetleg 30-cal közeledő biciklist. Több balesetet is láttam már, mondjuk lehet, hogy ha biciklis lennék, az ilyen helyeket lassítva közelíteném meg, pláne, ha még kevésbé átlátható. -
Viszlát
addikt
Latszik, hogy nem zsigerbol jott, nagyon verszegeny lett.
Eloszor is legalabb egy, de inkabb ket bekezdest kellett volna aldoznod arra, hogy reszletesen kifejtsd mennyire igenytelen, semmirekello, tanyara valo retkes senkihazi akinek egyaltalan eszebe jut oltonyon kivul masban menni egy diplomaosztora, vagy egyaltalan a kozelebe. Utana johet aztan az, hogy 200ezermillio alatt csak kukaba valo rongyot kapsz.
-
Integra
titán
agree
megkell szokni és megkell tanulni helyesen mezítláb futni. az alapigazság az, hogy a túlnyomó többség még futni sem fut rendesen. azt hiszik, kilpek az ajtón aztán ollé. egy rekreációs edző hamar megmondja 3 méter után, hogy kb minden rossz
emlékszem mikor elkezdtem, esetlennek és sutának éreztem az egészet, mert sehogy sem éreztem ösztönösnek a mezítlábas futás mozgását, ennyire elkorcsosított a cipő. nem lehet egyik napról a másikra átállni, csak fokozatosan, mert különben tönkreteszi az ember a lábát. nekem évekbe tellett. érthető, irodába és egyéb helyekre nem lehet hordani, és télen, hidegben én sem tudom ezeket hordani, noha az ff már keményen dolgozik a téli megoldásokon is. váromjó ez a xero is! elsőre fura de pl az biztos, hogy szellőzésre sokkal jobb mint az ff-ek, mert teljesen nyitott. ff futáshoz nagyon fontos, hogy tényleg az ideálisan passzolót húzd fel, mert ha lábujjban, de inkább sarokban egy picit bővebb, akkor esetleg csúszhatsz benne, noha csak minimálisat is.
túrázásra eredetileg egy ff kso trek-et vettem, de rájöttem, hogy a sima sprint is nagyon jó és ennek a legvékonyabb a talpa. a kso trek-nek nagyon erős bütyközése van, inkább sarasabb, esősebb időben jó. én sima sprint-et használok szinte mindenre. de szeretnék majd jövőre egy kifejezetten futós ff-et is. -
-
Dany007
veterán
Az a probléma, hogy a főnököm csak azt "látja", hogy "munka munka munka munka". Azt már nem, hogy több a munka vele, mint a nyereség. És a végén már majdnem mi fizetünk rá az egészre. Ezt ő így többnyire nem látja át.
Persze hangulatától is függ. Megpróbálhatom úgy előadni a dolgot... és akkor ha olyan hangulata van még ő fogja rávágni, hogy akkor húzzon a p...ba a kedves ügyfél. De ha nem muszáj őt az első két sor miatt nem vonnám bele.Általában amúgy is a legtöbb projectet és kisebb munkákat is én intézem. Csak ha a nő esetleg besértődik és megkeresi a főnökömet akkor meg ezesetben fa...ulok érte.
Bár a főnököm is látja az e-mailezésünket. Tehát tisztában van vele, hogy a "kedves" ügyfél már másodszor fenyegetőzik azzal, hogy elmegy másik céghez ha nem készítjük el a munkáját az ő által megszabott határidőre.A következő ötletem az, hogy a legközelebbi munkájára kicsit erősebb árat adok az átlagnál plusz a vállalási határidőt is megtoldom. És megmondom hogy sorry de ez van. Aztán hátha tényleg elmegy máshoz...
Mert az árak meg az árajánlatok azok 90%-ban az enyémek... egyéni döntéseim.@venember83:
Ma volt egy hasonló dolog egy határidő kapcsán. Megadtam a dekoratőr kollegák telefonszámát, hogy keresse őt, mert én nem oszthatom be az ő idejüket...
-
Nem, a lendulet (ha arra gondolsz) es a gravitacio eleg kulonbozo dolgok
. Ha valami miatt kiemelkedik az egyik vege a vizbol, akkor jo esellyel kette fog torni, mert azt a reszt, ami a viz folott van, nem tartja semmi mas, csak a hajotest merevsege (nincs alatamasztva vizzel).
-
Tim82
félisten
emvy: "you've already memorized it".
-
DeFranco
nagyúr
Nem értek hozzá, amit én kormolás alatt értettem, az az, hogy gázadásra kijön egy csomagtartónyi dementor a kipufogóból, én meg szagoljam.
A benzindízel vitába pedig nem szeretnék semmilyen szinten belefolyni mert sem szakmai alapom, sem álláspontom nincs hozzá. Én szeretem a benzinest, ha lehet azt választom, de ez kb. hallomáson alapuló információk alapján hozott döntés, így meg sem próbálom védeni.
-
DeFranco
nagyúr
rossz kifejezést használtam, amúgy félfud, mert nem minden dízel kormos
(de hirtelen ez ugrott be, mint a flame-nél enyhébb, de még kb. parttalan hosszas vitát kifejező szleng. my bad)
@neduddki: jó, majd hazamegyek, felveszem a kínai fürdőgatyám és pillepuffal meg sámlival játszok hondásat
jajj de jó lesz
-
-
Igazabol sok evvel ezelott meglepo modon o 'tanitott meg' arra, hogy utazni igy is lehet (sot, igy erdemes).
Ja, es ez olyan utazas volt, ahol +30 es -5 fok kozotti homersekletek voltak, 0 es 3500 m tengerszint feletti magassag, homoksivatag es dzsungel.
Nem kell ezt tulizgulni.
-
NoLF
veterán
ezen már nekem is el kell gondolkodnom.
meg azon is, hogy vajon miért nem tudom megvenni Lutonról a buszjegyet London központjába... három különböző bongészőből, három különboző járatra, két különböző bankkártyával próbáltam, de ugyanaz a számomra érthetetlen hibaüzenet jön... nem örülök.
nevezetesen:
The following problems were encountered when processing this page:
Unable to send CC: REJ: Do Not Honor -
fokukac
nagyúr
sajnos nem vagyok kutyapárti jelölt.
pedig néha megjelölném a territóriumot!Te szőrös, neked nincs jobb dolgod, de most tényleg?
Ui. HP_concret, szerintem bízd a következő házidogádat a jetire. Látod, egy perc alatti 115 s, akkor 26 perc alatt megír egy 3000 szavas dolgozatot -
-
Attól függ milyen felhasználásra kell, én a kettő közül hurcolászni, komolyabb felhasználásra a T530-at venném, viszont a Latitue szebb, és a kijelzője is jobb. Esetleg egy titkos favoritot is beajánlanék neki, EliteBook személyében, ha soros port kell, akkor ProBook 6-os sorozat..
-
Dylen
senior tag
De ha meg később kezdesz neki, akkor lehet, hogy késő, nem? Nem lettem volna a helyedben, de a macskáéban sem
fokukac: ettől valaki jobb vagy rosszabb? sose értettem, ezt az "énbizonynem nézektvtsőtnincsisolyanomaztsetudommiazfújj" hozzáállást. Én nézek tv-t, sőt éjjel nappal megy és imádom. Ha ez ciki, meg szánalmas, akkor így jártam.
-
fokukac
nagyúr
Egy hétvégét kettesben?
Mi ez, valami forradalmian univerzális szekszuális segédeszköz?----------------
Szisza: legalább megpróbáltad.
Nekem is van tévém, de leginkább megjelenítőként, házimoziként használom, nem nézek rajta tévét.-------------
BAndus: pedig a népnek ez kell. ezért fogják újraválasztani őket, és ezt nagyon jól tudják.
és akkor aztán kezdődhet az igazinerr. -
neduddki
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
ne ejtse le.
vagy legyen a rádióban valami közelség érzékelő is, infrakamera, pészméker, vérnyomásmérő szenzor, mittudomén, hogy van-e a közelben egy (élő) ember. Ezek mind ilyen kis kütyük, amik elérhetőek."Meg milyen dolog már a határaidat feszegetni durva technikával. Elég csalás a ruha + cipő is."
Hű, Te aztán szabadelvű vagy :- )Viszzza mindenki, Afrikába..!
-
parandroid
félisten
Nem, nekem alapból mindig van pokróc, kispárna, meg mindenféle egyéb (törlő)rongy, egy nagyobb darab nylon fólia/zsák az autóban. Sose tudhatod, mikor van rá szükség, amikor valamit le/be kell takarni, vagy valaminek alá kell pakolni. A kis rekeszekben szépen el lehet őket tüntetni, pluszsúlyt meg nemigen jelentenek. A jlgesőkor is jól jött, a legcsúnyább horpadások ott keletkeztek, ahol kilógott a fém a pléd alól (kevés lett, természetesen), vagy amikor a szél felkapta, mielőtt az ajtókhoz be tudtam fogatni. Meg az ajtók oldallemezén, ahol ferde a felület az ablakok alatt.
p
-
parandroid
félisten
Tavaly nyáron egy hétre mentünk haza Mo-ra, azóta tele van az autó jégveréses horpadásokkal. Előtte 6 évig otthon használtuk, mindig megúsztam. Mire letakargattam a kocsit pokrócokkal, már meg is verte - persze azért biztos védte egy kicsit utána. Nem mellesleg szereztem pár véraláfutást a becsapódó jégdaraboktól időközben.
p
-
Tim82
félisten
Technics SA-AX540. A pontos hibajelenség az, hogy sztereó üzemmódban használva a "B" kimenetre dugott hangfal jóval halkabb, mint az "A" kimenetre csatlakoztatott. (Biztos, hogy nem a hangfalakkal van gond, felcseréltem őket, hogy kiszűrjem a hiba forrását.) Köszönöm előre is!
Winner_hun: köszönöm, küldtem privátot a méretekkel.
fokukac: egy bizonyos helyre szánt polcnál és egy monitortartónál, ami alá egy konkrét gépháznak be kell férnie, azért talán fontos szempont. De amúgy igaz, hiszen minden másra ott a MasterCard.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest