- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid #50397 üzenetére
Szép, csak kicsit túl hamar fogynak el az épületek..
(#50396) fokukac
A Die Hard az igazi karácsonyi film! -
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #50393 üzenetére
az előző hozzászólásodból úgy gondoltam, hogy minimum a Rambó, vagy a Kobra.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #50393 üzenetére
Ezt tudtam. Csak nem sejtettem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #50314 üzenetére
+1, én is mindig tükörből tolatok.
-
válasz
parandroid #50330 üzenetére
Hmm, szóval a rendszám alapján.. Én meg már azt hittem ,hogy valami számomra eddig teljesetlen ismeretlen suzuki modellről beszél, suzuki sx4, swift, wagonr, GZA
-
Integra
titán
válasz
parandroid #50310 üzenetére
aki tud parkolni, érzi a távolságokat, annak alapvetően igen. nem tükörből tolat, legalábbis személyautónál, meg suv-nál.
-
válasz
parandroid #50314 üzenetére
Nekem anno úgy tanították. Én felváltva nézegetem közbe a tükröt is, de tükörhöz nem tudok mérni, hogy hány cm vagy m van még.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #50242 üzenetére
A seggpilács nem, de a csillagfénytető már alapárban is benne volt
Az álkamu projektálás meg megmaradt a műszerfalnak.
-
dragonfx
veterán
válasz
parandroid #50231 üzenetére
hát igen érdekes mégis sok az auto...mert anép kétharmada nem becsületes forrásbol szerzi az összes bevételét ott lop csla hazudik ahol tud de ez nem is csoda az életbenmaradáshoz kell.gázos.
németeknél a legjobb az élet szerintme mindne gyakorlati és elméleti mutató ezt támasztja alá.
gondolom nyugaton is a főváros a legelitebb de közel sincs akkor szakadás mint nálunk. -
dragonfx
veterán
válasz
parandroid #50221 üzenetére
ja ti kimentetek már?
Hát az se szép és hajdú biharban voltam....nem tudom ég és föld egyre jobban meggyőződök róla van budapest és van egy másik ország.ez gáz szerintem ez nyugaton nincs így.... -
válasz
parandroid #50221 üzenetére
En is holnap indulok vissza Zalabol
Szep kornyek ez azert, jokat lehet aludni ...
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #50203 üzenetére
a lényeg, hogy megoldódott.
Ez az ipconfig amúgy benne volt a tudatalattimban, de nagyon rég nem használtam...Monduk, ahogy nézem a hozzászólásomat, már elég fáradt lehettem... (macskahéjon? ez banánhéj akart lenni...
De lehet, hogy csak előre ráéreztem a kötözködő diszleksz foltosmacskára)
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #49898 üzenetére
Hogyne, Rákóczi híd lett.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #49898 üzenetére
Az kérlek Rákóczi! Mer' ugye egy klasszikus műemlék, no.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #49824 üzenetére
teken lőni - ez tetszik, ez még szálló igévé válhat
-
válasz
parandroid #49602 üzenetére
10 éves autónkba is most fordult bele a 74 ezer km
. Kereskedők örülnének, ha bevinném, tuti nyerne rajta 150-200k-t, sőt
.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #49632 üzenetére
Diplomatikusan fogalmazva: működik annyira jól, amennyire egy prototípusnak kell, hogy a sorozatfejlesztés elkezdődjön.
A CES-en oda lesz adva az újságíróknak, hogy próbálják ki. Nem szabad, hogy probléma legyen vele.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #49607 üzenetére
A vindóz éra legtutibb cucc a PS. Telepítsed, és kinyílik a világ..!
-
bnss
veterán
válasz
parandroid #49604 üzenetére
Ha jól értelmeztem a problémát, akkor erre a TotalCommander képes. Méghozzá a File menü, Nyomtatás parancsával, miután kijelölted a könyvtárszerkezetet.
---
Szép vasárnap estét a jelenlévőknek!
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #49604 üzenetére
Powershell van a gepen?
Get-ChildItem "C:\start_konyvtar" -recurse -force | Export-Csv "C:\valami\exportfile.csv"
Lehet finomitani ha tul sok infot kapsz, ez csak simain kilistazza a teljes eleresi utvonalat a filenevvel
Get-ChildItem "C:\start_konyvtar" -recurse -force | Select-Object Fullname | Export-Csv "C:\valami\exportfile.csv"
Ez meg kulon cellaba rakja a konyvtar nevet es a masikba a file nevet
Get-ChildItem "C:\start_konyvtar" -recurse -force | Select-Object DirectoryName,Name| Export-Csv "C:\valami\exportfile.csv"
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #49564 üzenetére
nálam ez adottság, akár józanon is.
reflektálva az előzményekre, ugye. -
válasz
parandroid #49421 üzenetére
Nem az adon mulik ez egyebkent. Nem adoznak annyival tobbet itthon a vallalatok/alkalmazottak, amennyivel kevesebb a fizu, mint mondjuk Angliaban. Mint ahogy Indiaban sem azert kevesebb a fizetes, mert ott meg magasabb az ado.
Normalis esetben a fizeteseket a kinalat/kereslet alakitja, es ez alapvetoen Magyarorszagra is igaz.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Hát, ez sajna így van, hiába alacsony az szja, még így is kb. kétszeresébe kerül a munkáltatónak a munkavállaló, mint amennyit az megkap.
Kizsákmányolva amúgy én sem érzem magam, viszont arról, hogy ekkorák az adóterhek, azért jelentős mértékben a társadalom is tehet, a remek adózási szokásokkal. Ameddig adót csalni menő lesz, és nem ciki, addig ez így is marad.
-
válasz
Hát igen, mint írtam előszőr a rablást kellene befejezni odafent, majd utána lehet bármiben is gondolkozni, hogy teher csökkentés, nettó bér növekedés ...
-
válasz
parandroid #49315 üzenetére
Pedig volt ilyen
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #49278 üzenetére
én is nyáron jártam így, leálltam a kisteszkó előtt, majd fél óra múlva már se kép se hang.
-
jeges
senior tag
válasz
parandroid #49224 üzenetére
a másodikat igen gyorsan magába szívja mindenki pár hónap alatt. :-)
szerk: esetleg 'hogy vegyük észre, ha vulgáris kifejezések használata nélkül küldtek el minket a halál f..ára?'
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #49190 üzenetére
Sajat bevallasuk szerint az athalado forgalom 1-2 szazalekat ellenorzik, nincs kapacitas tobbre. Az osszes szakadt roman, bolgar, torok, ukran kamion rajtuk is keresztul megy, ugyanugy ahogy rajtunk. Es a kishatarokon meg nincs semmilyen ellenorzes, Braunaunal Subent megszegyenito teherforgalom van...
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid #49192 üzenetére
Igen, igazad van. Én az itthoni trafizásban is azt nem szeretem, hogy az esetek java részében nincs elfogóautó, vagy kiterelés, így simán mennek a külföldi rendszámmal hatalmas sebességgel.
Csütörtökön az M3-on a ködben románok úgy húztak el mellettem 160-170-es tempóval, hogy csak lestem. Egész biztosan nem normálisak, a látótávolság max. 110km/órás sebességet engedett.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid #49190 üzenetére
Azért hallottam én elég történetet a német nkh-nál dolgozó ismerőstől, hogy milyen ukrán meg román sprintereket szúrnak ki a forgalomban, szóval nem kell azért annyira elájulni attól, hogy az osztrák határon mi van.
-
válasz
parandroid #49140 üzenetére
Na, nekem nem kellett semmifele extra. Erre jo a sajat szerver, mindenfele sallang nelkul.
Mondjuk ha tenyleg _csak_ tarhely kell, akkor egy Amazon S3 bucket is megteszi, asszem az a legolcsobb. -
Melack
veterán
válasz
parandroid #49137 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #49103 üzenetére
Nekem bármikor fizethettek egy sört.
De szeksz nem lesz utána!@Concret_hp: gyorsan pörögnek az események a multiknál.
én anno már 9 hónapja dolgoztam egy másik cégnél, amikor megjött az egyik magyar nagybank értesítője, hogy 3 kör interjú után mégsem engem választottak. Már komolyan el is feledkeztem róla.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
"Összességében hajlamos vagyok azt gondolni, hogy korlátozott élettapasztalattal a hátad mögött ülsz egy nagyon magas lovon, és talán érdemes lenne leszállni és alaposan körülnézni, mielőtt mindent és mindenkit elítélsz."
Hmm, nem mindenkit ítéltem el tudtommal csak a magát a prostitúciót és ami akaratlanul is köréje szövődik.
Nem tudom te milyen alapon méregetsz engem, de gyanítom idősebb is vagyok.Amúgy nem zárom ki, hogy egy volt prostival barátságot kössek (mondjuk ehhez nagyon egyenes embernek kéne lennie, ami nagyon ritka kvázi nincs), emberek vagyunk én is és mindenki hibázhat.
-
tildy
nagyúr
válasz
Mar 12? Repul az ido. Korombeliek vagytok, de nagyon nem tudnam magam elkepzelni egy 12 eves gyerekkel.
---------
Pedig kb annyi lenne. No sebaj, jol van ez igy. -
zoltanz
nagyúr
válasz
parandroid #49093 üzenetére
Sztem az is kurva aki érzelem nélkül házasodik.
Természetesen csak akkor ha összejön az aktus.
Az nem kurva aki ala natúr csak sok nővel/férfival csinálta.Integra
Gondolom akkor neked nincs lányod akit féltesz ettől az élettől. ...Én olvastam egy drog túladagolásban meghalt 15 éves Holland örömlány naplóját könyvben (valós történet ajánlom neked olvasd el)... (sajnos ez már nem ritka eset)
-
bobsys
veterán
válasz
az a kurva aki velem nem csinalja
lasd korrupcio az az amibol kihagynak -
szőröscica
addikt
válasz
Nekem egy távolabbi ismerősömről kiderült, hogy erotikus masszázzsal, happy endinggel foglalkozik, de nem változott irányában a hozzáállásom, vagy a megítélésem. Ha találkozunk, mindig jót beszélgetünk.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #49023 üzenetére
Így is csak lassan tudja követni a divatot...
-
Integra
titán
válasz
parandroid #49023 üzenetére
igen, ajánlott.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #49021 üzenetére
tartósak, alapvetően 10 év után kell csak cserélni, mindegy milyen forma és méret. éves kontrollra érdemes elmenni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #48894 üzenetére
ez a vesszőparipád?
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #48894 üzenetére
Minden kikapcsolható, csak alkohol kell hozzá. Végül is így is értelmes, csak kicsit más jelent.
-
Integra
titán
válasz
parandroid #48758 üzenetére
éppen a múlt héten mézes mázos kiscsuporozott le valamelyik félkegyelmű egy samsung topicban (az egyik fő apple troll bohóc), ahelyett, hogy egyenesen leírta volna, hogy te köcsög, ha már ennyire megakarata mondani a magáét... na, most mit csinálsz az ilyennel? burkolt minősítésért adsz neki egy napot? komolyan... mert ha én erre azt mondom, amit tudok, simán 1 nap
persze, hagytam a nyomorultat, nem is mondtam rá semmit, eléggé megbüntette már az élet így is az ilyet..
egyszerűen megvetem az ilyen gerinctelen sunyi férgeket. ha már nem tetszik valami, igenis egyenesen kell megmondani, aztán max kap az ember érte 24 órát (bármikor vállalom, én nem leszek gumigerinc), de ha már nagy a pofája, legyen férfiként nagy a pofája, nem ilyen sunyi kis nyikkhajként.. az ilyen nem férfi, csak egy jellemtelen, életképtelen nyomorék, amelyiket a rendszer már rég bedarált és kiköpött a hátsóján, és az lett, ami...
kiveszik az egyenes beszéd az emberekből, mindig ezt mondom... és csak nagyon kevesen értik meg, hogy miért nagy baj ez.crytec:
azért közel 4500 nap alatt sokat láttam már. ez tapasztalat, meg némi cinizmus -
jeges
senior tag
válasz
parandroid #48739 üzenetére
munkásságának egy része csak, amire szívesen emlékszem - legalábbis nekem nem hiányzik az a vladi, aki válogatás nélkül belerúgott mindenkibe, aki szembejött, ha rossz kedve volt.
érdekes módon a kevés számú személyes találkozásunk alatt a fórumon megismerthez képest egész más kép rajzolódott ki. -
föccer
nagyúr
válasz
parandroid #48739 üzenetére
Néha azért még írogat, de már rég nincs olyan formában, mint régen.
üdv, föccer
-
jeges
senior tag
válasz
parandroid #48730 üzenetére
erre gondolsz?
szerk: #48735: +1
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #48732 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #48728 üzenetére
Pláne hogy tőlünk odalátni a hegyekre..
#48730: extrém nosztalgikus időket idéztél most elém
-
jeges
senior tag
válasz
parandroid #48728 üzenetére
"tiszta vladimirr lesz lassan belőle"
meglepő hasonlat. nehéz volna összekeverni kettejüket bármilyen szempontból -
válasz
parandroid #48704 üzenetére
én is minden nap nézegetem a tableteket, de egyszerűen nem tudok dönteni. most már úgy vagyok vele, hogy inkább olyat vennék ami fogad simet, dehát a 8"-osok közül itt gyakorlatilag nincs választék csak az ipad mini. az új lg g pad nagyon jó lenne, de szintén nem eszik sim kártyát. az új n7 is tetszene, de jó lenne, ha kicsit szélesebb lenne. titkon bízok benne, hogy bejelentik mostanában az n8-at, az lenne a tuti
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #48698 üzenetére
HI!
ips panel lipo aku /8h-t amr futott/ stabil felepites es igen barari ar, es Mesternek vittem aki ugy gyengenlato ill. egy zoldhajogos holgynek tehat akiknek szemuk miatt kell
a minosege megmajfd az ido megmutassa de ign messze fexik a prestrigo, myaudio es tarsaiktol
ja es magyargaris nem kinaba kell kudozgetniudv
neduddki
-
válasz
parandroid #48700 üzenetére
A Dell Venue Pro 11 Atommal eleg jo megoldas egyebkent, ha nem akarsz Windows RT-t.
Mondjuk en mar total ugy erzem, hogy ha Windowst futtatsz tableten, akkor nincs szukseg a desktopra, tenyleg, szoval az RT is elegendoen jo a celra.
Mondjuk elfogult vagyok, az utobbi napok iPad Air-es szenvedesei utan.
-
jeges
senior tag
válasz
parandroid #48698 üzenetére
aha. ezek szerint ha bajszot növesztek, nem lesz prosztatarákom?
-
föccer
nagyúr
válasz
parandroid #48313 üzenetére
Oké, nyertél
üdv, föccer
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #48311 üzenetére
HI!
nyaktol meg ne lattam labat de derekatol marinkabb
udv
neduddki
-
föccer
nagyúr
válasz
parandroid #48311 üzenetére
pár bal lába,
Jézusom, neki menniy bal lába nőtt ki mióta utoljára találkoztam vele?
üdv, föccer
-
válasz
parandroid #48280 üzenetére
Micsoda dolgokat meg nem jegyeztek rola
Nekem is kene menni fogorvoshoz, szerencsere meg az iskola miatt ingyen van, meg normalis is a doki, eleg ugyes -
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid #48280 üzenetére
HI!
nagy a szad kicska mikor enm vagyol akozlenbe mi???
na nem baj majdmemllaom mekkor lageiny klesel kiszkolebe:- )))udv
neduddki
-
válasz
parandroid #48278 üzenetére
iauhf f aiuh idhf auhdf difi h\\
Udv
neduddki
-
válasz
parandroid #48276 üzenetére
Sotak filozmat, hogy konnemteljem-e ezt a fok-doglot, de atzan ugy gondtlam, men fokom, talan rak votl.
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #48203 üzenetére
Ha böngészőben nézed a facebook-ot, akkor a böngésző tartalombeállításai arra is vonatkoznak, mikor ott dolgoztam, így tudtam megoldani a problémát (mondjuk ez két éve volt, azóta már ezer dolgot "fejlesztettek", úgyhogy nem vállalok garanciát). App esetén nem tudom hol lehet megoldani.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #48203 üzenetére
Szólj rám, amikor meg akarod nézni őket, azt letöltöm neked 3 hivatkozásmélységig.
ps: [link] (alul középen van a nyelvválasztás)
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #48184 üzenetére
én lassulást érzékeltem.
amúgy főként a telefonálással összefüggő dolgok változtak (dialer, kontaktok).
Eddig minden fekete háttéren-kék volt, és a telefonos dolgok most világosak lettek, fehér háttéren fekete betűkkel.de mindjárt legyakom a rendszert (gyári visszaállítás), hátha az a baja, hogy sok cucc van rajta.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #48080 üzenetére
A felvetellel nincs is gond. Azzal van, hogy nincs erkolcstan oktatas. Felveszik a gyerekeket, kotelezo nekik a hittan.
Ha egyhazi az iskola, sajnos ilyen esetben azt csinal amit akar ( foleg ha a szulok is "nyuszik") . -
Viszlát
addikt
válasz
parandroid #48074 üzenetére
Vannak a németeknél is érdekességek, amikor a szerződéshez adtam meg az adataimat, akkor például muszáj volt megadni, hogy tartozom-e valamelyik egyházhoz, vagy ateistának vallom magam. Mint kiderült, a reformátusoknak 2 nap extra szabi jár egy évben valamilyen plusz ünnepek miatt, de ezt sajnos már csak azután tudtam meg, miután az egyéb opciót választottam.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #48066 üzenetére
Van aki nem tud keresni. Van a faluban egy iskola, az is egyhazi. ha akarja ha nem, nem tud hittan helyet erkolcstant tanulni. Eljaratas nem minden helyen lehetoseg.
-
válasz
Oktatasi teruleten az egyhaznak megis sikerult megvetnie a labat ismet, az atvett iskolakat szepen felujitjak, es a diakok is fegyelmezve vannak. Ezt sok sima allami iskola nem mondhatja el magarol. Igy a szulok, akiknek nincs mas lehetoseguk inkabb bejarnak a heti egy templomlatogatasra meg hasonlo aprosagok, cserebe talan ertelmesebb nevelest kap a gyerek. Mivel ugye a 2 szulo dolgozik, tulorazik, etc.
-
tbs
addikt
válasz
Hja, a fejcsóválás mindkét részre értendő ebben az esetben. Egyszerű emberek vs. egyház. És valszeg szavazni fog...
-
concret_hp
addikt
válasz
néha úgy érzem, hogy csak én gondolom úgy, hogy az egyházak ideje lejárt, de akkor talán nem
nekem egyébként a templomi esküvő az ami halálosan érthetetlen sok esetben, leginkább amikor egyik fél se jár soha templomba meg stb. csak mert "szép" -
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #47880 üzenetére
hát én örülnék neki, ha fele annyi bringaút lenne hasonló minőségben, mint akárhol nyugaton
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #47826 üzenetére
-15 , es kontaktlencse + makula degeneracio. Evente van uj lencse csinaltava neki. Nem veletlen, hogy mamitelefonokon is nagyobbak a betuk, szamok. Megvilagitastol is fugg, mennyire latszodik, a pin kod meg ugye nem is latszodik, mikor beirod, csak egy kb 4 mm-es csik.
Ezert mondom, nem gondolni ezekre az emberekre, es rajuk eroltetni a "tokent" szerintem nem fair. Igen fogyatekossag a csokkentlatas, csak van, aki kenytelen ezzel elni. Dehat ugye az ilyen ember minek akar neten bankolni?! ( Kerdesem persze koltoi. Hiaba tudja ott nagyobbra venni a betuket, illetve kontrasztosra)
Nekem mielott mutottek,mar akkor is rosszabb volt anyudenal, -8 volt osszesen, cilinderrel.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #47830 üzenetére
Valószínűleg rosszabbak voltak a mi családi összejöveteleink. Sosem végződtek békésen.
-
föccer
nagyúr
válasz
parandroid #47828 üzenetére
Van kitől tanulnia az biztos.
Remélem legalább a kisebbik nem rád fog hasonlítani.
üdv, föccer
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #47828 üzenetére
Mindig jó, ha az ember őszinte feedback-et kap a hozzátartozóktól.
-
föccer
nagyúr
válasz
parandroid #47826 üzenetére
jánlani, egy olvasni tudó vakvezető kutyának
Mondjuk ezt a te csendes stílusoddal elképzelve elég ütős lehet XD
üv, föccer
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #47740 üzenetére
Nincs, nincs, mondhatjuk.
És mi a jó válasz? Reménykedtem? Bizakodtam? Elrugaszkodtam a földtől és a valóságtól?De az is sokat elárul a dolgokról, hogy valaki nem 6 év, de 8-9 év után is x asszisztens. külföldiül Junior x.
Átadom a névjegykártyám egy üzleti tárgyaláson, látják hogy na, csak egy asszisztens ..és mikor kérdezik, mióta dolgozom itt, mondom, hogy lassan 6 éve. Tényleg, mint beszerző? Igen. És amikor kérik a céges mobilszámomat, akkor mondom, hogy olyan nekem nincs, mert nálunk a tárgyalni járó, utazgató beszerzőknek nincs. Olyan csak a japán vezetőségnek jár. Ezt persze nem mondom.
Érdekes nézni azokat az arcokat...Szerdán 92 db külföldi nyelvű(angol főleg), csütörtökön 108 db szintén hasonló emailt kaptam. Ezt azért illik mind el is olvasni, és beazonostani a témát. Szerdán 27, csütörtökön 26 db-ot meg is írtam. És ez megy most már nagyon nagyon régóta. De nyilván nem csak az email írás a dolgom. Pl. ma a 96 soros excel tábla 2 oszlopának adatait 3 másik oszlop adatai alapján, 3 másik excel táblában vegyesen megtalálható adatokból frissíteni, szintén nem jelenti a legkreatívabb, leginspirálóbb, legváltozatosabb munkát.
Lehet hogy valakinek ez jelenti az űbermelót, nekem itt ez már nem.
Jelenleg 34 projekt 260 alkatrészével foglalkozunk, és mindegyikről mindent tudni kell mindhármunknak. Egyszerre 16-18 egysoros feladat van mindegyikünknek felírva, ami adott pillanatban kész kellene hogy legyen. Minden sürgős, minden azonnal kell, és mindig épp az esz fontos, amit abbahagytam egy másik, akkor épp legfontosabb dolog kedvéért. És amikor én kérek valamit szinte bárkitől, akkor az jó sokára érkezik meg csak, mert mások nagyon nincsenek a helyzet magaslatán. -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #47689 üzenetére
Szerinted mukodni fog, ha sima termopulcsi ala is alaizzadok 10 fokban? leginkabb a hatam.
-
válasz
parandroid #47499 üzenetére
Rákérdezek már a tp-s topicban akkor, asztaliról bezzeg elsőre megtaláltam..
-
válasz
parandroid #47486 üzenetére
Keparany. Ez a kulcs.
A felbontas az teljesen oke.
-
parandroid
félisten
válasz
parandroid #47486 üzenetére
Közben nézem, hogy az iPad Mini 1024x768-as felbontással működik. Hát, ez is elég soványka a N7 1920x1200-a mellett. És közben azt is nézem, hogy van raktáron végre a 16 GB-os verzió is 230 EUR-ért.
Szóval a kijelző méretarányán kívül nem vagyok meggyőzve az iPad Mini mellett (jó, az oprendszer fasza), de ezt meg bőven ellensúlyozza a N7 elképesztő felbontása.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #47458 üzenetére
Muszáj, nyitottnak kell lenni mindenre. Nem szabad kihasználatlanul hagyni az információs szupersztráda nyújtotta lehetőségeket sem az üzleti, sem a személyes sikerességünk érdekében.
-
válasz
parandroid #47399 üzenetére
Tudom, néztem, még ezen filózom, és várok jobb ajánlatot.
#47400 Tim82: Nekem T61 után valahogy nem volt olyan, de azért írtam hogy a T500-as és 400-as széria még ide vehető valahogy. Edge? Hogy ugyan olyan néven akarják eladni, az átlag usert meg átvágják. Az X vonal nem ragadt ki, és a T4xx széria sem, pusztán romlott a TP minősége, legalábbis ezt tapasztaltam. Numpadot megszoktam +10-15 év óta, nekem az kell, ragaszkodom hozzá, használom, asztalin is, notinál meg ne kössek már kompromisszumot, ha a mostani ProBookomban is van.
-
válasz
parandroid #47362 üzenetére
http://www.theguardian.com/lifeandstyle/wordofmouth/2013/sep/13/civet-coffee-cut-the-crap
-
válasz
parandroid #47362 üzenetére
Hmm, pedig max 5k-t saccoltam volna rá így hirtelen, de azért nem gyenge
Szeretem én is a jó kávét, de ennyire azért nem -
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #47333 üzenetére
bed gétvéj itten.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #47329 üzenetére
ja, de most olvastam végig a tegnap esti hozzászólásokat is.
merthogy kocsmában voltam, utána meg aludtam.mint minden normális ember.
És leszarom a lotus notes-t és az outlook-ot is. De nagyon...Mindjárt megyünk Lómába.
Mert mit adtak nekünk a lómaiak? Levelezőlendszelt. -
SimS
senior tag
válasz
parandroid #47274 üzenetére
Ebben az évben 2 (!) egész filmet sikerült megnéznem, ami érdekelt is és adták OV vagy felirat mellett. Ekkor tele volt a terem.. bár lehet abban is valami, amit mondasz, mert a nagyja egy magyar szót nem tudott.
Crytec210: a fővárosban a MOM parkbeli mozi az, hogy ha vetítenek eredetit, akkor itt többnyire. Ebben a hónapban 2 cím is érdekelt volna - és még lenyelem, hogy szép kártyával 2 év óta sem lehet fizetni - simán mentem volna. Csak hoppá.. mindegy várunk 6 hónapot a DVD / BD-ig. Csak szerintem elszomorító, hogy még igény sincs az emberekben erre.
Viszlát: a nedves / zuhany alatti borotválkozást én parasztvakításnak tapasztaltam. Egyrészt a meleg víztől felpuhul a szőröd és a masina sokkal rosszabbul tudja vágni, mint szárazon, szálirány ellen. Kb. 5 éve szoktam le a digiszelős pengéről és váltottam rezgőkésesre - bár nem olyan a végeredmény, még senki nem panaszkodott miatta.
SimS
-
válasz
parandroid #47252 üzenetére
nekunk allami cegnel van olyan rendszer, amit kromra optimalizaltak, na ez a nem semmi
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid #47194 üzenetére
Termeszetesen, de nem mindegy hogy dunabol szarmazo, mehlepenyt tartalmazo tisztitott szennyet lagyitasz, vagy forrasvizet... Termeszetesen csak kukacoskodom, mint altalaban, keretik nem komolyan venni
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #47209 üzenetére
Mo-n is gyártják...
Ez a baj...
-
válasz
parandroid #46938 üzenetére
Nálunk szerencsére elég nagy pakk loctite választék van, nem is tudom, menne-e nélküle a gyár
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #46961 üzenetére
Hasznaltam t61-t is t42-t is talan, jo gepek. Asztalit helyettesiteni tokeletesek. De ha arra kell, hogy hordozd, hogy 1.3-2kg kozt legyen, akkor nem johetnek szoba. Arrol nem is beszelve, hogy mar az egyik 6 eve kinn van legalabb.
Esmein nem hulye, ert a gepekhez.Nem egyet rakott ossze, nem egy embernek sgitett mar. Olyan gepet keresett, ami megfelel az igenyeinek. A thinkpad kiesett, szobajottek: Macbook pro 13, illetve ez a gep. Ez az ideapad yoga a lenovo egyik flagship modelje. Nem ezt varna az ember tole.
Az amilorol:a pi 3540-em meg 4-5 ev utan is tokeletesen megy, kapott plusz ramot meg ssdt ( a keresztfiamnak odaadtam vegul). Oke, uj akksi kell bele, de ennyi. En szerettem.
-
válasz
parandroid #46953 üzenetére
TP-be nem szokott lenni numerikus rész, ezért mozgok én is az EliteBook/ProBook vonalon
. Az újabb TP-k... hát inkább hagyjuk...
-
tildy
nagyúr
válasz
Lenovo ideapad yoga, 13". Olyan gep kellett Esmeinnek, ami konnyu, minosegi, es akar tobbfele modon is hasznalhato. A yoga idealis valasztasnak tunt, olcsobb volt mint a macek, de jol osszerakottnak tunt.
Ami miatt soha tobbet lenovo , az a "sz.runk az ugyfel fejere" magatartas.
Integra: az apple-l hatarozottan jo a customer service. Az elso macbook prom ingyen kicsereltek egy friss modelre. Igaz 2 ev utan ennek is elkezdett hulyeskedni a tackpadje , beadtuk javitasra, azt mondtak 7-10 nap, egeszen pontosan masfel nap utan szoltak, lehet menni.
Peterket: mert ami sulyban oke (x230) az mar £999-1200. Ezert. Annyiert meg mar inkabb mac.
-
Integra
titán
válasz
vagy eppölt
-
fokukac
nagyúr
válasz
mert nem vagy elég spirituális.
@Integra: mert azon meg nem jön be a szar cibes netbank. ; )
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid #46938 üzenetére
-
válasz
parandroid #46935 üzenetére
A gyárban, ahol diákmelózom, már megfogalmazták, és ahogy néztem, igaz is, hogy az egész gyárat a pillanatragasztó és a gyorskötöző tartja össze..
A duck tape úgy tűnik túl drága lenne ilyen mennyiségben ^^
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #46896 üzenetére
szegény Kimi, már rég sokszoros világbajnok lenne, ha nem mindig ilyen lúzer csapatokkal hozta volna össze a sors...
A FIA meg... ááá, hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest