- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #34248 üzenetére
Ez a bajom itt a condoval. Benne van a hazriendben, hogy nem lehet kocsit szerelni a parkolo helyen, pedig szerelnem en. Ugyanez a helyzet a masik autoval is, kene fekbetetet cserelni (meg lehet tarcsat is), szerviz ker $500 mind a negy kerek tarcsa+betet cserere, ha meg en megcsinalhatnam akkor meglenne az egesz $250-$300. -
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #33966 üzenetére
Hat oooo, leginkabb otthon ulve dolgoznek. Nem banom a repulest csak hianyzik estenkent a feleseg
es kibeba... Semmi sincs Wichitaban, de legalabb a taj is szar
Hootersbe meg Twin Peaksbe jarunk a kollegakkal aztan alig varom, hogy csutortokon huzzak haza
Btw akkor kinevztem fonoknek? -
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #33902 üzenetére
Ezert lesz az, hogyha nagyon elszallnak az arak mire odajutunk akkor varunk par evet es miutan megint esszeru aron lehet venni akkor veszunk. De ha jovore felmegy 5%-7% a mostani ara az meg nem veszes.
Az a szerencsetlen aki meg 2006ban megvette az most minden reggel reggeli elott feloraig veri a fejet a falba -
tiv83us
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #32453 üzenetére
Minden heten mikor visszaerek Fort Lauderdalebe es megcsap a meleg a jetwayen mosolygok. Ha jottok februarban lehet feltudom ajanlani a vendegszobat (februar 14-23 kozott mar "ki van adva"). Hallandale Beachen van, 1 merfoldon belul a tengerpart, nyugis hely nezd majd meg a terkepen.
(#32454) BlacKSouL: az a haz siman lehetne akar Csernobilban is. Depresszios egy latkep. Koltozz mar el
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #31790 üzenetére
Aha akkor maris tudjuk, hogy mennyi penzt koltesz egy evben
Melo. Tesztelunk, OWAt es egy par dolgot es ehhez konferencia hvast kell cisnalni, mert egyutt jo tesztelni. Masfel ora volt az a melo amit 30 perc alatt meglehetett volna csinalni ha nem baszakodunk es mindenki maga megcsinalja majd elkuldi az eredmenyt.
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #31221 üzenetére
Szar ugy, ott mar szeptemberben is hideg volt reggel, itt meg ugye ha elmegy az aram nincs semmi. Most mar nincs olyan meleg csak 70 fok korul igy a legkondi sem gond ha nem uzemel
Karacsonyfat kihoztad mar az erdobol?#31245) fokukac: miert nem utaztal el valahova?
(#31246) fokukac: mekkora bullshit, semmi nem fog tortenni januar 1. ha nem lesz megallapodas, nem fog egybol osszeomlani a gazdasag, az januar vegere kell osszehozniuk valamit (azt mondjak itt az okosok)
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #30703 üzenetére
Azert csak sikerult egy MCM + MCA csavot berangatni Canadabol egy kis problema megoldasra es hat hogy is mondjam a csavo vagja a temat, pikk pakk megoldotta azt amin szenvedtek (en csak neha szoltam bele, de nekem nem hittek
), Mondjuk van 450 000 alkalmazott azok kozt elfer egy, ketto MCM
szerk: es valami baromi szar popzene megy neki a hatterben
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #29324 üzenetére
Converitble Mustang jo otlet, de napkozben nemtudod lehuzni a tetejet, mert ropogosra sultok. Meg 4 ember nemigazan fer el benne. Naplementekor viszont baromi jo. Masodik nap adhatsz a szuloknek egy kis spanyol nyelvlecket csak menjetek be Miamiba
esetleg Bushgardens Tampaban.[link]
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #29316 üzenetére
Hoooo, szoljal mar ha itt vagytok elmegyunk vacsorazni/ebedelni mondjuk a cheescake factoryba vagy le az intracoastalhoz, ott mindig van akcios Margarita vagy buy 1 get 1 free
Fort lauderdale kornyeken van egy csomo jo kis hely
Az ido tokeletes. Sut a nap picit fuj a szel, tetszeni fog nekik. -
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #29092 üzenetére
Az 37mpg. Az elso heten bereltunk egy chevi cruzet, abban nemtudom milyen motor volt (de tuti soros, mert eleg varrogep hangja volt) de 30mpg volt az atlag. Aztan volt egy Hyundai Sonata na az varosban 25mpg palyan 65nel meg 42mpg fogyasztast irt.
De kulonben is, nehogyma itt ne v6 meg v8 kocsim legyen -
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #28946 üzenetére
Minek mentel olyan koran ki? Egyebkent amig nemtudom hol fogunk lakni, mennyire lesz dugo munkaba menet nem akartam manualisat venni (mert ugye v8 az csak manulais lehet
). Elment kiprobaltam egyet es nagyon kemeny a kuplungja, dugoban halalos. De idovel musta have auto, gyonyoruen nez ki es a hangja....
Jo lesz ez most amig nem talalunk munkat es nem lesz lakas. -
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #28425 üzenetére
Elmentunk megnezni egy masik Taurust masik kereskedonel. Kibaszott gusztustalan volt eloben, de sebaj van mas autojuk a masik telepen 2 sarokra. Nosza be a Taurusba amit neztunk aztan atkocsikaztatott minket. Autok ott is szarok voltak ugyhogy kertuk vigyen vissza minket. Beultunk a kocsiba amit el akart nekunk ugye adni az elejen es bazzeg full nem indul, nagyon ugyhangzott lehalt az onindito.
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #28222 üzenetére
Amugy a titkarno jo csaj? Ha mar o fog vinni kajalni
(#28224) fokukac:
Floridaba koltoztem, Nevadaba csak megalltuk 3 napra bohockodni. Mosr mar itt vagyok cimboraknal Port st Lucieban, de valahol Fort Lauderdale kornyeken szeretnenk lakni meg munkat talalni.(#28226) tildy
Na ez eleg nagy baromsag mar igy -
bobsys
veterán
-
-
degu
senior tag
válasz
gaborbol #24266 üzenetére
Hat ez meg felejtos...
Hiszen fel orat ki lehet meg valahogy birni.
Nekem volt egy kollegam /velem szemben volt az iroasztala/ az az orrat szivta,felharakolta az anyagot,csamcsogott eves kozben,eves utan szivogatos csettintesekkel tisztitotta a fogsorat,es/vagy az orrat turta,majd bofogott.
Viszont nem fingott!
Es baromira megsertodott,amikor megkertem,hogy ezeket ne csinalja.
Ket evig ez volt a musor! /Kesobb egyszeruen kimentem teruletre,amikor letelepedett velem szembe./ -
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #23413 üzenetére
En ilyen embert meg nem lattam. Olvasni olvastam, de latni nem.
(#23414) bandus: hehe, qantas mindig is tudott vetiteni, amugy jah $120 kicsit soknak tunik utankent es ulesenkent az exit rowhoz, international jaraton, de egy syd-lax uton nem jonne rosszul, mert aludni kene eppen (reggel 10kor indul a gep es aznap reggel 7re er oda)
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol #22573 üzenetére
Ugy gondolom , ha a parom visszafog abban, amit szeretek csinalni, mitobb, megtiltja, vagy egyszeruen ultimatumot ad, az az illeto nem igazan szeret engem. Voltam hasonlo kapcsolatban, pont ugyanigy kaptam masoktol az aldast, mint o, pont ugyanolyan makacs voltam (max kevesebbet panaszkodam, mert ugye istenitve volt a pasi) es megis benne maradtam a kapcsolatban evekig , es pofara is estem.
Utana megfogadtam, ilyet tobbet nem. Ha egy pasi korlatoz, direkt es szantszandekkal, netan megzsarol ha azt tennem , amit szeretek , akkor abban nem lesz koszonet.
De erre nem hinnem hogy sor kerul, egy igazi tunderrel elek
Mondjuk van olyan szeleburdi is
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #22326 üzenetére
2 eve osszel 4 napot toltottunk ott. Szep varos, meg ettunk jokat csak kicsit el vannak szallva. De egyszer mindenkepp erdemes megnezni.
En szerettem a MALEVot meg a Lufthansat, de igazan belegondolva economy jegynel talan nincs akkora kulonbseg a tarsasagok kozott. A multkor eloadta nekem itt egy figura, hogy o csak Emiratesel megy mert az a legjobb. Persze, ceg fizeti, business osztaly, ugy konnyu. -
-
tildy
nagyúr
-
-
tbs
addikt
válasz
gaborbol #21840 üzenetére
SAN nem térdel le - csak ha minden node elpusztul.
(Geodiszlokációnak hála.)
NAS letérdel - az 1 nodenak hála. (1 node-os SAN = erős NAS.)
ESXi nem térdel le, ha a SAN bármely része él - multipath hba konfignak hála. Stb.
Faszán körbejárt téma ez enterspájz környezetben. Természetesen megfizethetetlenek.
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol #21797 üzenetére
Itt allampolgarsag keresehez is kell(het), meg ha nem az anyanyelved az angol, akkor egyetemre is csak akkor mehetsz, ha van. Legalabbis a tanarom ezt mondta. (IELTS kell az utobbihoz)
Bobsys: Esol tanfolyamra jarok. Sulis vizsga, most csak szintfelmero, ev vegen elesben.
-
fokukac
nagyúr
válasz
gaborbol #21535 üzenetére
persze, az orvos is ember...
de azért tényleg, BÁRHOL a világon egy társadalomban az orvos és a tanár a két legelismertebb (és jól megfizetett) szakma, mert tudják, hogy fontos, generációk jövője múlik azon, hogy jól és motiváltan dolgozzanak.
MAgyarország persze kivétel, itt ezek a legkevésbé értékelt szakmák, egy kezdő orvos hazavisz nettó 90k-t, napi 10-12 óra stresszes munka, plusz heti két ügyelet (értsd: nem alvás, majd egész nap munka) után.
és akkor csoda, hogy itt tart a magyar egészségügy, és ennyi externália van (konkrétan le kell fizetni mindenkit, hogy ellássanak rendesen).Tök megnyugtató a tudat, hogy az állam minden hónapban ki tud fizetni egy orvost csak az általam havonta befizetett adóból és járulékból...
-
Mawyx
őstag
válasz
gaborbol #21137 üzenetére
Milyen jó ilyet olvasni
Én visszakaptam az lcd monitorom a crt helyett, ez az év munkahelye, nagy boldogság, hogy visszakerültem arra a szintre ahonnan indutam
De komolyan örültem neki, csak szabadságra kellett mennem, lehet érezték, hogy azért szar ha nem vagyok ott, ők meg nem értenek hozzá és áll a meló?!
Most majd kihúzom a gyufát, mert kéne valami, de nem járulnak hozzá, de unom, hogy mindig mindentől és mindekitől rettegek, szóval ezt megcsinálom akkor is, lázadok, csak keményen, mondjuk időben elkezdem, de jobb később, mint...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest