- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
fokukac #46760 üzenetére
ez egy agyrém, nemtom eldönteni, hogy ezek kommunisták vagy nácik, vagy a kettő furcsa elegye. az biztos, hogy úgy tapossák a népet, ahogy akarják. és sok idő, amíg megdöglenek. a szavazóik meg kussolnak, pedig mekkora szájuk meg arcuk volt korábban..
én addigra már valszeg szlovák számláról fogok mindent intézni, bekaphatják. -
-
Integra
titán
válasz
fokukac #46655 üzenetére
mindig ez megy, izmoznak, szopatják a másik felet, aztán úgyis megegyeznek, nem merik a néppel megcsinálni, ahhoz szerencsére (még) gyávák. nem számolom már, hányadik ilyen megállapodás volt, de mindig utolsó utáni pillanatban tovább nyújtják. ott is csak a hatalomról szól az egész már rég, ugyanúgy megvannak vadítva az emberek.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #46622 üzenetére
most is az, és ez a per alapvetően pontosan azt tükrözi, hogy nem is akarnak mást, mint a színtiszta vallást.
jah, nexus nagyon más világ. volt szifonom, volt wp-m is (ezt még nem tudtam eladni), de nekem az androidon kívül semmi nem felel meg, az igényeimnek csak ez tud megfelelni, ezekből is csak a nexus. ahogy elnézem az n4 maradni fog az n6-ig. hihetetlenül jó telefon és os. most már ráadásul meg is tanultam rendesen amit kell, megvettem a kellő rendszer alkalmazásokat is, teljes támogatás mindenre, open source 4ever
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #46597 üzenetére
Welcome to the beautiful world of ios 7.0!
Ezzel együtt továbbra is állítom, hogy a legkiforrottabb és legjobban használható mobil oprendszer, amivel eddig találkoztam. Az új mobil Windows-zal még nem találkoztam, csak futólag, de nem vagyok annyira képben, mint tildy, hogy ennyiből leszarozzam.
p
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #46576 üzenetére
FB csoportos üzenetváltásnál azért meglehetősen real-time szoktál reagálni. Tudom, ott a sörözés megbeszélése az ösztönző...
Egyébként FB-n kívül kb. hanghívásra/telefonkiváltásra használok mást (Viber, Skype). Majd megpróbálom a Skype-ra rászoktatni a szüleimet is.
Tildy: pl. iOS-ban alap gyári feature a "Ne zavarj"-mód.
Minden bizonnyal there's an app for that on Android too.
Helyet nem tudom, mert letiltottam a helymeghatározást (és most meg sem tudom nézni, jelen pillanatban visszaálltam a Lumiára), az időpont viszont biztos, nekem 23:00-06:00 között automatikusan be volt állítva.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #46576 üzenetére
ha szinkornizál, ugyanúgy tied a döntés. inkább az lehet nálad, hogy ha szinkronizál, akkor hajlamos vagy ránézni és ez bosszant. nyugodtan szinkronizálhat, vagy csipoghat, eldöntöd, hogy megnézed e vagy sem. nem az a gond, hogy információ jön, hanem az, hogy ha nem szűröd jól. nem használod a viber-t, mert szerinted szar. és ha sms-t kapsz akkor mi van? sms-t is kikapcsolod? viber pontosan ugyanúgy használható mint az sms, vagy a whatsapp. de sms-t mégis használod nyílván...
-
Integra
titán
válasz
fokukac #46569 üzenetére
olyan érzásem van, hogy te igazából felslegesen, de szeretsz harcolni olyan dolgok ellen, amik absz jól jönnek és megkönnyítik az életet. mit érsz el ezzel, ahogy ezt az egész telefon kérdést kezeled? sokat nem, vagyis igazából semmit, csak elmondhatod, hogy mindenki bekaphatja, te csakazértsem fogod úgy használni, ahogy azt kitalálták. pedig nem olyan rossz az, hidd el
nem azzal van a baj, hogy barátnőd telefonja éjjel is szinkronizál, hanem nem tudja azt mondani, hogy nem olvasom el. ez user error, nem a készülék hibája. és itt kanyardunk vissza ahhoz, hogy majd te eldöntöd, mikor nézed meg... nos, ezt szinkronizálás esetén is simán megtudod tenni..
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #46544 üzenetére
Az mas kerdes, de egy ket eves csucsmodell jobb helyeken meg ma is igen jol hasznalhato, tudja a multitaskingot, stb. Idoben megkapod az smseid, a gtalk uziket, es ha epp bongeszel, meg akkor is tudsz skype hivast bonyolitani.
A NOKIA+Windows kombora hasonlo felallasban ez nem mondhato el.
A tobbiben egyetertek veled.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #46544 üzenetére
Hát régen az volt menő, akinek sok, különleges matchboxa volt. Később az volt a király, akinek adidas meg nike melegítői voltak, majd aztán a telefon lesz/lett a státuszszimbólejum. De nem véletlenül van piaca az X5 biemvínek is pl.
Pár száz éve meg még azzal villogtak, kinek mekkora földje van, vagy kinek van több gyarmata, esetleg hogy ki tudja élesebbre fenni a kaszát.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #46535 üzenetére
én bírom ezeket a savazós dolgokat, humor sokat segít elviselni ezeket a kutyákat
viszont ez a fakivágósdi.. mindent szabad ezeknek...
nos, belőlem már több pénzt nem tudnak kicsikarni, mert egyszerűen nincsen... a manyupom persze még megvan, engem nem tudtak megijeszteni, de abból szoliomra nem futja -
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #46502 üzenetére
elfelejtitek, hogy folyton csak nyugatra figyeltek, ami a világ népességének elég kis hányada. kínában meg indiában a nép 99%a szignifikánsan szarabbul él mint a magyar átlag, és ez a 99% kapásból a világ lakosságának a harmada, és akkor afrika nagy részéről meg ázsia mélyebb részeiről nem volt szó
dél-amerikában is milliók nyomorognak szó szerint.
más kérdés, hogy ha valamiféle boldogságfaktort néznénk, akkor valószínűleg eléggé hátul lennénk
lehet hogy túl közel vagyunk ahhoz ahol érezhetően jobban mennek a dolgok vagy nem tudom. -
Lortech
addikt
válasz
fokukac #46502 üzenetére
"richest people in the world by income."
-mondja.. De ha átszámolod a nettó forint jövedelmet EUR-ba és megadod Németországot Magyarország helyett, akkor megugrik a százalék. Akkor most a világon, vagy az adott országban vagy az x %-ban, vagy még számol valami ország specifikus tényezővel? Furcsálltam kissé a jóval < 1% -ot, a rádióból már tudom, hogy Magyarország jobban teljesít, de hogy ennyire... -
válasz
fokukac #46502 üzenetére
Attól függ, mihez viszonyítod
Persze, egy afrikai legalja munkás napi egy dollárért dolgozik, de ettől én még nem leszek boldogabb, hogy a többszörösét keresem.
(#46503) Mawyx Nem tudom, mi az a számtech pótlék
Gondoltam, hogy valami infós ez alapján, de pl nálunk is vannak infós tanárok, akik mást is tanítanak -
válasz
fokukac #46496 üzenetére
semennyit se? ezek szerint nem mindenhol biztosított még az inflációkövetés sem?
én ennek címén kaptam januárig visszamenőlegesen kicsivel 3% felett, pedig csak január óta dolgozom
egyébként persze, itt is lehet jól élni, nem is panaszkodom (jó, persze kezdőként is le tudnék képzelni jobb fizut
), de vannak azok a dolgok, amiket akkor sem kerülhetsz meg ha már 7 számjegyű a fizud. ez pedig az ország általános elmaradottsága, az ebből fakadó folyamatos kissebbrendűségi érzés, a szemetes utcák, a koszos bkv, az életunt arcú emberek az utcán, és így tovább. ez az általános, berögzült negatív mentalitás, a jobbért tenni nem akarás, akinél meg ott van az akarás azzal szemben az elnyomás felülkerekedik... na ez nem kell nekem. meg persze az anyagiakra visszatérve az is nagyon jól jellemzi ezt az országot, hogy egy év munkatapasztalattal legalább a dupláját keresem annak, amit peterkeT édesanyja több évtizednyi munkával. el van cseszve ez az egész, olyan szinten, amit szerintem soha sem fog sikerülni rendbe tenni.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #46451 üzenetére
Jo neked
Nekem mar akkor is lelkiismeretfurdalasom van, ha 100 fontot elkoltok ruhara. Nem egyre, hanem minimum 4-re.
Egyebkent lehet pezsgot bontani, megvettem eletem elso 10 ezer forint folotti darabjat. Egy pepperberry bluzt.
Esmnek mondjuk elegge bejott a kirakat, azt mondja, na vegre, vegre nomeretu( ertsd bogyos-faros) nokre is keszienek ruhakat.
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #46434 üzenetére
jaj, ne is mondd a feleseg allandoan gyorshajt, multkor inkabb mondom alszom es almomban halok meg mikor 85 mph-val ment a masik seggebeb Georgiaban (70mph a limit es ugye masik allam, fogalmam sincs mennyi tullepest toleralnak, valahol mar 3-4 mph gyorshajtasert kiszednek)
holnap meg kelek hajnali 5kor a forma 1 miatt
-
válasz
fokukac #46434 üzenetére
az enyém nagyon belejött szerencsére, az elején kicsit nyögvenyelősen ment, főleg amikor parkolni gyakoroltunk, de mostmár párhuzamosan is pöpecül nyomja, bár ebben azért van szerepe a tolatókamerának is
már csak hátra, merőlegesen kell megtanulnia, de azzal nem szimpatizál.
a többivel nincs gond, városban, pályán, profin nyomul, simán elalszok mellette, ami nagy szó
-
Tim82
félisten
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #46162 üzenetére
jó hogy mondod, most kell dollárt vennem sűrűn.
Lesz össz. 3 hét Las Vegas decemberben és januárban.Tim: A zebrán csak akkor van a bicajosnak elsőbbsége, ha leszáll róla.
Ettől függetlenül értem én, hogy az autónak vagy piros, vagy telezöld, és mindenképp elsőbbséget kellett volna adni legalább a gyalogok miatt. -
-
-
concret_hp
addikt
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #46023 üzenetére
Már egy pár hete...
Sőt, ha az iPad Mini-től számítanám, akkor május közepe óta.
Mondjuk megvan a Lumia 520 is, meg az Atrix 2 is. (Meg van egy kissé szerelésre szoruló Nokia N9 is itt a fiókban.)
Hozzáteszem, hogy úgy tűnik, egyike vagyok azon nem túl sok embernek, akinek i4-en semmi gondja nincs az iOS 7-tel.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #46013 üzenetére
Nekem mindig kibír egy napot az i4. Szintén ájóeszhéttel. Mondjuk amikor vettem, az eladó azt hitte, hogy három órát bír ki max. az akku...
NoLF: 3G, wifi állandóan bekapcsolva, két Gmailt + Facebook-ot szinkronizál (push). Kevés (napi max. 15 perc) telefonálás, sok email, Opera Mini. Néha Skype, ritkán Viber.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #46013 üzenetére
Lehet, hogy akksilúzer vagyok, de nekem az alma a hetes ijossal még mindig elmegy 2 napot, pedig azért kap a jóból. Épp azon gondolkodtam, hogy hazafelé menet már Ausztria végénél dugtam töltőre, addig navigált, meg bt kihangosítón volt, vagy kétszer beszéltem is rajta, és akkor volt 19%-on, pedig addigra már jó 8 óra folyamatos üzem volt. Szegény nexus meg 5 perc navigálás után közölte mindig, hogy az akku élettartamának megőrzése érdekében leállítja a töltést, így navigálni pl soha nem is tudtam vele, mert túlmelegedett...
p
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #46002 üzenetére
Azért az lenne az igazi post egy valódi, klasszikus értelemben vett hardware fórumon, hogy tönkrement a kalapácsom, ráesett a 3310. Le kell ugranom a hardware store-ba, milyen kalapácsot vegyek?
Gabor: Ha az akkuidő fontos, én maradnék az almánál, droiddal nagyon nincsenek jó tapasztalataim akkuidő terén - a Nexus S lecsereélésénél is pont ez volt az utolsó csepp a pohárban.
p
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac #46002 üzenetére
Az a vicc ,hogy meg most is megy csak kicsit pokhalos a kijelzo
Igazabol 5 eve van szifonom es teljesen jo amire hasznalom, ami elriaszt tole,hogy rengetegen panaszkodanak, hogy az aksi iszonyat gyorsan merul, raadasul az osszes toltom ami van a 4S-hez kuka, mert az 5 mas toltot hasznal.
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #45897 üzenetére
Bernanke meglepije volt ez, gyorsan mielott nyugdijba megy. Egyebkent pedig teljesen kiszamithatatlan a piac es nem azert ami tortenik, hanem szerintem kozelit a nullahoz a valosag es a hozztartozo tozsdei arak, arfolyamok szintje. Nehezen tudom megfogalmazni, de az egesz egy bainagy lufinak tunik nekem, ahol senki nem allit elo semmilyen erteket csak jatszanak mindenfele szamokkal a gepeken. Lasd mondjuk Tesla, elvileg majdnem annyit er a tozsden mint mondjuk a Ford, aztan eladtak par szaz autot eddig, de mondom nem ertek hozza, csak teljesen a valosagtol elrugaszkodottnak tunik az egesz.
Ezert sem birtam soha rendesen forexezni, egyszeruen nekem kiszamithatatlan volt mikor es miert tortenik az ami tortenni fog.BTW a fidesz megoldja az arfolyam problemadat
(#45896) Integra hoho, hat az ugy volt, hogy a kollegak hirtelen ott teremtek a semmibol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Trollok komolyan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest