- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
fokukac #47805 üzenetére
token már kőkorszak. de valszeg náluk abba tolták a pénzt és most nem akarnak rendszert cserélni, és erre pénzt kiadni. de ne aggódj van rosszabb is, a német bankoknál papír alapú matrixból olvasgatom ki a kódokat utalásokhoz (tan/itan).... parádés, a magyar bankrendszer fényévekkel veri.
ha nem kell token etc, akkor raiffeisen. sms alapú megerősítés. a leggyorsabb és legegyszerűbb.
ha pedig már "live token", akkor nyugodtan megnézhetnék, hogyan működik a blizzard-nál a mobile authenticator, diablo3-ba is ezzel lépek be, jelszón felül.... -
jeges
senior tag
válasz
fokukac #47805 üzenetére
miért kéne jelszót kérnie? tudtommal a kétfaktoros azonosítás két faktora a jelszó (amit internet bankon megadsz) és a token. utóbbi is egyértelműen kell azonosítson, de ehhez fizikai tokennél elég az egyedi gyári szám, míg mobil token esetében (egyedi gyári szám híjján) a pin kód.
innen kezdve csak úgy lehet belépni, ha vkinek a jelszó és a token is megvan. ahogy emvy is írta, ha kompromittálódott a jelszavad, akkor is biztonságban van a pénzed, mivel a token nélkül nem tudnak belépni. ha meg elhagyod a tokent, a jelszó nélkül nem tudnak belépni.
vagy én értek félre valamit... -
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #47692 üzenetére
Nahát, ilyen perverzióról se hallottam még. Nyaralás után számolni? Bár volt egy haverom, az egyszer kiszámolta, hogy átlagban kicsivel több mint kétszer annyit költött 5 év alatt a feleségére, vagy felesége miatt, mintha kétnaponta elment volna egy prostihoz. Ez a te számolásod is valami ilyesmi ingerből eredhet.
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #47692 üzenetére
Nem szabad csak a szamokat nezni, mert megorulsz, foleg nem nyaralasnal, autonal. A kocsi nekem evi kb $2000 hiaba mentem vele kevesebb mint 2000 merfoldet az elmult evben, de nem akarom eladni pedig a szamok azt mutatjak, hogy elkene csak szeretem vezetni, olyan mintha hajokaznak
-
-
válasz
fokukac #47211 üzenetére
én egy darabig budweisert nyomtam, de aztán esténként már soknak érzékelem, szóval helyette 0,33-as carlsberget veszek. ha meg félliteres, akkor hozok a sarokról paulanert. igaz, az 3-400 (lager, és búza), de amennyit én iszok annyira mindegy, hogy mennyibe kerül.
meg persze néha belga sörök: a sparban kaphatók közül a barbar amit szeretek, amúgy meg delirium és westmalle. többször kéne hoznom, két belga sörös bolt is útba esik hazafele
-
Integra
titán
válasz
fokukac #47211 üzenetére
sok gyártó csökkentette az alkohol tartalmát a söreinek az árának növelése helyett. oda kell figyelni valóban a dobozok oldalára. a felső közép és prémium söröket ez természetsen nem érintette, csak pár közép és az olcsóbb söröket. de azok tényleg húgy max..
és igen, kuszaszem akciója után -
Tim82
félisten
válasz
fokukac #47165 üzenetére
Csak szólok, hogy ha jól rémlik, a nettód az talán több is, mint duplaannyi az enyémhez képest.
De amúgy asszem, az a szarrágás bosszantott fel, ahogy közölték most a változásokat, ld. pont az én fizetésemnél meghúzott határ. Tök király lesz, bért emelnek és azzal többet húznak ki a zsebemből a cafeteriás veszteségnél... És nem, nem igazán a cégre vagyok mérges persze.
tope: attól, mert másoknak kevesebb, megengeded ugye nekem, hogy fájjon nekem az elvonás?
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #47167 üzenetére
Henrik, vagyis twollah hogy meggazdagodhatott volna belole :S
tim82: javasolni is akartam, hogy tegy ugy, csak vegul nem mondtam. Amugy tegy ugy
En meg meg jo , hogy dec elejen otthon vagyok, mehetek sorbanallni vagy a raffihoz vagy a cibhez, hogy alairjam, melyik a "fo" szamlam. Gondolkodom, melyik a jobb nekem...
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #47135 üzenetére
Azert neha jolesik egy SB-s latte, nekem. Pl a Gingerbread latte, vagy most az Orange mocha.
Persze a Saecos/Lavazza-s otthonit nem veri, de nem is arra van.
bobsys:A kotyogossal az a baj, hogy megege(the)ti a kavet, keseru lesz tole. Szvsz a masikkal keszitsd inkabb.
Nekunk ez van, januarban £199-ert arulgattak, nem tudtuk nem megvenni.Lenovos tortenet folytatasa: elnezest kertek, es utananeznek.
-
válasz
fokukac #47135 üzenetére
Eletem legjobb kavejat papirpoharbol ittam, allva, egy lepukkantnak tuno, eldugott londoni mikropiacon, ahol ket kb. 25 eves srac frissen porkolt kolumbiai kavet csinalt egy Olaszorszagbol hozott, 20 eves kavegepen, valami 1000 forint koruli aron.
A Nespresso sem rossz, de elvbol nem veszek olyan kavegepet, amihez csak egy zart licenszu kapszula megfelelo. Otthon most Caffitaly rendszer van, ami nyilt szabvany, es Lofsberg Lila kavet szoktunk inni altalaban.
De ha a kavegep egyszer elromlik, akkor irany a rendes, daralos kavegep. Ezek a kapszulasok olyanok, mint egy jobbfajta gyorsetteremlanc: stabil minoseget kapsz, mindennapokra megfelelo, de sosem ittam meg extra minoseget kapszulabol.
Ja, a Caffitaly rendszereben az is jo, hogy 7 grammos egy kapszula, nem pedig 5.5, mint a Nespressonal, szoval kicsit izesebb a kave.
Starbucksnal barmi jobb mondjuk
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac #47125 üzenetére
Végülis, szopás akad itt is elég.
Mondhatni megvolt mára is a munkahelyi szex, most értem haza.
Általában nem szeretem a sima kávét, főleg az utóízét a számban, másokon is taszít, ha megérzem, aminél csak a kávé + cigi szag kombó rosszabb. Az energiaital most a kisebbik rossz volt. -
Integra
titán
válasz
fokukac #47045 üzenetére
nincs szerencséd velem, mert szeretem a sötétséget is, ahogy az esőt is.
az eső elmossa a mocskot, a port, a szarházi, idegbeteg embereket az utcáról, megtisztítja a levegőt. a sötétség dettó, otthon tartja a sok mogorva, negatív bunkót, sokkal nyugodtabb ősszel-télen az élet. mindig csak pozitívantim:
a lehető legfinomabban fogalmaztál, én az ilyen férgeknek max odaköpök a lába elé, hogy érezze, mennyit ér emberileg... undorító. -
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #47024 üzenetére
Az ablakra rátapasztott fénymérő által mért érték 140-160 lux (az elvárt 300 illetve 500 helyett), mondjuk az energiafogyasztás csökkentésnek odaver, hogy gyakorlatilag reggel 6-tól este 10-ig szünet nélkül ég az összes lámpa.
Ha lekapcsoljuk mindet, akkor a 16x14-es irodában az ablaktól 5 méterre már rendesen botorkálni kéne
Így tudom elképzelni a sarkvidéki telet.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #46990 üzenetére
szinte mindegyikben van sajnos.
antalvali-n bereggelsz, és ott van egy adatbázis. na ott beütöd mi van felsorolva a dezodorok hátuljában és infarktust fogsz azonnal kapni.. sajnos. nekem ez még elmegy, aztán ebből is már csak organikusat fogok venni, mert vannak. igaz, 2x olyan drágák -
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #46894 üzenetére
Most olvasom, hogy már megint mit művelnek Kimivel. Hihetetlen, hogy egy ekkora klasszissal mit meg nem tudnak tenni. Mondjuk szerintem ez az utolsó helyre sorolás már direkt vicces neki, ő épp azt élvezi, hogy a versenyen keresztülmehet az egész mezőnyön. Nem néztem statisztikákat, de az ezer százalék, hogy ebben a szezonban a versenyeken ő a legtöbbet helyet javító versenyző a pole-pozíció és a végső helyezés tekintetében.
p
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #46894 üzenetére
Hogy egy kicsit megnyugtassalak, itt 81 EUR a városi bérlet, és 123 EUR az elővárosival együtt, amihez ki kell választanod, hogy melyik irányt (zónát) használod ki/befelé. Mondjuk egyrészt a szolgáltatás színvonala is más (nem is 3 metróvonal van, villamosokról, városi vasútról, elővárosi vasútról, buszokról ne is beszéljünk, a bérlet mindegyikre jó), másrészt a vásárlóerő is más, harmadrészt este 6 után, és hétvégén automatikusan magaddal vihetsz még egy embert a jegyeddel/bérleteddel. Napijegy egyébként 6,4 EUR, elővárosi irányba 8,9 EUR.
p
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #46780 üzenetére
A Play Store szerint 4,95" 1920x1080 (445 ppi) Full HD IPS a kijelző specifikációja.
Amúgy szerintem a felbontás lesz a kulcs, ami tutira beteg módon jól néz ki, de az is biztos, hogy nem tesz jót a fogyasztásnak. No meg azért a 2,3GHz-es 4 magos proci, és a 2GB RAM is jól hangzik, de tény, hogy nem ez az elsődleges a mindennapokban.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest