- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mawyx
őstag
Kösz a tippet, abból akad másik, ki tudom próbálni.
Múltkor amikor állt fél napot, akkor helyreállt, de újra előjött rajta. Reggel 8kor bekapcsolva, csak du 4kor jött elő rajta, akkor kikapcsoltam, ennek már egy hete és most nem jött helyre.No, elment közben a netem, csak most küldte újra ahogy befrissítettem, kérdezte resend, mondom oké, aztán nézem még ezt nem küldtem el és már jött újabb hozzászólás.
Nemtom vga hiba-e, de másik monitorra nem telik azt tudom
-
-
Mawyx
őstag
Itt meg mást se hallani, hogy költözzön mindenki a fővárosba, mert csak ott van munka, senki nem ajnlja senkinek, hogy cuccoljon le Kiskunfélegyházára, pedig milyen olcsón lehet komplett házat bérelni, Pestren annyiért jó ha kap az ember egy szobát és van egy csomó lakótársa.
-
tildy
nagyúr
JAhm, osszes kocsma, kajalda teli volt itt is, tegnap meg mint a saskak az emberek Brightonban, mindenki ozonlott a vasutallomasrol a tengerpart fele.
Ha mar Brighton, kicsit falhoz vagtak az arak, marmint a lakasarak. Egy studio-lakas berlese 550 font? Ehh, ennyiert itt egy szobat, ha kiadnak...
Jahm, holnap szabadnap, legalabbis nekem, jippi
De gondolom a tulorat kifizetik neked jol
Amugy meg szuper, hogy ilyen hamar lett melod, Bristol is jo helynek nez ki. Onnet dolgozik egyik munkatarsam, mindig kerdezzuk, mi helyzet Bristol officeban.
-
fokukac
nagyúr
Hi!
Most jutott eszembe, hogy én igazából már repültem el a bristoli öböl fölött, New York-ba menet, 2009-benGooglemaps link
Valahol balra ott van Bristol, a híd mögött -
kurtz
aktív tag
valahonnan mintha rémlene próbálok rá dobni 1 szinonimát: könyvvizsgálás [?]
más:
mivel úgy sincs off topic : van valahol a fórumon 1 olyan topic ahol azután lehet érdeklődni h kitől érdemes vásárolni ? [új pc alkatrészeket ] piros pontozásig eljutottam de gondolom oda csak a piros / fekete pont kérése mehet -
-
-
a te véleményedre számítottam, mivel tudom, hogy van tapasztalatod bőven. alapvetően nagyon türelmes vagyok az ilyne szituációkban, ha velem szemben is normálisak... ugyanakkor megértem, hogy tele volt a *****a mindennel, mert annyi embert egyedül vinni nem lehetett kellemes. csak ezt nem így kéne kommunikálni kifelé szerintem.
-
fokukac
nagyúr
Látod-látod, kellett neked átmenni...
-
tildy
nagyúr
Figy Nolf, teljesen igazad van , hogy más értékítélet.
De szabadjon megjegyezni ő sem fogadja el az én "véleményem"/másképp gondolkodásom , és jelen esetben is csak engem oltasz le , nem mindkettőnket. Miért?
Azt már nem is mondom, hogy mi miatt alakult az On topic azOff topic helyébe , itt senki nem szól senkire ha , blablabla.
Mindegy. Téma lezárva, de tudd, baromira nem esett jól a részrehajlásod (mert alapvetően korrekt embernek tartalak) , és az egyoldalú leoltásod .
-
kételkedem
addikt
Bepakoltál már? Mindjárt 21
venember nézzük csak:
penészgombák ( a vizes pincében még a vas is megpenészedett )
szúnyoglárvák
békák
meztelen és házascsigák ( a kacsák imádják )
rengeteg levéltetű a cseresznyefán és az egres bokron a permetezés ellenére
egerek ( a takarmányosban egyenesen tenyésztjük őket )
3 macska ( egereket ügyesen fogják, olykor még patkányt is elkapnak )
2 kutya ( Beni a magyar vizsla és Picur aki olyannyira keverék, hogy nem lehet beazonosítani )
8 kecske ( egy bak, 3 suta és ezek gidái )
15+ vadkacsa ( egy gácsér, 2 tojó és a kiskacsák )
50+ baromfi ( kakasok, tyúkok, csirkék )Régebben voltak nimfa papagájaink, de béna voltam és elrepültek! Volt teknősünk, de megpuhultak. Voltak egereink terráriumban, de bénák voltunk és a macska felfalta őket.
kb ennyi!
Titkolt vágyam egy kerti tó, abban aztán minden lenne, ami megél egy kis tóban!
-
venember83
nagyúr
Keveset ettem és keveset ittam. Mondjuk, ha többet eszek vagy iszok, akkor se hiszem, hogy ünnepibb lett volna az ünnep. De legalább volt pár fénypontja a tematikus hosszú hétvégének ezeken kívül, igaz, ezek az események a legkisebb mértékben sem kötődtek a húsvét szellemiségéhez.
-
-
ebben az esetben természetesen. bár fogalmam sincsen mit dolgozik lujó
ahol anno két nyarat dolgoztam, német autóipari beszállítónál úgy oldották meg, hogy elég sok weboldalt (gmal, freemail, iwiw, ilyesmik, jutub, ebay) letiltottak, viszont a felhasználóknak volt havi 6*10 perc kvótájuk, amikor azt nézegettek amit csak akartak. ez szerintem korrekt rendszer volt.
-
azaz szerinted normális, ha egy munkahelyen nincs semmiféle internet elérés?
egyébként lenne még egy kérdésem pisztillushoz
van-e valami szupi gyógyhatású készítmény, ami vény nélkül kapható és jó a fejbőrnek?barátnőm észrevette, hogy elég piros a fejbőröm, itt-ott sebes is. amit nem értek, mivel nem viszket és nem vakargatom.
köszi előre is
-
Én reggel bringáztam, délelőtt segítettem fát pakolni, délután volt egy kicsi eső, addig játszottam, most süt a nap és már borul megint befelé, szóval most PH-zok addig
. Olyan szél volt hogy a fákat majdnem kicsavarta, bringával pedig 30km/h körüliről olyan szembe szél volt hogy teljesen megálltam akaratomon kívül
!
-
pohár
félisten
jóféle
én nemrég láttam TV Paprikán egy receptet, a csaj fagyasztott g. rákot, kukoricát, főtt csirkemelldarabokat kevert össze egy serpenyőben, és csak addig hagyta fent míg a rák kiolvadt és lett egy kis színe, nagyon guszta volt
és ezt az egész hozzáöntötte egy adag rizshez, és összekutyulta őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Bestbuy játékok
- BIOS topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest